Komentari na vest

Četiri srpska košarkaša na Letnjoj ligi: Stefanović i Simanić uz Jovića i Koprivicu u Las Vegasu

R

Rh3

pre gotovo 2 godine

Borisa ce biti najblizi ugovoru ako bude imao svoj dan i pokaze konacno da je zverka od igraca. Steta sto je neradnik i sto tapka u mestu. U njegovom rodnom Bratuncu pre par godina bio sam na basket turniru.Mislim da se bolji basket ne igra nigde u Evropi nego u tom gradu na Drini. Bio sam zadivljen kako likovi igraju. Gajic - mislim da je sad u Rumuniji.Loncarevic - on je valjda batalio. Bogicevic- inspektor policije... U jednom momentu lik se povredjuje i iz publike ulazi momak koji je svestenik. Lik ladno mantiju skida- oblaci patike i za par minuta ubaci skoro 20 poena uz kretanje oko metar ukupno. Mislim da je iz nekog sela Jezevice il tako nesto a zapamtio sam da se preziva Bogicevic - svestenik je negde u Americi. Kada bi se ovom mestu malo vise paznje posvetilo mislim da bi imali najjaci centar kosarke u R.Srpskoj !!!
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

A gde su igrači iz FMP? Zar je moguće da od toliko klubova iz železnika ne mogu da izvedu nijednog igrača iz svojih klubova ili Ameri sabotiraju Čovićeve klubove..
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

KOLIKO vaši igrači iz institucije imaju nba prstena??? ih zaboravio sam nema nijedan
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

A svi oni sa prstenom zajrdno imali manju minutazu od Bogdanove prosecne u Atlanti...

Prsten

pre gotovo 2 godine

NBA prsten Kuzmic odigrao manje utakmica od mladog Smajlagica kod nas iako je ovaj pred kraj karijere.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...dosta vise sa bajkama i spinovanjem, 90% vasih igraca su pokradeni kao gotovi proizvodi, to sto je vujanic draftovan iz partizana ne menja cinjenicu da je on zvezdin proizvod i da je davao partizanu po 30 poena u zvezdi...kao i sada, gde su nasi a simanic proveo deceniju u zvezdi a koprivica igrao u partizanu 6 meseci po 6 minuta i to je vas proizvod a inace dosao kao vec draftovan igrac...a da, a taj FMP o kome pricate redovno je dao najvise igraca za rep koja je pocela da osvaja medalje ponovo, od tea i raduljice, savana itd, da ne nabrajam dalje, znate dobro samo se pravite ludi...tako da ako je covic upropastio srpsku kosarku, pitam se sta su radile partizanove glavesine i gde je ta vasa skola??? ukradem ja nobelovu nagradu ali to ne znaci da sam nobelovac...

@rebellion8888 |

pre gotovo 2 godine

Da nije Mege zavrsio bi Simanic u Dinamiku ili gde god ali ne sigurno u NBA gde su sada toliki Zvezdini i talenti ovog FMP a tjest Radnicki Basket ne onog starog gde su Tejic ,Rebic.. Tu gde su i oni bio bi i Simanic.