Komentari na vest

Denver će biti šampion! Reakcije Medžika, Vučevića, Tomasa posle 3:0 u Los Anđelesu

g

gostttt

pre 11 meseci

Au moj Grine....
n

nadrealnooo

pre 11 meseci

Ko god prati NBA ligu znao je da posle onako ubedljivog ciscenja Finiksa ,Denver je apsolutni favorit za titulu!!!Jer da nije bilo nerealnih procenata suta Bukera i Finiks bi bio pobedjen sa 4 : 0!!!Denver i Nikola su na pragu istorije i besmrtnosti!!! Svi navijamo za Majami da se sastanu u Finalu, jer tako Denver dobija prednost domaceg terena i vrlo verovatno prvu titulu u istoriji fransize!!!
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Bilo he uzivanje pratiti Pedju i Divca, Majk Bibija, Polarda, Dag Kristiija, Vebera, brata Hidajwta Turhoglua, u finalima zapada protiv Saka i Kobija, ali sad Denver i Jokic su isto bas za uzivanje.. Bravo Jokara, kidaj i pokazi da si najbolji..
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Nije ovo kompliment nego umotana uvreda. Kakav Marej? Lik nije ni s od stara a ni nikako super. Ovo je samo nipodaštavanje Jokićeve veličine. Marej je dobar kad se ugreje ali zna se ko je ringla a ko ringlu pali. Nek se drži Medžik svojih Mekdonaldsa i Starbaksa.
i

iggx

pre 11 meseci

Ne znam čemu nipodaštavanje Mareja, vrhunski igrač kad nema problema sa povredama, videlo se koliko je teško Jokiću da igra bez njega. Bukvalno je juče izmislio dosta poena dok je Jokić bio na klupi zbog ličnih. Sećam se kako smo isto ovako nipodaštavali Vebera dok su Peđa i Vlade igrači u Sakramentu. Moćan su tandem i uživanje je gledati ih zajedno.
g

gghhjkkkk

pre 11 meseci

ekipa lejkersa je ekipa koja igra na iskustvo,ali na jako jako tanak sut za 3 poena ostace sledece sezone bez rivsa jer mogu da mu ponude maksimum 60 miliona dok druge ekipe ce mu dati koliko hoce,rasel je nezreo,sruder ne dobija priliku da prenese loptu od LeBrona,Hacimura coskari.Trebaju da trejduju Dejvisa i Rasela oslobode seleri kap dovedu par igraca i malo nadodju kao ekipa,trener me pozitivno iznenadio jako je dobar takticar,ali dok je Lebron tu tesko ce oni tavoriti trazice da mu se dovedu igraci da napadnu prsten,sto nije nelegitimno Lebron je top 5 svih vremena zadnjih 20 godina ubjedljivo najdominantniji igrac u ligi i kao takav uz sebe dovlaci nevjerovatan hajp i u 38 godini zivota
g

goster

pre 11 meseci

trejd rasel i dejvis za bredli bila i vucevica pa da vidis lejkerse...ali standardna prica lejkersi kad izgube oni se samo komentarisu niko ne prica denver koji je tim iz malog trzista kako je sklopio tim uzeli bi titulu i prosle godine da je marej i porter bio zdrav i da je umjesto bartona bio kcp...ove godine ne moze im niko nista naostreni su bez kompleksa i kompromisa i ako donesu prvu titulu u istoriji fransize dolazice brojni igraci top klase ,ne zaboravite da su draftovali i nikolu i mareja i portera takav ucinak na draftu ima jos jedino golden stejt sa karijem,tompsonom i grinom
P

Poznavaoci

pre 11 meseci

Ovo nije izjavio Ajzea Tomas koji je igrao u Detroitu nego Ajzea Tomas nekadasnja vedeta Boston Seltiksa...
B

BicuSlobodan

pre 11 meseci

Majami se mora ozbiljno shvatiti. Ekipa koja dobije dve u Bostonu sa ovako raspoloženim Batlerom je opasna ekipa. A vrlo moguće da će oni da pometlaju Boston.
D

Dzi

pre 11 meseci

Oce ce se vrati 😂😂😂 Denver je igracki neskromna, stavom skromna ekipa... Igraju superposteno sa malim grcom, ekipe koja nema ime i tradiciiju, inace bi ovo bilo ciscenje...jos ubedljivije, svima je jasno da je ovo poslednji stepenik, ekipe sa istoka nemaju sansu, i nisu dorasle ni denveru ni lejkersima...prosto kosarkaski su pretanki... Denver da odradi ovo do kraja..i sledece sezone sa zvanjem i kvalitetom ne vidim neku konkurenciju ...
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Nije Majami za zezanje a nije ni Boston. Obe ekipe su kardrovski nezgodne Denveru. Verujem da će Nagetsi uzeti čip ali neće moći to baš tako lako.