Komentari na vest

Čović: Sva dugovanja izmirena sa 30. decembrom, mnoge smo uplašili, nemojte napadati Bodirogu

B

Basketas

pre preko 1 godinu

Ma kazi gde je zapelo, ne da ste izmirili, to je i EL potvridila, nego gde je zapelo, zasto ste kaznjeni? Sta je to odruako Adams? Ko placa Kampaca? ( ako je difinisan budzet vec potrosen i prijavljen, odakle 1.8M u decembru samo za Kampaca - bez Vilodoze i Ivanovica ) ...zasto Real nije mogao da mu da 1.8M za 6 meseci ( ne nije imao , nego nije mogao - mozda jer je postovao pravilo od 65% )...a ovo za tvoje sledbenike...sve je to ok ..oni ionako pamte ko kokoske do sledeceg hranjenja.
o

omaewa

pre preko 1 godinu

Bolest ne bira
s

soichiro

pre preko 1 godinu

neki kukaju kako eto duguju a prica se da para imaju koliko hoces...znam vise onih koji se bahate i imaju milione evra a duzni su i bogu i narodu...i ne3maju nameru da plate...recimo miskovic...pa on moze odmah u likvidaciju ali to gasi stotine hiljada radnih mesta pa drzava gasi male kojima on duguje...manje boli.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Kakva mutljavina od čoveka.Od svih baljezgarija koje je rekao najzanimljivija mi je ona gde pominje državu da će izmiriti Zvezdine dugove!Daješ dva miliona za dovodjenje Kampaca da ti igra šest meseci,a država treba da ti izmiruje dugove!
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Ali mnogi su se uplasili hahaha cirkus
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Ali "mnoge smo uplasili" hahaha cirkus
K

Kako se

pre preko 1 godinu

na spanskom kaze netegistrovan ? Kampaco
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Organizujte mu jedan multikast da ne mora da trci.sa pinka na hepi,pa na b92 i prvu i 4 puta prica istu pricu
Z

Zoltan Sereš

pre preko 1 godinu

nisam zlonameran, nit' "neprijatelj drzave (vlasti) samo pokusavam gledati iz racionalnog ugla. za ovog coveka su vezane neke ozbiljne afere, preletao je iz jedne vlasti u drugu, povijao kako vetar duva. neki ce reci doktor kosarke ili "sposoban covek". za pošten svet on je oličenje svega onoga sto su nas bake ucile kako ne valja i kako ne treba. nazalost na ovim prostorima "sposoban covek" nije nista drugo nego hohštapler.
B

Bravo majstore

pre preko 1 godinu

Desetka za komentar. Kratko i jasno.
S

Sereš

pre preko 1 godinu

To je šablon koji se može primeniti na svakog sadašnjeg ili bivšeg političara. Važno je da su nam bizmismeni koji vode druge klubove prepošteni.
M

Mare Dužni

pre preko 1 godinu

Ima i botove. Sto posto pošten čovek.
1

149

pre preko 1 godinu

SVEMIRCI SU KRIVI ZA SVE ! ! !
S

Severon

pre preko 1 godinu

Zasto Zvezda uopste ima potrebu da duguje nekome novac ???
Z

Zato sto...

pre preko 1 godinu

ovaj krade od koga stigne. Kosovski Srbi to najbolje znaju.
G

Gost75

pre preko 1 godinu

Pričaće ti da se ona gasi, ti što nikad nisu tako sjali. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostaće tek komšija mali.
I

Istanbul 92

pre preko 1 godinu

Ok.
D

DAFF

pre preko 1 godinu

Otrovni Patuljak!!
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Bio i ostao.
K

Kroos

pre preko 1 godinu

covic zlo srpske kosarke i sporta
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

E da je samo sporta ? On je oličenje svega najgoreg što postoji u srpskom narodu i društvu.Lopina, kompleksiran, zao, osvetoljubiv jednim rečju nesrećnik!
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Da li ima Grobara da odgovore, čuj ima li ih, pa samo njih i ima na Zvezdinim vestima, na pitanje kako se duguje bivšim igračima i kako nisu bile redovne plate ako imamo pomoć države i neograničeni budžet ? Sram da vas bude
Č

Čipuljkabra

pre preko 1 godinu

Pa nisu vam državne pare neograničen budžet namenjeni samo za klub. Ne misliš valjda da ovi što su obezbedili budžet rade za kikiriki. Ili da Čovikabra radi bilo šta iz ljubavi.
z

zoranZA

pre preko 1 godinu

Od koga da nas je sram? Od vas? Strasno!
š

šta se

pre preko 1 godinu

desava sa Nedovićem,zar on nije najveći krivac sto je Zvezda dobila prvi EL derbi,ko zna koliko ce on biti kaznjen? Kako se Tegijevci nisu toga setili pa u paketu sve da pokaznjavaju?
M

MOT

pre preko 1 godinu

Vidis toga se nismo setili hvala ti sad cemo I to da sedimo.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

covek zvani laz i prevara ...znaci dugujes svesno a sa druge strane dovlacis jos i to za koje pare ?? i onda kriv miki,paja,horacije,pluton ...
1

149

pre preko 1 godinu

Da li ste primetili da botovi više ne napadaju Bodirogu? Pročitajte jučerašnje komentare i uporedite sa današnjim. Šta se promenilo za 24h? Pogledajte tu organizaciju kolika je kako se sve radi po naređenju.
k

ko koga tu ....

pre preko 1 godinu

a sta kaze radonjizam potrazuje pare !!! zar nije on iz neke ljubavi tu provodio vreme ?
B

Boban1

pre preko 1 godinu

@149,pa lepo je čovek,Covic, rekao da ne napadamo Bodirogu jer on nije sudelovao u ovome. I kao navijači koji podržavamo svoj klub čujemo sta kažu oni koji vode klub,za razliku od vas kome Ostoja,Zeljko i ostali kažu da nije države ne bi bilo ni svih tih igrača,Evrolige,Lige Konferencija itd,a iza ledja kažu samo lajite,licemerstvo nigde ne prolazi a vama će se sve to slomiti o glavu jako brzo i jako bolno.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Koliko si prost ko Ostoja, da si čitao, objasnio Čović da je Bodiroga dao podršku Zvezdi.
D

Da mogu...

pre preko 1 godinu

da razmisljaju svojom glavom, nikada ga ne bi poslusali, ali praznoglavaca medju njima....ogroman procenat.
P

Podrska za Covica

pre preko 1 godinu

Samo napred Nebojsa u inat svim dusmanima imas najvecu mogucu podrsku svih pravih Zvezdasa i celog Severa,zvezdomrsci mogu samo da ti se sagnu i nista vise,bice opet Tripla Kruna i ove godine i Kalemegdan u junu a neki ce opet da beze iz lige pred dr.Nebojsom isto ko prosle godine,istorija ce se ponoviti!
H

Hvala ti Nebojsa

pre preko 1 godinu

..sto si stavio🔒na klub iz laktasa!
h

hdhd

pre preko 1 godinu

ribice su krive i vanzemaljci da skratimo pricu
G

Gostujući

pre preko 1 godinu

Prezivece evroliga bez Kampaca ova dva meseca, ne brinite.
O

Ono kad lazes

pre preko 1 godinu

Kako zines...
F

Fejnord x8

pre preko 1 godinu

Kakvo je ovo priznanje za Zvezdu i njen rad tokom prethodnih godina i ove godine! Spanci i igokeasi su se toliko uplasili Zvezde i njenih odlicnih igara i potencijala koji ova ekipa ima da pokusavaju na sve nacine preko bodiroge da nas zaustave. Vise to nije moguce na terenu, osim uz gazenje aut linije sa pola stopala, 3 igraca u reketu prilikom slobodnih bacanja, Mirotica koji sutira trojku iz auta itd... Posezu za Ocajnickim i sramnim potezima van terena kako bi se omogucilo ucesce u top 8 vec standardnim ucesnicima top 8 i fuzionisanoj igokei sa Kupljenom licencom za 5.mil evra. Ne sme slucajno da se desi da se tu umesa jos neko. Zvezda je bila privremeno kaznjena, izmirila svoje obaveze i sta onda?? Ponovo kaznjena zbog toga sto je izmirila svoje ugovorne obaveze. Zbog cega je Zvezda onda kaznjena i po kom pravu je to dopusteno da se pravno lice koje je izmirilo svoje obaveze sto je EL i potvrdila kazni dodatno? Zvezda je vec bila privremeno kaznjena i da nije izmirila svoje obaveze razumeo bih tezu sankciju u vidu ove kazne, ovako ne vidim nikakvh osnova za novu kaznu. EL nema jednak tretman prema svim klubovima i zivo me interesuje da li bi Real,Barselona,igokea,Baskonija..itd bili sankcionisani na isti nacin za ovakav prestup?(timovi koji pri tom imaju svake sezone gubitak od 20 miliona evra i budzete od po 50.mil) Slazem se da je Zvezdu trebalo kazniti ali zabrana je izrecena jos 1 decembra tako da Zvezda nije prosla nekaznjeno jer vec mesec dana nema pravo da registruje nove igrace. Cemu onda nova kazna ukoliko je klub vec pretrpeo jednu? Kad se sve sabere, proteklih meses dana + 2 meseca do kraja februara kazna je zaista prestroga i neopravdana s obzirom da je Zvezda izmirila svoje obaveze( istina ne na vreme ali je izmirila i vec snosila posledica zbog toga) Ako se dugovalo i ranije zasto jos letos nije izrecena kazna nego sada kada je Zvezda u dobroj poziciji da izbori top 8?? Zvezda EL nije smetala prethodnih par godina kada nije bila u borbi za top 8 a sad 'odjednom smeta' hmm... znaci to je taj "bodiroga efekat" na koga su nas svi upozoravali jos na samom pocetku sezone,sad je sve jasno ko dan ko stoji iza te kazne!
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Manje ruske i pečenja, holesterol ti udario na mozak.
M

Marko345

pre preko 1 godinu

Ali stvarno na avaku veat isti komentar, imas li ti nesto drugo u glavi od copy/paste opcije? Sto nicka menjas, ali uvek isti ali bas isti komentari.
r

rale_72

pre preko 1 godinu

Druze,dogovori se sa covicem jel za pozivnicu placeno 5 mil ili 500.000
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Kako te samo ne mrzi da pišeš knjigu od komentara? Navijaš za svoj klub, to je tvoja privatna stvar,ali ja ma ovim portalima ne pročitah ni jedan komentar u kojem navijač kluba pita memadžment, zašto su to uradili? Pitanje svih pitanja je ko je i zašto slao lažnu dokumantaciju u El? Ni malo kritike ili samo kritike, počev od navijača do Čovića. Zašto je Kampaco potpisao ugovor sredinom decembra,a kazna izrečena od 1.12.? Kao da to njegova agencija nije znala ,a znao je i on. U pitanju su novci koje on ne bi dobio od drugih zainteresovanih klubova, a on igra ABA ligu i inkasira 300k eura mjesečno. Stvarno megalomanski , jer taj ugovor ne može platiti pola evropskih fudbalskih klubova, gdje je mnogo veća zarada od ulaznica,tv prava i sponzora. Čovjek ima otvorene tv kanale da pravda svoje odluke,koje su dovele do kazne. Niko ne pita zašto ste to gospodine uradili i ko će za to snositi posledice? Ko je donio svjesnu odluku da se krše propisana finansijska pravila i da se u El dostave lažna dokumenta o finansijskom poslovanju, što je dovelo do suspenzije.
U

U skladu s'propisi

pre preko 1 godinu

Muckao je, jeste , ali u skladu s'propisi.
G

Gost4

pre preko 1 godinu

A da se promeni ime? Mozda niko ne provali
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Bilo kako bilo na terenu nas neki pobediti nece. Bice opet bezanije
G

Gost127

pre preko 1 godinu

Hahaha... Ali kako namerno nabaci da je Bodiroga privremeno na toj funkciji. :)) Retko odvratan tip.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Bez obzira što nisu osnovani u Srbiji, bordo plavi duguju skoro 7mil eura poreza istoj i bez trunke blama se naslađuju suspenziji nekog drugog tima koji na kraju ne duguje nikome ništa?! Avangarda....gospoda!
2

282

pre preko 1 godinu

Vi papirološki niste dugovali još u novembru. Zbog takve "ažurnosti" EL vas rebnula 3 meseca.
W

Warehouse G

pre preko 1 godinu

Kažem “ne duguje nikome ništa”, a gde nestade onih 17-18 miliona evra duga od pre 10 godina kada je i jedna banka prestala da postoji? Ajde ti nam odgovori kad si toliko upućen u njihova dugovanja
M

MMXXII

pre preko 1 godinu

Novogodisnja turneja 4 televizije u jutarnjem terminu. Neka se dobro cuva Partizan. Stradao je posle svakog njegovog gostovanja. I sta je sustinski rekao - nista. Samo spinovi. Nisu isplacivali dugovanja, znamo. Partizan je kriv za sve, znamo. Kroz ceo intervju provlaci spinove o KKP. Mrzi KKP iz dna duse i vidimo da bi on sad vratio Duleta. Taj se borio sa njim, uzvracao, a ovaj ga u DB maniru namestao kao negativca. Ovo rukovodstvo KKP cuti i radi dobar posao i to ga izludjuje. Nista o ogromnom budzetu, o iznenadnoj velikoj kolicini novca, o duplim ugovorima ( krivicna odgovornost ). Kako on najednom moze da pokupuje sve najbolje sa trzista, a to kosta Boga oca. Pomenuo je Polonaru, ali ja vidim da, cak i ovde po komentarima, ima dobro obavestenih, pa sam tako video i da je dolazak Milutinova bila gotova stvar. Cuti se o tome, ali jeste. Ovo sto se sad desava je to zaustavilo. Godinama ni jedan mladi prospekt ne moze u KKP, to se ne vidi. Uglavnom, sve sto on radi protiv Partizana to prebacuje kao da je KKP krivac. Covek pregazi svakog ko mu smeta, a na licu maska zrtve, nevinasca. Moj Partizan bi se sa njim morao krajnje ozbiljno baviti jer mu radi o propasti i spreman je na sve.
s

slivana.opozicija

pre preko 1 godinu

Jos da te zaposle u drzavnu sluzbu i to je to.
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Za ovakvo besnilo doktora kriv je Dule Vujošević...
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Kaže Čović, odjednom de pojavili svi za pare. Radanov, Radonjić, Holins, Volters... Pa kad da se pojave ako neće sada kada daješ 4 miliona za jednog igrača? Duguješ svima, a ovamo se bahatiš...
t

trta i mita

pre preko 1 godinu

a radanovu duguju samo 100 soma ,pazi radanovu !!! haha a kaze nemamo budzet !! pa kolko prave drugi ako radanovu dugujes 100 somica bejbeeee
J

Ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Objasni netacne izvestaje koje ste slali, nisu vas pecnuli samo zbog dugovanja prema igracima vec i zbog tih laznih izvestaja koja su vam dala prednost u odnosu na druge klubove. U svakoj kuknjavi on mora da spomene Partizan, zbog tebe su i ovakvi odnosi, dok je bio Vujosevic samo si njega krivio za lose odnose, kako ce biti bolje kad ode, on otisao pre 10 godina, ti si dalje tu, a odnosi izmedju dva kluba nisu nista bolji vec su sve gori i gori
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Neko iz "Rupe" rece da su u Partizanu placip...e. Cinjenice kazu sasvim suprotno.
M

MNN

pre preko 1 godinu

Čovo doktore ne mogu ti nista,od kad si dosao samo pobedjujes i trofeje mnozis zato te i ne vole al samo to i mogu
d

duskovujosevic

pre preko 1 godinu

kakvo dno od coveka
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Nije on opasan što se ničega ne boji, nego što se ničega ne stidi! Grozomoran lik!
M

Markovitz

pre preko 1 godinu

Ima li gde dobar strim za večeras braćo?
c

covece

pre preko 1 godinu

Uhvatili su te u davanju laznih papira. Dosta spinovanja. Pa zali se u Lozani ako smes.
N

Naravno

pre preko 1 godinu

da ne sme.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Idi majstore aplaudiraj onome što je od Zvezde uzeo pare za trofeje koje nije osvojio i glumi taj lažni fer plej!
1

11.god bez titule

pre preko 1 godinu

Rece navijac kluba koji jedne jedine titule i EL video nije preko 11 godina pa morala drzava da mu se smiluje i Kupi mu na gotovo za 5.mil licencu da Nezasluzeno igra EL!
e

e pa

pre preko 1 godinu

Nije on Ostoja pa da Kaze.
1

11 godina...

pre preko 1 godinu

Sine mi smo presli igricu 1992 u Istambulu,a vi slobodno i dalje slavite vas maksimalni domet - top 16
g

goat 8362916

pre preko 1 godinu

Kako se zove Aca koji je na kampu... KAMP_ACO
E

Emperador

pre preko 1 godinu

Tacno se moglo zakljuciti da je sve namesteno. Spanski klubovi su besni na nas jer smo im uzeli igrace. Mada nesto razmisljam da je ostoja hteo da otme Kampaca pa je i on malo pogurao sa miskom. Bilo je par tekstova da ce Kampaco preci na drugu stranu samo par dana pre nego sto je potpisao za Zvezdu
G

Glikman

pre preko 1 godinu

Pa ti tekstovi su vas dosli glave.
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Koje je ovo ispiranje mozga za sve simapizere Zvezde ? Ali najgore u svemu tome je sto mu se vjeruje i sto mu ide za rukom. Da nazalost "slobodno" novinarstvo postoji u nasoj zemlji pa da mu se postavi pitanje. Gospodine Covicu na zvanicnom situ Euroleague postoji opsirno objasnjenje zasto je Zvezda kaznjena. Samo 10 % su otprilike kasnjenje plata i neredovna isplata bivsim trenerima i kosarkasima. Zasto vi kao predsjednik Zvezde ne izvedete Euroleagu pred sudske organe ako to nije tacno. Za sve su krivi spanci ,Misko ,Partizan Real itd itd. Svi su se preplasili da Zvezda ne osvoji ligu i niko nocima nespava zbog toga. Bice propast covjecanstva. Moje iskreno misljenje je da su trebali argentincu dozvoliti da igra. On vise trpi nego iko i jos uvijek nije svijestan gdje je dosao. Kazna treba da bude novcana i mnogo veca i oduzimanje bodova zbog toga sto si prevarom dosao do njih. Radanovu 100.000 🤣 I pojavio se Radonjic odjednom 😯😯😯
p

podeden

pre preko 1 godinu

Kampaco je u agenciji Jelica Oktagon a nije Miskov igrač.
@

@podeden

pre preko 1 godinu

Nema veze u cijoj agenciji je Kampaco. Poenta je da su miskovi igraci trazili pare. Ajde grobari barem jednom procitajte vest od pocetka do kraja pa onda komentarisite
G

Gost III

pre preko 1 godinu

Za ovog čoveka bi bilo dobro da vodi jutarnji program. Ovako svaki dan mora rano na dve televizije, a neobično bi bilo da izostaje. Ioako ima armiju verujućih. Jutarnji program da se zove "Čoviću legendo"
A

A tebi

pre preko 1 godinu

vidim smeta istina.
S

Spale22

pre preko 1 godinu

'Pojavio se Radanov za 100k', ne zna ni koliko je kome duzan, pojavio se Volters, pojavio se Radonjic, a sta rade obicni operativci i radnici, kome oni da se obrate, placas li njih? Nije drzava ljetos pomogla pa nije mogao da ispostuje dogovor, otkud brale tolike pare za Kampaca onda? Jesi li ispostovao dogovor? Nisi? Nije ti Evropa Srbija.
X

XD

pre preko 1 godinu

Glikmane Glikmane Ahahahahahahahahaha
N

Neregistrovan Gost

pre preko 1 godinu

Brale,kažeš lepo: Kaznili su nas zato što smo prevaranti i zato što smo slagali. I zato sto nam nije prvi put. Čemu zaludjivanje sirokih narodnih masa...
d

dokle god

pre preko 1 godinu

Se vadis na druge i blatis takoce ti biti dosadan si mlatis praznu slamu
r

realan 2

pre preko 1 godinu

sta znace netacne i nepotpune informacije plasirane EL od strane kluba? glikman izjavio....
G

Gost911

pre preko 1 godinu

Pa sam prica o Radanovu i da mu se dugovalo 100 hiljada!? Cemu onda iscudjavanje kazni dve godine nisi platio dug, a umedjuvremenu si dovodio nove igrace? Dobro je da nisi dobio i vecu kaznu. Sto neko rece ni ovaj dug ne bi bio isplacen da ni da nije bila potreba da se registruje Kampaco.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Pocele cetiri skamaonice Nebojse Covica Pink, Hepi, Prva, RTS...
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Kad dovedes sebe u situaciju da radanovu dugujes 100000 i treba da te kazne, malo je, trebalo je jos
K

Kakav tip

pre preko 1 godinu

Cudi se sto je kaznjen, a isplatio tipa tek sad koji je igrao pre dve godine u sezoni 20/21.
b

bvb

pre preko 1 godinu

Znamo neke koji su 2014 jednom Klobucaru platili posle Fibine presude 130K i to za period iz 2010.godine pa ti vidi.
M

MaricCarapa

pre preko 1 godinu

Na kojoj televiziji je bio? Jel u jutarnjem?
G

Gost8351

pre preko 1 godinu

I opet tebi Partizan kriv.
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Lepse je da ih opet bijemo bez najboljih.
D

Dule V

pre preko 1 godinu

Nemoj da ti pridjem ko Dzajic.
M

Maks Pejnara

pre preko 1 godinu

Hahahahahah
G

Gostinjo Karioka

pre preko 1 godinu

čuj "neke" hahha al je zagonetan deran
M

Miloš5555

pre preko 1 godinu

Sta bi danas nema pljuvacina po Bodirogi, od danas Bodiroga dobar?
C

Covicevi metodi

pre preko 1 godinu

Nisi ti tigre ni planirao da vratis taj dug kojim se trsis sad da si vratio, niti si kaznjen sto si duzan nego zato sto si dugovao u jednom momentu. I taj dug ne bi vratio ni danas da se nije otvorila kombinacija sa Kampacom, kad si njega potpisao onda si vratio dugove da bi mogao da ga registrujes. Kazna je da ubuduce ugovor isplacujes po dogovoru, a ne kad ti se otvori nova kombinacija, a pa shvatis da ta dugovanja mogu da te koce pa ih tek tad vratis.
G

Gostz8o

pre preko 1 godinu

Da li je normalno i moguce da je neko 10. godina u stalno konfliktu sa nekim, druge strane u konfliktu se menjaju jedna osta ista i da bas svaki put nista nije kriv i kriv je neko drugi. Pa bilo je konflikata sa Partizanom, Buducnosti, Cedevitom, Evroligom, savezom, Aba ligom, Djilasom, Sasom Obradovicem, Tadicem, Trinkijerijem, Hrvatima i svaki put su oni, odnosno on 100% upravu i njemu hoce nesto da otmu... Da li je moguce da je toliko kontroverzna licnost kakav je on uvek na strani pravde, a svi ostali nevaljaju. Pa lud vidi da nesto nije u redu.
s

sofronije 91

pre preko 1 godinu

i opet ZVEZDA prva ponovo...
D

Dr. Mr.

pre preko 1 godinu

Bravo. Vrhunski komentar. Samo da dodam pitanje, da li je moguće da Partizan ima tuče na utakmicama i sa Zvezdom, sa Radničkim, sa Hemofarmom, sa FMP-om, sa Vojvodinom... I uvek neko drugi kriv?
I

Idemo redom

pre preko 1 godinu

Partizan - Svake godine Zvezda ima direktan pritisak oko bilo cega da se desava sa njom samom od istog tog Partizana iako Partizan 10 godina nije nikakav konkurent Zvezdi. Buducnost - Posle 2 utakmice u Beogradu koje su bile mirno organizovane, slede 2 utakmice u Podgorici gde su bukvalno pljuvani igraci sa udaljenosti od 1 metra, gadjani svacim, vredjani kao da smo im najgori neprijatelji. Cedevita - Izuzetno mali konflikt koji nije vredan pomene Evroliga - Zvezda sem ove sezone i one kada je izgubila od Olimpijakosa, gotovo da nije imala sezonu gde se bilo sta ocekivalo i pored toga, svake godine je u ogromnom broju utakmica direktno pokradena za pobede. Sigurno da ne bi osvojila EL, ali bi barem 2x bila u top8, a da su za Zvezdu navlacili kao sto su sudili protiv nje, bila bi i 4-5x. Na sve to, pre par dana ti sudije ukradu najcistiju mogucu pobedu, a posle toga ti daju zabranu registrovanja najboljeg igraca dok ne ispadnes iz price za top8. Savezom - Sada kadu su kvalifikacije ovakve kakve jesu, Zvezda da igrace da bi se napravio bar neki rezultat i onda taj isti savez dodje i uradi nesto protiv Zvezde, ali pazi ovo sem da ti pomognu jer ti pomazes njima, oni ti odmognu i sta treba da budes dobar? ABA liga - Licno bih zabranio ucestvovanje FMP-a bar na ovakav nacin, ali da ubedljivo najboljem klubu ABA lige godinama unazad stalno dodeljujes sudije u najbiznijim utakmicama da ga pokradu je najblaze receno uzas! Jos lepo dodju i kazu hajde nemoj staviti tih par sudija da sude, stavi BILO KOGA DRUGOG i oni ti bas te stave? Sasa Ovradovic - "veliki Zvezdas" dosao, dobio sve igrace koje je hteo i to ne kad je krenula sezona nego pre pocetka, dobio vreme da ih uigra, dobio dobru platu i sve to vratio ocajnim rezultatima, deranjem na srpske igrace i kada je otisao, istog momenta trazio svaki dinar odmah, to covek? Sve ti se da i ti tako odradis? Pa mozes misliti kakav je prema Zvezdi kada je uz pesme docekan od navijaca Partizana? O samom Covicu kao investitoru, biznismenu, mozemo svasta pricati, ali da je mnogima zasmetao sto je Zvezdu uzdigao 3 stepenika iznad svih ostalih klubova ABA lige je nesto sa cime ostali nece da se pomire, a onda kada te neko manji napada, logicno je da neces cutati.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Zastareo Excel
r

realan 2

pre preko 1 godinu

znao sam da on nije kriv nego svi ostali... nije objasnio ,,netacne i nepotpune informacije,, ... i koji je ovo put po redu da su u prekrsaju...
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Od kad postoje.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Nikada on Bodirogu nije pominjao..rekao je neko uvek, kao i sada sto prica. Msm lik je u pravu, duguje se, ok je..ali sve se na kraju isplati, kako je dogovoreno. Koliko Partizan duguje, neka objavi neko..nego se tu cuti. I on je doveo silne strane igrace, a svi mediji o tome cute..a sad kad je dosao Kampaco, vauh..bomba, kao da smo Karija doveli..pa saberite sva vasa pojacanja i nasa, pa da vidimo ko je platio vise. A mi osvajaci Aba..igrali El godinama unazad..a vi samo u minusima bili, bez Abe..igrali grupu Evrokupa..a dovodili isto pojacanja..kao i Trikijerija..pa plus platili ulaz u El...i odakle sva ta lova..i kao ne dugujete nikome, ni drzavi porez..Ostoja kao Aladin, ima carobni stapic..udruzenje igraca Elpa treba da zastiti inace igrace koji idu u Nba od Spanskih klubova, navikle na robovlasnistvo..pa odvaljuju silne milke da im igraci duguju posle Nbg..da li je to posteno?! Nema veze, Zvezdi jeste zabijen kolac, ali ćeraćemo se još..
G

Gostjko

pre preko 1 godinu

Aman zaman, koliko Partizan duguje pa koliko Partizan duguje, da li ste vi normalni? Moze i Partizan i Zvezda da duguju koliko hoce, niko im nece nista dok se neko ne zali, na Partizan se sad jos niko nije zalio. I Partizan kad je bio tuzen od strane Trinkijerija, Kecmana i drugih bio je kaznjen, i nisu kukali na sav glas. Ovde nisu ni problem dugovanja verovatno su isplacena, ali se bilo duzno sve dok se nije doveo novi igrac, e onda se neko setio da izmiri dugove, dakle da nije dovodjen Kampaco niko ne bi platio tim koji su se zalili i zbog toga je Zvezda kaznjena, da bi se prestalo sa prakosm da dugujes sve dok ne treba da registrujes novog igraca.
2

28182nsn

pre preko 1 godinu

@Gojko sve to stoji, ovde se prica samo o duzini kazne, pa jel je normalno da se kazni neko 3 meseca zabranom igraca, po meni nije. Ok je i kazna novcana i ajde da kazes mesec dana kazne, ali tri meseca i sad u ovom trenutku kada se polako lomi sezona u el, nije ok, plus kada je dosao meridijan, jer svi duguju, neko manje, neko vise, ili isti arsini za sve ili nista a ne oni sad nasli da glume policajce i isteruju pravdu, kao da svuda sve cveta, barsa, real i ostali kao nisu duzni nikome nista ...
@

@ 28182nsn

pre preko 1 godinu

E pa nije ok ako Godinama dugujes i pored tolkih Drzavni Para ri neplacas Igrace,pa i ti Igraci imaju Porodice neki Standard Zivota itd.Interesovalo bi me dali kasni Plata Covicu slucajno?
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Skokni do EL i kazi da je nepravda i da hoces da se kazni i partizan, trazi marsalov plan
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Sad je Bodiroga dobar hahahahaha
1

149

pre preko 1 godinu

Dobili naređenje. Vidi protiv koga se borimo. Kakva je struktura u pitanju.

Sakur

pre preko 1 godinu

Pazi mu recnika isamarali smo Partizan,jel realno da jedan celnik kluba ovako prica.Jel realno da prica kako Partizan ima od drzave mnogo para a on dovodi kampaca i jos kaze hteli smo polinaru i jos neke igrace a ovamo kuka kako nemaju finansije jel realno ovo ljudi?Jel realno da je umislio da se real barsa i ostali boje zelenika u evroligi ahahaha jel realno ovo ljudi
M

Milrt

pre preko 1 godinu

Sto nije realno druze, ovde glumi mangupa, proziva i vredja sve zive, a drugde posle moli i kuka za amnestiju kazne.
G

Gost799

pre preko 1 godinu

Nije sporno njima da li su dugovi izmireni ili ne kazna je sto se u nekom momentu dugovalo, i nije isplacivano na vreme. Na sve to u jednom momentu dugujes dovodis novog igraca i potpisujes, i tek onda da bi ga registrovao onda vratis dugove. Kazna je da se naucis pameti da sutra kad dodvodis pre toga izmiris dug, a ne da izmirujes dugove tek kad nekog d9vedes pa dug izmiris da bi registrovao novog.
p

problem nije

pre preko 1 godinu

Sto se duguje nego sto su se komisiji euroleague slale knjige da je sve ok a prave knjige sakrivale Lijepo je rekao anerijabac ovi je zastrasujuce sta je zvezda uradila
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Suza suzu stize..i kamen bi zaplakao kakve su ih muke snasle...
T

Tripton

pre preko 1 godinu

Dovodjenjem Campazza, Zvezda i Covic su sami sebi napravili problem. Prvo imas vec na pleju Vildozu, tu ti je Nedovic, Ivanovic utakmicu-dve neka zakrpi Topic sta ti treba Campazzo? Apsolutno besmislena kupovina, daleko vise skripi na poziciji tri, da ne kazem i dva, a tu se nije reagovalo. I sada si sa tim Campazzom sebi napravio problem sledece prirode: ne mozes da ga registrujes do marta, dakle covek moze da igra samo ABA, u martu em ce se ovi svi zaleciti ostali, em je pitanje koliko ce vise u EL i trebati, placas ga sigurno ne male novce, a opet izbilo je ovo sto je izbilo i sada svi znaju da Zvezda duguje, koliko duguje itd. I na leto kada taj Campazzo ode, ti moras dovesti igraca a ko ce doci nakon ovoga? Da gata u pasulj da li ce moci da igra ili ne jer klub duguje pare ne znam nekom Voltersu ili Adamsu. Samim tim ce i menadzeri daleko vise zatezati prilikom postavljanja uslova. Sve u svemu ogromna medvedja usluga za igraca koji i nije bio preko potreban vec klasicno Covicevo *urcenje, u fazonu evo na, doveo sam coveka ispred nosa Realu.
К

Колики текст

pre preko 1 godinu

И све си брате омашио, али све
S

Srdjan M

pre preko 1 godinu

Sedi 1. Kampazo je doveden sa ciljem da bude tu i sledece godine, kao sto ce biti Ivanovic, Vildoza, kao sto je trebao biti Polonara i jedan centar. Sve sa ciljem da se vec ove godine proba uraditi nesto veliko, a sledece da se napadne sama zavrsnica EL.
a

asi

pre preko 1 godinu

Srdjan M@ Pojma nemas druze. Kampaco nece ostati 100%. Dosao je samo da se oslobodi poreza na platu u Spaniji.,Sledece sezone mu poreska osnovica drasticno pada. Da je to u pitanju i da je takav dogovor sa Zvezdom pokazuje i dogovorena visina obestecenja od samo 50000 evra. Jednostavno igrac je trazio da se to unese u ugovor da bi bio siguran da ce moci da ode. Da nema dogovora ne bi bilo ni te mizerne klauzule. Da zeli da ostane klauzule ne bi bilo ili bi bila recimo milion.
Z

ZA SRĐAN M

pre preko 1 godinu

I to sve sa budzetom od 7 miliona, stim sto mozes najviše da opteretiš 65% budzeta😂😂😂😂😂😂
i

ivan0212

pre preko 1 godinu

Molim nadlezne da petu nacionalnu frekvenciju dodele TV ZVEZDA kako se pojedinci ne bi mucili da setaju po ceo dan od televizije do televizije...
s

svaka ti je

pre preko 1 godinu

Ko Njegoseva.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

A vas da stave na uneskovu listu zaštićenih vrsta.
C

Coxyland

pre preko 1 godinu

Bolje da se TV zove Coxyland 1.
D

Dragoljub Draza

pre preko 1 godinu

Mene je sramota sta sve navijaci CZ pisu u komentarima a jos veca sramota je sto se prave slepi na sva desavanja u zemlji i trpe ovakve likove sto nam vode KK I FK CZ.
J

JSD-OVCI

pre preko 1 godinu

Vazura i Ostoja vi li ste???
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Bez brige Ćoki, bežaće opet oni iz domaćeg plej ofa. Podrška. Minus 16, pa ddddd trojkaaaaaa ahahahah ahahahah.
1

123454321

pre preko 1 godinu

Totalno si sad zbunjen, do juce ti Bodiroga bio krivac a sad gazda ti kaze da nije on!! Pregoreo si skroz.....
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Tresla se gora - rodio se ti .
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Ovi iz EL izgleda ne gledaju jutarnji program. Sram ih bilo.

всс

pre preko 1 godinu

Ни ви нисте пренели, као ни скоро ниједан портал, да је Човић саопштио да је Партизан ДРЖАВИ (дакле свима нама) само на име пореза на дан 22.02.2022. дуговао 4,9 милиона евра, а на јучерашњи дан дуг је нарастао на 6,7 милиона евра!!! Ајде да видимо да ли ћете објавити бар овај коментар! Иначе, подаци су саопштени на најгледанијој телевизији а већ је тај део емисије избачен на Јутјуб тако да је све свима доступно! Невероватна је моћ Остоје да свуда блокира објављивање ових података!!!
z

zna on

pre preko 1 godinu

koliko ko duguje
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ima li ijedan medij, a zanima li vas (navijace Zvezde) to uopste da se objasni zbog cega ste ustvari kaznjeni i sta se podrazumijeva pod obrwzlozenjem kazne da su slali netacne podatke?? Ili je to blokirano svugdje, to ne mozemo znati.. Ali on uredno zna ko koliko gdje duguje..
D

DechkoT

pre preko 1 godinu

Partizan čeka da mu država da novac da isplati za porez, zašto bi se Partizan razlikovao od Zvezde. Kako Zvezda i odakle plaća porez i igrače, dobila je zabranu zato što letos država nije dala pare pa je nisu platili dugovanja. A možda Čović ima neki magični ceger iz kojeg izvlači pare
G

Gostjbg

pre preko 1 godinu

Poznate su Čovićeve excel tabele.
p

pa ste

pre preko 1 godinu

Mi smo drzavni klub,a ne privatni.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Kako doktor spinuje? Država nije ispoštovala obećanje (ko je tačno obećao ???) a on napada i kuka na Partizan, neverovatno. To što proziva Ostoju me ne tangira, ali mani se čoveče Partizana i unošenja dodatno zle krvi, među i ovako već uzavrele navijačke niske strasti. Da nam ne bude (i vama i nama) posle đavo kriv, a on tu nije ni bio.
J

Jagnjilko

pre preko 1 godinu

Pa zasto ga psovaste juce kada ne zelite zle krvi?
t

treba

pre preko 1 godinu

Proglasiti Covica za uzbunjivaca..eto sto se posle meze navijaci medjusobno
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Svaka doskusija na partizanove navijace se stavlja cinjenicom da su Vujosevic i Tadic zajedno izasli na izbore. Kraj price rec jednu nemaju vise pravo da progovore
G

Gaus

pre preko 1 godinu

Kakve to ima veze sa ovom situacijom?
N

Novi pokusaj

pre preko 1 godinu

Ja ne znam zasto ne objavljujete moj komentar kada u njemu nema niti vredjanja niti psovki i ovo je vec ne znam koji put da ga niste objavili. A komentar glasi: ” Covke vam je sve objasnio, vidim da ga revnosno pratite gde gostuje i sta prica. Idemo CZ💪!
M

Mile44478

pre preko 1 godinu

Samo nije objasnio nasta je Evroliga mislila na dostavljanje netacnih informacija.
N

Novi pokusaj

pre preko 1 godinu

Opet kazem da je covek lepo objasnio a ko nece da razume ne mora... Idemo CZ💪!
N

Nickcdn

pre preko 1 godinu

À ti komentara majko mila!? Ja vjerujem da ti Mozes i bolje!
D

Ddddd

pre preko 1 godinu

Fazon nije problem sto smo napravili prekrsaj, problem je sto ste nas toliko kaznili. Ne, nego ce neko sa vama da se igra zmurke stalno, dok vi testirate tudje granice? I ovo smesno poredjenje vi ste pogresili za aut Mirotica, mi za ovo. Pa da, pogresile su sudije za aut nehotice, nije im bila namera da donesu losu odluku, a vi ste ovo sve radili smisleno i svesno, naravno da treba da kazne maksimalno. Idemo dalje, turneja 4 skakaonice je tek pocela
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Zvezda je pogrešila i kažnjena i to je u redu. Ne ulazim u to da li je kazna prestroga ili ne. Daj sad da vidimo koja je kazna za sudije i one koji su delegirali sudije. Ono je ozbiljan propust i neko nije svoj posao radio kako treba. Da izađu u javnost i da kažu sudije koje su sudile u Beogradu zbog propusta neće više suditi u Evroligi do kraja sezone to bi bilo pošteno. Ovako oni su priznali grešku, sudije će nastaviti da sude, a Zvezda vrlo lako zbog te greške može na kraju da ostane bez top 8.
D

Ddddd

pre preko 1 godinu

@Mekmanaman Slazem se da sudije treba da se kazne, ali znas i sam da se takve greske cesto dogadjaju i da ovo nije ni prvi, ni poslednji put, ali da se nikad sudije nisu suspendovale na celu sezonu. Da im se eventualno kazna nesudjenja narednog kola ili dva i toliko. Evo Partizan Zvezda poslednji minut utakmice potvrdjeno da su 3 greske donete na stetu Partizana i direktno odlucile pobednika i ko je bio kaznjen? Pa niko. Tvoj revolt mi je jasan i opravdan, ali nazalost takve stvari se dogadjaju svima (mozda i precesto)
@

@Ddddd

pre preko 1 godinu

Znači Nedović nije dao The trojku? :D :D :D
R

Realan posmatrac

pre preko 1 godinu

Sa ovima uvek neki cirkus. Samo se zale i kukaju, a na domacoj sportskoj sceni otimacina na sve strane.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Realan i nepristrasan posmatrač. 😂😂😂😂
K

Kamp Aco

pre preko 1 godinu

Ako je BAT zbog Radanova, i neatraktivnih i "skromno" placenih igrača Voltersa i Holinsa, mi smo ga ugasili sa Kampacom na kraju sezone. U Avgustu opet problemi, kvalitetan ali ne toliko potreban igrač koji je doveo do toga da cela Evropa zna za Zvezdina dugovanja i slično.
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre preko 1 godinu

Gledaj svoj porez
B

Bahotour

pre preko 1 godinu

Sreca ovog coveka, da brani srpsku kosarku. Neka veceras protiv Valensije opet bude 11 domacih igraca pa sta bude. Samo da nikad ne dozivimo ono sinoc da nema domaceg igraca da peva sa navijacima, kapiten stranac, 23 miliona evra drzavnih para po spanskoj marci, uzas
B

Borel

pre preko 1 godinu

Ma znamo kako brani jos pre 20 godina kad je pobegao u Aba ligu i Partizan bio ucenjen da mora da igra da bi mogao da igra Evroligu.
A

Axaxa

pre preko 1 godinu

Nekada su igrali Tepić, Tripković, Veličković... A onda je FMP primenio ime i krenuo da menja na traci, strance u toku polusezone.
M

Montenegro ne ubrajam

pre preko 1 godinu

Bentil, Holland, Vildoza, Campazzo, Martin likes this.
E

E moj ti

pre preko 1 godinu

@borel - Makar nije uzeo 60 miliona državnih para a onda rešio da pobegne u treću ligu i ne igra domaće prvenstvo, jer realno, i nema s kime, kad nema domaćih igrača. I to ti je to...
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Vi izvorni bordo plavi zaista niste ništa naučili sve ove godine...zaboravili ste i poslednja dva meseca a kamoli poslednjih 15-20 godina.
t

tarantula

pre preko 1 godinu

Ma pusti boje prijatelju,ima nas ovde u bg što smo preko noci crveno plave promenili u crno bele,a i mesta rođenja se stidimo, nije to tema...
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahahahahaha
N

News26

pre preko 1 godinu

Hvala Nebojša ! Znamo mi Cigani ko te, koliko i zašto mrzi.
H

Hahahhahahaah

pre preko 1 godinu

Avakari!
J

Jovan I Marko

pre preko 1 godinu

COVIC jedini krivac
S

Sigmund

pre preko 1 godinu

Ahahahaha.. Nismo krivi potpisali smo deklaracije da nemamo obaveze, da nismo dužni, imali smo sporazume dogovore sa igračima 8 trenerom da izmirimo obaveze do jula prošle godine, nismo ispoštovati jer nam država nije pomogla, ahahaha nismo krivi a nismo ni ispoštovali sporazume.. Cirkus Colorado od magistra... Odjednom se pojavljuje Radonjic sa potrazivanjima, ahahaha... Bio ti je problem Vujošević, sad su problem Ostoja i Zeljko, hoće da otera i Zeljka kao Duleta... Ali nece moci.. Kaze za Aba ligu da ih poslednjih godinu spoticu, jer to liga u kojoj pre neki dan reče Pavlicevic sudiji, šta reče, jer to liga u kojoj imaš dva kluba, da li je to liga, u kojoj ti odredjujes sve, i sudjenje, jer to liga kojoj nisi dozvolio da sportski sud u Lozani reši neke stvari, a sad se poziva na isti.. Dali je to liga u gde se gasi struja i gasi prenos utakmice na 2 min protiv Olimpije, u kojoj gubite i to vrlo bitnoj utakmici i onda se pojavi snimak od predstavnika Olimpije na par sekundi pre kraja, 8 sviraju sudije faul za vas, iako je bio za Olimpiju...Jwr ro liga u kojoj ste platili Ciboni i tadašnjoj Cedeviti da ne igra EL... Registrujte Argentina pod imenom Fakundo Campazzo Beograd, kao što ste i klub, pa vam možda prodje forai sa igračem kao sa klubom..
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Шта је било кад си се пробудио?
@

@Bratina

pre preko 1 godinu

Neko se i probudi, ali ti si zaspao u 20.veku.
p

pedja986

pre preko 1 godinu

A da li se na utakmicama kada ste vi domacini vredja neko iz Partizana? Da li cela hala peva Zocu, da li su Dv pevali? Covek prosto laze, pokusava na silu sve, a nije svestan da je njegovo proslo. Ako je neko bolji pusti, sto se naprezes i dovodis Kampaca, a places za par 100k eur koje je Radonjic posteno zaradio? pa uteraces klub u agoniju zbog ugovora sa Kampacom, dozivotna blokada ti ne gine. 8 god sve osvajas, sta je sporno?
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Како његово прошло, а све осваја? Та два не иду заједно.
E

ET-1

pre preko 1 godinu

Da ste izmirili dugovanja ne bi nam kaznu izrekli. A to da su nas namjerno kaznili jer se veliki timovi boje da će izgubiti mjesto u doigravanju zbog Crvene Zvezde te priče okačite mačku o rep.
I

Ivan1292030

pre preko 1 godinu

Šta će sad pričati oni nesrećnici sa raznih portala(i ovog) o Bodirogi???Da li nastaviti pljuvanje ili ne,u dilemi su.
Z

Zabrinuti građanin - objavljujte kompletnu ve

pre preko 1 godinu

"I sad pitam sledeće - pošto u izjavama za Evroligu, koja piše o Finansijskom fer-pleju, ako imate klub koji je na dan 22.2.2022. dugovao ovoj državi za poreze 4,9 miliona evra, a zatim i 5. januara 2023. taj isti klub duguje 6,7 miliona evra. Kako to? A verovatno je potpisano da se ništa ne duguje. Mi smo te pare dali državi, a mogli smo da damo igračima i da nemamo nikakav problem, a mi smo konstantno 'državni projekat' i protiv nas se vodi kampanja".
G

Gost....

pre preko 1 godinu

Jadni, fini i preposteni.....
r

realan 2

pre preko 1 godinu

jesi bio zabrinut dok je uppr-om kk cz skidan dug od 17 miliona? nisi brinuo za porez?
n

noleeeeeeeerr

pre preko 1 godinu

Napadaju me da Sam stalno po jutarnjim programima rece dok je gost jutarnjeg programa
Б

Братина

pre preko 1 godinu

То што ти сметају доктори наука и редовни професори у јутарњим програмима, пуно тога говори о теби.
a

ahahaha

pre preko 1 godinu

To sto ima te silne titile, ne znaci sa je postwnjacina i dobar covek!
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Sve i nekako ali onom balvanu Radanovu koji bukvalno nije ništa doprineo Zvezdi dok je skoro sve vreme na klupi dizao prašinu da dug bude 100.000 € te i on naravno tuzi i klepa kasu je slika sta se zapravo radi!!!!!!???Zato uz suvo sad gori i sirovo!!!
a

ahahaha

pre preko 1 godinu

Ma da bre. odakle mu pravo da trazi svoje pare? Kako ga nije sramota?
J

Janus Petrovic

pre preko 1 godinu

Cuj ti njega i onda se pojavljuje opet Radonjic sa potrazivanjem kao i 2017.Ne ne jok tebi ce da oprosti platu hahhaah ti si se hvala Bogu nafatirao na ovom napacenom narodu a cmizdris tu kad treba da isplatis ljudima dogovoreno. Znaci Radonjic i Sale i Vlada i Kari svi oni vole Zvezdu iz interesa jedino si ti bas onako iz ljubavi hahahahhaa vjerujte kada vam lepo kazem ja cika Nesa
Џ

Џими Џими

pre preko 1 godinu

Ма сви су против вас. Реал ,Партизан, Евролига, ЦИА, КГБ... Јесмо ми у прекршају,али...
M

Modesty

pre preko 1 godinu

Izmirena dugovanja, što je valjda normalno, da igrači budu plaćeni. A to što je kazna zbog falš dokumentacije koja je poslata - za to ćemo se praviti mrtvi? Ako ne pomenemo, nije se ni desilo?
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...a o kojoj to fals dokumentaciji govoris, mozes li ti da nam pojasnis ako vec on nije...i gde se to govori o fals dokumentaciji, sem kod vas kojima nije cudno kako u tako ozbiljnoj organizaciji navijac moze da vodi ekipu sa klupe(jer neko ko nema ugovor sa klubom, zvanicno je samo navijac, kao ti i ja)...
M

Modesty

pre preko 1 godinu

@reb8888 Na primer o dvojnim ugovorima, jedan sa klubom, drugi sa sponzorom (konkretno Adams koga je dr. Legenda hteo da prevesla i da isplati dugovanje samo po ugovoru sa klubom - zato je i tuzio). Pa onda na primer, o laznom prikazivanju priliva i odstupanju vecem od 15% od na pocetku sezone prijavljenog budzeta - sto se ispostavilo kad je EL procesljala papire i nasla duple ugovore). Kazna koja je izrecena, doslovno kaze "zbog prikazivanja neispravne dokumentacije cime su ostali klubovi stavljeni u neravnopravni polozaj". Mnogo je jasnije, ko ume da cita, kada se odluka Finansijskog panela procita na engleskom, umesto u interpretaciji narucenih tekstova tzv. medija u Srbiji.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

reb8888 glikman je izjavio da su sporne netacne i nepotpune informacije... znas ko je glikman? mora da je i on grobar....
a

asi

pre preko 1 godinu

Primaju li platu igraci kada igraju u Zvezdi kad ni Volters ni Holins nisu isplaceni. A stalno govori kako su uredna primanja i da se igracima ne duguje nista.
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

Sad kaze dugovanja izmirena 30-og decembra, a pre toga govorio kako je sve izmireno, samo su problem Bozicni praznici. Covke, Covke...
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Pa kada igraju za kikiriki iz ljubavi lako je izmiriti dugovanja
K

Kampacov

pre preko 1 godinu

Krece Coki na turneju 4 skakaonice, Pink, Happy, B92 i StudioB
X

XD

pre preko 1 godinu

Najbolji komentar ovde. Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Spala turneja na 3 skakaone. Nece ga Peconi na TV Happy. Jutros se pozalio. Kaze Ostoja lobirao da ga ne puste.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Živeo ti nama 100 godina!!! Možda se za to vreme nešto promeni u ovoj državi pa da obuče prugasti dres...
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Nama ovde možeš pričati priče na jutarnjim programima, neki ti i poveruju, pričama o '' poštenju''. Ali, ovi iz EL izgleda da nisu budale, znaju malo više nego što mi znamo. Nemoj više o poštenju, sve smo o tome čuli i videli...
E

Excel

pre preko 1 godinu

Kad mi nismo znali da protumacimo excel tabelu, ovi iz EL uceni ljudi, kako kaze dr profesori
S

Smouth

pre preko 1 godinu

Dugujes na sve strane, a dovodis igrace sa 2 miliona platom na 6 meseci i onda se cudis sto si kaznjen.
m

ma daj bre

pre preko 1 godinu

Duguje? a pricate sve vreme kako imamo para koliko hoces, Da imamo nepresusni izvor, ko jej tu lagao???
P

PartizanPFK

pre preko 1 godinu

Muljao si doktore sad kad su te uhvatili puj pike ne važi se e pa neće da može
V

Vladan T.

pre preko 1 godinu

Slušali smo mesecima prozivke i uvrede na račun KK Partizan po raznim Tv i drugim medijma, lekcije o poslovanju, dugovanjima, transparentnosti od finansijskog eksperta.... kao i pre osam godina, samo tada u fudbalu... Samo Uefa i Evroliga nisu Ling long, Aba i Kls, a nismo ni baš svi "plitkog pamćenja" i nivoa inteligencije jutarnjih programa, botova i hajke maderaških portala na Bodirogu (nema veze sa nezavisnim panelom), ne bi li se sakrili razlozi zbog kojih je donešena odluka.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...meni se cini da rezultati pokazuju da je recimo ABA nekom drugom naklonjena, jer se ovde prodavala neka prica kako je nemoguce pobeti u gostima i dodje prvi derbi u evroligi i pobeda u gostima...i to protiv tima koji je ekstremno pojacan vrhunskim evroligaskim igracima u medjuvremenu a klub su napustili samo igraci koji nisu ni igrali...i meni se cini da je ABA navlacila za nekoga, inace bi bilo 3-0...a posle ko spinuje...
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Tim ekstremno pojačan? Ne kaze niko da nije pojacan, mada vama je prijalo ono doba od 7 do 8 godina kada nam je vrabac bio top pojacanje......Od 15 igrača do skora, Glas, Jovanović, Smajli, Trifunović, Kopriva, Tristan, Madar su igrači do 22 godine. To i tolko nema niko u EL, imamo dva domaća još Andjusic i Avramovic plus 6 stranaca, troje od pre Panter, Ledej i Lesor i tri nova Papapetru, Exum i Naneli......malo razmisli, malo vidi vas, samo malo...pusti cokijeve price ...vidi malo ko stalno prica.....pa ko uglavnom ima potreba da često prica uopste u svakodnevnom zivotu?? Razmisli
š

šlb bez p

pre preko 1 godinu

Možete vi da spominjete Vrapca koliko hoćete. Činjenica je da su do prošle sezone Partizan i Zvezda imali ujednačene budžete. Prošle sezone je počelo nenormalno da se ulaže novca, i to je činjenica. I ne, ničim niste to zaslužili, naročito ne onom bežanijom iz domaćeg prvenstva za koju još niste zvanično kažnjeni. Nećete da igrate domaću ligu, a hoćete domaće pare.