Komentari na vest

Čović: Sa Kampacom još nije gotovo, sa Teodosićem imam načelni dogovor, Martin pauzira preko dva meseca

c

crvendaci

pre preko 1 godinu

Fmp ideasi ...ragbijasi...
C

Cekaj bre...

pre preko 1 godinu

pa zar nike taj Kampaco basnoslovno skup igrac i odakle Partizanu novac, da plati Kampaca? Ove komentare i pitanja su slali cigani, na celu sa Covicem. Odakle sada toliko para zvezdani da ga dovede?
T

Teodosić ne treba da dolazi

pre preko 1 godinu

Imaće 36 godina,taman za penziju,mogao je da dođe pre Virtusa kad je imao 32,ovako mislim da će biti beskoristan

VecaBgd1971

pre preko 1 godinu

Koliko cujem i Olimpijakos se ukljucio sa ponudom, Kampaco jos nista nije potpisao.
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Prodao je i poslednji sleper Kosova za Kampaca
m

micas

pre preko 1 godinu

Ma kakav teodosic moj covke,on nije niti ce biti ikad zvezdas..uostalom pokazao je veliku ljubav,al prema novcu..
O

Ova

pre preko 1 godinu

Evroliga je šansa za nešto više, ali bojim se da će se kasno reagovati. Klubovi su nikad bliže po kvalitetu, ono što mi strašno smeta kod Zvezde su neki igrači. Zašto su tu igrači, koji ne igraju. Raduljica, Kuzmić, Holand, Kuzmić počne utakmicu na podbacivanju i nema ga više, nije ni on jeftin. Bolje ih isplatiti i neka idu, oni će ionako uzeti te pare ako ostanu. Bolje dovesti jednog koji će igrati, nego njih pet koji ne rade ništa, nije mi to jasno. Bojim se da će se kasno reagovati i onda opet loženje na aba ligu i kls i tako godinama. To se navijačima već zgadilo.
M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

Još nisam čuo da se neki predsednik obesio ali ovaj će sigurno.
m

miile

pre preko 1 godinu

ja se čuo baš sinoć sa Dvajtom Hauardom,neće moći da dođe na slavu....gde si,kako si....kaže ističe mu ugovor u Kini...pa reko možda Nebojša nema broj...
@

@mile

pre preko 1 godinu

Al si duhovit, hahahahaha. Bože svašta ovde na portalima ima.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Zanimljiva sezona El..mnogo tekmi, nema bas autsajdera, pa ima dosta pobeda slabijih timova..mozda odskacu 2-3 tima. Covke, verujem da si limitiran, ali otvaraj kasicu prasicu za tog Kampaca, a i centra, da se proba napasti F8, pa u nokaut fazi da se racuna na nase navijace. Pominju Ristica, drag mi je, nas je, al' msm da nije kalibar EL. Mekan je za centra..Za sada gurati sto vise Petruseva, nebrušen talenat, ima visinu, moze da pravi razliku sa 15-20 poena i 5-10 skokova svaki mec..Dobric ima losu sezonu, ne znam sta mu je..trudi se u odbrani, ali napad nikakav! Bentil pao u formi sad, pa msm da ide serija poraza(ne znam dokle), ne moze Vildoza da vuce sam tim, koji je preumoran. Neda izgubio šut, mozda mu telo nije spremno da ovoliko igra jake tekme, pa je nespreman, jer su ga povrede vecito pratile. Neka ide na ulaze, ponekad sut, kad je bas sam, ne mora da siluje, jer mu ne ide trenutno. Nije Ivanovic mag da moze on da donosi pobede..mora veci fond igraca da se iskristalise, onih koji prave razliku..Holand se nije snasao, naci izlaz sa Alimpijem, da se vrati u Bursu, oni bi ga uzeli..Kuzma je brat, al' je Fmp za njega maximum..dok Radulja je vise rekreativac..Los izbor je bio Jovanovic, zelen za EL, tada da je Dusko dosao imali bi minimum 2 pobede vise..u zadnji cas je doveden novi kouč, vratili smo se u sredinu, ali sada igracki to mora da se pojaca, nema vise vremena za gubljenje, sem ako neces da budes puki ucesnik.
9

987

pre preko 1 godinu

Da je kasno, sledi nam serija poraza. Onda i ne vidim svrhu da se pojačamo, eventualno tamo za Aba ligu, ustvari Čović tako i radi godinama. Čoviću je bitno učešće u evroligi i ništa više. Najbolji primer toga su dva fajnalfora u BG, gde se nije i razmatrao ulazak u osam, a ne u četri pred domaćim navijačima, tu me je razočarao, još rasprodao ekipu.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Пустимо магистра да ради свој посао, 10 год води клуб, резултат је 20+ трофеја, топ8 је сплет околности, сезона дуга, кога и да доведемо брате, питање дали можемо више у европи, у АБА биче исто тешко, муља румени са судијама, битна је предност домачег терена, незгодна је олимпија. Ако те занима моје мишљење, боље Ристиќ и неко крило ако веч нерачунамо на Холанда, него ли милионски кампацо. Кога би он разигравао, а шутер није?
0

03033

pre preko 1 godinu

Al se sakur raskokodao na šampionovim vestima, haos 🤣🤣🤣
D

Drula

pre preko 1 godinu

Srpskoj kosarci ,nema spasa.Nadam se da cete jednom objaviti moj komentar.
G

Gradim svoju organizaciju

pre preko 1 godinu

Da sam trenutno dovoljno jak da tebi gospodine Čoviću mogu u svakom trenutku bez ikakvih posledica ,bez da odgovaram prekršajno i krivično,odvalim jednu šamarčinu,kad hoću i gde hoću,a gospodinu Ostoji Mijailoviću,bogami i dve mogu odvaliti kao u dispozitivu.Tako da mislim da je razlika između Zvezde i Partizana upravo u tome kome mogu jednu,a kome dve šamarčine da raspalim.Bahati
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Kakav peh za Martina, momak je neverovatan, specificne visine za centra, ali nenormalne snage, skocnosti i hrabrosti, odusevio je u Areni na derbiju kako ih je “polepio” za tablu i utisao. Na sve je levoruk, sto svakom centru otezava da ga cuva, nije slucajno bio u Oliju i igrao finale. Mitar je drugaciji tip centra, ali su top kad se menjaju. Nazalost Kuzmic i Raduljica ne mogu EL, dva ipo meseca je ogromna pauza da budemo bez Martina. Za Kampaca sta reci, milina ce biti gledati ga siguran sam.
G

GostMrš

pre preko 1 godinu

Sećam se Teodosića od pre 2-3 godine (i tad već u ozbiljnim godinama) kad je rekao da trenutno ne može da dođe u Zvezdu, jer kao nije realno (misleći da je previše dobar za nas, valjda) ali da će sigurno da dođe jednog dana. I tad su ga svi namazali: pa kad prijatelju, kad napuniš 40? I evo, sad se setio kad nam ne treba ni za suvu šljivu, kad je islužena raga. A tad nam je trebao kao 'leba.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...ta isluzena raga donosi dve uzastopne pobede virtusu kao igrac utakmice u duploj nedelji, meni ne deleluje kao da mu godine smetaju...9 ass na utakmici, zvezda ove sezone nije imala igraca koji je blizu toj cifri a to je ono sto nam mnogo nedostaje da bi ostali bili vise ukljuceni u igru...
j

jeremijazu

pre preko 1 godinu

Teodosiću, nemoj sada nešto smo u gužvi.
G

Gostuogjg

pre preko 1 godinu

Teo, hvala ti, javićemo ti se neki dan. Verovatno juče.
R

Rekonstrukcija

pre preko 1 godinu

Pod hitno nam sad treba DOBAR CENTAR od recimo 2.10-2.15 da zna da igra ledjima pod kosem,nesto poput Ristica! Otarasiti se rekreativaca i penzionera iz tima kuzmica,markovica i raduljice da se oslobodi mesto i plate za Kampaca i novog centra!
G

Gostović72

pre preko 1 godinu

Čoviću prestani dovoditi igrače na svoju ruku i mešati se treneru u posao sklapanja ekipe! Teodosića dovedi u svoj FMP, u Zvezdi ga sigurno bar 90% ljudi ne želi!
a

ahahah

pre preko 1 godinu

Kako mislis u svoj Fmp? Pa ovo je njegov Fmp
R

Realizam

pre preko 1 godinu

Dogodine u CZ-u! (Centralni zatvor, ne fmp)
T

Treba nam Centar

pre preko 1 godinu

COVO, DAJ SAD DOBROG CENTRA,TO JE ONO STO NAM NAJVISE TREBA,KUZMIC I RADULJICA OTKAZ ILI U FMP!
i

istina

pre preko 1 godinu

Trosi te,samo trosite pa ce te se opet zvati fmp,nikad necete na bas nivo doci mozete da dovedete i cordana,nije sve bas u parama malo i cojstvu i kulturi.A to se ne kupuje
@

@bolna istina

pre preko 1 godinu

Kaze navijac tima kome su dve petorke stranci
с

срб

pre preko 1 godinu

Направићемо фузију са Игокеом као ви поштењачине!
J

Jan

pre preko 1 godinu

Velika greška sa Teom. Kad je mogao nešta da odigra nije hteo da dodje. E sada kad više nema gde on će u Zvezdu. Loš potez
d

deca smo ovog grada

pre preko 1 godinu

Jedan je dr. Nebojša Čović!
D

Danas

pre preko 1 godinu

Sam napisao, da te pare koje se spominju, Čović neće sigurno dati, on će radije dovesti tri igrača za te pare.

Sakur

pre preko 1 godinu

Evo ih krenuli su doveli su kampaca za tepsiju ribe a pre mesec dana na vest da ga Partizan zeli komentari bili milioneri iz humske ahahahaha koji ste vi likovi
S

Spartakus

pre preko 1 godinu

Koliko straha od jedne pobjede, pa daj brže bolje da se javim. Najveće zlo!
P

Pitam se...

pre preko 1 godinu

pa da li ste vi normalni? Ovaj intervju je bio pre vase "pobede"
Z

Zašto

pre preko 1 godinu

Bi strahovao od Partizana, objasni molim te, prosvetli nas. Ni Zvezda ni Partizan sa ovim sastavima ne mogu u top osam.
D

Dzoe

pre preko 1 godinu

Bas strahujemo. Toliko strahujemo da vas mlatimo i u Pioniru i u Areni.
d

deda70

pre preko 1 godinu

kad je zvezdi trebalo bile su mu bitnije pare,sad bato idi u kinu, u japan na filipine nam ne trebas
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

A centar sad mora da se dovede
K

Koji po redu...

pre preko 1 godinu

osmi ili deveti?
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Teodosic je igrac manje u odbrani iskreno nek me kritikuje ko hoce ne znam sta bih radio u vezi njega a u Duskovu koncepciju se ne uklapa
K

Ko drugom..

pre preko 1 godinu

Pre par meseci kada se momak dovodio u vezu sa njima nije im smetalo, uz sve ove milionske "vedete" hteli su i njega..sve je bilo u redu? Sto sada smeta kada taj isti prelazi u Zvezdu?
G

Gost4

pre preko 1 godinu

дивим се људима који готиве ово створење, не могу да кажем човек кад то није, ал ФМПцзв навијачи изгледа не бирају средства за жељени циљ...научите како се дочекује човек који је играо у звезди а ништа није партизану лоше урадио(Васа Мицић), а не да вређате жељка кад год сте у прилици( без разлога)
K

Komedija...

pre preko 1 godinu

Kao Teodosica sto ste docekali sa lutkom na tribinama, Djokovica? Da plati porez???Jel to to vasa kultura, pa imamo i mi neki koji pamtimo duze od nedelju dana.
d

dr.Cova

pre preko 1 godinu

@gost, i ja se isto divim dr.Nebojsi kako vam je stavio 🔒 na igokeik za sva vremena!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

brate vasa nije nikom unistio detinjstvo i zatvorio klub ..razumi ih
с

срб

pre preko 1 godinu

Игкоеа Лакташи фузија 2008 а правим се луд!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Sto su sve neki gosti ovi navijaci kluba ljubavi.
f

f4

pre preko 1 godinu

Kažu dolazi Kostas.
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

- Gledao sam objave sa pričama oko šest, sedam miliona evra. Ljudi su odmah napravili matematiku, odmah je tu država... Kao što su pre neki dan izašli sa informacijom, predsednik Srbije odobrio dolazak. Prvo te cifre, pravo da vam kažem ne znam kakva je to mašta. Zasto ovo niste preneli??? Zasto ste izostavili deo intervjua???

Sakur

pre preko 1 godinu

A ko kaze da je to istina?Panterovu platu je objavio isti taj sajt koji je preneo i za kampaca.Kako sad ono je istina a ovo nije ahahahhahahahahahah
T

To

pre preko 1 godinu

Sam i ja odmah primetio.
5

55558777

pre preko 1 godinu

Gde da prenesu kad su ovima sponzori i zna se koliko su dala para u ovaj KK Partizan
Z

Zjjok(lllojjbbb

pre preko 1 godinu

Znaci nista od kampaca
L

Ludwig

pre preko 1 godinu

Junak doba zlog.
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Teodosic ne..Imao je prilika gospodin puno,nije hteo,sad u 36,7 da dodje..neka hvala
G

Gos

pre preko 1 godinu

Sama činjenica da čovek kaže "imam" dogovor, a ne imamo dogovor, jasno govori koliko bahato smatra da je klub njegov i ničiji drugo

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Teletrbo pa on se dogovarao niste vi a on čovek govori u prvom picu jednine. Koji mi, vi.???
m

mali srbin

pre preko 1 godinu

Najgore kad se jave ovi poznavaoci kosarke sa 3 pogledane utakmice pa porede raduljicu i markovica.....glu....ni taj markovic sa svojih 10 minuta uradi nesto sto je radio najbolje ceo zivot i ostavite se vi sporta za koji niste ili promenite klub za koji navijate.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Ne razumes ti to ovo je konspiracija navijaca kluba ljubavi.
j

joža

pre preko 1 godinu

Gle čuda, ovdje su komentari dozvoljeni na izjave dotičnog gospodina....

Sakur

pre preko 1 godinu

Znaci tacno je sto se pise za pantera i ekipu oko plata ali kada se pise o kampacu onda nije tacno ahahahahahaahha
p

pitam za druga

pre preko 1 godinu

ko je Ćoki.....

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Mnogo zaeban lik, bavi se izvozom trenera u Rumuniju. Što pitaš ???
G

GostGM

pre preko 1 godinu

pravda je surova i dostižna Nebojsaaaaaaa
p

policija

pre preko 1 godinu

vas jos nije pronasla?
G

Gost12122

pre preko 1 godinu

Zar nije u sredu u ponoć sve bilo gotovo i napisali ste da je novi igrač.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Мени је текст био по систему да буде што више коментара.Готово ! Али још само да потпише...иначе готово.
G

Gost523

pre preko 1 godinu

Vi rekoste sinoc da je sve dogovoreno u sredu u ponoć i napisali da je novi igrač.?
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Cemu Milos? Na svaki nacin je gledao da uzme koji euro/dolar vise. Sta sad da dolazi, da bi igrao Aba ligu protiv Mege i FMPa? On u EL nema sta da trazi konstantno. A sigurno nece doci za kikiriki da igra, vec za dobru lovu. Dosta sto je ove sezone tu “kumara” sa pivom, ne treba nam jos jedan takav.
C

Cobra11

pre preko 1 godinu

Pogledaj mu prosek poena i asistencija u Evroligi ove godine ,nije tesko. Pa onda reci dal bi znacio ili ne
x

xnxx

pre preko 1 godinu

Nemoj covke grobarima da stvaras komplekse, jer njima eto igraju iz ljubavi la familia

Sakur

pre preko 1 godinu

Lik koji po ceo dan prica o Partizanu ahahah jesi ti lud ili sta?
B

Beograd RW

pre preko 1 godinu

Hvala Nebojša !
7

777

pre preko 1 godinu

Nemoj covicu, morace da kmece grobari mariniki..
с

само за Тебе!

pre preko 1 godinu

Узми Човке евро титулу ❤️
m

milosm13

pre preko 1 godinu

ljui ezcentra smo tanki 5 namm je potrebna odmah ali kooo Milutinov ima jak ugovor Dubljevic takodje ko?
а

армата

pre preko 1 godinu

Против Ефеса ти пјевају...много их боли.
z

zli patuljak

pre preko 1 godinu

aaaa, pratiš,pratiš
д

дуда

pre preko 1 godinu

Какав је ово Господин..Свака част!!!
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Cemu Teodosic penzioner, zar nismo nista naucili u slucaju Raduljica , Markovic, Kuzmic?
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Mark9vic prosle sezone x faktor u bitnim utakmicama, i ove iskustvom pravi mininature kad je bitno, prestanite da pljujete coveka bez osnove
P

Pravo pitanje...

pre preko 1 godinu

Zasto je dovoljen martin koji ima takvu istoriju povreda???
n

nije mi jasno...

pre preko 1 godinu

Zasto je onda vildoza objavljivao sliku sa Kampacom ako nije gotovo ili reakcija Nedovica???
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Sve ti verujemo "posteni" Covicu!
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

"Mi smo bili jasni u ponudi u skladu sa mogućnostima" i onda ponudiš 4,2 milona evra pa vama je nebo samo granica što se tiče novca
4

446

pre preko 1 godinu

4,3,prva sezona to jest pola sezone,1,8 miliona a druga 2,5 cela .
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Covicu magijo!
Č

Čovke

pre preko 1 godinu

Ako dođu Teodosić i Kampaco zarada će biti blizu 5 000 000! Martin će pauzirati oko 2 meseca i tu ćemo zaraditi jer mu nećemo plaćati ništa!
M

Milan4109

pre preko 1 godinu

Haha najbolji komentar, ti si izgleda dosao iz druge galaksije. Gde si ti video da se bolovanje nekom radniku ne placa? U kom sportu se igracu dok je povredjen ne isplacuje plata? E mukice, vrati se bolje u svoju galaksiju, nije Zemlja za tebe
E

Exe

pre preko 1 godinu

Pogledas na vesti o pojacanju partizana tj svakog skupog pojacanja partizana ove sezone i uporedis kakve komentare ostavljaju kod pojacanja zvezde shvatis koliko licemernosti ima i koliko im svaki uspeh zvezde smeta. Da se oni pitaju zvezda ne bi trebalo nikog da dovodi a samo oni smeju da se pojacavaju jer su oni samo propklomovana "institucija"
s

strasno

pre preko 1 godinu

VEOMA NEOBICNI PAD PREKO KOLENA LIDEJA. Ovaj covek siri mrznju.. S R A M T E B I L O COVICU.
G

Gost1999

pre preko 1 godinu

sipaj čova