Komentari na vest

Detalji koji menjaju život: Prošle sezone Nanelijeva trojka, a ove…

g

glibulja

pre 5 meseci

Mnogo boli kad si Fmp.
B

Bljed

pre 5 meseci

Vazi!!!
D

Drvo

pre 5 meseci

Detalji koji menjaju život: Debeli Bodiroga, sudije.
D

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Jel boli sto smo najveci? I ko je debeli?
R

Realno samo

pre 5 meseci

Ono kad vredjas jednog od najboljih igraca ove drzave ikada i dokazujes da si mali nebitan klub. Hvala vam cigani sto nam svakim danom pokazujete da ste nivo statisticke greske u Evropi. Ove godine o vama se ne prica ni u Beogradu, a kamoli van Srbije.
D

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Cekaj jel ovo neka sprdnja? Sta se desava sa Covicevim botovima, da ne kazem sa cijim jos botovima jer nece objaviti... Alo sinovi, FMP igra danas tek, sta ste se uzbudili toliko???
Г

Групни

pre 5 meseci

па шта грдни да пишу, када знају шта им следи ...
T

TTG

pre 5 meseci

Sudije druze mani se.Na sudije uzet Fener i juce to su 2 poklona.
А

Ајмоооо браћо

pre 5 meseci

..Недеља,20:30 сатова,Хит Твит...Гробари Мобилизација...Подржимо Остоју

Sakur

pre 5 meseci

Bracala grobari na utakmicama kazu sta imaju za vaseg vodju ali vas nesto ne cujemo bracala ahahahahahahahah bitno da si obavesten kada ti vodja gostuje i gde ahahahahhahahahah
В

Види их

pre 5 meseci

кк партизан паризер бојси МТС НИС Глобос
О

Остоја Напредни..

pre 5 meseci

..Недеља,20:30 сатова,Хит Твит...Гробари Мобилизација...
З

Забринути гробар

pre 5 meseci

Само да нам преживи гласање наш Остоја
g

grobar cacak 032

pre 5 meseci

Joj kad tu padne zvalo al ces da se ceses....gasenje za dva dana
O

Ostoja opozicionar

pre 5 meseci

Sad svi na glasanje 17
О

Остоја снс

pre 5 meseci

Сви на гласање гробари моји од тога нам зависи пословање
d

dritanov.gorostas

pre 5 meseci

Da li mozete da prenesete sta je izjavio o sinocnoj kradji predsednik Panatinaikosa? Ili je zaista medijski SNS mrak.
Г

Групни

pre 5 meseci

само се не може изнети шта су вас питали навијачи Ђакабија прве године учешћа у Евролиги ...
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

jel moze intervju Nemanje Vidica da se objavi ??
G

Gosti

pre 5 meseci

@za grupni Upravo zbog tog pitanja vise nas nikada nisu dobili! Neka nastave tako i dalje a vi ako krenete njihovim stopama i glumatanjem neke velesile,dobicete i vi vas deo sto vam sleduje! Samo cu reci a ko ste vi spram jedne Jugoplastike,Bosne i Cibone? Bili bi sada i vi tamo gde i oni da vam nije miliona posle 7 mesta i skoro pa ispadanja iz gumarske! Zato cuti nekad,bolje ti je!
@

@grupni

pre 5 meseci

A ko ste vi naspram Partizana onda? Da vam nije dolaska na vlast ‘znate vec koga’, danas bi palili svecu za 12 godina od ZVANICNOG gasenja kluba.
Г

ГрупнивсГости

pre 5 meseci

само ћу ово да ти напишем, а ти имаш знања да ово упојмиш: Југопластика, Босна се упокојиле баш као једна наша Ведета, која НИКАДА није освојила Европски шампионат, а Цибона НИКАДА није била учесник Евролиге, али (!) Ви имате ваша поимања, и Ваше истине и успехе других, (па макар и хрватских клубова) преписујете као своје, елем како би нешто нашкодили Институцији ! углавном, и ЧИЧКО гледа Партизан, а ви како те ?
Z

Zeder

pre 5 meseci

A sta ako ovo ne preokrene sezonu? Ko ce da odgovara za ovo? Vec 13 istih naslova u dva dana.
A

Ahha

pre 5 meseci

Detalji koji menjaju zivot,drzavni novac odnosno novac gradjana Srbije! Hvala predsedniku i drzavi sto su nam doveli najskupljeg trenera Evrope,pojacanja iz EL i NBA klubova i klubova sa F4 EK i EL,hvala na kupljenim licencama za EK i EL za kupljenu Arenu,hvala na spickanih 50+ m za tri godine,vratili smo time sto smo osvojili samo jedan trofej koji sija zlatnim sjajem!
P

PBC

pre 5 meseci

Samo kad vama niko iz države nije pomogao, jadni vi. Razumem da ti je teško, ali ne brini se biće ti još teže kako sezona odmiče.
Г

Групни

pre 5 meseci

то што сте ви спи*кали, не мери се квадратима, него банкама ...
p

podes n

pre 5 meseci

A vama licencu ko platio ove godine Miki Maus.
N

Nenad 2610

pre 5 meseci

Свака част на победи, него зна ли се шта о учинку домаћих играча сем овог офанзивног скока?!
R

Realnoo

pre 5 meseci

Valjda si naučio do sada da su u Partizanu svi jednaki. Nema razdvajanja na Srbe i neke ostale kao kod vas. Nama je to potpuno nebitno, svi su igrači Partizana, dve ruke, dve noge, ljudska bića, ni boja kože nam nije bitna. Ali zato kod vas šovinizam cveta.
e

ejao

pre 5 meseci

@Realnoo au brate ugasio si ih
N

Nenad 2610

pre 5 meseci

Свака част, и слажем се са тим да су сви једнаки, тако и треба да буде, него је Желимир Обрадовић пре пар недеља потенцирао на томе, због тога је мој коментар!
r

realista007

pre 5 meseci

@Nenad Zeljko potencirao o tome?! Pa celu proslu sezonu smo slusali i gledali na jutarnjim televizijama o tome!!! Vidim da to vise nije tema… 😎
H

Hermano7

pre 5 meseci

Brate, vokabular, 7 reci ima, svaka druga ovaaaaaaj ovaaaaaj, kao silja pesic na intervju kad se uglavi i krene da da da da da da, to to to to to… Novine nisu procitali u zivotu, nerealno. Drugi razred nisu zavrsili
G

Gost445

pre 5 meseci

Djusa i skok hahahaha
S

Sekundarac

pre 5 meseci

Samo da svi budu zdravi i nema brige.Najveći je na klupi a igrači ga slušaju i poštuju.Sinoć su iz Efesa molili da trener Erdem Dzan i par igrača dobiju karte jer su izrazili da gledaju Partizan.Naravno da im se izašlo u susret i bili su u loži,on ,Klejburn,LRkin i Tompson.KK Partizan je institucija.
v

vazurica

pre 5 meseci

hahah sve su molili, ljudi hteli gledati PAO koja je jedna od najatraktivnijih ekipa. Sve su molili da gledaju partizan, instituciju a niko nece da igra za njih
a

aul

pre 5 meseci

caboklo je sve bolji i bolji jos neki plej kad bi dosao bilo bi top,da se ratereti panter u tom segmentu posto ga stalno udvajaju i igraju grubu odbranu na njemu
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

jedna jako cudna ekipa ...moze da dobije svakog ali i izgubi od bilo koga.I dalje sam misljenja da pola njih ne zanima ABA liga sto je i sa jedne strane normalno jel kad cuju i vide hale Borca, Splita, FMP,itd motivacija je 0 .
A

Ab

pre 5 meseci

Samo polako ljudi, kao zvezdaš kažem da Partizan ima tim za top 8, + Željko (volio ga ja ili ne, činjenica je da je mag košarke) to je uz punu arenu gotovo sigurno zagarantovan uspjeh, a to je top 8(10)... Euforija nikada nije dobro došla, jer EL je rolerkoster, i sinoć ste mogli vrlo lako izgubiti, i priča bi bila potpuno drugačija, bilo bi kloceva koji bi tjerali trenera;)
i

istina..

pre 5 meseci

vecina meceva nam je loto ali napisi mi zasto neki mrze Zeljka covek je toliko dao i reprezentaciji, nikada nije omalovazavao protivnika, a najmanje zvezdu..covek se bavi partizanom..smeta li vam sto ne izdaje debilna saopstenja na dnevnij bazi ili sta ? ili sto vice na svoje igrace, pa to je njegov modus operandi, njegova stvar..ina 9 evroliga, prvi sledeci 5.
I

Istina2

pre 5 meseci

A koji to trener Zvezda daje saopštenja na dnevnoj bazi, ne razumem komentar.
z

zna,se ko

pre 5 meseci

je u zvezdi zaduzen za,4 skakaonice i saopstenja.
A

Ab

pre 5 meseci

@istina...nzm zaista što ti je stalo da ja kao navijač Zvezde sad tebi objašnjavam što nekoga ne volim??? Niti će se to odraziti na rezultate Partizana ni na rad Željka Obradovića...to što ga ne volim, ne znači da ga mrzim, i da ga ne poštujem kao TRENERA... Ti npr očigledno ne voliš Čovića što piše saopštenja i gostuje na "4 skakaonice" :D(a ima čovjek pravo na to, niko mu ne može zabraniti, ni ti, ni ja), smeta to i meni, al kako Željku stoje title u njegovoj karijeri, tako i Čoviću stoje one funkcionerske sa Zvezdom... To što ih mi ne volimo, ništa, ama baš ništa u njihovom radu ne mijenja;)
C

Cinjenica je da

pre 5 meseci

Zvezda ako ne dobije veceras nema cemu vise da se nada u evroligi
d

daleko je

pre 5 meseci

od kraja, svi jos imaju sansu, sa par vezanih pobeda se ide u gornji dom a vodeci moraju igrati medjusobno i neko ce morati izgubiti.. suludo je predavati se, tim pre sto se i sa 10- te pozicije moze dalje.
S

Sta je daleko?

pre 5 meseci

Pa nakon Efesa ide duplo kolo koje se igra u gostima u Spaniji. Tu ako izbegnemo oba poraza mozemo odmah da slavimo. Tako da se veceras mora dobiti. Imamo samo 3 pobede i ode mast u propast
s

sdsdsdsdsdsd

pre 5 meseci

Pa dajte,spustite loptu...mnogo vazna pobeda,ali i da smo izgubili ne bi bila tragedija,mnogo jos ima da se igra,polako sa tenzijama,napred Partizan,sportski pozdrav💪
k

korak po korak

pre 5 meseci

Nisu tenzije ni euforija, samo je činjenica da ovakve pobede okreću sezonu za 180 stepeni. Četiri minuta pre kraja imaš -10, na nešto jače od dva minuta pre kraja si na -7, a ti se izboriš i na produžetke i dobiješ. Mnogo to utiče na samopouzdanje igrača. De ne pričam da će oporavljeni Panter, Bruno i Doužer biti sve bolji, a još nismo videli ni delić toga od Ponitke koji je u sezonu ušao mesec dana posle ostalih zbog povrede ramena. Mnogo je tu rezervi još kod nas, a skor je bolji nego prošle sezone u ovo dobe. Tada smo decembar dočekali sa 4-7, a sada sam 5-6. Znači to i te kako.
V

Viđeno već

pre 5 meseci

I ove sezone će Panter promašiti najvažniji šut kao prošle sezone u Madridu u majstorici
h

hoće hoće

pre 5 meseci

Opet će vam ubaciti 30 poena, nemoj da se sekiraš :)
O

Ognjeeeen

pre 5 meseci

Aa znaci vec sad vidis Partizan u top 8 lepo lepoo, slazem se, ma da kakav ce biti rezultat to vec ne mozes znati :)
0

011

pre 5 meseci

Zeljko... 🖤