Komentari na vest

Dobre vesti za Partizan i Zvezdu: Alba se seli u Evrokup

K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

Kada bi iz Evrope nekada dolazio jak protivnik da igra protiv "vecitih" novine su pisale o tome kao priliku da NASI izgore na terenu i pokazu da mogu da se nose sa najskupljima... Sta je ovo danas? Novine pise kako su NASI srecni sto je neki tamo levi klub ispao iz EL, i eto pruzila se sansa da nasi zaigraju u toj EL... A u toj EL kao u srednjem veku... Svi imaju neka prava i svima se gleda kroz prste samo ne NASIMA i jos nekim zbog rata, ili duzeg jezika... Znate u Evropi ne vole dugacke jezike... I umesto da ne bacamo pare dzabe, a to je za CZ i Partizan oko 40 miliona evra, odnosno jedan super moderan hotel od 400 lezaja negde na Dunavu, Avali, Fruskoj Gori, Rtnju, Jastrebcu ili Staroj planini, mi bacamo bare i ne zaposljavamo nasu mladez koja bi na taj nacin ostali na rodnoj grudi... Ne EL, vec nasa profesionalna liga od 16 klubova sa dvokruznim sistemom, da ozivimo ugasene centre... Ako Litvanija sa 2,9 milina stanovnika moze da bude velesila, zasto i Srbija sa 6,7 miliona to ne bi mogla biti? Uostalom u bivsoj drzavi Srbi su bili nosioci svih sportova, Slovenci i Hrvati su bili organizatori i vodili racuna o parama, dok su ostali popunjavali, tu i tamo, rupe.
Х

Хехе

pre oko 1 mesec

Па је ли могуће да и даље пишете да првак Абе иде у ел. Он само улази у тимове са специјалном позивницом тј само је један од тимова са специјалном позивницом од којих се бирају тимови који ће играти.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Dobra vest za London Lajonse. Eventualno Pariz ako ne uzmu Evrokup.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

U fudbalsku LS se pobise ko će da upadne,ovde ljudi istupaju, rupa bez dna... Nagrada nema,transferi minimalni,tribine pune manje vise svuda,ali tv prava onima koji imaju lovu ne možeš da prodaš jer nikog ta kosarka ne interesuje....mi grci turci...ostali ni dinara ne daju.
N

Nknonibibi

pre oko 1 mesec

Sve u pravu...Dodao bih i taj besmisleni sukob sa Fibom...Tako je boks propao...1000 Federacija, niko više nije razlikovao izazivača od šampiona...I rak rana suđenje.Ovo je stamota kako se sudi.Trenerima treba 30 čelendža..
A

Aba Titula = Evroliga

pre oko 1 mesec

Samo Aba Titula donosi Evroligu. Wild card kandidati Pariz London Bešiktaš
B

Boze Pravde

pre oko 1 mesec

Sta cemo. Imamo tu nesrecu da gledamo doktorcinu suplju pricu kako ce uspraviti Zvezdu i napraviti brend koji zasluzuje. Klub koji je dao najbolje igrace na ovim prostorima i najbolje trenere i vaspitace. Tesko nama s njim. Imace grobari cast da gledaju kako se u Srbiji gde je svaki drugi gradjanin na kontejneru,pravi se najskuplji tim u Evropi sve dok se titula prvaka ne uzme. Imali smo nesrecu i partizanima srecu da prvak drzave POP 84 bude sampion drzave a onda se skloni iz takmicenja da brat partizan ide u to takmicenje. Zamislite i uzme titulu. Evo prilike da opet prisustvujemo kupljenoj tituli. U tome ucestvuje vlas u Srbiji i svi crni fondovi,o tome je Zoc i pricao. Tu je bar bio posten i iskren.Imamo crne fondove,imamo i Bodirogu i OFY. Alal vera Srbijo.
t

tako je brate

pre oko 1 mesec

.... od zavisti.. pozdrav
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

1. U Boga ne veruješ. 2.Sklonio pop84? Ko ih je sklonio? 3.Uvedena Evroliga 1991/1992. Pop 84 Partizan Cibona igrali kao predstavnici Jugoslavije.
B

Bljuzgo

pre oko 1 mesec

Plasis li se Boga pravde ili Bog pravde zna za tvoj slucaj, mislim na mozak?
R

Realan 2

pre oko 1 mesec

Tipican primer generacije koja je odrastala pod vujosevicem... Tortura...
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Sve je okej, trener, navijaci, budzet, sve je super, verovatno i A licenca, samo da nije one cinjenice da tek drugu sezonu igraju EL, a pre toga nisu igrali 10 godina, i ako ode Robija, ponovo je nece igrati barem 10, jer ce se sve srušiti kao kula od karata.
G

GostO

pre oko 1 mesec

Ma samo je bitno da je vi igrate i da budete puki ucesnici bez takmicarskog znacaja odigravanja utakmica vec polovinom novembra meseca!
G

Gostttt

pre oko 1 mesec

I evo zasto je Zeljku ponudjen ugovor, bice EL, bice para, dace gazda
n

nick123

pre oko 1 mesec

Nemci nemaju para da igraju,i treba da izadju ,igraćemo evroligu mi koji imamo
B

Brankoni84

pre oko 1 mesec

Ona stara srpska izreka "Da Nemcu lipše krava".😁
N

Nynyls

pre oko 1 mesec

Alrililili
а

а зашто је

pre oko 1 mesec

звезда уопште и играла ЕЛ ове године кад Бодирога ради против ње...???
s

shift

pre oko 1 mesec

Ma sigurno vam Bodiroga radio skauting igraca
М

Макаријус

pre oko 1 mesec

Нема везе ко је шампион, већ је тако годинама, једноставно ови из евролиге зову кога они хоће, то је приватно такмичење, схватите.
I

Inininini

pre oko 1 mesec

Probušimo onda loptu...
1

1100

pre oko 1 mesec

Posle ove vesti umorna zvezda je odahnula...nece biti njenog dzelata koji ju je tlacio sve ove godine...sad ce Pariz da preuzme malo...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Jedva čekam da vidim Zvezdu kako osvaja trofej Evrolige sad kad se Alba preseli u Evrokup.Samo se salim navijači Zvezde ipak je danas prvi april.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Време је да се прави чистка са овим инстант клубовима,који су направљени разним махинацијама,отписима дугова,променом имена...
и

и чије су

pre oko 1 mesec

газде некада били градоначелници...
N

Nibibubub

pre oko 1 mesec

Pa svrati.počisti nas...al.nemoj posle da bude...
M

Mosquito

pre oko 1 mesec

I zena im se zove Vesna....
U

Uostalom

pre oko 1 mesec

Cak i ako najveci trener univerzuma ne osvoji Aba ligu, njegov tim Partizan-Zepter-Igokea sa preko 20 miliona budzeta ce dobiti pozivnicu, jer je on veci od Partizana i jedini je on bio spas od katanca! Kad on ode zivi bili pa videli!
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Da,da u pravu si.Esi mi dobar?
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Nešto poput vas prošle godine?
g

gost4

pre oko 1 mesec

a sta cete ti i tvoja "legenda" kluba u EL dogodine? isto ko i do sad? u evropi nema uticaja i namestanja, nema filijala i pustanja po 50 puta da neko pobedi. Rezultat svega navedeno je od 14-17 mesta svake godine u "novijoj istoriji sporta"
L

Lično ja

pre oko 1 mesec

I dalje kmečite?
l

linija 465

pre oko 1 mesec

Aprilililil
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Prava istina jeste da je prvi april i da se Alba ne seli u Evrokup već zvezda ali to će biti objavljeno drugog aprila.
0

011 zoki

pre oko 1 mesec

mnogo kenjas.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Postoji pravilo da 1 grad NE MOŽE DA IMA 3 KLUBA. Da li je moguće da ste toliko neinformisani.
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Dubai će za tvoju informaciju igrati utakmice Evrolige tamo u Emiratima. Samo će ABA ligu igrati iz Beograda. "Obavešteni"!
A

Ako se vec objasnjava

pre oko 1 mesec

@Zeleznik Monako je knezevina, a Monte Karlo je administrativni deo knezevine. Njen deveti deo zapravo.
Z

Zmaj93

pre oko 1 mesec

Koliko je finansijski isplativo igrati evroligu, ostace samo Partizan i Zvezda da je igraju, za njih finansije nisu bitne.
R

Realna priča

pre oko 1 mesec

Je da trenutno ima 18 klubova i u naredne 2-3 sezone ulazi Pariz, dva kluba iz Rusije ili tri, Dubai i verovatno London, dakle to je na 18 klubova novih 5 ili 6 klubova, ako Alba izađe iz EL, a EL se proširi na samo 20 klubova, ispadaju i Zvezda, Lion, Žalgiris i Partizan, ako prošire na 22 ekipe ili 24 ekipe, onda ostaje Žalgiris i ostaje osvajač ABA lige uz gore pomenute i to je to. Kakve crne A licence da daju ovoj bedi od države.
N

Nikson

pre oko 1 mesec

Žalgiris je osnivač i ima ista prava kao Real ili Panatinaikos, tako da nema šanse da ne igra Euro ligu. Informiši se malo pa komentariši sine
S

Surealizam

pre oko 1 mesec

Žalgiris je jedan od osnivača lige, samim tim poseduje A licencu. Pre no što se pretvoriš u stručnjaka informiši se malo.
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Izbacite i Asvel. Francuski klubovi u Evroligi su zalutali kao što bi naši zalutali u NFL. To što imaju pare pa dovedu 12 crnaca ne čini ih velikim evropskim klubovima. Zvezda i Partizan zaslužuju EL, kao i još jedan litvanski klub, pa i još jedan grčki.
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Francuskih klubova u Evroligi imaš brojem 1, ASVEL. Monako je iz Monte Karla ali ajde da ga vodimo pod "Francusku" jer igra njihovu ligu.
M

Milojko Arsenic

pre oko 1 mesec

Zna li neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune Tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom a sve ostalo Pogubio,a da je imao 70% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!
7

799

pre oko 1 mesec

zanju oni koji drze apsolutni rekord sa brojem neigranih doigravanja u EL, a zele neku licencu
D

Da imas mozak

pre oko 1 mesec

Onda bi mislio...ovako lupas kao otvoren prozor...mrznja ti je zahvatila celo telo i ono je sad obolelo.
M

Milojko atino

pre oko 1 mesec

Pametni si ako se ne javljas.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Još samo Asvel da se nekako otera (bez obzira na licencu), onda neće toliko smetati ni Dubai
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Још да се види шта ће бити са Асвелом и ЦЗВ Београд. Од та три тима,Алба је имала најбољи укупни скор,а најмањи буџет.Традицију резултата у Европи нема ниједан од та три клуба,тако да изгледа је почело оно о чему се прича последњих година.
B

Bububib8b

pre oko 1 mesec

Prvo da vidimo finale Aba...E tu kad budete ometlani, a svaki od vas beži od te priče, da vidimo šta i kako.
G

Goss

pre oko 1 mesec

Derbi evrokupa Igokea2 i ALBA
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

NAPRED ABLA DO POBEDE U EL U SL.KOLU PROTIV KK.DECENIJE!
S

SB

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima ovo sa fmp2? Oni se ne pale na EL
M

Maki@016

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima ova vest sa kk fmp?
D

Darkobg

pre oko 1 mesec

Ja da sam navijač Partizana bilo bi mi glupo da me neku klub iz predgrađa delje kada god stigne.
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan sa zemljom Srbijom i zasto konstantno kamci pare od iste.
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

Kako cu samo grohotim da se smejem sad kad Alba pobedi u narednom kolu Evrolige drzavni prijekat i izbaci ga iz daljeg takmicenja,a nakon toga gube i ABA lugu jer nece imati prednost domaceg terena,opet niti jedan trofej osvojiti nece ni ove sezone isto ko i zadnjeg 13 goduna koliko titule i EL videli nisu,istorija ce se ponoviti i u ovoj deceniji isto kao u prosloj!
@

@

pre oko 1 mesec

cz je vec ispala
M

MilojeSlina

pre oko 1 mesec

Pa zasto Albu kad reciklira limenke dvaput u sezoni vec celu deceniju. Pravda za Albu!!!
M

Milan Bre Bre

pre oko 1 mesec

Bar se ne ložimo na top16.
a

asi

pre oko 1 mesec

Stavi svu imovinu na opkladu kad si tako siguran! Čekaj...nemaš imovinu,sve je na mamu i tatu koji te izdržavaju,hahahah.
B

Blaki

pre oko 1 mesec

Ko zna možda sad ne pobegnu iz KLS!!!
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

Za ovog slinu-kao što mi vas recikliramo malo više od decenije
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

ALBI zelim da se u velikom stilu oprosti od Evrolige na svom terenu i pred svojim navijacima.
T

Top 13

pre oko 1 mesec

SVIM SRCEM UZ ALBU DA POBEDI SLEDECI MEC U EL I POSALJE IH NA TOP 13.
D

Decenija.kk

pre oko 1 mesec

Nista na svetu nema smesnije i komicnije nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju Zvezdi 10-ostrukom osvajacu ABA lige i redovnom ucesniku EL zadnjih 12 goduna nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
R

Rebel

pre oko 1 mesec

Ma nema brige, kupice vam vas aca opet licencu, kao i ove sezone. Tako cete od 12 sezona, pola puta igrati bez zasluga na terenu. Navikli ste, sta je tesko za propali drzavni projekat
S

Seti se

pre oko 1 mesec

Ko je bio predsednik C. Zvezde pre nego sto je formiran novi klub C. Zvezda Beograd i ko je postao tada predsednik te nove Zvezde i zasto? Igraci kog kluba su automatski postali igraci te nove Zvezde i zasto, pa tako medju njima ostvario san i jedan Filip Covic. Ko je od igraca iz Igokee dosao u Partizan i da li je Partizan dobio mozda predsednika iz Igokee te sezone o kojoj pricas da je bila fuzija? Da li je sadasnji FMP ikada pobedio sadasnju Zvezdu? Da li je Igokea pobedjivala Partizan? Ajde zapitaj se bar malo, pokusaj.
с

следеће сезоне

pre oko 1 mesec

дерби Еуро Купа Алба-звезда....
n

naredni emigranti

pre oko 1 mesec

Alba, Asvel, Zvezda, timovi sa dna evroligaške kace i be takmičarskih ambicija, za kojima vapi Evrokup.
R

Raki Delija

pre oko 1 mesec

Koja je razlika izmedju 11 i 16 mesta da li se mozda dobija neki drveni pehar nema razlike
R

Rebel

pre oko 1 mesec

Razlika je u 5 pobeda i igra se takmicarski, a ne rekreativno. Sa 10. mesta se nastavlja takmicenje u play-in
H

Hermano7

pre oko 1 mesec

Vise me zanima koliko kukuruza prodaje Ekvador nego dal ce zvezda da igra. Na osnovu cega pisac ovog teksta stavlja u isti kontekst Partizana i zvezdu? 100 razlicitih svetova smo.
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

Ja sam mislio da je neka fora,kad ono istina "da ste najbolji lagao vas neko"...

darkobabic930@gmail.com

pre oko 1 mesec

A i vas ce da izbace od one tamo sezone,nemoj da brines nista
I

Idemo na F4

pre oko 1 mesec

To, to je prava vest. Još jedna godina gde će se blizancima dati 35,40 miliona evra UZALUD. A oni će se boriti svim srcem da budu 12 i 16 ti na tabeli. Ali će nam u goste doći neki novi Kukoč, Rađa, Pol Džordž, možda i Durent, Lebron. Jer, bitan je prestiž i šminka iz Arene. Da se ceo košarkaški svet divi atmosferi, publici, dok timovi gube li gube, i dok im stranci zarađuju NARODNI novac ( pogledajte ugovore Kampaca, Pantera i sve će vam biti jasno) Takođe, nova sezona, nova šansa za međusobno pljuvanje, uvrede, vređanja najgore prirode, saopštenja, jutarnje programe. Sve u svemu, nikad nije dosadno u zemlji #LAKRDIJI🇷🇸 Pozzz
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Sve si u pravu, ideja je jasna kao sunce, bolje da se glodjemo oko basketare nego da pricamo o izdaji Kosova, medjutim trvenje nece prestati dok se jugoslovenstina ne zatre u zemlji Srbiji, pustili bi mi njih al nece oni nas, ceracemo se jos.
C

Cela Srbija....

pre oko 1 mesec

...UZ ALBU PROTIV ZLA!
Z

Zlo

pre oko 1 mesec

ti u kući bilo.
b

bvbbl

pre oko 1 mesec

Sve će ovo trajati dok rusa nema, kad se rusi vrate zaboravlja se ovo loženje i situacija se menja
Ј

Јера

pre oko 1 mesec

вратиће се за 10 година, како ми се чини
T

Televizor

pre oko 1 mesec

Ruje se nece vratiti ni narednih 30 godina. Ovo je nova gvozdena zavesa.
К

Краљ

pre oko 1 mesec

Води те и загребачки клуб са вама.
r

rea

pre oko 1 mesec

*vodite. Elem, Zagreb je metropola i zaslužuje mesto u EL, isto kao i Beograd, dok je Železnik već itekako upitan, kao provincija Beograda, nisam siguran da isti ima velike šanse da održi zvanje evroligaškog predgrađa.
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

@rea-zamisli tek da Laktaši imaju evroligaša
p

prti

pre oko 1 mesec

Dobra sala :D
Г

Групни

pre oko 1 mesec

те последње екипе (до 15ог места) треба избацити, све то не вреди ажурирања на табели, оне имају природни лимит у Евролиги и свој напредак не могу остварити ни још 1 0так пута да учествују !
d

da da da da da

pre oko 1 mesec

od 15. a sto ne od 14. gde cete vi završiti
@

@grupni

pre oko 1 mesec

...tuzno je sto po tom kriterijumu partizan ne bi igrao evroligu. vise puta je partizan zavrsio kao poslednji, nego zvezda ispod 14. mesta. grupni, grupni, ne igra se evroliga od prosle godine.
Г

Групни

pre oko 1 mesec

ох, како истина уме да буде тешка .... ох, како живот уме да буде пун изненађења ... ох, како неко не може са чињеницама ... ох, како у кошарци нико, уме лако да се препозна ...ох, како Евролига препозна Кнежеве, Краљеве, Принчеве, Институције ... ох, како праве легенде клуба попут Исуса васкрсавају клуб ... ох, зашто су навијачи са оне стране родне равноправности попут остављених жена, тужни и прехрањени чоколадним бомбоницама ...
M

Milo g

pre oko 1 mesec

Muk u železniku, znaju vrlo dobro da se i njima ovo sprema
S

Samo gledajte

pre oko 1 mesec

Sad ce zbog ovakvih komentara igokejaca da izgube od Albe,
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Znači da je istina ono što je eurohops preneo a to je da će Paris zameniti Lyon od sledeće sezone a Dubai zvezdu od one tamo.
I

Ivke88

pre oko 1 mesec

Ne, to znači da si patoloski lažov koji vise mrzi Zvezdu nego što voli patrizan.. Ali bitno je da si si ti "srecan" u svom "zivotu"..
s

srka

pre oko 1 mesec

I mi se sad tome radujemo. Pa koga ćemo da pobedjujemo kad Alba i recimo Asvel napuste Evroligu?!
M

MArkoVIĆ_mr

pre oko 1 mesec

Prelepo, opet treba država da finansira ove gubitničke projekte zvane Euroliga, pošto nisu sposobni sami da zatvore finansijsku konstrukciju, a previše umišljeni da bi igrali Eurocup ( kao Alba, Pariz ili Gran Kanarija ) onda je rešenje da se otme novac od države za neke poluamatere iz NBA sa kojim ćemo da zabavljamo narod u Areni. Ako te vodi limar, onda nije ni čudo da si dužan milione evra, da jedino šta može da smisli oko finansija je da se izmole državne firme koje će da investiraju novac svih nas, u nadi za nekim mestom u prvih 10 od ukupno 18 ekipa. Promaja u glavi na maksimumu.
G

Guh

pre oko 1 mesec

Ajde još tkz. zvezda i Lyon, zaslužili su
P

PFC

pre oko 1 mesec

Znaci sad ce fmp pasti na 17. poziciju.Steta bas
k

kikoman

pre oko 1 mesec

necemo jer nas alba use*rava svake godine
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Vi ste baš daleko ispred taman da dobijete trofej za ništa.
d

da da da da

pre oko 1 mesec

vama je draže sto je zvezda na 16. poziciji a vaš projekat pravi uspehe sa 14. pozicije. mislim bas je uspeh
н

непознат

pre oko 1 mesec

Једноставно мора да се направи нормалан систем такмичења без лиценци, специјалних позивница... Ово не води ничему, ЕЛ је овако убила кошарку у Европи, од не знам ни ја колило стотина или хиљада клибова само 20 имају шансу да играју најјаче и најпознатије такмичење које је пандам ЛШ у фудбалу. Због чега би неко улагао у кошарку у земљама као што су Португалија или Холандија када немају ни теоријску шансу да могу да играју ЕЛ а нисам сигуран да ли могу и ЕК да играју. Једноставно да се врате групе и квалификације, првих неколико најјачих лига да имају по 2-3 директних ученика да би се одржао квалитет, а остали из других земаља да играју квалификације.
a

asi

pre oko 1 mesec

Čemu ovaj komentar kada i ti znaš da se to neće desiti... Aj pišemo malo realno a ne želje,čestitke i pozdrave.
N

No.1

pre oko 1 mesec

Aj da si naveo Latviju i Poljsku pa i nekako ali Por i Hol i košarka.... Ovo je top sistem, trenutno ne postoji nijedan klub koji zaslužuje da igra a da ne igra (osim CSKA zbog rata) Po dva Ita, Gre, ex Yu, Tur, Fra, Nem jedan Litvanija i Makabi plus 4 Špa je prava mera. Eventualno 20 sa dva Ruska. Kakve crne kvalifikacije i neizvesnost i ovako pa su ugovori uglavnom na 1+1 sezonu.
K

Km5

pre oko 1 mesec

Aprilililiiiiii

Enzo bg

pre oko 1 mesec

Prvi april
D

Dex911

pre oko 1 mesec

Rukovodstvo Albe polako pocelo da shvata ono sto masi nikako ne mogu.Da za evroligu nemaju dovoljno finansije,samim tim kvalitetan tim a i da igrati Evroligu uopste nije finansijski isplativo.Samo veliki gubitak
G

Gost nedragi

pre oko 1 mesec

Znaci opet da deru palancane! Po navici.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Partizan nije usao kao osvajac Aba lige vec je kao Zvezda dobio pozivnicu. Sampion Aba lige ne ide vise automatski, tako da Partizan ima tri od tri sto se tice pozivnica u poslednje tri sezone.
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Jel si to prirodno talentovan za kosarku ili ides kod nekog ko se stvarno razume, ono, baš zna o cemu prica. Sve si u pravu
N

Napred Alba

pre oko 1 mesec

SAMO DA ALBA POBEDI SLEDECI MEC U EL TO ZELI CELA SRBIJA!👍
ј

ј

pre oko 1 mesec

комплекси су чудо...
e

e moj navijacu ostrasceni

pre oko 1 mesec

Vas definitivno vise boli uspeh Partizana nego neuspeh Zvezde. To je ujedno i odraz naseg drustva. Pitamo se zasto propadamo. Eto odgovora: zbog nas samih.
E

Ej ljudi

pre oko 1 mesec

„uspeh partizana“🤣🤣🤣
r

rea

pre oko 1 mesec

Ovo su najbolje vesti za Zvezdu, jedan konkurent sa "Vrha" začelja se seli iz takmičenja, a na sve to Alba je ekipa koja zadnjih 10 godoina konstantno pobeđuje samo FMP.
X

XD

pre oko 1 mesec

Zbog takve tvoje zlobe će baš oni sada da vas odjave iz EL.
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Pa dobro jednom i nas da odjave, sta ces, nije hronicno kao kod nekih mucenika.
з

значи

pre oko 1 mesec

два пораза мање ФМП-а....
t

tre

pre oko 1 mesec

drugacije drzani projekat-trensr i ne moze
N

Napokon je evroliga shvatila da nasi imaju po

pre oko 1 mesec

Evroliga je shvatila napokon da nasi imaju potencijal
r

rea

pre oko 1 mesec

Ako pod naši misliš na Dubai, London Lajonse i Pariz - onda da.
t

to be continued

pre oko 1 mesec

Sledeće za odstrel su još dve Evrokup ekipe - Asvel i Zvezda.
K

K3

pre oko 1 mesec

Jos kad bi ti shvatio da je njima do "potencijala", tradicije, atmosfere, talenta stalo koliko i Senegalcu do skijanja.
@

@rea

pre oko 1 mesec

Aj ne pametuj, molim te