Komentari na vest

Čus Mateo: Žoc je brutalan, prava zver, referenca za sve koji bi da budu dobri treneri

m

meki pal mal pfk

pre oko 1 godinu

jeste videli sta kaze VULETIĆ.potpuno se slazem s profesorom
н

незвани гост

pre oko 1 godinu

Може неко да каже од чега долази Жоц? Да ли је то нека скраћеница? За шта стоји Ц? Жељко Обрадовић Цар?
v

vullex

pre oko 1 godinu

Željko Obradović - Cepač. Kada je šutirao, lopta je "bez koske" ulazila kroz obruč i "cepala" mrežicu
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Zeljko Obradovic Cepa. To mu je iz mladinskih kategorija dok je igrao
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Za sve ove sto apostrofiraju vredjanje Zeljka od strane Grobara. Prvo, otkud vi znate dal je Cigan ili Grobar iza nekog imena, ubaceni elementi. Drugo, mi smo takva nacija, visoko letimo, pa onda brutalno padamo. Bilo je i slicnih komentara i za vaseg Duska posle Albe, PAO, Zalgirisa ili turneje po Italiji. Neki su cak bili toliko drski da ga okrive i za poraz nakon ispustenih 20 razlike u zadnjem derbiju, za razliku od vecine koji su lek nasli u sudjenju. Trece, naravno bilo je i Grobara koji su sumnjali u Zeljka, pa i vredjali. Sumnjao sam i ja, ali ne u njevovo znanje i rad (jer je on svoje znanje odavno pokazao), vec u sastav tima i dal se isti moze ukomponovati pre svega u odbrani kako je zamislio. Previse igraca na istim pozicijama, a bez prave zamene za Ledeja i Lesora. Ono sta sam cekao je bio povratak Smajlija i Avrama i to mi je davalo veru u tim. Jednostavno nije se moglo sa 7-8 igraca u rotaciji. Treba znati sa 4-9 doci do 20 pobeda.
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Pregaziće ih Partizan kao plitak potok ! Nemaju ovi matorci iz Madrida šta tu da traže !
Z

Zato je on

pre oko 1 godinu

Najbolji ikada ŽELJKO OBRADOVIĆ. To kažu svi Španci, Italijani, Turci. U Splitu mu se klanjaju, u Zadru isto, u Podgorici takođe, u Ljubljani. Znači iznad svih a gospodin koji se nakloni svima. Idemo momci samo jako, pa šta bude neka bude
s

set 77

pre oko 1 godinu

Brutalne su pare što mu daju, pitajte Alimpijevića, Radonjića, Ivanovića i mnoge, dajte takav tim Alimpijeviću pa će biti na f4.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

A zasto mu ne daju? Zasto neki pretendent na trofej EL ne bi uzeo Alimpija, Radonju, Ivanovica, Vladu Jovanovica, Jurija Zdovca...? Zasto ne bi ustedeo neki dinar? Velike klubove treniraju samo veliki, veliki klubovi dovode samo velike igrace(citaj skupe). Retki su primeri supertalenata koji dobiju priliku u velikom klubu(Doncic, Rubio, Ibaka), pa u rosterima retko imaju i igraca ispod 25god.

EL

pre oko 1 godinu

Dato je sigurno Radonji veci budzet u Pao nego sto sad ima Zeljko ,pa se igraci zalili da su bili kao bez trenera imao je i u Bajernu respektabilan budzet pa nije mogao u top 8 a onda sledece sezone Trinkjeri u dosta slicnom sastavu prosao dalje mogao je i do F4 ali je Barsa bila prejaka na svom terenu.
4

4578

pre oko 1 godinu

PAO je imao krš budžet i tim i plus Radonja nije birao igrače. Otišla dva najbolja igrača Nedović i Papapetru, dovedeni nežni Litvanci i igrači koji su bili epizodisti u EL ekipama donjeg doma i Evrokupa, plus Bejkon kojeg niko nije hteo. Navedi jednog skupog igrača iz PAO. Pre Bejkona najskuplji im Vilijams koji je duplo jeftiniji od Pantera. "Pojačanja" mu bili Edrjuz iz Burse Grigonis i Ponitka koji je pre toga završio u nekom osrednjem Italijanskom klubu. Ajmo malo realnosti.
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Vilijams brate uopšte nije skup igrač, njega je Zvezda jurila pre ovih sumanutih budžeta, znači maksimum 600k. Bejkona su isto dobili na žestokom sniženje jer nije mogao da nađe angažman. Ceo tim je možda 5 miliona, najniži budžet u EL uz Albu i Žalgiris.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Zašto niste onda ostavili Alimpijevića da vam bude trener?Zašto ste ga oterali ako je tako dobar?Sada bi bili sigurno u F4!
M

Michelangelo

pre oko 1 godinu

@4578 Majstore pa sto je Radonja prihvatio ponudu i uzeo ``krs`` ekipu da vodi? Pusti te price, pogledaj koji budzet ima Jasikevicijus sa Barsom i koje sve igrace ima na raspolaganju pa sta je osvojio? Ako imas ferari njim mora da upravlja najbolji i rezultati dolaze, prosek ispada iz borbe za trofej, 9 titila EL ne mogu biti slucajnost
D

Da li je

pre oko 1 godinu

Fil Džekson prevara od trenera?

Stefan Markovic

pre oko 1 godinu

posle dva derbija avsela i cedevite drugar okoreli grobar je toliko javno pljuvao i vredjao zeljka da je turcin da ga pregazilo vreme da ne zna koji format evrolige se igra i slicne stvari.. a sad nabija svima na nos ovaj uspeh i pravi se lud kao da nista nije bilo
p

pfc

pre oko 1 godinu

Tesko je on grobar kad se druzi sa tuzibabom. Opanjkava druga preko novina, obojica ste teske price...
t

tako je

pre oko 1 godinu

zver od 30 miliona evra budzeta
1

149

pre oko 1 godinu

Zašto baš njemu svi daju tolike pare?
m

ma sta rece

pre oko 1 godinu

Brutalni trosac narodnog novca sa Igokeom
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

rece covek i ostade ziv. Pa Kampaco je za pola sezone placen vise nego cela startna petorka Partizana. A nije kao da imate manje igraca... A da ne pricamo da je toliko placen u timu koji igra rekreativno EL... Ne brini, iduce sezone budzet je veci za 30-50%. Zeljko ce u trecoj godini napasti F4.
e

ehhh

pre oko 1 godinu

zoc je brutalan trener sa najvecim budzetom bez toga je smesan ,
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Normalno.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Cak i trener jednog Real Madrida kaze da je gospodin Zeljko Obradovic vrhunski trener,prava zverina,gospodin Ataman kaze da bi voleo da bude kao gospodin Zeljko Obradovic.Jel vidite sad gospodo Zvezdasi kakva je gospodin Zeljko trenercina.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Moze reci citava planeta da je Zoc trenercina, ali ako delije kazu da nije, onda nije! Dzaba sto se ceo svet klanja Zocu kao najvecem treneru na svetu ako delije, strucnjaci za basket koji veruju da ofsajd postoji u basketu, tvrde drugacije, onda dzaba Zocu sva ta priznanja!
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Kakve li su onda trenercine Radonjic i Alimpijevic...

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Zasto delije ovoliko kukaju? Vise se ne moze zasto sada … ….. kukate?
k

kk oli ofi boga pitaj sta je to

pre oko 1 godinu

jeste sve je tacno, ali ne placa porez, a znamo kako grobari reaguju kada neko ne placa porez (slucaj Djokovic).
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

Ja ne mogu da verujem da vama nije dosadilo da ispod bukvalno svake objave pišete iste komentare
@

@Gostarevic

pre oko 1 godinu

sta je neiistinito rekoa?
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Partizanova prednost je to što ima najboljeg trenera na svetu.Imamo i dobar tim.Fali nam još koji dobar igrač u rosteru da bi imali neophodnu širinu,ali šta je tu je.Sve je otvoreno.
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

"...Želimo da posle svake utakmice možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo uradili sve..." E, to je sve što i mi želimo, i da bude 3-0 za Real (najiskrenije mislim da toga neće doći), nikakvih problema neće biti. Objektivno, cilj (Top 8) je ispunjen, a sve preko toga je premija. Tako da, momci, samo slušajte trenera (koji je toliko pljuvan i omalovažavan da je to skandal nad skandalima), borbeno, jako, i neka pobedi bolji u datom trenutku.
g

gukni

pre oko 1 godinu

ko ga je to pljuvao i omalovazavao?
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

Vrati se na bilo koju vest ili objavu na društvenim mrežama nakon poraza od recimo Asvela, Cedevite, Valensija i kreni da čitaš komentare
S

Srce na parket

pre oko 1 godinu

Tako je. Odličan komentar. Ali, kao sto si rekao, nadam se da neće biti 3:0 a da će se momci boriti, to se već ne nadam. U to sam siguran