Čović pred Monako: Zaustaviti Nidama

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 12:47

"Znamo ga od prošle sezone", kaže plejmejker crveno-belih

Crvena zvezda takmičenje u Evrokupu nastavlja na gostovanju Monaku u sredu od 19 časova i 45 minuta. Crveno-beli na to gostovanje idu posle odlične igre i pobede protiv Budućnosti u ABA ligi.

Taj duel u Morači daće smernice timu Milana Tomića kako treba da izgleda u nastavku sezone. To ističe i Filip Čović, plejmejker crveno-belih.
"Imali smo utakmicu samo dva dana pred ovo putovanje. Bila je to dobra utakmica za nas, ali moramo da se fokusiramo na Monako", rekao je Čović.

Izabrane vesti

Bekap plejmejker Zvezde ističe da će glavni cilj njegove ekipe biti da zaustavi Dereka Nidama. Tog igrača u Zvezdi dobro znaju jer je prošle sezone nastupao za Mornar iz Bara.
"Još nemamo ceo raport o njima, ali znamo da je Derek Nidam njihov glavni igrač. Znamo ga od prošle sezone. On je sjajan igrač i biće veoma važno zaustaviti ga, posebno u tranziciji", zaključio je Čović.

I Zvezda i Monako su u prvom kolu zabeležili pobede. OVDE možete pročitati šta o ovoj utakmici misli Elmedin Kikanović, bivši košarkaš Zvezde, sada prvotimac Monaka.

Foto: MN Press


tagovi

Filip Čović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara