Komentari na vest

Čović o Topiću: On je hteo da ode u Megu, možda ga vratimo u januaru; Užasno bi pogrešio ako bi sad otišao u NBA

M

MNM

pre 5 meseci

Godinama su priče ko će na pleja kad ode Djordjević pa Teo..Micić,sad mali Topić jednostavno uvek će se ovde radjati talenti,eto ta četvorica plejevi svetske klase svi..nema tu programa,bla bla jednostavno se rodi tako talenat i to je to,pa da:)
G

Goss

pre 5 meseci

Užasno bi pogrešio ako ode nema obeštećenja za mene nek mi duh pomogne neću ovako da se igram kme kmee
V

Vamos

pre 5 meseci

Covke nikad da prizna da je on negde pogresio
m

monteroo

pre 5 meseci

Greg insistira da dodje da ga upari sa wambijem i da krene nova dinastija . Lose su poceli sezonu fali im nba plej.
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

Sad bi da ga vratiš u Zvezdu , mnogo bi pogrešio ako ode u NBA , nebi mogo ti da ga prodaš i da se omastiš (gvnoćorvo ) .....
G

Gost 007

pre 5 meseci

Pa može da bira. Da ode mlad kao Jokić, Dončić ili Rubio ili da ide kasnije kao Bjelica, Bogdanović ili Micić a sva trojica su bili MVP Evrolige. Treba da ide čim pre.
A

Aca LJotic

pre 5 meseci

Dobro vrati onda Nikolu Topica u Crvenu Zvezdu.
A

Archie

pre 5 meseci

Ti ćeš da mu kažeš. Možda je i Jokić pogrešio što je otišao iz Mege u NBA? Topić dečko se po Bleacher reportu kotira kao 2. pik za sada. a to znači da bi već na startu imao popriličnu minutažu i ulogu u NBA.
R

Realno istina

pre 5 meseci

NBA nikad se ne zna. Sou a ne sport. Da ne pisem dalje sta mislim.
g

gaga70

pre 5 meseci

jel to izjavio cika koji nije hteo da plati neku sicu da Jokic dode u zvezdu pre NBA??? sinko STO DALJE OD ZVEZDE ako zelis da budes super kosarkas!!!!!!
h

haha

pre 5 meseci

Bolje mu je da ostane u Megi i neka radi na sutu, sledec godine u Zvezdu a posle zavisi kako ce se razviti.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

A ovi sto su sada u zvezdi kao imaju bolji sut? Niko to sustinski od spoljne linije nije bolji od njega. Nas problem je sto se plasimo da dajemo sansu mladim igracima. Tako je od kada znam za sebe. I u fudbalu i kosarci. Ubio nas je ziheraski mentalitet potpuno, i na drugim poljima, nije samo sport u pitanju.
8

82828

pre 5 meseci

A vi bi svi odbili Nejpira da ste mogli da ga dovedete na pocetku sezone? ajde molim vas tastatura mangupi, drugo je to sto se on nije snasao alil covek je doveo Nejpira kako je on mogao znati da se nece snaci.
q

qqq

pre 5 meseci

Zbog toga imas sportskog direktora, on bi valjda treba da zna zbog cega koga dovodi, koja ce mu uloga biti i da li se uklapa
d

da je Zvezda mozda bi i bilo nesto

pre 5 meseci

ako ode u Zvezdu, njegova karijera ide u propast 1000% cist primer je Petrusev.
c

cocz

pre 5 meseci

Pa taj isti Petrusev je oziveo karijeru u Zvezdi nakon onog brodoloma u Efesu gde nije ni igrao. Iz Zvezde je decko dobio Nba ugovor.
C

Czz

pre 5 meseci

Mali, poslusaj me- sto god ti kaze covic ti samo suprotno i greske nema. Eno vidimo kako nam plese Zvezda. Najgora kosarka ikada po njegovim notama. Ne dolazi nikad ako i malo mislis na svoju karijeru. Kao Jokara, pravac NBA pa tamo i peskire da nosis
t

tuneki

pre 5 meseci

decko bice u prvih 10 na draftu kakva crna bre EL Jokic da je tako gledao,da je otisao u blizance,sad bi igrao KLS,rumuniju ili bugarsku ligu
И

И

pre 5 meseci

Не слажем се да би лоше прошао и у Звезди, дечко је једноставно одличан играч. Али ово је био добар и постепен потез. Следећи добар потез би опет био постепен, то би била Звезда. НБА би било 5 степеника од једном и неспорна грешка.
O

OkosBokos

pre 5 meseci

Najbolje odluka je pozajmica Megi. Nosilac igre, igra veoma solidu Aba ligu, solidnu za tako mladog igraca. Bori se, biju ga, tim mu je odgovarajuci da njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja. Treba celu sezonu da ostane tamo i tek sledece da igra za nas, a onda 2025. da razmislja o NBA.
r

rea

pre 5 meseci

Miško to neće dozvoliti. Ukoliko ga pošalje na draft 2024 nakon što u Megi bude imao 20 poena, 8 asistencija, 5 skokova - Topić će najlaganije biti TOP10 pok, možda čak i TOP5. Ukoliko ostane sledeće godinu u Evropi u jačem timu, imaće maksimalno 10-12 minuta po meču, što će reći 4-5 poena, 2 asistencije, 2 skoka - u tom slučaju biće daleko, daleko slabije kotiran na draftu, jer je statisstički nazadovao, a stariji godinu dana, a to automatski znači ne ugovor od 10-11 miliona, koliko bi imao kao TOP5 pik, već ugovor od 3-4 miliona kao pik kasne prve runde, ili rane druge runde. 7-8 miliona GODIŠNJE nije mala razlika kada si neko ko je na početku i ne znaš šta može da se desi sa tvojom karijerom, a plus su tu Miškovi procenti.
O

Okos

pre 5 meseci

Bravo bato, nesto sam se zamislio cisto kosarkaski, a realno si sve lepo napisao.
r

rea

pre 5 meseci

Topić najbolju stvar koju može da uradi jeste da odmah nakon drafta ode u NBA, ako bude prvi vrhu na draftu. On ako ostane godinu, dve u Evropi, njega će "zaboraviti" u NBA, neće imati prostora da sa njime kasnije napreduju i doći će do uloge koju ima Bogdan maksimalno. Ukoliko ode u NBA sa 18 godina, uz naporan rad, pravilan razvoj i pravu franšizu, on može postati ol-star kalibar.
g

gost3

pre 5 meseci

Dečko je fakat talenat ali predvidjati mu karijeru veću od Bogdanove i da je allstar kalibar već sad, dajte malo realnosti...u njegovim godinama Luka je već imao osvojenu EL sa Realom i bio mvp, Dražen je već osvojio titulu sa Šibenkom i bio najbolji igrač one lige u SFRJ, a Topić igra u Megi... osim toga Nikola je bek, i kao takav će se jako teško nametnuti za neku bitniju ulogu u NBA pored svih onih fizikalaca i brzanjaca sa federima u nogama...ne zanosite se molim vas
r

rea

pre 5 meseci

@gost3, nije svako Dončić. Jokić sa 16 godina nije mogao da trči, predviđalo se pre da će završiti na Čigoti, nego li da ima profesionalnu karijeru, pa je on sad daleko iznad Dončića, koji je sa 17 već bio prva violina Reala. Ne predviđam ja njemu karijeru veću od Bogdanove, već kažem da je Bogdan imao potencijal da bude ol-star kalibar, da je u NBA otišao odmah nakon Partizana, sa 21, 22 godine, umesto što je tavorio u Feneru 3-4 godine.
g

gostgost

pre 5 meseci

Karijeru kao Bogdanovic moze da ima u NBA minimalno,a ne maksimalno.Bolje igra nego Bogdan u njegovim godinama.Naravno,to sve pod uslovom da ne ode prerano illi da ne ode u ekipu koja nema nameru da mu da pravu sansu.
g

gost3

pre 5 meseci

Bogdan je u pravo vreme otišao baš kao i Dražen Petrović sa oko 25-6 kad je osvojio u Evropi sve što se može osvojiti...druga je stvar što ni jedan ni drugi nisu imali previše sreće sa izborom franšize mada se Draženu iz drugog puta posrećilo ipak pošto je nakon 2 godine grejanja klupe u Portlandu, u Nju Džersiju ubrzo postao lider ekipe, uveo ih u plejof, dospeo u top10 strelaca lige kao bek sa najboljim procentima u ligi i sve to začinio izborom u 3.petorku lige...sve to u 29.godini a nakon 2 više nego frustrirajuće sezone u Portlandu...hoću da kažem klasa ostaje klasa i ako imaš kvalitet i radiš, to će se pre ili kasnije isplatiti, a za Bogdana je to što je, možda bi mi više hteli ali imati 15poena po utakmici u karijeri, igrati finale konferencije sa još boljim učinkom u PO, biti jedan od najboljih šestih igrača u ligi, pa malo li je...možda bi postigao više da je trejdovan u neki ekipu koja je bila u totalnom rebildingu ali to možemo samo nagadjati, i to je to...a reći da je tavorio u Feneru sa kojim je uzeo EL i bio najbolji igrač turske lige je malo neozbiljno, to su sve stepenice koje su od njega napravile igrača baš kao što je i Dražen igrao prvo za Šibenku, Cibonu(2xEL) i tek posle Reala otišao u NBA....pre će tako igrač iz Evrope nešto uraditi nego da ide sa 18 tamo, jer da, to si dobro rekao, Luka je incident a ne pravilo...vidimo kako prolaze naši Jović, Pokuševski, Petrušev itd...nemoj samo reći da oni nemaju potencijala... milion faktora utiče, milion, a da bi neko postao igrač mora da igra i da ga treneri guraju, a za mlade Evropljane je to tamo jako jako teško, pogotovo ako su bekovi kao što rekoh na početku....
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Da je ostao kod nas prosao bi kao Drezgic u Partizanu. Ovako je dobro odlucio jer je nosilac igre u Megi, ima minutazu i kali se u seniorskoj kosarci kroz ABA ligu. Ako dodje u januaru kod nas bice dosta kompletniji igrac nego da je gubio vreme na klupi. Za talentovanov igraca je najgore kad mu ne pruzas priliku na vreme da igra.
g

gostgost

pre 5 meseci

Jednostavno je sramota porediti talenat Topica i Drezgica.