Komentari na vest

Čus Mateo pred drugu utakmicu: Teško razumljiv faul u poslednjem minutu, Panter pogodio dobro branjen šut

m

miki444

pre oko 1 godinu

Dokle je doslo kad zelimir ima bolje sudjenje od reala. Podatak da partizan posle monaka ima najvise izvedenih bacanja je u najmanju ruku frapantan. Inace panter svaki sut baca noge unapred i to mu sviraju kao faul. al dobro...zivo me interesuje sve i da osvojiye el kako cete da platite porez kad je el neprofitabilno takmicenje, ni pola poreza od osvanja el ne mozete da platite. Bice uskoro katanac
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Katanac, nije isključeno. Pa, recimo da je jadno ako je to jedini način da postanete najbolji Beogradski klub.
R

Razumljivo je

pre oko 1 godinu

Jer je ono floping cisti bio od Muse
D

Dobar je Mateo

pre oko 1 godinu

Kakav god da je on je svoj tim doveo u Top 8. Sto će reci, bolji je od ovih koji su otpali.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Trupac od trenera sa krš igračima mix 5-6 oberveterana i dvojcem iz Bosne u kome Musa bukvalno ne zna ništa je van sumnje slab za Partizan u kom je trener pola tima!!!Sa Tavaresom,Dekom i dva centra Francuza kad igraju pun tempo to je mnogo ozbiljniji tim ali to je kratak roster i realno Partizan prolaz u f4.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Ovaj njihov trener isto kao i ostrasceni navijaci Zvezde koji mrze Partizan,trazi neko opravdanje u jednoj sudijskoj odluci koja i posle sto ponavljanja ne moze sa sigurnoscu da se okarakterise kao greska.Mnogi ovde komentarisu tu odluku a retko ko poznaje pravila kosarkaske igre.Mora se reci, pogotovo mi navijaci Partizana da Partizan sinoc nije dao na sebe,pokazao ponos,karakter i snagu.Nije dozvolio da se Real odlepi,nije podlegao pritisku i snazi protivnika.Ovo je sport,mozda je sinoc pobedio slabiji tim po budzetu i kvalitetu,mozda srecno ali je pobeda sinoc potpuno ZASLUZENA.Sam Bog zna sta ce biti do kraja ali svako od nas pa cak i nasi protivnici iz predgradja znaju da ce Partizan u svakoj sekundi sledecih utakmica dati 110% od sebe i da ce u svakoj prilici bez straha stati na crtu Realu a dace Bog kasnije i svakom drugom timu Evrope.
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Jel si video nekad takav faul?
v

video sam ga

pre oko 1 godinu

ja juce..a jesi video beronove cetvorokorake jos negde?
@

@gost9

pre oko 1 godinu

Musi su ga ove sezone bar 5,6 puta svirali zato sto stalno bacaka noge unapred
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Isti takav faul su svirali u korist Partizana, mislim da je Efes, nisam siguran. U svakom slucaju to su neke novine u sudjenju, kao sto se vise retko svira prvi korak pre spustanja lopte kad si u punom trku, dok kad polazis iz mesta sviraju. Dek je juce u prvom polu 2 koraka napravio na povratni pas pa tek onda spustio loptu. Najveca greska juce Exum polaze, Rendolf vuce mrezicu, kad je pustio cuje se zvuk obruca, a sudije nastavljaju i ne priznaju cista 2 poena.
m

madafakava@gost9

pre oko 1 godinu

uvedeno je pravilo faula u napadu za floping od prosle godine i u Nba i u evropskoj kosarci,bas zbog ovakvih igraca sto izbacuju noge napred i foliraju faul!
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

E moj ti Željko će te naučiti ! Teska si panjinja od trenera !
b

brt

pre oko 1 godinu

bojim se sudjenja u sledecim utakmicama,spanci su to imaju velik uticaj,mislim da ni Obradovic ni ostali nece pomoci,to je neko moje misljenje
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Pokazalo se sa pomenutim fabulom koji ni Ostoja ne bi svirao da ste na sve mislili.
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Cudno bi bilo da si komentarisao ne sviranje silazne putanje exumu ili faul tavaresa nad Smajlagicem… ovako klasicna kraljevska seljacina!
F

FM

pre oko 1 godinu

Znao sam da Partizan dobija onog trenutka kad Real nije pravio faul nad Lesorom koji je imao loptu u rukama u poslednjem napadu. Zbog tog detalja znam da ce ih Partizan pocistiti 3-0 jer je covek nula od trenera. Vodis 1 razlike, najgori izvodjac bacanja ima loptu u rukama i ne fauliras ga, a velika je verovatnoca da ce omasiti bar kedno i imas produzetak u dzepu i poslednji napad. Kakva greska trenera!!
i

istina

pre oko 1 godinu

imali bi ceo napad skoro da je Lesor imao slobodna...cak i da pogodi oba 20 sek za njih..a ne verujem ni ja da bi oba pogodio..opet sa druge strane ne ulazi cesto ni ona panterova trojka..treba imati muda za tako nesto..a i zeljko koji mu je rekao da on resava..pa jos 3 a ne ulaz koji bi isto bio dovoljan
M

MileLile

pre oko 1 godinu

Odlično po nas što trener protivničke ekipe uzroke poraza nalazi u loptama koje su se vraćale u obruč.Po meni,to samo znači da baš i nema neku ideju šta i kako,tu nam je šansa...A za ove iz predgrađa-nevjerovatno je da se javljaju da komentarišu suđenje u gostima u utakmici u kojoj njihov tim ne igra,u takmičenju u kom su ispali:)Cia snajka,Cia.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Musa je na kraju 3/4 pri sutu za 3 poena uradio istu stvar i dobio faul,sledeci pokusaj je okarektisan kao faul u napadu

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

Plači.
G

Goss

pre oko 1 godinu

Pa jednom su ga pustili da folira drugi put nemere
s

srka

pre oko 1 godinu

Da se razumemo, Real Madrid je sjajna ekipa. Sve su to odlični igrači, dobri momci i vrhunski sportisti. Dek, Musa, Hezonja, Jabusele, Tavares. Privilegija je imati te ljude u ekipi. Ali jednostavno, oni u ovom trenutku nemaju trenera koji im je dorastao i samim tim ni igru, ni sistem, koji može da isprati ovakav Partizan. Teško će oni u ovoj seriji doći i do jedne pobede, a kamoli do finalfour-a. To je realnost.
b

bc81

pre oko 1 godinu

Oni su dobri igraci, a ljudi zaista ne znam, mozda i jesu ali kao kosarkasi Reala sramno je da se bune za svaki faul, ali svaki. Hanga u 1.pol udara po ruci naseg igraca toliko ocigledno i 20 puta ponavlja nou, nou. I musa i Hezonja narocito u Beogradu kao i Tavares. Mozda je cak Deck najregularniji.
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Nije Real nedorastao. Preko 20 pobeda je imao ove sezone. Isti broj kao i Barselona. Dakle nije Real nedorastao, ni njihov trener, nego je Partizan porastao. Pomirite se sa tim.
t

tanak si

pre oko 1 godinu

Ti umesto da tražiš čelendž za ličnu u napadu nad tvojim igračem puštaš to i dobijaš odmah 3+1. A pričaš posle susreta o faulima. Željku je bitno bili da se posvađa sa sudijama verbalnom pričom i da dobije sudije za 4 četvrtinu
C

Cvrx

pre oko 1 godinu

ne moze da se trazi celendz u poslednjem minutu ili cak dva.
j

jbg

pre oko 1 godinu

Ovi iz Železnika pravopis i uspevaju da savladaju, ali pravila košarke...
P

Princip

pre oko 1 godinu

Bivši trener
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Realno ona situacija sa Musom je bila cist floping.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Ti rođače veze nemaš. Da je bio Laso, odrao bi ove indijance sa +20 na pola gasa. Ebem ti Real u kom igraju Musa i Hezonja.
S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Musa i nešto uradi,ali Hezonja pojma nema.Cudan faul i još čudnije je to što su im poklonili dva bacanja
1

1100

pre oko 1 godinu

Ko se to nema iznervirao? Polako..ima jos minimum dve utakmice...oblivace tebe hladan znoj do kraja meseca...a mozda i duze..
d

dezurn1 kr1vac

pre oko 1 godinu

Realno ono sinoc je bila doktorska disertacija Zeljka . Ovaj je mogao da pravi faul i da on odlucuje poslednjim napadom ali jbg , sreca pa nije a vecina bi tako uradila . Partizan moze mnogo . Ovaj Real ima slabosti i moze se iznenaditi jos kojim porazom,previse zavise od Tavaresa i fali im Porrier . Protiv Barse koju ocekujem na F4 (ako mi prodjemo Real ) treba nam jedna utakmica kao ona protiv Efesa u gostima i mislim da bi to bilo to . A ovaj Partizan to moze . Ovo je mesto gde se Zeljko oseca kao u svojoj spavacoj sobi , i ako u nekog treba verovati onda je to On !
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Sve, sve, ali ko vodi Real i Barsu...Dve neznalice, i da udju u top4 opet ništa uraditi neće!
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Da mi je znati kakav je on Hrvat? Sreten a jos Radovic..! Nigde logike...Sinoc je Partizan imao odlicno sudjenje, ono Musi i jos u Madridu u odsudnim momentima tesko da bi neko dobio...Tako neka bude i sutra, jesam navijac Zvezdin ali odlicno je da imamo klub iz Srbije u top 4 a kamoli sampiona...Mozda dobijemo i 2 kluba u EL pa ce biti manje tenzija u ABA ligi i jedni drugi ce medjusobno navijati...Realan treba biti, Partizan je sinoc odigrao atomsku kosarku, neutralisao sve osim Deka koji je bio izvrstan i do ekle Musa nije bio los...Ruku na srce ,Real je ostao i bez Tavaresa jako rano i crno belima je bio olaksan posao...Kako god ovo je strasan rezultat koji Realu ne daje vise krila a i prednost domaceg terena...
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Da je bilo obrnuto,bio bi smak sveta.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

ĆUS MATEO JE KRSTAJIC SPANSKOG BASKETA. ISEKAO GA ZELJKO SA PROMENAMA POSTAVKE, NA SVAKU NJEGOVU ODGOVARAO JOS BOLJE. JEDNOSTAVNO COVEK JE KRALJ MEDJU TRENERIMA. POSLUSAJTE TAJMAUT PRED 3 PANTERA, SVE STO JE TRAZIO JE URADJENO. MISLITE LI DA OVAJ SPANSKI KMEKAVAC IMA TO U MOZGU?? MOZE SAMO DA KMECI KO I OVI STO KOMENTARISU PRVI PUT VIDE DA IDU SL.BACANJA ZBOG MUSE!!! MA SVE NAM DAJU, CAK KRADU I VELIKI REAL ZBOG NAS, TAKO RAZMISLJATE STO JE VASA TUGA. AAAAAAAAAAA PAAÀNTEEEEEEERRRRRR
F

Frci

pre oko 1 godinu

Ima Zoc da te pocisti i u drugoj.
D

Dachaa

pre oko 1 godinu

Jednostavno covek nema kvalitet da vodi ovakav tim.
L

Laki92

pre oko 1 godinu

Svaka čast Partizanu na prolazu, borili su se do kraja i zasluzili su da ih i sreća pogleda, ali moramo biti realni i reci da ono sto je sudija svirao kao faul Muse, to ne bi ni Zeljko sam sudio Partizanu u sred Madrida, na 30 sek do kraja i nerešenom rezultatu. Da razjasnim, sudija nije uopšte dosudio faul u napadu(i Ljulj kada je bio u kadru pitao je da li je "offensive foul"), jer da je sudio faul u napadu, ne bi bilo slobodnih bacanja, tako da je sudija svirao odbrambeni faul, tj da je Musa sapleo igrača Partizana koji je nakon pokusaja blokade nastavio da se kreće. Znaci, niti je faul u napadu, niti floping, vec odbrambeni faul, i ja to stvarno do sada nikada nisam video da se sudi, pogotovo ne u ovakvoj situaciji. Tom odlukom sudija je dao Partizanu plus 2 i poslednji napad, malo li je. Ali, kao sto rekoh, zasluzeno je Partizan dobio, borio se do kraja, nije odustajao i to im se vratilo, ali da imaju sudjenje u najmanju ruku 50/50 gde god da igraju - imaju...
j

jovan1988

pre oko 1 godinu

izbacivanje nogu se i sudi kao floping a ne kao faul u napadu, ljulj je pokazivao da je faul u napadu ali mu je sudija objasnio da to nije tako...eto cisto pojasnjenje
p

pedja986

pre oko 1 godinu

momak, faul je sviran nakon suta i to su 2 bacanja, nije imao kontrolu nad loptom. Kao kad igrac omasi , a njegov saigrac u skoku napravi faul u napadu.
L

Laki92

pre oko 1 godinu

Jovane, i da je dosudjen floping(sto nije razjasnjeno u prenosu), ko to svira na nerešenom rezultatu na 30 sek do kraja protiv Reala u sred Madrida i kome? Ni mnogo manji floping u nebitnijim situacijama se ne sudi, a ne za ono...Nemoj da se zezamo, ne kazem ja nista, svaka čast momcima, ali da imaju sudjenje - imaju... Pedja, pa ti si ponovio ono sto sam ja i napisao, da je sviran odbrambeni faul...
L

Laki92

pre oko 1 godinu

A i da je floping, ne bi bila dva bacanja nego tehnicka, jedno bacanje i lopta, sto dovodi do zaključka da je sviran odbrambeni faul, i kao sto rekoh, to se ne bi setio ni Zeljko da sudi u onoj situaciji...
U

Ub ub ub

pre oko 1 godinu

Pa i daje tehnicka bilo bi jos bolje,to bi bilo odmah plus3 ili cak plus 4 ,ovako je jos gore sto je na klasicni po drugi put flopibg na utakmici svirao samo slobodnih bacanja.A inace Partizan te Tata odnosno Zeljko za Real a za vas ,vas nebi trbalo uopste pomenuti,posto vi ste kosarkaska 0!
L

Luja

pre oko 1 godinu

Faul koji je sviran Musi ne sudi se ni u trećoj ligi a ne u EL i to u utakmici na jednu lopta. Ovakvo suđenje koje su Bodiroga i Savić obezbedili JSDP-u košta više nego Kampaco Zvezdu.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Svaki detalj sa svake utakmice Partizana znate, sa svake utakmice ove sezone, a ja ni vaše rezultate ne znam takoreći... Da li ste više normalni da gledate svaki meč Partizana?
Ц

ЦЗЗР

pre oko 1 godinu

Да је фаул у нападу ни по јада, него су свирали Муси фаул одбрани?!? уз образложење да је избацио лопту из руку па је то дефанзивни фаул. За фаул у нападу је само посед, не иду бацања. Државни пројекат има сумење у ЕЛ као да суди суд удруженог рада СФРЈ.
4

446

pre oko 1 godinu

ebo te zvalavi po sred pakus..drzavni pro=jektu koji menja teze..
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Faul smejurija.
G

Gost1990

pre oko 1 godinu

Sticajem okolnosti sam gledao spanski prenos utakmice, gde je i spanski konsultant priznao floping koji je Musa pokusao da proda sa ovom nogom. Ove godine su to dosta poostrili i covek je rekao da su imali srece da mu ne bude svirano isto i pri sutu kada je Ledeju dosudjen faul, a Musa dobio 3 bacanja. Iako sam zvezdas, smatram da je odluka sudije bila ispravna.
Ц

ЦЗЗР

pre oko 1 godinu

Не иду бацања, да је флопинг иде техничка,бацање и лопта,њему је досуђен фаул у одбрани,само не знам како? Пантер је то радио цео први део сезоне и увек он бивао фаулиран, а и фаул у нападу над Мусом му је опроштен.
G

Gost1990

pre oko 1 godinu

To iskreno nisam bas shvatio, mislio sam da su bacanja bila za floping, jer su to sve vreme komentarisali. Hvala na pojasnjenju, nije bio faul u napadu, ali mislim da je svakako lopta trebala da pripadne Partizanu.
t

tanjug

pre oko 1 godinu

To je ok. A ragbi faul u napadu Pantera nad Musom napad pre toga, kada je Musa pao a Panter ostao sam na trojci?
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

ako je ono dobro branjenje suta od strane jabuselea onda ti ne znas nista o kosarci i zalutao si na mesto trenera Reala.
p

podesen

pre oko 1 godinu

Sve je uradio Jabusele dobro do zadnjeg koraka pre suta gde s obzirom da je ostalo 2,9 sekunde do kraja ocekivao ulaz pored njega i sigurno bi mu lupio bananu.Ali ovaj rola loptu kroz noge nise se kao na vetru odlazi i donosi odluku u sekundi da stane i sutne e tu je Jabusele vec kratak jer mislio da ce da prodje desno pored njega.Nije ni Panter nizak 1,98 m,uzimao suteve cele karijere nesporno odlican,muda kao vepra,ali i kosta brate mili.Sve je to u redu .
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

podesen jeste ga odvulao u levo umesto u desno(gde je pogodio protiv monaka) i zbunio ga malo, ali se videlo da ide na 3 a ne na dva. Sut za 2 ga ne sluzi nesto poslednjih mesec dana, a za 3 puca kao slobodna bacanja. Svejedno je stajao korak daleko, niko ne veruje da bi sudili faul u posednjoj sekundi pa da je morao da stoji tako daleko plaseci se ulaza. Ili je skauting zakazao ili je Jabusele zaspao
4

446

pre oko 1 godinu

Gicao s epuno ciftama Musa,msm dobar je decko,ali..Sledece sezone kod Zeljka naseg na usavrsavanje i on i Hezonja,i Nurkic!Uz sotanaka pantera,lesora,ledeja!grk,andjusa,naneli mogu putuju,exum bi valjalo da ostane isto,madar hoce,i zeli..
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

nurkica ni pod tackom razno!
4

446

pre oko 1 godinu

ZASTO?
P

Pogledaj bre

pre oko 1 godinu

Samo kako je Jokića provocirao i sve će ti biti jasno!
L

Luka994

pre oko 1 godinu

Nešto baš nisam siguran, Musa svaki poen sinoć proslavljao kao gol u finalu lige šampiona i busao se.
D

Deda11

pre oko 1 godinu

Sve srbomrsci teski
i

idemo lo 0 2

pre oko 1 godinu

Imali ste vi i srece, Naneli, Ledej, Papapetru nista nisu uboli. Lesor isto solidan blago receno.
m

mateo nije trener

pre oko 1 godinu

Čovek rupa od trenera. Neverovatno da lik da izjavu da nema šta da zameri navijačima.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Bukvalno su mu dali ulogu trenera jer lici na mladog Pabla Lasa.