Komentari na vest

Čović: Za nas su sva takmičenja važna i kada pobeđujemo i kada gubimo

Ф

Ф(мп)

pre 4 meseca

дијагноза...

Crazy-North

pre 4 meseca

Čoviću pojačanja na beku i krilnom centru. Šuter na beku kao Beron ne spot up suter već igrac koji sam sebi može da izgradi poziciju, dobar u probijanju i razigravanju sa dobrom odbranom od 190 + cm. Krilni centar sa ledjnom tehnikom i sigurnih 10 poena na utakmici.
Ш

Шоне

pre 4 meseca

лакше ће ми бити ако га нацрташ него овако...
K

Kalala

pre 4 meseca

Dosta komunisticke demagogije, dovedi normalnog sportskog direktora koji ce dovoditi igrace a ne ti koji pojma nemas ili odlazi
ћ

ћоки

pre 4 meseca

смешан си
c

cirkuskolorado

pre 4 meseca

Vazno nam jw da svake godine igramo u top16, jer se na top8 ne lozimo xd
F

Familija

pre 4 meseca

Bravo Čoviću za malog Topa i da pucamo iz svih pozicija i silom koju predstavljamo Teo i Top to je priča prava priča NAŠA PRIČA
M

Marco Dobrico

pre 4 meseca

Tomić protiv Milana da met'e Nejpira u džep, to mu od srca želim. :)
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Znam samo da kada Covic I Terzic ostave neki intervju ovde dodje do ludila od partizanovaca... zalude kompletno. Sa sigurnoscu mogu da kazem dok God oni ludezbog pomenutih persona za nas su dobri.
b

banence

pre 4 meseca

NEVIDIM IZAZOV U EVROPI...A TO CE USKORO BITI JEDINO MERODAVNO...KOLIKO VIDIM TITUM LA ABA LIGE NECE NISTA VREDETI SANSE ZA JARTU SU NIKAKVE JER USPESI U EVROPI NEPOSTOJE.....
X

Xhee

pre 4 meseca

Knjige, a ne zvona i praporce! Nauci pravopis, pa daj sebi pravo da javno objavljujes komentare.
z

zv23

pre 4 meseca

sramota je da se Covic krije iza decaka Topica.On je izuzetan talenat,nadam se da ga porazi u evroligi nece demoralisati.A porazi ce se nastaviti jer Covic nije u stanju da obezbedi euroligaski budzet.Videli smo.predprosle godine kada smo imali budzet priblizan partiaznu,sta je Radonjic napravio obradovicu.Pusti navijace da broje trofeje,a ti obezbedi novac,da se klub ne bruka.
c

camence

pre 4 meseca

PROBLEM JE U TOME STO U EVROPI REDOVNO GUBITE....A VEROVATNO CETE I U ABA LIGI USKORO..MAJSTORE ORETERANO PRICAS I SVAKODNEVNO IZMISLJAS RAZLOGE NA TVOJOJ TV PINK..BUDI MALO REALAN I MANJE ZAO MOZDA CETE ljudi lepse prihvatati bolje casno reci nego necasno lagati....tome si sklon...
O

Ovi što pišu

pre 4 meseca

Da Zvezda 10 godina ima neki budžet, ovo su Vam činjenice pa Vi kako hoćete. U deset sezona, KKCZ je u 8 od 10 sezona imala budžet kao 3 kluba sa najmanjim budžetom, u tih 10 godina prošli su igrači poput Marjanovića (NBA karijera) , Micića (MVP Evrolige) , Gudurića (Jedan od glavnih igrača EL) , Kalinića (Jako dobar EL igrač), pa hajde strance Lorenzo Brown (Prva petorka jedne Španije), pa i taj Vaš Panter kao i Lesor, pa Beron i Lojd, pa Miler i svi su oni otišli posle dobre sezone jer KKCZ nije imala novca da im ponudi šta su im drugi nudili. Sa druge strane, KKP u prošloj i ovoj sezoni ima budžet u TOP8 klubova EL, ima budžet da može da zadrži okosnicu tima i da na te iste igrače dovede pojačanja iz NBA lige i dobre igrače iz EL. Pa ne smem ni da zamislim da u Zvezdi sada igra na jedinici Lorenzo, na dvojci Panter, na trojci Hanga, na četvorci Kalinić i na petici Marjanović, a da su na klupi Micić, Beron, Lojd, Lesor i još na njih da dodamo 2-3 dobra EL igrača. Pa Zvezda bi bila ubedljivo prvi favorit da osvoji EL sa tim igračima. Evo i ove sezone, mali Topić će siguran sam dobro igrati i sledeće će otići, još 2-3 igrača koji budu najbolji otići će u Makabi, Fener i slično i onda opet pravimo ekipu iz početka jer nemamo taj luksuz da možemo da ih zadržimo.
b

bf

pre 4 meseca

Jesi dobar ?
M

MNM

pre 4 meseca

Čoviću,sve ove godine ih... Ušao si im u glave,svaku utakmicu tebi pevaju... Kažu ideš u zatvor i to još kao brzo videćeš i tako godinama... Evo gledamo,samo što nije:)) A vi i dalje pevajte možda samo to brzo da izbacite jer,nekako ne ide...pa da:))
L

Luka Bozic.

pre 4 meseca

Srecan BOZIC svim navijacima kluba iz laktasa!
k

kk.Decenija

pre 4 meseca

Zbog doktora kosarke Nebojse navijaci laktaskog kluba imace vecite komplekse,eej vise od pune Decenije bez jedne jedine titule i odigrane evrolige,to je nacisto unistena mladost. Puna podrska za Covu!👍
H

Hvala ti Covicu

pre 4 meseca

sto si stavio🔒na igokeu,13 god bez ijedne titule i odigrane EL je definitivno na njih ostavilo duboke posledice!
L

Luja

pre 4 meseca

Čoviću štetočino jedn, odlazi više. I ovu godinu u EL si uspešno s***bao.
R

Realno.

pre 4 meseca

@luja vasu igokeu je ugasio,to je najbitnije.
p

potpisi Bozica

pre 4 meseca

Nema veze ako je hrvat i Prosinecki je bio pa sta, Luka Bozic zasluzuje da igra Euroligu a mi bi ga doveli za sicu, decko bi izdominirao kod nas i nema potrebe da mrzimo nekoga ako je Hrvat
Z

Zijani

pre 4 meseca

Prosinečki nam je doneo najvredniji pehar u sportu..koji nikad niko više uzeti neće...samo zbog toga može da bude crni djavo jer to je jedinstveno a Božić je pitanje šta bi doneo a hrvat je,msm bio bi pritisak hteli ne hteli
z

zv23

pre 4 meseca

Prosinecki je bio 10 puta bolji fzdbaler,nego Bozic kosarkas.Nacionalost mi nije bitna,ali istine radi,Prisinecki je hrvat koliko i srbin.Majka mu je srpkinja iz Cacka.Svala cast Bozicu,ali nama trebaju dokazani euroligaski igraci,i to na drugim pozicijama.
Z

Zvezdaleee

pre 4 meseca

Podrška! Znaju crno beli zašto mrze Nebojšu.
v

verujte majke mi

pre 4 meseca

kaze nebojsa covic
Z

Zasto lazes

pre 4 meseca

Pa vec 10 godina se ne palite na Top 8 evrolige.Ali zato debelo "palite" lovu isto tako 10 godina. Mislite da cete botovanjem sakriti istinu -kao Partizan dobija pare,a tek drugu sezonu igra evroligu,kao svi su blesavi pa zaboravili sta se radi u ovoj drzavi od 2012.
у

умеју и

pre 4 meseca

да украду пехар кад га не освоје...
T

Top Gun

pre 4 meseca

2 kluba, 2 adrese, 2 predsednika, 16 000 000 € oprošteno uništen Partizan i on nešto priča.
P

Prava istina

pre 4 meseca

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
b

bebs

pre 4 meseca

tacnije ceo projekat se zove dva imena jedan klub
N

Nagradno pitanje

pre 4 meseca

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
1

1112

pre 4 meseca

Red Star Belgrade and FMP Zeleznik.
i

igokeasi

pre 4 meseca

Malo ste prodisali sa par pobeda u EL pa se odmah okuražili i poceli busati u grudi, a Čovke vam pluća napunio do vrha u prethodnih 13 godina koliko niti jedne titule i EL videli niste u poslednjoj deceniji, na sve to vas i Terza dopunjava evo već 6-7.god za redom. Mada, već ste oguglali, gutate profi, i treba jer nastaviće se ovo prskanje i punjenje, i trajace još godinama i narednu celu deceniju. Ušivaće igokeasicu i vraćati je iz mrtvih još godinama a mi ćemo da je cepamo sve jače i jače dok ne završi na dnu gde joj je i mesto.
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Grobari su do pre nekoliko godina najgore pisali o EL, omalovazavajuci ovo takmicenje. Sad kad su kupili licencu, odjednom im je EL postala interesantno i jedino bitno takmicenje. Covica mrze jer vodi 22-3 protiv Partizana u trofejima.
T

Top Gun

pre 4 meseca

3x ste igrali na mufte. Da imaš malo morala ćutao bi.
H

Hvala ti Nebojsa

pre 4 meseca

Ono kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji niti jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE od kako je Covic na celu Zvezde,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da nam pricaju nesto o kosarci haha...neprocenjivo!
j

jok bolje

pre 4 meseca

najbolje kad pisu iznajmljni navijaci koji prate kosarku od 2014 pola njih ne zna da u kosarci nema ofsajd....kako kazu evropski klubovi za fmp u EL, koji su ovi mi znamo one druge.......kako su vas brzo upoznali tako ce vas brzo i zaboraviti...ne potpisujes igrace na 2 sezone jer nisi siguran sta igras sledece nema vise Bartolomeua da Covke gurne sa strane pa tri godine igras na mufte...od sledece sezone i ako uzmete ABA ligu naljutice te se na ULEB i igracete sa Ulmom FIBA ligu sampiona.....nemas ledende u kosarkaskom svetu nemas lobi to morate da shvatite....i oni koji bi mogli da vas poguraju ne bitno sto nisu vase legende vi ih pljujete, naprimer Bodiroga bivsi igrac Zadra, psujete trenera protivnockih ekipa osudila vas trenerska organizacija prosle sezone, svaku utakmicu zvzdite himni EL sto znaci da je ne postujete, svaku utakmicu f... y.. refreee itd, rprosle sezone kazna EL zbog manipulisanja finasijama, doveli bi i ove sezone jake igrace sad ali finasije nisu sredjenje i pokrivene...stavite malo prst na celo ne vrti se nista oko vas to sto imate medije i lobi u Srbiji nemate vise nigde od svih EL klubova mozete da racunate samo na Oly da ce dici ruku za vas...za razliku od Paritizana samo zbog Zeljka imas glas fenera i panate i reala, zbog danilovica Vitrusa, zbog Savica barse itd....a bodirogu necu da pominjem znas kod koga je proveo celu karijeru kod Zoca...budi mi pozdravljen i sto se pre otarasite Covica krenucete napred ovako cete se zadovoljavati domacim trofeijma bez ikakvog traga u evropi....cim se EL zatvori za koju godinu koji klub od vecitih ne bude bio deo iste ode u bunar na nivo hravtskih klubova trenutno....razmislite malo dok ne bude kasno....nije Zeljko slucajno cekao da dodje bas kad su se desile promene u EL kad je Bodi dosao na celo, kad svoju decu ima ima svuda Itudisa, Sarasa, Bodirogu, prijatelja Lasa na kraju krajeva gde god se pojavi dobije aplauz sem od navijaca Zvezde i Olimpijakosa e sad ima razlog za navijace olimpijakosa a ne znam zasto od navijaca Zvezde sta je to njima uradio jedino sto im se nije ispinila zelja da se KKP ugasi kao Zvezda jer da se nije Zeljko pojavio verovatno bi se KKP ugasio...

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Toliko su vazna sva takmicenja, pogotovo EL u kojoj se ne palite na top 8!
L

LK

pre 4 meseca

Molim redakciju da komentar od gospodina koji se potpisuje kao jeste da objavi jos nekoliko put jer ovo do sada je malo
V

View

pre 4 meseca

Šta bi od one priče iz oktobra da se napada F4 i osvajanje EL? Da ipak je važniji trofej KLS, jedna utakmica i broj trofeja raste.
J

Jeste

pre 4 meseca

Uspesna godina,osvojena dva trofeja,dok jedan klub slavi prvi trofej posle 3 godine i spickanih 50m narodnih para i pri tome bezi iz KLS-a i time se ponosi i slavi Top 8 zlatnim sjajem,ipak se na kraju broje trofeji,a oni se na to ne loze.
S

Sto

pre 4 meseca

Se toliko sramotis?
L

Loznica

pre 4 meseca

Željko Obradović : nebojša čović!!! Birajte!!! Pa makar ne osvojili ni jedan trofej!!!
Д

Дадо Нк

pre 4 meseca

Хахахаха...Сиротице наша угњетавана😂😂😂😂
@

@loznica

pre 4 meseca

Što bih birao izmedju trenera i predsednika kluba..? Ako je izmedju Ostoje i Čovića,biram Čovu,jer što kao ovaj je nešto uspešan i još možda pošten? Izmedju Obradovića i Grka..bolji je Obradović ali je Sferopulos meni gotivan a ovaj se samo dere i zna sa milionskim budzetima tako da opet biram Zvezdinog:)))
J

Jeste

pre 4 meseca

Uspesna godina,osvojena dva trofeja,dok jedan klub slavi prvi trofej posle 3 godine i spickanih 50m narodnih para i pri tome bezi iz KLS-a i time se ponosi i slavi Top 8 zlatnim sjajem,ipak se na kraju broje trofeji,a oni se na to ne loze.
J

Jeste

pre 4 meseca

Uspesna godina,osvojena dva trofeja,dok jedan klub slavi prvi trofej posle 3 godine i spickanih 50m narodnih para i pri tome bezi iz KLS-a i time se ponosi i slavi Top 8 zlatnim sjajem,ipak se na kraju broje trofeji,a oni se na to ne loze.
B

Burek

pre 4 meseca

Zvezdaš sam, ali zar ne reče ti da se ne palimo na top 8 ?
r

rexona

pre 4 meseca

Šta kaže, jel počeo da se pali na top 8?
D

Dominacija

pre 4 meseca

Odgovorili smo na sve izazove, osvojili dva od tri trofeja prošle sezone, 22 trofeja za 12 i po godina i mogu da kažem da smo najuspešniji sportski klub na ovim prostorima u poslednje vreme... ovo kad procitaju navijaci fuzionisane igokeje koji titule i EL videli nisu 12-13 godina za redom,odmah im nije dobro!😂
N

NR

pre 4 meseca

21 trofej. Onaj sto je kapiten ukrao se ne vazi.
T

TD

pre 4 meseca

Reto, pre 2022, poslednji put smo u EL igrali 2014, kako je to 12-13 godina? Klasican zvezdas, covek bez mozga i argumenata.
B

Buraz

pre 4 meseca

Da te pitam nešto iskreno,evo ja kao navijač zvezde ali bez covica,zbog čega on konstantno potencira 12 godina,čekaj jel mi postojimo 12 godina šta? Sto ne kaže šta je uradio sem aba lige,sa ogromnim novcem,jebali smo grobare skoro za crnce,seti se nas pre 4 sezone možd- malo manje,kad smo imali fazon 9..šta je kvaj čovek uradio toliko dobro za nas? Oterao duleta vujosevjca uz pomoć politike oterao obradovic sašu,ništa u evropi uradili nismo,zakačio se sa svim sudijama ,čelnicima el,predsednicima klubova …em sto nas ovi jebu za 2011 još on konstantno potencira mi smo do 2011 bla bla bla
B

Blago.

pre 4 meseca

Tvom mozgu.
G

Gooxy

pre 4 meseca

Navijac zvezde i matematika hahaha
g

gossssst

pre 4 meseca

Mrš iz Zvezde!
Z

Zadar

pre 4 meseca

@gossssst prvo da stavi🔒na igokeu pa ce onda da razmisli.
C

Covicu...

pre 4 meseca

DAJ JOS DOBROG BEKA SUTERA I DOBRU 4-KU DA DOVEDEMO,TO SU DVE POZICIJE KOJE SU NAM NAJSLABIJE U CELOM TIMU!
i

imas Luku Bozica

pre 4 meseca

u aba ligi postoji Luka Bozic igrac.Sta ima veze ako ima hrvatski pasos kada decko zasluzuje da igra Euroligu dominirao bi sigurno u Zvezdi jer nam nedostaje dominantna 4
J

Jeste

pre 4 meseca

Uspesna godina,osvojena dva trofeja,dok jedan klub slavi prvi trofej posle 3 godine i spickanih 50m narodnih para i pri tome bezi iz KLS-a i time se ponosi i slavi Top 8 zlatnim sjajem,ipak se na kraju broje trofeji,a oni se na to ne loze.
N

NR

pre 4 meseca

Vama je samo bitno da ne budete u zamrzivacu. To je kao i u fudbalu. Samo da ucestvujete.