Komentari na vest

Dobre vibracije u reprezentaciji: Sve više potvrda pred okupljanje, dimni signali za Jokića

n

nova kosarka

pre 10 meseci

Sto vise sutera i brzih igraca i sto manje visokih i klasicih centara - to je tendencijas kosarke. Meni se to ne dopada, ali je NBA koncept pobedio. Znaci, bez 9-10 trojki po mecu nemoj da se skidas. U postavi sto vise onih koji mogu da sutnu i za dva i za tri. Mnogo brzih napada i brzi protok lopte...Znaci dva visoka igraca (treci je tu da uskoci za nedaj boze - povreda i slicno.). najmanje 7 vanjskih i to napadacki potentnih, uz jednog ili dvojicu specijalista za neke odbrambene minijature. Stara skola za 4 centa ili tri centra i dve cetvorke je GUBLJENJE VREMENA. Vise se ne igra na 70-75 koseva, vec na 85-95 u proseku. Ko to moze - ide daleko, ko ne moze ide kuci. Tako je to danas.
Z

Zijani

pre 10 meseci

Petrusev je bolji od Smajlija realno..Igrao više,bio igrač kola u el..jednostavno je bolji igrač
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

ali je drugi tip igraca. Smajli pokriva peticu, Petrusev je na centru rupcaga. Vodimo samo dva centra, Joku i Milutinova, sta ako udju u frku sa licnim ili povredama. Mislim da idu i Smajli i Petrusev
h

hahahahah

pre 10 meseci

Petrusev bolji od Smajlija??? Hahahhahaha
k

knega uzicanin

pre 10 meseci

prijatelju dajbrepare prihvatio jokic ili ne,ja sam vec igro 10 000 da nasi osvajaju, na kvotu 11. znaci 110 000 dobitak. mislim da je kvota i vise nego postena.
D

Djape45

pre 10 meseci

Micić, Avramović na pleju, Bogdan, Gudura bekovi, Milutinov, Jokić centri i ostaje još 6 igrača. Lučić povredjen, Kalinić pitanje dal će igrati. Od ostalih igrača tu su Jović, Pokuševski, Smailagić, Petrušev, Dobrić, Davidovac, Marinković i Nedović. Koga god da zovne, meni se svidja, samo bi voleo Kalina da se odazove jer je na prošlom evropskom bio naš najbolji igrač posle Jokića i Micića. Potrebe za 3. plejom i centrom nema ako mislimo nešto da uradimo, nema čuvanja 2 glavna igrača. A Avramović za repku uvek bio bolji nego Jaramaz.
g

guster

pre 10 meseci

Ko god igrao od dole pomenutih oni su tu da odigraju svoju rolu. Sve se vrti oko Jokica Bogdana i sa njima Vase. Milutinov je tu da odigra i smanji minutazu Jokicu kad treba Avramovic za energiju i odbranu a Guduric je valjda tu da odogra jedno krsteno prvenstvo kad treba,a ne da sutira 0 6 trojke u najbitnijem mecu. Svako prvenstvo se nadam da ce taj momak da stisne onu stvar i povuce nekim trojkama i svaki put se sve vise razocaram.... ostali igraci su igraci zadatka i radilice odnosno tu su da popune neke segmente odmene igrace i doprinesu sa 5-8 poena kako ko u kojoj utakmici a ako neko iskoci vise to je jos bolje za nas. Tako da sve zavisi od Jokica Bogdana i Micica ostalo je sve plus veliki sta god urade.
n

nadrealnooo

pre 10 meseci

Okupljanje i gradjenje igre oko Nikole Jokica!!!Nikola Jokic kapiten ekipe(nikakvi Lucici,Jaramazi i drugi to ne mogu da budu) ,u glavnim mecevima Nikola mora da igra 38 minuta a ne da se izvodi i odmara po 15 minuta u bitnim mecevima!!!Sve ovo sto sam nabrojao treba da se ispuni i gotovo sam ubedjen da je Srbija u finalu svetskog prvenstva!!! Kraj svake diskusije! Svaki drugi eksperimenti sa raznoraznim kombinacijama ne dolaze u obzir!!!Prepisati Denverov sistem,ali bukvalno prepisati i Jokic i Bogdan kao ubitacan tandem mogu Srbiju da dovedu u finale i to je realnost,ako se bude postovala hijerarhija u timu!!!Srdacan pozdrav.
Z

Zijani

pre 10 meseci

Ne verujem da bolje znas od Pesića..niko ovde, iako svi misle ali daleko je to od njegovog znanja
Z

Zeleznik

pre 10 meseci

Kada se to reprezentacija "gradila" oko Jaramaza i Lučića leba ti? Ali bitbo je da si ti lupio i ostao živ...
B

BRODOLOM

pre 10 meseci

Ako bude igrao Jazamaz, trener je zaista izlapeo. Sasa Danilovic otkaz zbog forsiranja partizanovih antitalenata. Avramovic? Ma daj. Smesni ste.
J

Jorko

pre 10 meseci

Ne vidim nešto da imamo bolje defanzivce na bekovima od njega i Jaramaza. Oni će biti tu da odigraju presing i pomognu Bogdanu ili Vasi oko prenosa lopte.
L

LuloLulo

pre 10 meseci

Micić; Jaramaz/Avramović; Bogdanović; Nedović; Dobrić; Marinković / Gudurić; Kalinić; Nikola Jović; Pokuševski; Smailagić/Luka Mitrović/Petrušev;Milutinov, Jokić Ako bi se svi odazvali
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

vidi se da pojma nemas o kosarci i da navijas za zvezdu. Bogdan na pleju? Mitrovic na cetru u reprezentsciji? Boze sakloni pa nije ovo KLS
L

LuloLulo

pre 10 meseci

@ako su ruze Prvo ne mislim ne navijam za Zvezdu, vec za Partizan, ali ovde navijam za reprezentaciju i za Nedovica prije Pantera. Ne mislim Bogdana na pleju nego sam tako stavio,nevezano fiksno za pozciju Pozz
с

спортски позз

pre 10 meseci

Три висока, два крила и седам ниских, то је формула за данашњу нападачку кошарку: Високи: Јокић, Милутинов, Ристић. Клрила: Покушевски, Јовић Бекови: Мицић, Богдановић, Јовић, Гудурић, Аврамовић, Јарамаз, Маринковић. ___________________________ Смаилагић можда уместо Ристића, али Пешић готиви Ристића и не бих се кладио да ће Ален ићи. Петрушев нема шанси (сем у случају повреда и отказа) ,а Добрић такође само ако се неко повреди. Спортски позз
M

Mare5557755

pre 10 meseci

Smailagic i Petrusev idu sigurno, Jaramaz i Davidovac nemaju kvalitet, Nedovic je bolja opcija od Jaramaza.
D

Dajbrepare!

pre 10 meseci

Ceka se Jokic da potvrdi pa da grunem 50 000 da uzimamo titulu. I automatski otkaz na poslu dok ne prodje zima 🤣🥳🥳🥳
e

ejao

pre 10 meseci

Micić, Avramović, Bogdanović, Nedović, Gudurić, Marinković, Kalinić, Davidovac, Petrušev, Smajlagić, Milutinov, Jokić
G

Gostivar

pre 10 meseci

Davidovac???
D

Djape45

pre 10 meseci

Davidovac jedini koji može da isprati Jokića sa košarkaškom inteligencijom.
e

ejao

pre 10 meseci

Davidovac vrlo koristan. Postoje ovde varijacije naravno sa Dobrićem, eventualno Jaramazom . Tu su Jović i Pokuševski ali msm da su ipak Smailagić i Petrušev u prednosti iako su ove sezone više igrali na 5 nego 4. Ali u principu to je to, spali smo na nekih 15 igrača nažalost.
M

MarcoDobrico

pre 10 meseci

Micic, Avramovic, Bogdanovic, Nedovic, Guduric, Kalinic, Lucic, Dobric, Petrusev, Jovic, Milutinov, Jokic
S

Saturn

pre 10 meseci

Lucic povredjen
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

poku pre jovica, i smajli pre petruseva. smajli pokriva i 4 i 5, bolji je na skoku i bolji za 3, a ro je ononsto fali ovom timu
K

Koliko ljudi

pre 10 meseci

U komentarima neobavešteni. Kalinić neće igrati za reprezentaciju ove godine, već je javio.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Jokic igra sigurno, potvrdio neki dan pred 500 ljudo na Raftingu na Tari, covjek vesla, guli pivu i uziva sa prijateljima, igrat ce 100000%.
Г

Гост442

pre 10 meseci

Све зависи да ли су му дали шта је тражио, јер је поручио „Дај један Нектар, па ћу играти за репрезентацију”
M

Mitros

pre 10 meseci

Pa tako se "spremao" i pred svetsko u Kini pa je odigrao kako je odigrao. On ako i zaigra za reprezentaciju to je sa minimalnom željom i sa nikakvom pripremom, možda je bolje i da ne igra tako jer to dovodi do loše krvi u ekipi.
t

tim za SP

pre 10 meseci

Micic, Bogdanovic, Nedovic/Avramovic,Guduric, Dobric,Jovic, Kalinic, Smailagic, Milutinov, Jokic, Petrusev.
C

Cartel

pre 10 meseci

Cuj Smailaga Nemoj da se zekimo.
V

Vazda

pre 10 meseci

Deluje fino
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

cartel Smajli ide sigurno. objasnicu ti zasto: Zato sto vodimo 2 centra (Jokic i Milutinov), a na 4 smo mnogo tanki ove godine, uz svo postovanje Petruseva, Pokusevskog, Jovica, tu poziciju ce kalina morati da igra aiko mu je prirodnija trojka. Dakle vodicemo 2 prave cetvorke koje nemaju doviljno iskustva niti su na nivou ostatka tima. Zato je Smajli bitan, jer moze po potrebi da igra i 4 i 5, ako neko uleti u problem sa licnim ili se nedajboze povredi. Daje dosta prostora u manevru Pesicu da kombinuje. Pritom je totalno drugaciji igrac od Jokica i Milutinova, isto vazi i za poziciju 4. Jednostavno daje vecu sirinu sastavu i taktickih mogucnosti. Mozemo da polemisemo do ujutru da li voditi Dobrica ili Marinkovica, Jareta ili Jovica, ali to je stvar ukusa i navijavkih afiniteta. Smajli nema takvo pitanje. Jednostavno nemamo slicnu opciju kao njega. A zamisli da ne ide Jokic, ko ce na centra? Petrusev? Bobi? Ostao bi Milutinov sam.
m

mile led

pre 10 meseci

Sve ok samo bez petruseva
a

as77

pre 10 meseci

Svaka cast Jokicu ali SP nije svake godine i Srbija je svetinja.
V

Vreme je

pre 10 meseci

Da se oprostimo od Kaline i Lučića, već ih godine stigle. Da se na njihovoj poziciji isforsiraju Šaranović (ima materijala) i naravno Jović iz Majamija.
I

Igrači koji

pre 10 meseci

se “moraju” pozvati su: Jokić, Bogdan, Milutinov, mali Jović, Pokuševski, Micić, Kalinić (On i Lučić nikako ne treba da igraju, a Kalina je realno bolji igrač) i to je to. Za ostale pozicije trebamo zvati one koji će biti dobri da gore navedenim da olakšaju igru da ih slušaju i kada dobiju minute da srce ostave na terenu i ništa više od toga. Dakle roll igrači da popune roster. Ne treba sada Nedovoć ili Dobrić da soliraju, nego ako ti Jokić doda loptu, a sam si, onda šutiraj, ako Bogdan krene u prodor da mu napraviš prostor u reketu i to je jedina šansa da pobeđujemo.
н

непознат

pre 10 meseci

Готивим Јокића али није у реду ово што ради, сваки пут га чекамо као кишу да ли ће да игра за Србију. Кажи одмах човече играм или не играм, а не да правиш сапунице од тога стално.
V

Vasilis

pre 10 meseci

Ne pravi on, momak ima jasan stav prema medijima. Ne prica nista dok za to je dodje vreme. Siguran sam da Pesic i savez znaju odluku ali u skladu sa dogovorom nista ne iznose u javnost da mu ne bi remetili odmor. Nikola ce igrati na SP. E sad, nije isto kad to potvrdi cak i Bogdan i kad potvrdi najbolji kosarkas sveta. Odmah slede pozivi novinara njemu, porodici, menadzeru, saigracima, savezu, po 20 vesti dnevno i to remeti bilo koga, a kamoli coveka poput Nikole koji ne zeli da bude deo toga.
D

Dzi

pre 10 meseci

Sem Bogdana ostali nebitni. Jedan centar iz proslog veka i dva skolarca.
M

Mile led

pre 10 meseci

Da se razumemo nemam ja ništa protiv ovih igrača, ali realno nemaju kvalitet. Treba izbeći Nedovića,petruseva,Dobrića, Davidovca
R

Rasputin

pre 10 meseci

Navedi bre i stefana markovica iako se penzionisao, a mozes i lazica i lazarevica iako njih dvojica i ne treba da budu u 24 kandidata nego su Zvezdini igraci pa da jos malo pokazes mrznju prema nama… Verovatno su ti Trifun, Andjusic i Koprivica optimalni kandidati za SP?
Џ

Џеси Пинкмен

pre 10 meseci

Ајмо Србија!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
V

Vinegar

pre 10 meseci

Ajmo! Dve zelje imam, to je da slucajno Bjelica ne dobije poziv kao i Nedovic. Da Zvezdas sam, ali Bjelica godinu dana nije igrao, svakako je u reprezentaciji pred kraj igrao lose, a o Nedovicu ne bih trosio reci.