Komentari na vest

Derbi u Ljubljani: Zvezda iz Francuske stigla po 14. pobedu, Cedevita Olimpija znatno jača nego u oktobru

l

linoleum

pre preko 2 godine

lider ove ekipe mora biti dobric,kalinic je bio najgore ocenjen protiv asvela aa i vcrs je na dobrom putu da to ponovi.vreme je da mu radonjic malo skreše krila i isforsira dobrica na max kao prosle sezone,svaka cast kalinicu ali previse se ocekije od njega nesto sto on nije
V

Voip

pre preko 2 godine

Dobric? Pa da li ti vidis sta taj decko radi? Veciti talenat, kao nekad Cubrilo u Partizanu. Nije ni do kolena Kalinicu. Ovo veceras sto igraju je toliko sporo i bezidejno. Ne razumem zasto Markovic nema vise prostora u organizaciji.
G

Grobarija

pre preko 2 godine

Ako Tristan Vukčević stvarno završi u Zvezdi kao što se uveliko priča po gradu, ja ću tačno trećeg aprila glasati protiv ove naše uprave pa nek ide život. Ovo više nema smisla!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ako bude gledao pare zavrsice u Partizanu, kao lesor i Avramovic koji su sa novobeogradske strane brda dobili duplo vece ponude.
D

Drvce

pre preko 2 godine

Ako Tristan zeli da igra u ugasenom klubu koji je uvek poslednji u Evropi i koji nema tradiciju i cije je sediste u Zelezniku a zeli da uzme milion dodje u klub “kome niko ne moze da zabrani od 2011 kako ce da se zove” ,a ako zeli da dodje kod najtrofejnijeg evropskog trenera u klub sa najvecom tradicijom i istorijom ,klub koji je osvojio Evroligu ,klub koji se nikad gasio nije i koji je igrao vise puta final four Evrolige za mnogo manje pare ali ,mnogo bolje uskove za napredak da postane igrac izabrace Partizan!