Komentari na vest

Da se ne ponovi Huventudov slučaj: Partizan uz 20.000 grobara počinje juriš na Evrokup!

R

RSPartizan

pre oko 2 godine

Lepse je bilo kad smo se kidali sa pokojnom zvezdom bog da joj dusu prosti nego sa ovim frankenstajnom od kluba sa iznajmljenim navijacima koji botuju ovde svaki Dan njih trojica.
G

Gost123

pre oko 2 godine

BUUUMMMM!
T

Ticu

pre oko 2 godine

Danas su vise nego ikad aktivirana 2 bota sa panterske tribine pa deluje da ih ima 30.Za sekund 20 minusa na nase komentara samo udrite panteri ipak vam je klub otisao u vecna lovista 2011. godine
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Eto sjajne prilike da simpatizeri Aca Lukasa ,Kebe i Fmp-a “kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “ prate Evropskog prvaka i najbolju kosarkasku atmsferu na svetu! Vidim da su prepali da najmladji tim u Evropskim takmicenjima kojim slucajem ne osvoji Evrokup i tako u svoje vitrine stavi jedini trofej koji mu nedostaje!
g

gost11111

pre oko 2 godine

pa jeste li pobedili, rodjaci? HAHAHAHA
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Nama je malo jedna Arena! A jos ne dele dzabe karte kao malim klubovima iz predgradja ! Da ne pricam da nije protivnik atraktivan!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Uzeleli ste se Evrope, pa makar bio kup Lilijane Ronketi. Daj sta das.
Š

ŠTA ONDA?

pre oko 2 godine

U kojim će takmičenjima Andora igrati naredne sezone ako sad ispadne iz ACB lige a osvoji Evrokup?
k

kakvo pitanje

pre oko 2 godine

jedno nema veze sa drugim...Igrace to sta zasluzi, evroligu ako osvoji evrocup i zadovolji uslove, i drugu ligu ako ispadne u nju.
I

Igokea-partizan2007

pre oko 2 godine

Ajmo braco svi u Arenu da navijamo za partizan-Igokeu.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Naravno da ćemo I za Partizan I za Igokeu. Ne, nego ćemo za Crvenu zvezdu, Crvenu zvezdu Beograd, Crvenu zvezdu Voli, Crvenu zvezdu Ideu, Fabriku metalnih proizvoda. Ili Radnički Basket? Ma idi...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Koliko uplakanih botova iz Zeleznika.Ugasi ti klub Zadar u direktnom okrsaju za opstanak u ABA ligi,ti pocnes da navijas za drugi klub koji promeni ime u tvoj ugaseni,proziva te pola evrope,ti se podsmevas prvaku evrope za to vreme koji se bori za jos jedan evropski trofej u kupu kojem oni prosipaju njihov cuveni humor za imena inace istom kupu u koji nisu mogli do gasenja da se kvalifikuju a u kojem je u ovom drugom klubu koji sada "vole" lekcije ocitao Limoz,Bresa,Monako i mnogi drugi kojima su se smejali.Vareze (primer) ima pet prvaka evrope ali bot poput pantera to nikad ne moze da zna jer kosarku prati od 2011 a koliko vi nokaut faza imate sa jednim klubom pa cak i ovim za koji navijate "danas" kada smo vas vec ugasili jednom?Bitno da je Bursa kanta namucila Efes pre par dana ali je zato nekog ponizila pre par godina Bresa i bitno da je polufinale protiv nikad mocnijeg Budiveljnika bilo istorija inace ukrajinskog giganta ste jedva prosli ali zato imate obraza da se nekom ovde smejete.Na svakoj vesti za jedan komentar Grobara ima bar 20 vasih neracunajuci onih par botova sto sa razlicitim potpisima svakodnevno ovde botuju.Cekajte neko bolje vreme,mozda rat u Spaniji posto za vas nista nije sveto...
l

letecagugutka

pre oko 2 godine

Evo ja kao bot iz Zeleznika ne znam da je Vareze bio pet puta sampion Evrope, ja mogu da tebi kao botu iz Laktasa kazem da je Zvezda dobila Zadar u direktnom okrsaju i nije ispala iz ABA lige, nego u okviru KLS-a nije bila cetvrta. Ipak vi botovi iz Laktasa nesto slabo poznajete kosarku u poslednjih 10 godina, vama postoji samo period od 75' do 2010. pre i posle toga za vas ne postoji kosarka kao sport.

Partizan Sampion

pre oko 2 godine

Posle 2010. bilo je i tek ce biti u buducnosti svasta a pre 1975. se zaista igrala kosarka ali uglavnom na sljaci bar dok je Zvezda dominirala nisu postojala ni Evropska takmicenja,a vec posle 60 ih nekoliko medalja reprezentacije nijedna zlatna a od 70 ih do pocetka 2000. koliko zlatnih medalja mnogo uspeha i klubova i reprezentacije.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Trebalo bi ovu utakmicu lagano da resi Partizan jer je dosta kvalitetniji od Burse.Potom protiv Cedevite ce biti tezi mec jer je Cedevita u dobroj formi ali tu bi trebalo Partizan da opravda ulogu favorita i prodje dalje.Sve u svemu nece biti lako.
B

Bingocka

pre oko 2 godine

Koja smejurija od takmicenja. Podseca me na onu evroligu sto je osvojio Partizan kada su igrale nekakve ekipi poput Philipsa iz Milina, Komodora 64,Olimpik Antibes, Kalev iz Estonije,Phonola Caserta,Maes Pils, Leverkuzen. Koje lozane. Teze osvojiti ABA ligu nego ovaj evrokup. Dobra fora, budes domacin i igra se na jednu pobedu xaxaxaxa
A

Ajde bleso

pre oko 2 godine

bolje se ne javljaj ...koje gluposti napisa i sad se osecas hepi.
p

pace

pre oko 2 godine

kad je tako sto vi ne osvojiste a o vasem ucescu u ovakvoj el ne treba ni kometarisati vecito 15
K

Klk

pre oko 2 godine

Znam da pratis basket 10tak godina al cak i za vas treba se edukujes i da znas da je Philips iz milana danasnji Emporio koji igra el s vama, kroz istoriju klubovi menjaju imena, doduse retko to urade tako sto klepe drugi klub.

Dex

pre oko 2 godine

Tacno tesko u konkurenciji Monaka prici top 8 bez 3 Ruska tima a taj Monako se nekako dogego do finala proslogodisnjeg Evrokupa jedva prosao jaku Buducnost sada je postao supersila, kao i Zenit ,Alba i Uniks koji je izgubio prosle godine od nikad jaceg naseg tima 5 puta slabijeg od ovog ali su u Evroligi i samo zato su ,,klase".
A

Ahaa kao

pre oko 2 godine

Vasa u fudbalu, kad ne igrase italijani , a najjaci bili.
ц

црно на бело

pre oko 2 godine

Добар дан,Београде!Игра европски првак,београдски Партизан!Пуна Арена,навијање за памћење,историја се поновопише и борба за још један европски трофеј који нам недостаје...све асоцира на КК ПАРТИЗАН!
G

Gosteh

pre oko 2 godine

A kad fmp2 igra Evropsku utakmicu???
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Nemoj ih,boli sto u Spaniji nije zaratilo oko Barselone ili Baskije.Iovako "nasa Evroliga ne vredi kad su najbedniji igrali" (oni pritom nisu mogli tada ni da zamisljaju da budu konkurentni jednom od tih) ali je njihovo kucanje karata gotovo sat vremena od pocetka utakmice protiv Budiveljnika giganta istorijski uspeh,naravno istorijski za FMP2
g

gost111111

pre oko 2 godine

cestitke na ulasku u finale Eurokupa.... bravo ljudine, ponosi srpstva...bravo magicni, evropski lejkersi....pokazali ste kako se dobijaju neizvesne utakmice, kako se pobedjuje u stilu....
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Jako je glupo sto sve zavisi od jedne utakmice, jedan los dan ili dobar sa druge strane i cela sezona u EK pada u vodu. Po mom misljenju jako glupo.
j

jbg nije liga vise

pre oko 2 godine

kup je kup.
G

Gosty

pre oko 2 godine

Kvota 1.15, manja nego sa Studentskim centrom, a ovde se uspalili kao da je Real u pitanju! Dijagnoza!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!1

pre oko 2 godine

Za Grobare je najbitnije da igra nas klub za koji navijamo,da znamo za koji klub navijamo jer nam nikad nije ugasen a znamo i da je nedavno Efes imao muka protiv Burse.Par godina ste samo stariji od Burse,mislim da je tri godine samo...
G

Gosty

pre oko 2 godine

Kvota 1.15, manja nego sa Studentskim centrom, a ovde se uspalili kao da je Real u pitanju! Dijagnoza!
I

Idemoooo

pre oko 2 godine

U Evroligu. I preko Evrokupa i preko ABA lige. Sve uzimamo ⚫⚪⚫⚪💪💪
G

Gost1234

pre oko 2 godine

uzimate da da hahahahahah
C

Cedevita Blazic

pre oko 2 godine

Ove amatere iz Burse ce te da prodjete,jer oni nemaju 50 mil.budzet kao vi,ali zato u narednom kolu JAKA BLAZIC ce ponovo da vam resetuje igokeu na fabricka podesavanja,to je za njega postalo Rutina!
F

Fejnordx8

pre oko 2 godine

DZABA VAM 50.MIL DRZAVNI BUDZET I 4.MIL PUNTER,NI CIPIRIPI KUP NECETE OSVOJITI!
V

Vladaz

pre oko 2 godine

Nije 50mil nego 240.000 miliona. Nemoj da na smanjujes. Hvala simpatizerima komsine sto nas prate.
N

Nemanja1989.

pre oko 2 godine

Al Dulence odveo na F4, a Radonja nece brzo ni u Play off.
L

Luja

pre oko 2 godine

Dulo ni u Klužu ništa nije uradio. Ne može se bez da se cela država upregne kao u JSDP. Partizanski.
T

Tiću

pre oko 2 godine

Eeeeeeej crno-beliiiiii volimo vas volimo vas volimoooooo
G

GR-NS

pre oko 2 godine

Podrška za ovaj mlad tim samo jako i strpljivo mi smo previše veliki da bi bili dugo sa vezanim rukama.Obradovi Željko breeee
П

ПфкРС

pre oko 2 godine

Понос Србије,Црне Горе,Републике Српске и целог Балкана велики Партизан!!!
A

Aebre

pre oko 2 godine

Partizan je moćan klub nema tu šta i jedini koji nešto vredi ovde pa pogledajte te komentare ljudi koji su svoj klub založili 2011. godine.E to je braćo klub kad izaziva divljenje i ljubav kod nas a kompleks i frustracije kod njih
I

Idemoooo

pre oko 2 godine

Stize stara garda sa severa Srbije!
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Stize i Sima Spasic sa megafonom. Sa ovim su se složili...
e

eskobar

pre oko 2 godine

sve su ovo neke fore i kosarci sve se igra za klacu
G

GostRider

pre oko 2 godine

Ne znam delije sta ste ih napeli?Pustite ih neka igraju,neka osvajaju.Imaju ubedljivo najvise stranaca Lesor,Ledej,Punter,Madar,Moor,Glas..Ubedljivo najveci budzet u ovom delu Evrope.Kad dodju do nas ako ne poprdimo mi orotiv Cedevite ili oni protiv djetica videcemo ko je svojna svome,ako nas dobiju na tri dobijene pred nasim navijacima ja im licno zelim sve naj u Evroligi sl sezone.
F

Fica91

pre oko 2 godine

Ma kakve bre delije, covece? Ova dole hrpa komentara je nazalost jedan lik sa 100 nikova koji je razvio rezistentnost na bensedine.
D

Dajvak

pre oko 2 godine

I mi vama u Evrokupu od jeseni. 🤍🖤
L

Lazaros

pre oko 2 godine

Sretno Grobari,da POBEDITE !!!
G

Gost111

pre oko 2 godine

Pobedjuje Bursa siguran
G

Gostžž

pre oko 2 godine

Stavi kuću na 2 taman da je izgubiš
Č

Čiko 3

pre oko 2 godine

Kakva je zbrka sa lažnim ulaznicama, šta se dešava!?
F

Feđa SU

pre oko 2 godine

Šta je sa ulaznicama, neko može na lijepe oči i rodbinske veze, a mi što krvarimo za njega šipak!? OSTOJA ODLAZI!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Pobeda Partizana je kao da Jaki Blažiču poklonite omiljenu igračku za rođendan.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Gledanje ove utakmice vam je omogućila praškasta supstanca sakrivena u kutijama banana.
G

Gostžmm

pre oko 2 godine

Dosadan si, nemaš više od 10 godina...
S

Srxx

pre oko 2 godine

Samo ti je banana u ustima....
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Danas Bursa, sledeće godine Barsa!
@

@ZzzRrr

pre oko 2 godine

I tako već 10 godina... Lepo je maštati!
L

Lemi Crna Ruka

pre oko 2 godine

Kakva je ovo zbrka sa ulaznicama, šta se dešava!?
D

Drvo

pre oko 2 godine

Bursa protiv Bananarame.
A

AR

pre oko 2 godine

Spremi šal za vcrs, udobno se smesti i uzivaj uz nas Partizan i grobare! Znam da si nas, provalio sam te odma. PS.uzmi i limenku piva ako ti roditelji dozvole.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Baš da vidim da li će grobari smeti da izvižde rumenka.
P

Poznati anonimus

pre oko 2 godine

Bas da vidim da li mozes da posaljes preko 100 komentara na vesti o Partizanu.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Što ne bi mogao, samo je pitanje da li će da objave. ;)
M

Mop

pre oko 2 godine

@Drvo ma možeš ti i 500 ali već si odavno dosadan
M

Mop

pre oko 2 godine

Slabo te neko sluša u kući, školi, poslu pa ovde divljaš ko manijak anonimno? Svaki dan. Ne zezaj se ponavljaćeš. Ako si stariji onda žali boga
D

Drvo

pre oko 2 godine

Večeras naslov u novinama - igra Bursa kao Barsa.
G

GostBojan

pre oko 2 godine

Volim Zvezdu,navijam za Partizan
D

Drvo

pre oko 2 godine

Evo ti banana za poslušnost.
G

Gost56678

pre oko 2 godine

DA IZGINU MOMCI VECERAS NA PARKETU, DA MI NAVIJACI NOSIMO MOMKE KORAK PO KORAK DO TITULE! VIDIMO SE DRUGARI U ARENI VECERAS! SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN!!!
A

Alooo

pre oko 2 godine

Veceras igra Partizan🏆🏆🏆
U

Uplakani

pre oko 2 godine

Kad se setim, uzeleli se mi dobre kosarke... igra se polufinale EK protiv Uniksa, Arena gori... a Dulence kaze nas cipiripi kup ne zanima, igra se EL. I onda karma... Nolan Smit jedne, pa Radonja sledece sezone i najvece dostignuce samoprokamovane institucije postaje cipiripi kup vec 8 godina... I kao mi pre 10-ak godina, pune arenu u cipiripi kupu, kako ga je vec Dulence nekad prozvao
L

Laufer

pre oko 2 godine

Sada ces ti da budes uplakan sa svim ostalim panterima...
p

pfc den hag

pre oko 2 godine

Na cemu ste vi ljudi ? KK Partizan je osvojio titulu u svakom stranom i domacem takmicenju koje je postojalo , dao je trenera ciji rekord od 9 evropskih titula prvaka vrv nikad nece biti oboren, da nabrojim vrhunske svetske igrace otpala bi ruka kojom pisem pa cu samo istaci da je u jednom trenutku u svojim redovima imao prvog i drugog igraca sveta ( Kica i Praja).,titulu prvaka evrope osvojio sa rekordno malim budzetom a ne samo da nije imao ni jednog stranca vec su tri igraca prve petorke rodjena na novom beogrsdu...pa sad vidi koliko je jadna svaka rec iz tvog komentara a nekom poredjenju tek da ne pricamo

Miki@23

pre oko 2 godine

Alimpijevdan
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Blago je reći da je Bursa prosečna ekipa.
B

Blago onom...

pre oko 2 godine

Sta tek reci za Budiveljnik i Neptunas one sezone?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Verovatno je i Efes posto ih je nedavno jedva pobedio.Doduse i FMP je nedavno pobedio Efes tako da mozda i imas pravo...
D

Drvo

pre oko 2 godine

Koliko frakcija dolazi?
A

AR

pre oko 2 godine

Znamo da navijas za nas i da ces veceras u 20:30 sedeti uz SK1 i pevati Da volim crno bele ponosno kazem svima !
C

Cirkular

pre oko 2 godine

Dve. Grobari i takvi kao ti, koji ce ispred hale slusati najbolju publiku u Evropi.
S

Skakadak

pre oko 2 godine

Drzavni projekat! Neogranicen budzet,arena na poklon
D

Dachaa

pre oko 2 godine

Kmee
S

Shadows BRČ

pre oko 2 godine

Bruka i sramota! Zašto je nekim gradovima obezbeđena karta i prevoz za utakmicu, a nekim ne? I u Srbiji i Republici Srpskoj! Nismo svi isti?
Č

Čiko 3

pre oko 2 godine

Čuh i ja da je haos, ne znam tačno o čemu se radi.
A

Ab

pre oko 2 godine

Srećno grobari!! Da osvojite ovo kad se ovako otvara takmičenje... Svaki trofej u Evropi je ogroman uspjeh, pa i drugog po snazi takmičenje... A ovaj trofej ima težinu... A i nama ciganima će biti bolje, ljepo će biti osvojiti ABA ligu preko šampiona Evrokupa;) Btw, uživajte u spektaklu večeras i izbacite nas iz glave bar na dan jebemu miša;)
M

Mop

pre oko 2 godine

Pa ko je kome ušao u glavu. Čovek pogledaj komentare na vesti o Partizanu. Bože me sačuvaj više
B

Bgd 1980

pre oko 2 godine

Ti komentarises Partizanovu vest i spominješ da vas izbacimo iz glave. Vaša bolest nema dijagnozu. Kako samo vi sebe opravdate. Sekta radi ne spava. Nadam se da će mocart da objavi jedan moj komentar. NAPRED PARTIZAN!!!!
A

Ab

pre oko 2 godine

Ja sam ušao da pročitam vjest o najvećem rivalu i da njihovim navijačima poželim sreću i osvajanje Evrokupa... Reakcija vas dvojice govori koliko ste ostrašćeni da ne kažem glupi, i šta vam je u glavi, al eto...
C

CRAZY NORTH

pre oko 2 godine

24'232.... Dobro pamtim sve ;-))
G

Gost11

pre oko 2 godine

Casperi sever
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Pamtis laz i prevaru.nije vas bilo ni dvadest hiljada u areni,ta je prevara uradjena samo da se obori rekord grobara.kad ste igrali protiv bratskog kluba ulaz besplatan i bilo vas osamnaest hiljada i kad to nije upalilo kao u nebitnoj utakmici gdje se ulaz placao cini mi se protiv bajerna vi oborite rekord.hahahaha
A

Ab

pre oko 2 godine

Srećno grobari!! Da osvojite ovo kad se ovako otvara takmičenje... Svaki trofej u Evropi je ogroman uspjeh, pa i drugog po snazi takmičenje... A ovaj trofej ima težinu... A i nama ciganima će biti bolje, ljepo će biti osvojiti ABA ligu preko šampiona Evrokupa;) Btw, uživajte u spektaklu večeras i izbacite nas iz glave bar na dan jebemu miša;)
g

grobar cacak 1

pre oko 2 godine

Porucujem grobarima da se ne loze previe,znamo ko je na vlasti. i da osvojimo ovo.idemo borbeno pa sta bude,igrmao za nas Partizan,imamo milijardu neprijatelja..
l

lik iz klake

pre oko 2 godine

jadni vi sa toliko neprijatelja. da vam je ta ista drzava neprijatelj toliki veruj mi bili bi gori od zvezde u vreme kad ste uzimali sta ste hteli...a tad je i hemofarm uglavnom bio bolji od zvezde, tako da cuti tu molim te. niste vi unistavani kao zvezda ni u fudbalu, ni u kosarci, jer da jeste...ne bi vi evrope u fudbalu videli, a 1/8 finala Ek bi vam bio maksimum.
E

Ex ser

pre oko 2 godine

Limenke tisina....psssss!!! Gledajte osvajanje Evrope.
T

Treppenkind

pre oko 2 godine

наслов као да је финале НБА или светско првенство.... (објавите коментар)
G

Gost 55

pre oko 2 godine

BREND BALKANA KK PARTIZAN ! BIO I BICE. KK PETOKRAKA UVEK U SENCI VELIKANA .
p

postavljamo standarde

pre oko 2 godine

24232
Z

ZV

pre oko 2 godine

Sta ti je u grbu,mladi domobrane?
P

Poznati anonimus

pre oko 2 godine

A sta tebe briga kakav je naslov?! I sta vi imate sa tim...
G

GTR grobar

pre oko 2 godine

Eventualni poraz protiv Burse se nece osetiti jer imamo 20 miliona koja nam drzava dotira svake sezone od kada smo postali Igokea partizan nis mts Globos Land rover drzavni projekat, takodje niko ne moze da zabrani kako se zovemo i gde smo osnovani. Dugovi drzave nam drzava oprasta preko politicke veze Ostoje clana predsednistva.Imamo najskuplji tim na balkanu , doveli smo F4 igrace od 3.6 miliona evra godisnje, gomilu evroligaskih igraca NBA igraca za milionske ugovore, imamo najskupljeg trenera, Malo li je? Zato znate grobari za koga da glasate. Nemojte dozvoliti da ovaj projekat propadne
S

Srxx

pre oko 2 godine

I doveli smo final-four u Beograd da igra zvezda ove sezone, kad ono jadac. Opet 15. od 16 ekipa...
p

papir trpi sve

pre oko 2 godine

To pises na svakoj vesti klinac,idi se klikeraj
I

Igokea 2008

pre oko 2 godine

Laktasi su uz nase zagrebcane
D

Dileje Sever

pre oko 2 godine

Radnički Basket se zove Fmp. Fmp se zove Crvena zvezda. A Crvena zvezda, pa ona se više ne zove. A kome smeta nek kupi sebi klub pa neka ga zove kako hoće.
d

dalabu

pre oko 2 godine

Odrasti mali (ve)seljače
B

Bajagga

pre oko 2 godine

Nek zbvona zvone, za sampione...
G

Grobar Apatin

pre oko 2 godine

Dobio sam kartu preko stranke idemo braco svi u Arenu pada Bursa.
u

u sunce ti

pre oko 2 godine

Kakav će ovo biti uspeh. Pobediti tim koji je na nivou Studenskog centra iz Podgorice. A grobarski mediji i spin mašina već spremni kao zapeta puška da pišu o kosmičkom megalomanskom šampionu.
Z

Zole

pre oko 2 godine

20.000 navijaca u Areni, vi o tome možete samo sanjati. Ćuti i pokrij se ušima svega ti, ne možete se vi meriti sa nama kada je kosarka u pitanju, ni za 50 godina. Kada ćete više to utuviti u glavu tu vašu cergarsku
M

MareBg

pre oko 2 godine

Gresis. Uopste nisu ekipa za potcenjivanje. Turska liga je izuzetno jaka. Pogledaj rezultate Burse ove sezone protiv Efesa, Fenera, Karsjake, Galatasaraja i ostalih. To sto mi mislimo da smo Bogom dani a svi ostali trube je teska iluzija.
O

Ogrejace, obasjace

pre oko 2 godine

Kad su pobedjivani Neptunas i Budiveljnik onda je to bilo prejako takmicenje...Ko vas ne zna...
P

PEter 12

pre oko 2 godine

@Zole Pa mi Marakanu punimo od 55 000 te jednu Arenu od 20 ne mozemo, smesan si. E sad sto se ne ide organizovano na Evroligu to je nesto drugo. Ali nemojte nikad ali nikad da se poredite sa nama oko brojnosti.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

@Zole, vole te ovi iz Mocarta cim ne zele da objave komentar kao odgovor na ovu budalastinu koju si napisao i ostao ziv. Rekord po broji gledalaca u Areni drzi Zvezda!!! O tome ti mozes da sanjas i pored toga sto ste drzavni projekat! Utuvi to u svoju kroasansku glavu, bice ti lakse da se pomiris sa tim!

Aleksandar Stoiljkovic

pre oko 2 godine

@MareBg Mislis isto kao sto je i Huventud jak? U njega ste se kleli da je prejak, jer je bio prvi u grupi i tukao Barsu ove sezone. Kad ono dodje mocni Ulm i u Spaniji objasni neke stvari, a te stvari su da je Evrokup nikad slabiji. Kosarkaska liga konferencija, gde postoje 2 ekipe koje mogu da igraju EL, a to su Valensija i Bolonja. Mada, i ta Bolonja nije nesto, s obzirom da ih je Buducnost tukla oba puta ove sezone, a Cedevita u gostima sa Heketom i Sengelijom. Iskreno, voleo bih sto dalje da dogurate ovde, ali me nervira lozenje i uzdizanje rivala kao da igrate sa Bruklinom, dok Zvezdu nipodostavate u EL koja ima 14 pobeda i 20 tekmi vise ove sezone, kao i mnogo tezi raspored. Ispade na kraju da je potrebno da budes drugi u grupi sa mocnim Slaskom, Andorom, Lietkebelisom, Levaloisom, Trentom, Turk Telekomom i Hamburgom i prakticno imas do finala, ukljucujici i isto domaci teren u jednoj utakmici. Pogledajte samo kako su rangirani u svojim ligama sve ove navedene ekipe(osim Levaloisa, koji pored Monaka nema sta da trazi), i sve ce vam biti jasno