Komentari na vest

Denver ima novi smrtonosan tandem: Jokić i Džekson slomili Voriorse! Dončić udario u Rajakovićev armirani beton

R

Rui Costa

pre 6 meseci

Na ovo slici izgleda kao da se sprema da podrigne, na ćevap.
Z

Zaista

pre 6 meseci

Tri poena razlike. Verovatno nije tako udarno.

Bbrdo

pre 6 meseci

10 su u konferenciji…. Nije bas granit
v

vdv

pre 6 meseci

Otkud Timbervulfsi na 5-2?
g

gost3

pre 6 meseci

Zašto da ne, oni su Denver možda i najviše namučili u zadnjem PO...imaju Taunsa, Gobera, malog Edvardsa koji je budući allstar itd, igraju fizičku košarku, nisu crvenkapice kao većina timova u ligi...
P

Polivač

pre 6 meseci

Ja pomislih neka famozna asistencija kad ono...klasična dodavka sa basketa ispred škole. Odbrane bez. Ovo prolazi samo u NBA. Pakistanska liga ima bolji difens.
g

gost3

pre 6 meseci

Kako da ne... MVP EL ne dobija ni jedne minute u OKC, maše peškirima, pa sad ti vidi...
P

Polivač

pre 6 meseci

Kakve to veze ima govedareviću?? Da pratiš NBA znao bi da je ovo što sam rekao istina. Ameri poznaju odbranu 1 na 1 i to je to. A i tu im puca ona stvar ako ih neko prođe. Čast izuzecima. Odbrana na igraču bez lopte, u kretnji, za njih je misaona imenica. I onda ti meni kažeš da MVP EL greje klupu i maše peškirima?? Dobro i?? Još ti govedarevići šibaju pluseve. SrBska posla...
V

Vasilije98

pre 6 meseci

Koliko tuzan i isfrustiran život vodiš kad imas potrebu sa se tako obracas.
P

Polivač

pre 6 meseci

Vasilije, jel ti to tata bio čest gost u Ostrogu pa ti iz tog razloga dade ime? Jasno mi je onda i u kakvom duhu si odgajan. Ali vidi, moj Vasilije, promašio si temu. Leksiku, moralnu etiku, bon-ton i morfologiju ostavi za neku drugu priliku. Tvoj doprinos ovoj temi je ravan nuli jer ništa pametno od tebe ( NBA/Jokić/odbrana/napad ) nismo čuli.
O

Opa Miki

pre 6 meseci

@Polivač ako već pametuješ i glumiš ludilo, bonton se piše kao jedna reč, bez crte između bon i ton. Čak i da se praviš Francuz, pisao bi samo odvojeno bon ton.
P

Polivač

pre 6 meseci

Miki, kolektore, ne videh ni tvoj doprinos zadatoj temi. Inače, fali ti zarez posle Polivač. Ali nema veze, bitno da si smart.
n

nadrealnooo

pre 6 meseci

E to je to kad se tim napravi,ALi TIM!!! Ne postoji ekipa u NBA koja je ovako pametno napravila TIM ,jos od vremena GSW u prvom mandatu.
G

GostLazar

pre 6 meseci

Bravo Rajakovicu, dobar start sezone. Bice dobar trener i jednog dana selektor, ako Bog da.
D

Dachaa

pre 6 meseci

Rajko buduci selektor!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Kako nešto puca?
s

sale brat

pre 6 meseci

tek je pocetak sezone verovatno vecina na pocetku je mislila da Denver nece nadomestiti odlazak pre svega BBrauna kao i iskustvo Grina pod kosem ali..Redzi igra odlicno ne smao kao zamena Mareju nego i na dvojci kad Gilespi udje spolja mladi Stroter danas ga nije bilo ali protiv pelikansa odlican, Votson kao zamena Gordonu.Ostaje samo da vidimo dali ce |Nadzi uspeti te minute dok Joker odmara da bude konstantan, naravno Gorson igra odlicno Porter Jr napredak u odnosu na ptroslu sezonu ocigledan ako plej of docekaju zdravi i kompletni njima bi uz Boston dao najvise sansi