Komentari na vest

Crvena zvezda: Jago Dos Santos zadržan u bolnici, razmatra se operacija

I

Institution

pre 2 meseca

A gde je otišao štrokavi sad kad se patlidžanima lomi sezona hoće li biti top 11 ili top 13. Žocovi leteći Zairci od sledeće god u Euro kupu! Opet samo košarku prate.
J

Jamb

pre 2 meseca

Kakav faul Jaga glavom o lakat protivnika, skoro mu je polomio ruku, dobro je prosla Zvezda da nije dobila nesportsku, vec samo obican faul. Sarkazam, naravno, ovakvo sudjenje nema nigde. Ni gledanje snimka ne pomaze da se donese objektivna i pravedna odluka.
S

SB

pre 2 meseca

A lepo mu rekao Saldanja
Г

Групни

pre 2 meseca

ко се мача лати, од мача и страда, кога операција "вуче", он Партизанов грб "туче" ... карма, карма камилион ...
@

@Групни

pre 2 meseca

Ne pomazu tebi lekovi...
Г

Групнивс@Grupni

pre 2 meseca

не бери гајле, важно је да теби помажу ...
@

@Групнивс@Grupni

pre 2 meseca

vise ti protivnika imas u glavi
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Operacija produzenja nogu?!
h

hajka

pre 2 meseca

Koja orkestrirana hajka na malog Topica. u komentarima... jel vas bar malo sramota?
M

Mile Zeleznik

pre 2 meseca

Koja je poenta igranja fmp-a u Evroligi? Ima li neko strucan da objasni narodu, zasto nase pare idu u Zeleznik? Da nas fmp 10 godina bruka u Evropi? Navijaci fmp-a imaju IQ kao sobna temperatura!
d

darkobg

pre 2 meseca

Tvojim komentarom si pokazao da je tvoj IQ kao ledeno jutro na Antartiku
O

Opa Miki

pre 2 meseca

Slažem se, treba zatvoriti klub, isto kao i one paćenike iz Igokee. Neka od viška narodnih para dignu spomenik Željku i jedna revijalna blizanaca za kraj. Taman posle meča neka razmene katance i ćao.
M

MikiIgokea

pre 2 meseca

Pa koja je vasa ??? Cutite bre misevi posle 10 god odigrate 2 sezone u EL i to odmah poleteli a zna se kraj. I sta cemo sa jednim trofejom za 3 godine ????
r

realnost

pre 2 meseca

Koja je poenta tvog komentara.. bukvalno imate 2-3 pobede više, a ne 20!? Pritom ste ugurani u EL posle toliko godina jer ne igraju ruski klubovi plus država sipa milione evra u projekat kkp.. Tako da je najbolje da ćutite.
K

Kklljj

pre 2 meseca

Dragička Lemi! I sledeće godine igramo opet...Preko Žoca vašeg oca...
O

Ojo

pre 2 meseca

Majstore brz oporavak i da se vratiš još jači,vole te Delije
1

1980

pre 2 meseca

Za Jaga smo makar videli da se povredio. Šta je sa Topićem? U čemu je problem? Teodosića su stigle godine i to je zapravo razlog ali Topić? Jel zna neko šta je razlog negiranje Topića?
Z

Zijani

pre 2 meseca

Što se kaže..zini:))))
Г

ГостГост

pre 2 meseca

Неки кажу да је Топић здрав, али не игра јер га чувају. Моји извори кажу да је повреда много тежа него што говоре и неће да се зна пред драфт, али да још дуго неће играти. Што је и логично. После првих процена треба је да се врати после финалљ купа, али га још нема нити тренира са екипом.
Х

Х Х

pre 2 meseca

Човић је рекао крајем марта да креће да игра.
K

Kalabasas

pre 2 meseca

Sve si u pravu, kolateralni ligamenti,ne operiše se ali 4meseca rehab...min... Trenutno sme da šutira iz mesta...bez bilo kakvog cimanja promene pravca....ostalo teretana-bolnica..naizmenično...
n

ne razumem

pre 2 meseca

jos ga nije tuzio ? sta se ceka ?
G

GrobarKosmet

pre 2 meseca

Legemde kazu da jos udara u pod, mali sledeci put se prekrsti kad stanes ispred najveci klub na balkanu umesto sto udaras po njemu!
k

kikoman

pre 2 meseca

da se prekrsti pred imenom partizan i crvenom petokrakom? krstim se i levom i desnom...
r

reci nam

pre 2 meseca

jel voljis vokrija?
G

GrobarKosmet

pre 2 meseca

@kikoman nek’ se ti krstis ispred covica, coveka koji vam uz pomoc Vujosevica ugasio klub da bi osnovao svoj privatni..
P

Palenta

pre 2 meseca

Dovedce Covke svog sina da ga zameni
L

Lloopp

pre 2 meseca

Ne, dovešćemo Anđušu...
S

SilverSurfer

pre 2 meseca

Još fali da Sferopulosa cepi moždani i da grom udari u teren tokom utakmice pa da Zvezda kompletira ovu sezonu. Samo se to nije dogodilo.
D

Dosta je bilo....

pre 2 meseca

Zivo me interesuje da li ce i sad nakon povrede Jaga gde vise nemamo niti jednog pleja nasa uprava i dalje da cuva Zdravig Topica za NBA i da mu ne dozvoljava da igra samo da bi ga sacuvali za Ameriku i draft koji predstoji!
@

@Dosta je bilo...

pre 2 meseca

bolje ti brini za svog Ledeja... Topic ce igrati kada samira povredu kolena
T

Topic da igra

pre 2 meseca

HOCE LI SAD I DALJE NASA UPRAVA DA NAS LAZE DA JE TOPIC I DALJE "POVREDJEN" I NAKON POVREDE JAGA?
@

@Topic da igra

pre 2 meseca

grobar ne brini ti nasu brigu brini ti o Ledeju
g

grobar 30

pre 2 meseca

prvo treba biti covjek pa tek onda navijac...zato ti zelim brz oporavak...i vidimo se u finalu aba lige
B

Brz Oporavak Yago

pre 2 meseca

Sreća pa je Čova ovako dobro sastavio tim te ima ko da ga odmeni. Za sledeću godinu pored deduskare Teodosića koji će da presedi 65% utakmica jer mu ego ne dozvoljava da igra 5-10 minuta po meču i bude u drugom planu da se još dovedu i: Bjelica (podrazumevano, a ne kao što ga je ove godine zločesti Duško oterao), Stefan Marković iz penzije, Marko Simonović da ne zeza i batali trenerski posao i vrati se iz penzije, Darko Miličić, a pošto nam treba malo i iskustva u ekipi a ne samo mladosti, da dodje i Moka Slavnić da prodrma iskusne koske.
b

bot botina grobar

pre 2 meseca

ne mozete drugacije
L

Llozztt

pre 2 meseca

Doći će Veso Petrović iz lova, Đoko Šalić iz svinjokolja i Isa Sadriu sa iftara...Pozič
O

Ojsa

pre 2 meseca

Koliko vise povreda ove sezone,ko zna koja povreda po redu,sva 3 pleja povredjena,Topic vise od 2 meseca povredjen,a bila je prica kako ce biti sve uredu i kako se vraca za manje od mesec dana,Teo vec mesec dana povredjen,Tompking je dosao povredjen,bilo je reci da ce za nekoliko nedelja biti spreman,proslo vise od mesec dana,pa povrede Hange,Lazica,Nedovica...svaka povreda je predstavljena kao laksa,kao bice sve uredu za par dana,pa za par nedelja,pa onda prodje mesec,dva....samo da se svi oporave do Play-offa inace nece imati ko da igra ako se jos neko povredi.⁰
G

Gost1717

pre 2 meseca

Ne ulazi se u trku sa oldtajmerima..Teo ima 37, em nikad nije bio fizicki top. On je trebalo da bude drugi plej, sa 10-15 min po mecu. Bjelica dosao povredjen, a isto ima godina, tako i Tompkins. Laza i Hanga imaju isto lepih godina, spremniji su, zato mogu vise da igraju. Neda isto 30+, inace krhkog tela, ne pamtim ni kao mladji da je izgurao sezonu bez prekida. A ove vise i igra, jer nemamo sutera. Losa selekcija letos, Nejpir glavni pik bio, a on nije psihicki rodjen da bude lider.. lmao dobar samo finis u Milanu. I obicno nam doselekcija spase ekipu, al' ove jos nas vise pokopa..ustedeli pare od Nejpira, i nista za njih. Gratis dosao mladi Top, koji ne moze da igra pleja u El i da je zdrav, jer je dete, kao i Gilespi i Smart, dva amatera za El. A Oly dovede onog stranca iz Turske za male pare i sinoc dobi on Pao..da ne govorim sto je propusten Karl Gaj kao suter, Smit, koji mozda nije los kad bi igrao, a sedi alna tribinama kod komsija..Covke uvek imao moju podrsku, izneo ekipu iz mulja, trpi uvreee, ali ove sezone krah!!! Kao cilj da uzmemo Aba, zbog El..i onda sta?! Da smo samo takmicari, al mi smo Zvezda, nismo navikli da igramo, hocemo vise, napad na titulu!!
G

Gallina

pre 2 meseca

Kao prvo Jago zelim ti brz povratak na teren nadam se da nije nista strasno. Drugo, moram se osvrnuti ne na sudjenje koje je tradicionalno katastrofa... nego bas na konkretnu situaciju, Jago se krece ka lopti, suparnicki igrac podize ruku suprotno od lopte, laktom udara Jaga u glavu prvo se sudi Jagu faul... zatim celindz momenat, dosudjuje se nesportski sto je logicno ali i Jagu faul...

Sakur

pre 2 meseca

karma je cudo,trebao je jos jace da udata po grbu Partizana
Z

Zivela Barsa

pre 2 meseca

@nakur Cestitam kalinicu i barsi sto su vas izbacili iz top 8 u koji nikad uci necete!
R

Rodman93

pre 2 meseca

Kad ćete vi u top 15 ući ? Hahahahahs
K

Kkllppoo8

pre 2 meseca

Udario on vas sekund pre kraja!
c

cccc

pre 2 meseca

Mozda mu bude sada radio mozak bolje kako ga je protreso do sad ili mu nije funkcioniše ili ga nije koristio bilo je očito.
Z

Zoran 91

pre 2 meseca

Nista strasno ni bez njega nećemo biti ništa lošiji samo ćemo sačuvati koji živac. Pa valjda od 20 i nešto igrača koje imamo može se izabrati 12.
@

@Zorane

pre 2 meseca

ovo je tako neljudski da bas treba da se sramis... nadam se da ces pobediti svoju navijacku sujetu i vise postovati ljude oko sebe.
P

Pst

pre 2 meseca

Da se razumemo cele sezone se sudije utrkuju ko ce protiv nas biti odvratniji u sluzbi protivnika. Ovo mi nesto lici na politicku giljotinu. Ovi su celo drugo poluvreme svodili na fizicku odbrabu a veoma retko sankcionisani. Nisu bolji tim razbili smo ih u Pioniru a i ovde u prvom poluvremenu iako smo igrali sa pola tima. Nadam se da ce Jago proci bez posledica. Suludo je igrati veci deo sezone sa jednim plejem.
R

Ruku na srce

pre 2 meseca

Jago se neiskusno zaleteo ko sivonja, ovaj ga samo namestio na lakat.
R

Rodman93

pre 2 meseca

Ma da, sudije vas mrze jer ste vi mnogo važni evropskoj košarci, svi vas se plaše i samo gledaju da vas oštete. Jadni vi. Hahahahahahaha kme kme
@

@rodman

pre 2 meseca

Vidis sine kad sam igrao kosarku nisi bio jos u tatinim ono. Kapiras. Idi plevi travu, cupaj pa sadi. Batali da se kezis kao onaj na brasno. Batali setnju za Guruom. Laze vas on pa preleteo je kod vas onda kad su ga u Zvezdi otpustili. Legenda je gdin Cenic nije guru ali vi ste instant internet generacija.
O

Ojsa

pre 2 meseca

Jagu bratu brz oporavak! A grobarima malim ljudima koji likuji i koji se smeju na ovu povredu,njima sve najgore!
m

merllin_pfc

pre 2 meseca

Mali zelim ti da sada pobijedis I da nam se vratis zdrav I ziv. Mnogo srece mali 💪
n

neshha

pre 2 meseca

Tebi svaka cast na ljudskom komentaru,ali koji neljudi lupaju minus na ovo?
P

Prti

pre 2 meseca

Koja je lakrdija sudjenje u EL pokazuje i ova situacija. Lik umalo nije ubio Brazilca, Brazilcu sudija svira licnu. I sta ce biti nista EL sudije zasticene kao medvedi...
Z

Zigmund

pre 2 meseca

Brz oporavak!
B

Bb3344

pre 2 meseca

I u ovoj situaciji su sudije svirale faul Jagu a tek nakon celendza je dosudjena nesportska Kolsonu a ostala je odluka da je Jago napravio faul sto dovoljno govori o tome kako sude. Majstore brz oporavak!
R

Realno samo

pre 2 meseca

Slicno kad je onaj iz Cedevite razbio nos Aleksi i na kraju Aleksi dosude faul odbrane 😂
N

No.1

pre 2 meseca

Nema veze sa kkp i kkczv ali mi tako gledamo. Sudije su ukapirale da je ovo biznis i postaju ravnopravni sa igračima i trenerima, nisu više njihov servis, otrgli su se od kontrole EL. Digli su sebe na nivo koji ne sluti na dobro za evro košarku. 🇷🇸🖤🤍❤️🇧🇷
F

Forever Young

pre 2 meseca

Ajde sada vratite Topića da igra, dosta je bilo čuvanja za NBA.
@

@forever young

pre 2 meseca

ne razumem zasto lupate, sta se cuva, za sta, decko je povredjen zato ne igra, ne igranjem samo sebi obara poziciju, zar stvarno neko misli da bi to namerno radio i time totalno sebe izbacio iz bilo kakve forme, ko to misli ocito nije bas citav
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Covek ga opalio laktom u glavu, a Makabi dobio 2 slobodna bacanja. Sudjenje kriminal citave sezone.
P

Pratite malo kosarku

pre 2 meseca

Jago je napravio faul pa potom dobio udarac, a Kolson je dobio nesportsku jer ga je posle faula na kvarno navukao na lakat. Posle napravlenog faula usledio je udarac, ne znam sta vam nije jasno. Slicno je prosao i Aleksa Avramovic kad su mu orotiv Cedevite slomili nos, to sto su mu slomili nos ne menja stvar da je pre toga napravio faul.
7

777

pre 2 meseca

@Pratite malo kosarku Po tvom komentaru se vidi da si grobar.
B

B.C

pre 2 meseca

Ti da pratis kosarku vidio bi jasno na snimku da kolson je bacio pogled i krenuo laktom na yaga a desnom rukom je isao po loptu ! Prvo je bio kontakt laktom , ni po cemu nije sudija imao osnovu za oba faula ! Ili je bio namjeran ili je bio faul Yaga al obostran faul je bio dosudjen jer su sudije cuvale rezultat za Makabi !
z

zvezdas.

pre 2 meseca

bla bla truc toliko nabacili nebitnih informacija a koliko ce biti van to nista da nam kazu, nesposobna uprava
@

@zvezdas.

pre 2 meseca

covel je dobio tezak udarac u glavu i dok ljudi utvrdjuju sta mu je tacno i gledaju da ga stabilizuju posto nije mogao ni da stoji tebe interesuje samo kad ce poceti da igra, kako vas bre malo nije sramota, valjda je jedino vazno da se covek prvo vrati u normalu, valjda je glava bitnija od bilo cega a kamoli kosarke
n

neshha

pre 2 meseca

Kakav je mozak i karakter sudija,ako ce moci mirno da spavaju posle ovog?
B

Burek

pre 2 meseca

Brz oporavak !!!
m

ma nazdravlje

pre 2 meseca

ajde da ostanemi bez i jednog igrača...

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Pa ide se na to. Zato i ne razumem toliko zapinjanje badava. Čuvaj snagu i igrače za bitne utakmice.