Komentari na vest

Crvena zvezda je lider izgubljenih neizvesnih završnica

Toto-ko-tunjo

pre 26 dana

Ako već imamo psihologa, oterati ga, i naći novog. Ako nemamo, zaposliti stručno lice i dati mu pola plate Nebojše Ilića.
h

hTeo

pre 28 dana

Ako zadrže Gilespija i Lazića,tea, Lazarevića imaju šanse za top 11. sledeće sezone!
S

Sale Kg

pre 28 dana

Dobro smo i prošli kad se uzmu u obzir dešavanja u toku sezone, promena trenera, novi plej koji se na kraju nije ni razigrao, povrede… Pa ovi što uz kostur prošlogodišnje ekipe, sa budzetom koji je u top10, sa “najboljim” trenerom u univerzumu… što se grčevito bore za poslednje mesto u plej in-u a najavljivali plej of sa 4. mesta, imaju samo 4 pobede više od nas.
D

Darth Vader89

pre 28 dana

Ha ha pa takva situacija je svake sezone. Trebalo bi da ste se navikli do sada.
d

delija nomak

pre 28 dana

Najbitnije je da smo obezbedili top16 fazu i sad korak po korak. Ova hrabra zvezda ima taj karakter da ode do samog kraja
N

NR

pre 28 dana

Crveno zlo! Jos fudbal da krene da posrce!
k

kk.Decenija

pre 28 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci i EL pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja tu istu EL videla nije skoro Deceniju ipo koliko su igrali u cipiripi Evrokupu teletabisa,jedini su klub u celoj Evropi koji niti jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih i koji vise ni Kup da osvoji ne moze sa najvecim budzetom u Evropi,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
x

x122

pre 28 dana

Daj klinac sjasi vise sa ovim debilnim komentarima na svaku vest
R

Rekonstrukcija tima

pre 28 dana

NE MOZE SE EL IGRATI SA TRECELIGASKIM IGRACIMA POPUT LAZAREVICA,ILICA,GILESPIJA,TOBIJA I SLICNIH,ZA SL.SEZONU SVE TO MORA DA BUDE POCISCENO I DA SE DOVEDU OZBILJNA POJACANJA POPUT KALINICA,GUDURICA I SLICNIH IGRACA!
p

podesen

pre 28 dana

Guduric pod ugovorom i za sl sezonu,jedino obestecenje ako hoce Fener.😂😂😂😂😂😂
P

Patrik Šik

pre 28 dana

Alal vera na tekst i sliku, Nemanji Nedovicu je bitna zavrsnica Aba lige, a ne to sto su se raspali u svakom mecu Evrolige.
C

Cetvrti sprat

pre 28 dana

Bravo za novajliju!
h

hahahahaa

pre 28 dana

ja msm kad bi bilo jos 5 kola ovaj asvel bi prestigo zvezdu

Branislav Tomic

pre 28 dana

Luzeri ste vi, koji ste pre EL najavljivali Top 8, fajnal for i osvajanje EL, a sada grickate nokte i navijate za Zvezdu da u zadnjem kolu dobije Efes, samo da bi završili na 10.mesto, džabe se nadate 10-om mestu, završićete kao 11-i.
1

1980

pre 28 dana

Da se ne bavimo njima. Da vidimo zašto se promašuju pojačanja,ko to radi itd.
m

merllin_pfc

pre 28 dana

Luzer je onaj koji pored svog tima navija za turke,spance....
A

Aba Titula menja sve

pre 28 dana

Više vredi Aba Titula nego F8
T

Top Gun

pre 28 dana

Zato ste najavljivali f4 ove sezone i da je ovo najbolja tvezda u istoriji?
L

Luja

pre 28 dana

Odličan izbor naslovne slike. Bravo.
P

Pa ja se izvinjavam

pre 28 dana

Ali od navedenih utakmica na 3 je bilo nerešeno na minut do kraja i da napad ima protivnička ekipa, a na 6 smo gubili. Da se realno gleda, realno je da izgubiš takve utakmice. Puno mi je poraznija prošla sezona gde smo 7-8 utakmica vodili u poslednjih 1-3 minuta i gubili.
Г

Горостас.Атеидта

pre 28 dana

Да Звезду нису крале Хрватске судије Звезда би била пета.
_

____

pre 28 dana

😂😂😂
O

Oo

pre 28 dana

A od tih 9 izgubljenih, 8 su gubili konstantno tokom utakmice, kao što je to bio slučaj i sinoć gde ljudi nisu poveli uopšte, a kao bili su blizu pobede. Kad god su oni stigli olimpijakos malo doda gas i to je to.
S

Sdsdsdsdsdsdsdsd

pre 28 dana

Sta pisete o luzerima vise,njih ne interesuje evroliga,prebaciti ih u fibinu ligu sampinjona,ovo je sramota,brukaju Srbiju vec godinama...pali ih onaj mason Covic,oni na pocetku svake sezone se naprze,do Decembra i tako iznova.Ima lepsih stvari o kojima mozete da pisete
m

moze

pre 28 dana

Meni kao Zvezdasu ne bi smetala Fibina LS. Moglo bi da se igra sa domacim igracima, klincima, bili bi konkurenti. Klub bi postao vrv finanski stabilan itd... Meni je to idealno. EL mi se sve manje i manje svidja. Gomila istih igraca koji se vrte po raznim klubovima...
@

@moze

pre 28 dana

Ti nisi navijac zvezde
b

boze me sacuvaj

pre 28 dana

znaci ti bi voleo da igras fibinu ls, koju niko ne zanima, bravo mozgu
m

mrsss

pre 28 dana

kako se to postaje finansijski stabilan kada igras u ligi koje niko ne prati, ajde pametni objasni nam
g

gunnersi

pre 28 dana

Odlican izbor slike za vest. Nemamja je pravo ogledalo Zvezde, kad god je gusto nema ga. Jedino sto je uradio korisno u karijeri kada je gusto je ona trojka Partizanu i to je to.
S

Sasa 79

pre 28 dana

Zvezda je lider u EL promasenih pojacanja i to ne ove sezone nego godinama unazad. Jasno je kao dan da ova ekipa iz uprave ili ne zna ili nece da napravi kvalitetan roster. Npr. ko god se razume u kosarku znao je da Nedovic i Teodosic ne mogu da igraju u istoj petorci i to ne zbog napada nego zbog odbrane posto su i jedan i drugi u odbrani ocajni. Davidovac do pre 3-4 utakmice igrao cetvorku??? Njegov kvalitet je za EL upitan i za trojku a cetvorku ne moze da igra ni u ludilu, a nasa uprava kao resenje dovodi u frbruaru kada je EL zavrsena za nas cetvorku i to bez jedne noge. Da ne pominjem Gilespija itd.
@

@sasa

pre 28 dana

...prosle godine 17 pobeda sa najmanjim budzetom, sezonu pre toga smo delili od 9-11. mesta i svake sezone sa jednim od dva najmanja budzeta. tesko da su stalni promasaji sa pojacanjima. pogotovo sada kada mlade talente ne mozes da uzmes, nego ih misko salje pravo u nba.
r

rebellion8888

pre 28 dana

...protiv reala smo vodili 45 sekundi pre kraja, a bilo je tu jos utakmica. stvar je prosta, teodosic i nedovic su u godinama i previse su umorni da bi resavali zavrsnice. da je sabaz igrao kao prosle sezone, teodosic bi igrao 15 minuta po utakmici maks i ulazio odmoran u zavrsnice. ili da je bar topic ostao zdrav. ako pogledas, imamo 16. budzet u evroligi a 3 najveca pojacanja (sabaz, tobi i rokas) su totalno podbacili. uticaj sudija nije bio mali, sa po dve tehnicke u poslednjem minutu i slicnim stvarima, ceo tim promenjen a pola ih nije proslo pripreme zbog sp - ovo je jos i dobro. bez tih zavrsnica cak i odlicno...ko je ocekivao nesto vise, sa promenom celog tima i ovim budzetom, ne znam sta da mu kazem. partizan ima veci budzet za 3 igraca po 1.5 miliona i muci se za top10. a vejd boldvin kosta 1.5 miliona. odnosno 4, jer bi onda od igraca koji su visak (smart, gilespi, tobi i jos jedan po izboru) mogao da se uzme jos jedan dobar igrac...ali dobili smo bolomboja, jago je najmadji u top 10 rukija ove sezone i imamo mnogo bolju osnovu za nadogradnju nego prosle sezone...
v

v1ad

pre 28 dana

Vecinu tih meceva je Zvezda bila u minusu. Samo tri meca su bila jos egal . Nijednom Zvezda nije vodila minut pre kraja od ovih meceva.
@

@vlad

pre 28 dana

...zvezda vodila protiv reala u poslednjem minutu, koji nije ni naveden. protiv makabija vodila 20 razlike, protiv partizana nesto slicno, itd.
K

Kimmi

pre 28 dana

Upravo to je i postavljeno kao cilj pred početak sezone, tako da se može reći da je Čović još jednom sjajno odradio posao!
N

Neca Menstruacija

pre 28 dana

Kme kme 😢😢
S

Sima Arauho

pre 28 dana

Bar ste negde lideri.
A

Alekalekalek

pre 28 dana

Covicu odlazi .ah da ne moze da ode to je njegov klub
b

banence

pre 28 dana

PLIMPIJAKOS KOLIKO MU TREBA A NETREBA MU NISTA..A ZVEZDA MESTO KOJE JOI PRIPADA.. U EVROPI...DA JE PARTIZAN DOBIO 5 DOBIJENIH MECEVA PROTIV JAKIH EKIPA SADA BI BIO CETVRTI..ALI NIJE NESECKAJTE VISE BASKET..TO JE STO JE..IMAMO ILI SMOBIMALI DO SASA 2 TIMA U EVROPI..MISLIMDA CE PARTIZAN I NA BAZI REZULTATA U KARIJERI..TITULA I ZNACAJA DOBITI SIGURNU LJCENCU KOJU CE PITVDITIBPRVIM MESTOM U ABA LIGI...TO JE ONO STO JE REALNO...
A

Aleksejko

pre 28 dana

Svesileponapisao.
B

Bananence nepismence

pre 28 dana

Brate mili jel moguce!!!Pa ko ovo da procita i razume.
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Nedović ddddd trojkaaaa, a u Areni muuuuuuk nevena, vatanje za glavu i kameno doba. Ja imam tugu 11 godina dugu, 4000 noći živim u samoći.
G

Grobarcina

pre 28 dana

Vi ste tugovali 13 punih godina hahaha dzaba mi smo sampioni
G

Gost9

pre 28 dana

Sve ok,uzmemo aba,a rumeni I ostali drveni pehar,pa da vidimo cija je sezona uspesnija.
s

shommy

pre 28 dana

Ajde bre treći ste od pozadi, malo li je!
H

Hhhah

pre 28 dana

I onda odete u EL pa budete 16i, spucate 15 miliona da igrate finale protiv fmpa 😂😂😂 ti si buduca svetl tacka sns stranke
_

____

pre 28 dana

😂😂😂
G

Grobarcina

pre 28 dana

Koje bio uspesniji prosle sezone ljubimorni seljaku 😂😂
N

NOLEEEEEEEEEE

pre 28 dana

evo u necemu su prvi. Svaka cast

Duško Ivanović

pre 28 dana

Srećne vam rane junaci!
B

Budak

pre 28 dana

A jel idete na F4!?
M

Micko av

pre 28 dana

Koja je bila to u pitanju sinoc neizvesna završnica? Olimpijakos je bukvalno celu utakmicu od početka do kraja vodio od 2- 10,11 poena razlike. Vecinu vremena 5-8 razlike.
N

Nanas

pre 28 dana

Je li mislis da si sad ispao pametan ? Sta si gledao covece ? Pa na ulazu u zadnju zvezda vodila, na 2 min do kraja pola kosa za oly, na ulazu u zadnji minut nereseno, na 25 sek do kraja nereseno, i to tebi nije egal mec ? Boze sacuvaj,ko sve ima pravo da ostavi komentar ovde
V

Vizitor

pre 28 dana

4 igraca konstantno preuzimaju ulogu mec vinera. Nedovic:Moze da strpa i 30 poena ali kada dodje zadnjih 2 minuta...Izgubljene lopte,neprecizni pasovi,usiljeni sutevi...Tacno imam utisak da smo njegovim dolaskom postali luzerska ekipa... Giedraitis:Nije pogodio niti jednu jedinu odlucujucu trojku u EL ove sezone.On barem ide na kraju ove sezone... Teodosic:Na pocetku sezone licno on je prodao 3-4 meca svojim nerezonskim sutevima i izgubljenim loptama i u startu ubio psihu ovog tima...Kako poceo tako i zavrsio sinoc.Ostatak sezone i vise nego pristojan.Ono sto je odigrao... Hanga:Copy/paste Nedovic
J

Junker

pre 28 dana

Sinonim ove nase Zvezde je Nedovic. Igrac koji zaradjuje, bar smo tako procitali, milion i sto hiljada. Jako dobra plata. Igrac koji vazi za dobrog, povremeno odlicnog beka, koji je doveden da bude jedan od 2-3 glavna igraca tima. To je igrac bez ikakvog realnog uspeha u karijeri sem jednog Evrokupa, igrac koji nikad nije odigrao plej of EL, igrac koji sem one jedne bezvredne trojke u prvom EL derbiju nema nijedan potez vredan pomena. Maneken, bez srca i jos onog neceg neophodnog.
1

1980

pre 28 dana

Ja to pišem isto.
N

Neca ima periode dobre igre

pre 28 dana

Sto sam procitao nadimak na netu za nedovica iplakah. “Neca Menstru@cija
D

Dinor

pre 28 dana

Nije nadimak na netu vec ga tako zovu "drugari" iza ledja po gradu
1

1980

pre 28 dana

Gubitnički mentalitet. Npr ovaj ns fotografiji što umesto prezimena nosi ime NEMANJA. Taj može da igra u prijateljskim revijalnim utakmicama. Čim krene stani pani nema ga nigde. Ne može da prelomi. Trebaju nam igrači koji mogu da prelome a ne zentare.
D

DS1989

pre 28 dana

Nemanja Nedovic je bio u Zvezdi kada niko drugi nije hteo da bude kada su nas svi zivi tuzili on je bio tu i odbio ponudu Partizana dok je recimo neki Luka Bogdanovic isao cak na sud da bi presao iz Zvezde u Partizan. Ekipa nam je generalno krs al opet ako osvojimo Aba ligu sezona ce biti manje vise kao i sve prethodne sad sto ne mozemo koran napred to nije zbog Nedovica nego Covica. Sto set tice Nedovica i njegove hrabrosti. Vidi druze prvi EL derbi pred 20 hiljada grobara on uzima loptu i pogadja trojku i donosi pobedu Zvezdi 2 sekunde pre kraja da je promasio izgubili bi(nije bilo nereseno pa kao lako cu imamo produetak, ne ako pogodim pobedili smo ako promasim izgubili smo) sve mozes da kazes al da je lako pred 20 hiljada Grobara da pogodis taj sut to kukavica nece pogoditi moras da imas ono u gacama. Ostavite coveka vise na miru.
1

1980

pre 28 dana

@DS1989 1.on je kod nas počeo karijeru. 2.nije baš bio toliki talenat koliko se mislilo da jeste. 3.za partizan neproverena priča više legenda nego istina. 4.šta je uradio nakon odlaska? Gde je igrao? Kako je igrao? Zašto se vratio kod nas? Nije imao gde. 5.ovo za Čovića se slažem. Trebalo bi da ode. 6.pa ne svodi se nama sezona čoveče na Partizan? Ili se možda svodi? Pogodio je. I šta sad? Mi nismo ušli a oni uđoše među 8. Slaba vajda druže. Emotivan si prema Nedoviću.
N

Nanas

pre 28 dana

@ds1989 slazem se sa vecinom sto si napisao,samo si jedno pogresio, bilo je nereseno 73:73 kad je sutnuo onu trojku...
P

Prosto

pre 28 dana

Kako se formirao tim, sa kojim budzetom, rezultati su ok, Ko je ocekivao vise nema pojma o kosarci, pogledajte Armani ili efes...
m

milunka

pre 28 dana

kazes,SA KOJIM BUDZETOM? 🤔
M

Meres

pre 28 dana

Pa vaša legenda Nebojša reče F4!
A

Axaxaca

pre 28 dana

Sirotani, a doveli šakom i kapom koga su hteli.
P

Priprosto

pre 28 dana

Jel se ti sprdaš?
@

@

pre 28 dana

Formirao se tim tako sto ste za nedelju dana pokupili sve sto je bilo dostupno.( Dok smo mi pregivarali sa samo jednim) A onda se desilo to sto se desilo pa smo morali da se snalazimo sa nekim amerima koji su prvi put u El. Vas budzet? Pa eto Teo vrv igra iz ljubavi i sacicu kikirikija
a

ahhahhaha

pre 28 dana

sa nekim amerima iz nba, koji su jako jeftini jel...
L

Lazeteee

pre 28 dana

Koga smo hteli? ili smo uzeli slobodne igrace koje smo mogli vecinom rezervisti, dokle vise vasih lazi
A

AHAHAHA

pre 28 dana

Tako je vi jadni pregovarali sa "jednim" onim najskupljim u evropi pa ste morali da uzimate iz NBA, muke grobarske
D

Duh koji lebdi

pre 28 dana

Hrabra zvezda
A

AVpartizan

pre 28 dana

NE SME DA STANE!!!!!