Komentari na vest

Čović: Teo će karijeru da završi u Zvezdi; Gilespi bio na radaru Partizana, Smarta i njega dovela struka

N

Neka si rekao

pre 3 meseca

Govoriti o Covicu znaci govoriti o coveku koji je glasao za Danilovica. Govoriti o coveku koji lepo prica a u Zvezdu nije doveo ni jednog jedinog igraca koji je pun pogodak. Covece osmi igrac Partizana je bolji ot tvog najboljeg. Govoriti o Covicu. Govorimo o prevari. Covic je Zvezdin grobar. Tek su sad mnogi shvatili.
L

Ludilo mozga

pre 3 meseca

E Covicu, pa dal mislis da mozes da dignes sebi cenu time sto kazes da ga je Partizan trazio na pocetku sezone ako dodje Mirotic. Niko, ali niko nije znao sa kim Partizan pregovara, ni jedan insajder nije pogodio ni jednog igraca i sve je bilo na nivou spekulacija ali ti si izgleda jedini znao koga Partizan hoce. Gostujes svaki dan po televizijama, siris mrznju u nedostatku svojih sportskih rezultata i uvek krivis druge za svoj neuspeh. Dok ne odu slicni tebi iz sporta nema Srbiji napredka
R

Realno87

pre 3 meseca

Covke i struko da li ste vi čuli recimo za Jaylen Hoarda iz Hapoela, zašto struko niste doveli Guy-a a mislite da je Smart bolje rešenje, zašto niste pokušali dovesti Desona Tomasa i prepustili ga Asvelu? Zašto cele sezone pokušavate dovesti rekovalescente i igrače sumnjivog zdravstvenog stanja? Zašto ste se na početku sezone odrekli Topića pa kada sezona propada vracate to iste dete da vasi kestenje iz vatre? Na kraju gde je završio najveći budžet u istoriju kluba? Kako smete da pričate o novcu zaradjeno m od ulaznica kada tim istim navijačima dovodite pojačanje iz G lige potpunog amatera koji ima izbačaj sa s i s a? I zašto cele sezone niste sposobni dovesti startnu četvorku? Ako od leta vijate startnu četvorku i beka sutera kako možete da u jeku sezone dovodite ovakve rizične igrače? I kada će struka prestati da prebacuje odgovornost na bivse trenere?! Hvala lepo!
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Tako će to biti sve dok je Čović u Zvezdi.
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Jedino ovaj laže više od Gurovića!
s

sta bi tek

pre 3 meseca

sta bi tek bilo da nije " struka" radila. ako ovako rade svaka cast za struku
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

Teo ne odlazi ...tako je pricao za Vildozu isto pa mesec kasnije zbriiiis
Y

Yui

pre 3 meseca

Nema vest da ne spomene Partizan ..
O

Ok

pre 3 meseca

Da i ja sam mu to zamerio. Nema razloga da pominje nebitan klub. Mada covek kaze mora da pomene jer ne trpi kada ovi glume postenje a bave se stalno muljanjem.
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

zanima me cime se bavi ovaj covek kad ima toliko para da baca na kosarku .Hteo bih da upisem decu u taj biznis
L

Luja

pre 3 meseca

Bojkot i prazna Arena dok je Čović u Zvezdi.
G

Grr

pre 3 meseca

Ne ide to tako lako...mi probali u fudbslu i ... ništa.
m

matoriekspert

pre 3 meseca

Znači trajno!
Y

Yy

pre 3 meseca

Pa realno on i drugi doktor su zavrsili posao za sebe a protiv Zvezde i njenih vernih navijaca. Njima je nebitno hoce li biti pun ili prazan stadion. Oni i idu na to da nas oteraju. Mene su oterali davno prvo Sever koji radi za doktore a drugo sami postupci doktora koje sam davno desifovao. Sto sam puta pisao. Covic je neprijatelj Zvezde i radi za druge.
F

Familija

pre 3 meseca

SVI U ARENU

Sakur

pre 3 meseca

Al najaci je kad je rekao kod njih je atmosfera prirodna ono narodska a ne kao vasar i onda vidis video kako dva klipana pljuju igrace Partizana sto naravno rezimski mediji nisu nigde pokazali
R

Retro

pre 3 meseca

Najjaci sa dva ' j ' ..
D

Dachaa

pre 3 meseca

U prevodu kod nas igraju za kikiriki🤣🤣
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

Coki ako si se ikad pitao zasto si kepav , u lazi su kratke noge
G

Grga Trombon

pre 3 meseca

Kako lukavo Covke protura kako su eto samo Gilespi i Smart malo " sporni" a ne kaze sta u ovom timu i za skupe pare rade pre svega Davidovac , Lazic, Lazarevic, sta to stakleni Nedovic pokazuje za milionce ojra osim sto odigra jednu dobru pa tri uzasno, itd itd. Kad je rec o Davidovcu, to je tek za suze i za smeh , igrac od 700.000 e po sezoni kome kladionice postavljaju kvotu vise/manje od 3,5 poena na mecu, koje on najcesce i ne predje. To je tek sprdnja.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Koliko je samo igrača povezivano za Partizan a na kraju uvek nekako završe u Zvezdi.Doktor vrti istu mantru godinama.Vrhunac njegove izjave,mi imamo sada Zvezdu koja 10 godina igra u kontinuitetu u Evroligi,to je lepo,kontinuitet je bitan ali,čuveno ali 10 godina se nisi palio na istu.Tek kad je Partizan krenuo da igra istu onda kreće pozivanje na mobilizaciju,rat itd raznorazna saopštenja,više se vodila borba van terena nego na terenu i onda ne palimo se na top 8.Da bi samo mesec dana posle napadamo f4.A sa kime napadaš f4,sa Nedovićem koji je staklen igrač kroz celu karijeru,njegovom ženom i majkom,dalje ne treba nabrajati,slika i prilika.Kad god prebacim da gledam Zvezdu prvo što vidim u prenosu je žena od Nedovića.Dovoditi igrače za koje unapred znaš da su skloni povredama a ima ih svake godine po minimum 3-4,to je unapred izgubljena sezona u Evroligi.Dok se jedan oporavi,drugi se povredi,ponekad se desi i da se 2-3 igrača povrede u istom trenutku i to su ti igrači skloni povredama.
Д

Дуле Вујошевић

pre 3 meseca

сад ми жао што га нисам помазио
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

mnogo ste vi jaki i hrabri ali cesto nesto bude faza rikverc kada trebate da se pokazete
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

E pa indziliru iz Kuči,struka podbacila i promašila i letos i sad zimus sa Gilespijem i Smartom!!!Sta je tu je igrajte s cim imate pa koliko izgura!!!Nema se kud
9

95

pre 3 meseca

Jao Čovke što im to radiš? Ovi odlepe kad te vide.
б

браћа

pre 3 meseca

Матић??
9

95

pre 3 meseca

Braća Matić kao naziv još jedne frakcije?
J

Jtd

pre 3 meseca

U B ligi ima boljih i talentovanijih igraca od gilespija i smarta, koja bre struka covece, o cemu Vi pricate. Draga verujes li meni ili svojim ocima :-)
з

змија са

pre 3 meseca

парама...
д

докле???

pre 3 meseca

докле??докле????
G

Gost9

pre 3 meseca

U Ek ima bekova dobrih,koliko hoces,cetvorki manje,ali ste mogli da ih dovedete,e sad zasto niste,to je pitanje.
J

Joy393

pre 3 meseca

A, što ih vi niste doveli? A, da... vi ste mogli da isparirate Barsi i ostalim velikanima, pa ste zadrżali Pantera, doveli Doužera iz NBA... Ili su tu zbog sarmica Bogdanove mame i časova ljuba i.
G

Grr

pre 3 meseca

Nije istina da je Partizan bio zainteresovan za Gilespija. Možda im je Miško rekao. Ali i da jeste a nije, osvetilo im se copy-paste svega što radi Partizan.
V

View

pre 3 meseca

Kako verovati da je za Gilespija bio zainteresovan Partizan, kad je Obradović posle derbija kad su ga svi dizali u nebesa, jedini rekao da on bukvalno ništa ne zna.
G

Gf

pre 3 meseca

Ista sirovina, kao i Lesor. Jedino znaju da zakucaju. Mislim da bi bas bio prava zanena za Lesora.
O

Odgovor

pre 3 meseca

Čiči Guroviću što govori da Čiča nije njegov nego tuđi igrač.
а

а ће Чича

pre 3 meseca

Весну да оплете...
M

Miloš 1970

pre 3 meseca

12 pojačanje od letos,plus menjao EL trenera za još skuoljeg EL trenera,!!!Budžet skroman,kao i uvek,kako ih je samo bog dao,igraci Šumadinci ,četničke provinijencije...
I

Immobile

pre 3 meseca

Dosta si izneo istine, ali neviđenu si glupost izneo da je Sferopulos skuplji od Ivanovića. To je nestvarna glupost, Sferopulos je drugi najjeftiniji trener u Evroligi sa platom od 40k mesečno. Ivanović je imao 70,80 mesečno. Jedini jeftiniji od Sferopulosa je Gonzales iz Albe. Lyon ne računam jer su promenili 2 trenera, ali Parker sa početka je imao veću mesečnu platu.
k

koolerski

pre 3 meseca

samo vam je bitno da je bio na radaru Partizana.toliko o vama..
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ili će kišu da pušta ili ja džabe dolazio. Ende.
z

zaks

pre 3 meseca

Možemo mi pričati šta hoćemo, priznati ili ne , voljeti nekog ili ne , ali ovaj čovjek je Zvezdu vratio u život.E sad, naravno da ima pogrešnih procjena prilikom dovođenja igrača, ne samo u Zvezdi, u svim ekipama, negdje više negdje manje.Takođe se iz aviona vidi da ovaj Gilespi nije igrač za ovaj nivo takmičenja, niti igrač kakav treba Zvezdi.Smart je nešto bolji, borbeniji ali ni on nije neki kvalitet za EL.Vidjećemo koliko je spreman Tompikns , iskusan je i prekaljen igrač samo da ga povreda ne omete.
s

south

pre 3 meseca

Covic ispunio dnevnu kvotu spominjanja Partizana
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Mislim da je ovaj covek zasluzio da ode iz Zvezde,ja vecu stetocinu od coveka nisam video,ja mrzim Partizan,al ovaj covek je opsednut Partizanom,umesto da selektuje ekipu za Zvezdu,on se vise bavi Partizanom
V

View

pre 3 meseca

Ne ide to lako, letos su pokušali ali nije uspelo,,,,,
I

Immobile

pre 3 meseca

Ako je struka dovela Smarta i Gilespija, ja sam član predsedništva NASE.
D

Da li je?

pre 3 meseca

Da li neko normalan moze da poveruje da su Zoran Savic i Zeljko Obradovic zeleli i gledali GILESPIJA? Zeljko bukvalno posle derbija rekao da je Gilespi poentirao na znanje Teodosica sto je i istina, Teo klasa a Partizan zakazao u reketu. Hajde da je rekao za Bolomboja decko i zna nesto ali GILESPI. Ovaj covek zaista odusevljava iz dana u dan.
G

Gf

pre 3 meseca

A zamisli kakva bi to odbrana bila sa Kaminskim, Miroticem, Nanelijem, Panterom i Pj. Minimum 110 primljenih na svakoj utakmici. Igrac kao Gilespi bas fali Partizanu, ima ko da daje poene.
z

zvezdaaaA

pre 3 meseca

Zvezdas sam,ali da je Gilespi bio na radaru partizana je smesno !
В

Вили Вонка

pre 3 meseca

Па ово је преседан. Након стандардне турнеје четири скакаонице (Пинк, Хепи, Прва, Б92), овај облик живота је доскочио и на Студио Б, као пети грен слем по узору на Индијан Велс у тенису.
С

Стари гробар

pre 3 meseca

Остварио је значајан напредак у изјавама, овога пута је рекао Партизан. До сада је говорио неки нису платили порез, неки нас тужакају, неки вређају породицу, неки нису били прваци Европе...
D

Dr excel

pre 3 meseca

Ja jednostavno nemam šta da krijem i cifre koje su se vrtele po medijima bar kada je KK Crvena Zvezda u pitanju nisu tačne jer je njima pridruženo nešto što je bila BIVŠA Zvezda. FMPu niko ne može da zabrani kako će da se zove. Kupite sebi klub pa radite šta hoćete.
Š

Šta sad

pre 3 meseca

Treba da se zahvalimo Čoviću što je završio Panteru državljanstvo, a sada priča o tome kako "neki ubrzanim postupcima mogu završiti državljanstvo". Ako je ko vršio marifetluke sa državljanstvima u FK i KK onda je to CZ.
C

Carim9

pre 3 meseca

Zvezda u pozitivnom skoru u evroligi 10 pobeda-11 saopstenja Covketa… Nek je sretnjeeee
K

Kakav lik

pre 3 meseca

Buhuhuhu pa jel smo mi krivi što si Panteru pravio pasoš? 😂 Evo, hvala ti Čoki, nastavi da nam služiš i u budućnosti :)
@

@Kakav lik

pre 3 meseca

ko to kaze?
B

Bafana

pre 3 meseca

Jedinstveni i nepogresivi Covic, nikada nije njegova greska i uvek sve zna o Partizanu, samo ne zna kako da sakrije komplekse…
D

Dosadni ste

pre 3 meseca

I ti i Ostoja kao neke starlete svaki dan ste u novinama, tv-u, portalima.

gemathegreat

pre 3 meseca

A gde bi ti hteo da budu, u bikiniju ??? Predsednik kluba je političko sportska funkcija i on tačno radi ono što je njegov posao. Izadje na tv i sve prljavštine i marifetluke druge strane obnaroduje i u dobrom delu spreči. Čović to radi maestralno.
B

Bafana

pre 3 meseca

Na kojim kanalima mogu da pogledam Ostoju?
R

Realan 2

pre 3 meseca

Ostoja dva puta mesecno, nebojsa skoro svaki dan... ima razlike...

Sakur

pre 3 meseca

Kada si video da ostoja komentarise igrace zeleznika da proziva igrace zeleznika i slicno,covek nikada ne spominje klub iz zeleznika
K

Ko laže?

pre 3 meseca

Čovkins ili Čiča?
F

Forever Young

pre 3 meseca

Potpisali smoTompkinsa na mesec dana 🤔🤔🤔
p

pedja986

pre 3 meseca

Partizan da je hteo, doveo bi ga...
s

senseimastr

pre 3 meseca

Kao i Mitrovića
P

Psi ho

pre 3 meseca

vidim ovo sto ste doveli bilje da niste poz od Ponitke, Smita, Jaramaza, Kaminskog i Kabokla
d

dezurn1kr1vac

pre 3 meseca

Ali ne moze da prodje intervju bez Partizana .. 😎😁 Bez da malo ne potkači za Zeka , pa kako smo mi trazili Gillespija ( to mu je opravdanje ) jer mi ne gresimo u dovodjenju igraca pa kao eto 🤷.. Majstore 10 sezona i jedan top 8 , bezbroj pojacanja , 100 miliona , dva F4 u Bg .. Kako to objasnjavas ??
m

molim

pre 3 meseca

sa kojim igracima da igra f4? kijih 100 miliona?
N

Ne branim

pre 3 meseca

Čovića, ali kakve veze ima F4 u Beogradu sa rezultatima u regularnom delu i sa kvalitetom igrača? Šta da je ove sezone F4 u Beogradu, Partizan bi bio drugi na tabeli, a Zvezda četvrta?
P

Poyanje

pre 3 meseca

10 godina 100 miliona nije ni tacno jer smo ranije znaki budzete i klibovi su se rangirali po istom a i da jeste to na godisnjem nivou je opet oko 1/3 proslogodisnjeg budzeta uguranog kkp u el ili malo manje od 1/4 od ovogodisnjeg budzeta 11o plasiranog partizana
B

Baki6

pre 3 meseca

Neko 100mil za 10 sezona, neko za 2... rezultati isti.
s

senseimaster

pre 3 meseca

Vi ne grešite u pojačanjima🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa juče sam čitao kako ste nahvalili ponitku,kaminskog,kabokla,jaramaza,smita.....🤣🤣🤣🤣🤣 e nasmeja me za sve pare,svaka ti čast
d

dkcz

pre 3 meseca

kad se vraća Top?
C

Carim9

pre 3 meseca

Brzo se vraca,ali ce jos brze da uhvati maglu odatle ako mu je do karijere i do napretka…
K

Kup

pre 3 meseca

Hteli smo i Filipa na pleju... Sta ti je spin majstor...samo da se gura Prica..

VecaBg1971

pre 3 meseca

Svaka čast za ono što je urađeno u proteklih 10 godina ali Čović mora da prestane da živi od starih zasluga. Ista priča kao u fudbalu sa Terzićem, stalno se pozivaju na to šta je bilo pre 10 godina. Činjenica je da smo doveli, u najmanju ruku, upitne igrače. Da ne kažem pojačanja jer to sigurno nisu. To što nema kvaliteta na tržištu nije opravdanje da dovedeš bilo koga da bi rekao da si nekog doveo. Ja potpisujem da igrača poput Gilespija i Smarta ima u Aba ligi, domaćih, za manje para ako si već dovodio zarad kvantiteta. Najmanji problem je u tom dvojcu, šta ćemo sa Lazarevićem, Davidovcem, Ilićem, Kuzmićem koji je do skoro bio tu. Ima tu još par igrača koji nisu kvalitet za Zvezdu. Čović svaljuje krivicu na struku ali nisam siguran da je samo struka imala završnu reč u dovođenju ovakvih "talenata".
S

Svuda

pre 3 meseca

Mi se samo podvaljuje svuda vidim samo anomalije... Doktoree
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Ajde nemoj više da pominješ Zvezdu na raznim jutarnjim programima i televizijama, više štetiš klubu nego što od toga ima koristi. Ako imaš nešto da kažeš, organizuj konferenciju u klupskim prostorijama pa se tamo jadaj. Čuj, teško je naći igrača u toku sezone, da ste selektirali ekipu pre početka sezone kako treba, ne bi ni morao da tražiš igrače u toku sezone. Čuj, Gilespi i Smart odradili dobar posao. Njihov posao je da prave razliku u EL, a mi u EL sve dublje tonemo. Bilo kog perspektivnog domaćeg igrača da si doveo umesto njih dvojice, imali bi bolji učinak. Čoveče ti u ekipi imaš Gilespija, Smarta, Tobija, Ilića, Lazarevića, plus Jaga koji osim koraka u nazad pa šut za tri, drugo ništa nema, kada krene na koš ne zna šta će sa loptom, po meni F.Čović je bio bolji od Jaga jer je za svoju visinu imao vrhunski prodor na koš, bez da ga neko poklopi bananom kao Jaga, a i znao je dobro da pogodi za tri poena. Imaš Lazića koji je sve slabiji i slabiji. Imaš u rosteru 6-7 igrača sa dosta tankim doprinosom. A znaš da nas pališ pred svaku sezonu kako se palimo na top 8, čak si pre 2 meseca rekao kako nije isključeno da ove sezone idemo na F4. Daj više mani se kukanja po raznim televizijama, mani se teorija zavere, mani se optuživanju drugih kako su loše selektirali našu ekipu, daj da nekako osvojimo ova 3 trofeja, pa sledeće sezone PAMET U GLAVU, i da se dobro selektira ekipa na vreme, i da se stvarno napadne top 8. NAPRED ZVEZDA.

gemathegreat

pre 3 meseca

Koliko ti planiraš da se tvoriš u te svrhe, pošto Čović da je mogao potrošio bi 50 miliona na besan roster. Koliko budala daje pravo sebi da sve zna.
D

Dajvak

pre 3 meseca

Nemoj tako o vašem vođi Čovkinsu, aman Vito!
D

Domacin

pre 3 meseca

Pa i taj Kuzmic, kakav je takav, bolji je nego Gilespi i Tobi zajedno. Usput, i sigurno jeftiniji od njih. Pa sad u Nisu, ko ce igrati centra, Bolomboj i Mitrovic. Koliko ce izdrzati, pitanje. A Lazarevic i Ilic, koji moraju biti u sastavu, dva mjeseca nisu igrali.
G

Gost1717

pre 3 meseca

Nema leba od njih Covke..izvukao si Zvezdu iz mulja, svaka cast, al' steta za krah u El. Nemamo dovoljan fond dobrih igraca, pa i oni dobri(Neda, Teo, Bolomboj) se previse umaraju i slabiji i im je ucinak. Trebalo je dovesti bolje igrace od Smarta i Gilespija..oni koji prave odmah razliku..tesko je doduse pratiti komsije u finansijama. Partizan ima jak lobi bas poslednje 3 godine. Velike pare im se daju, prati ih Bodiroga i na gostovanjima, tako da su sudije uvek uz njih..mogu zadzati najbolje, tj.vise platiti..plus dovesti nove..ne znam ni sta je sa malim Topom, polome ljudi nogu i igraju brze..on cim dodje..out.
N

Nebojša Zvzdaš

pre 3 meseca

Doktor
d

dallal

pre 3 meseca

Heheh, opet spomenu covek Partizan. Neverovatan je. Valjda hoce da se opere kod navijaca
@

@dallal

pre 3 meseca

A sta vas je spomenuo pa, da ste bili zainteresovani za nekog igraca? u cemu je problem? od cega da se opere? sta vi izmisljate?
L

LK 1962

pre 3 meseca

Gospodin koji se potpisuje kao reci nam neka pazljivo procita tekst pre nego sto napise komantar
@

@ssss

pre 3 meseca

Vidi se da je u to vreme bio u Partizanu dok ga još nisu oterali.Tada još nije bio stručnjak za košarku pa mu nije zameriti što ne zna da nije bio Milićecić zvani Guza,Već Guza Janković.
@

@@ssss

pre 3 meseca

Brt iskreno nebitni ste svakako
L

LK 1962

pre 3 meseca

Mozeli ovaj gospodin da da makar jednu izjavu a da ne spominje Partizan
r

reci nam

pre 3 meseca

A gde vas je on to spomenuo?
@

@LK 1962

pre 3 meseca

Moze li i jedna utakmica da prodje a da ne spominjete Zvezdu i Covica i njegovu porodicu?
@

@reci nam

pre 3 meseca

Pa valjda si toliko pismen, da pročitaš tekst i videćeš gde nas je spomenuo. Evo, da ti pomognem, čitaj samo ono što je boldovano i naći ćeš. Dosta ti je i naslov da pogledaš, pa ćeš videti :)
B

Bogdan58

pre 3 meseca

E moj Čoviću, pa koševi su istih dimenzija i u Americi i u Evropi. U redu je igra, ali brate šuteve ne mogu ni jedan da pogode. Gilespiji sa dva metra maši ceo obruč, čovek kao da nije nikad šutirao na koš, a Smart pogadja i tablu i držač obruča u isto vreme. I to su vam pojačanja koja prave razliku? Sramota šta radite od Crvene Zvezde !!!
X

Xyz

pre 3 meseca

Slazem se sa Covicem u delu oko Gilespija i Smarta. Treba im dati sansu, nisu dovedeni da budu prva petorka, a verovatno nisu ni skupi. Za Smarta posebno. Treba mu period prilagodjavanja na Evropsku kosarku. Sto se tice Duska, ne verujem da je on trazio Simonovica, Davidovca, Kuzmica itd
@

@Xyz

pre 3 meseca

Pa pazi Kuzmica je sigurno hteo da drzi tu jer je kod njega jos koliko toliko igrao, vidis da kada je grk dosao da je Kuzmic otisao. Ivanovic ceni Davidovca, a znam provereno da je trazio Simonovica...
K

Komedija

pre 3 meseca

Place psihijatrija za ovaj slucaj. Covek toliko mrzi Partizan da sam seje mrznju, a pritom kasnije kaze kako hoce normalizaciju. A ovi sto mu sve veruju, njih pa tek ne razumem. Unakazio je covek Zvezdu.
a

aloo

pre 3 meseca

Vi pogledajte sebe i svoju okolinu kada pisete o mržnji pa onda sudite o covicu
q

qahaha

pre 3 meseca

Nije mi jasno da Partizan nije aplicirao za Kaminskog, covek po svim parametrima ima pravo na srpski pasos
@

@qahaha

pre 3 meseca

da pre sedam meseci je prvi put dosao u BG i odmah mora da dobije pasos. Druga stvar mozda bolje da igramo bez njega
F

Frenk je Srbin

pre 3 meseca

Kaminskom je deda Srbin i ima pravo na srpski pasoš. Dok je Kokoškov bio selektor sa pokojnim Milojevićem su išli u Ameriku da se dogovore sa njim da igra za srpski nacionalni tim, kao igrač koji vodi poreklo sa ovih prostora. U međuvremenu Kokoškov je smenjen pa je tako i to izvisilo.
@

@Frenk je Srbin

pre 3 meseca

Kaminski je tada odbio da igra za nasu reprezentaciju jer se ne oseca kao srbin. Proveri malo informacije pre nego sto napises ovako nedovrsen komentar...
m

ma nemoj

pre 3 meseca

Degenek nema ?Covek morao da ode u Australiju,posto sto godina nije mogao da dobije nas pasos.
a

ananaja

pre 3 meseca

Da li je Kaminski odbio ili nije ne znam, ali je nekoliko puta isticao da se druzi sa stpskom zajednicom u Cikagu. Deda i majke u mu Srbi, ima pravo u roku od odmah da ga dobije
s

s___

pre 3 meseca

odlazi iz svetinje!
@

@s___

pre 3 meseca

samo sto je tebi svetinja partizan, pa si promasio vest, prica o Obradovicu je na https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/obradovic-da-se-split-nikad-ne-ponovi-pokazalo-se-sve-najgore-sto-moze-da-zadesi-tim/473904 Pa ga tu teraj iz tvoje svetinje.
O

Odeeee

pre 3 meseca

Znaci Teodosic dogovoren vec. Covic sebi pravi alibi za kraj sezone kad postane zvanicno.
@

@Odeeee

pre 3 meseca

Covic vec dve godine ne vodi glavnu rec u Zvezdi vec ljudi iz Milenijum tima, tako da je tvoj komentar bez veze.
g

gostq

pre 3 meseca

Ajde kad vec sve znas posteni gospodine, reci nam zasto Mirotic nije dosao na kraju. Volim sto pratis velike timove...
@

@gostq

pre 3 meseca

Zato sto je igrac procenio da mu je bolje da igra u Italiji za Armani. Tu se svaka prica zavrsava
G

Gost122

pre 3 meseca

Pa ti i kad spavas, ti sanjas Partizan..
O

Ojsa

pre 3 meseca

Ajde Covke ne tupi vise nego pusti prave zvezdase da udju u klub i upravu kao sto su Gurovic i Rakocevic,bolja transfer politika nama treba,jel ono letos su vecina bili promasaji,a ova doseleksija sada,to je da ne pozelis ni najgorem neprijatelju.
@

@Ojsa

pre 3 meseca

A sta kazes na prelazni rok tvog kluba?

Sakur

pre 3 meseca

Uzmes izjave ostoje i ovog nazovi coveka i sve ti bude jasno.Covek prvo prica kakva je atmosfera na Partizanovim utakmicama onda igraca Partizana naziva kostolomcem,onda prica koga je Partizan hteo da dovede ahahahahahahhaha jel realno ovo
Z

Zijani

pre 3 meseca

Da vas žacne što po pravilu mu uspeva jer se uvek pecate:))
K

Kostolomac

pre 3 meseca

To mu tepa,zaslyzio je mnogo gori naziv.