Komentari na vest

Crno-beli protiv Borca leče rane iz Badalone, čeka se Tristanov debi

B

Beograd Srbija

pre oko 2 godine

Javljaju se oni koji imaju 20 miliona budzet iz zeleznika, ae oladite sa ovih vesti o sampionu evrope nije ovo za vas klinci.
N

No

pre oko 2 godine

Od 12 igraca sestorica su poenterski beskorisni (Madar,Avramovic,Mur,Zagorac,Dangubic,Kuruks) ako zaustavis Pantera odnosno da ga pustis da sutira do iznemoglosti ostala petorica imaju skroman ucinak posebno Smajlagic. Tako da je ovo samo prosecna mlada ekipa previse novinarski uzdignuta i nista vise. Ocajna odbrana gde na par utakmica mi primamo lagano 90+ poena a ekipe koje igraju agresivnu odbranu spuste nas na ispod 70 koseva.
Б

Борчанац

pre oko 2 godine

prosle god su ih dva puta klepili po ušima čačani.Sad ipak imaju šanse konačno da ih dobiju
I

Idemoooooo

pre oko 2 godine

Za top 7 aba lige spremni
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Zelimir je fino poslozio ekipu. Vidi se da ekipa raste. Najcrnje je pred zoru. Mrtvi se broje na kraju. Tim mladih igrača prepun potencijala. Jos samo fali ono najveći rast i najmanji pad. Dervisi, janjicari i principi su nenadmasni u gutanju ovakvih spinova. Kad se setim samo kako ih je Dulo lozio za stipendije i sarmice kod Bogdanove mame ovo ima da progutaju samo tako. Milina je raditi u takvom klubu. Bije te ko stigne, dobra parica kaplje a kritike ni od korova. A onaj Tegi ko anesteziolog, kako ih samo lozi. Sa ovim su se složili...
R

Reper

pre oko 2 godine

Samo Željko nek dovodi visoke igrače, jer spoljna linija igra u izuzetnoj formi, pogotovo plejmekeri.
s

sponzori kk partizanka

pre oko 2 godine

Globos, land rover , oko sokolovo, bankomat telekom, nis,penzioneri itd
G

GROBARCHINA

pre oko 2 godine

ZA SVE VAS STO VICU DA JE MNOGO ZA PANTERA 3.6 MILKI,DA LIDEJ NE VREDI MILIONCE,DA ZOC KAO NAJBOLJI TRENER U EVROPI IMA SAMO 4 MILKE,LESOR I MUR SVOJA 2 MILIONA POSTENO I VREDNO ODRADJUJU OVA VELICANSTVENA UTAKMICA I SIGURNO OBEZBEDJEN TOP 32 EVROKUPA
H

Hahahahha boli znam

pre oko 2 godine

Jos imate traume od cika Saleta pa buncate o milionima kamionima..Polako proce to valjda 😂
1

1.5 miliona godisnje

pre oko 2 godine

Panter je bio prvo bombastično pojačanje Partizana posle dolaska Željka Obradovića, a Italijani nisu mogli da ga zadrže zbog izdašne ponude crno-belih. „Morali smo da nađemo zamenu za njega, imali smo veoma važnu ponudu za njega, ali on je prihvatio ludu ponudu Partizana“, rekao je Mesina za Skaj Sport.
@

@KROJF

pre oko 2 godine

Mnogo rupa i lazi ima u tvojoj prici o Ciboni kojoj je placeno toboze da odustane od EL, izmisljotina a evo zasto, Da Borac iz Cacka dodje do Evrolige ne bi im dozvolili da igraju jer kao i Cibona ne moze da igra EL.Cibona je bila u raspadu i nije ispunjavala ni jedan kriterijum da ucestvuje u ovoj novoj EL. To sto ti mislis da bi neko dozvolio Igokeji da igra EL , sta da ti kazem, Nema potrebe da se daju pare ikakve, a pitam se i ako smo dali pare, sta su oni uradili sa tim parama, jel su kupili nesto, jel su doveli nekog? posto su sledece sezone bili jos slabiji nego te. U te price iz kafane mozete samo vi isfustrirani grobari da poverujete
l

letecagugutka

pre oko 2 godine

Cibona ima sve uslove da igra EL, ali te sezone nisu mogli da skrpe minimalni budzet, zato nisu mogli da igraju. Onda je odluceno da uz Cedevitu ide najbolji na kraju regularnog dela, a to je bila Zvezda. Sto se Igokee tice, u sred sezone je odluceno da idu finalisti,a ne sampion i prvi u regularnom toku i to sve pod pritiskom Partizana i vojvode od Rumunije, jer su se uplasili da nece osvojiti, posto su bili 4. u regularnom toku. Na kraju samo spinuju kako je Zvezda sve potplatila, a oni jadni ugnjetavani uvek bili.
@

@letecagugutka

pre oko 2 godine

Dogovoreno uz 10 mil eura finansijske injekcije iz Zeleznika! I to se desilo nakon oprastanja 20 mil duga i plus 15 mil budzet za igrace se obezbedio! To nema nigde na svetu,ali nekima ni to nije dovoljno!

Baskets

pre oko 2 godine

Gde se jos menjaju propozicije takmicenja u toku sezone samo kod nas a da je to bilo vise u korist Zvezde govori da je samo 2 sezone kasnije od koje je pocela Zvezdina dominacija kada je uveden plej off sto nije slucajno.
P

Pfka

pre oko 2 godine

Idemo crno-beli, samo hrabro i jako, do pobede nad Čačanima i do trofeja u regionalnoj ligi!