Komentari na vest

Dok su Lejkersi tražili recept za Srbina, probudili se Denverovi šuteri: Sjajni Mari i novi Jokićev tripl-dabl za 2-0

h

hoćemo neki tekst

pre 12 meseci

o Kokezi...gde je,šta radi....
K

Kafic

pre 12 meseci

Tanak nesto ovaj tripl dabl. Hahah. Glavati ti bi to bolje?
D

Djape45

pre 12 meseci

To je to potvrdjena prednost domaćeg terena. Sad uzeti jedan brejk i 3-1 ne bi trebali prosuti. Kako igra Jokara biće manje kvota da napravi tripl dabl nego da ne napravi.
G

Gost+31

pre 12 meseci

I opet ću ponoviti, Denver lagano osvaja titulu! Sportski pozdrav!
G

Grobar....

pre 12 meseci

Bruka, 3x sam sinoc pokusavao da odigram tiket, Jokic manje, Gordon manje, Lebron manje, i Davis manje..za 2000..i svaki put mi izbaci da li zelite da odigrate tiket sa promenjenim kvotama, i ja prihvatim i ono opet ponovi, pa opet, pa opet..i ne odigra..onemogucise me za 200e
d

dobro, i?

pre 12 meseci

Druze, mogao si lagano da kdes na drugi sajt :)))
A

Aleksejko

pre 12 meseci

Ja sam tako odigrao 5 tiketa po hiljadu, misleći da nisu uplaćeni jer me je non stop izbacivao😂,I naravno pao.
0

019

pre 12 meseci

Pozdrav za onog "strucnjaka" koji je predvidjao da ce hacimura da zatvori Jokica i da Lejkersi uzimaju brejk. Koji Hacimura sinak, ne mogu mu trojica nista.
M

Mrcina

pre 12 meseci

Šali se Nidžo malo,evo obećava da sledeću utakmicu neće imati tripl-dabl.Kakva igračina,uz njega bi i ja davao 3 trojke po meču.Marej je luda glava,šta je čovek uradio u poslednjoj četvrtini.Dobija ovo Denver 4:2.
p

pfefer

pre 12 meseci

Marej sa svojim sizofrenim cepanjem prvo ukanalio a onda izvukao Denver
i

ilodann

pre 12 meseci

Kao i Porter koji mi cupa zivce celu utakmicu, krene da ubacuje u cetvrtoj cetvrtini i sa onakvih skok sutem dodje ti da places kako lepo puca trojke i onda mu mozak zatrokira i onako izvede loptu pod kosem...
g

ghost11

pre 12 meseci

4-2 Denver prolazi. Bice gadno protiv Bostona u finalu, samo nemaju nikog da cuva Jokica
G

Gost8489

pre 12 meseci

Miami ide u finale, kakav Boston. Jimmy je još prošle godine obećao.
A

Aooooooooj

pre 12 meseci

Nemaju nikoga da cuva Jokica? Sine jesi li ti cuo za Al Horforda???? Da se razumemo,naravno da navijam za Denver,naravno da je Jokic za mene ubedljivo najbolji igrac u NBA. I da niko ne moze da ga cuva...ali ako neko bar malo moze da mu zasmeta,to je All Horford! Odgledaj par utakmica pa onda pisi ko koga moze i ne moze da cuva. U svakom slucaju,nadam se da ce ako prodju Lakerse ici na Miami...to bi mnogo lakse mogli da dobiju...mogu naravno i Boston,cak su po meni favoriti i protiv Bostona...ali ce im svakako biti to mnogo tezi protivnik.
e

esprit fort

pre 12 meseci

Jokic igra za tim. Skupi oko sebe po dvojicu-trojicu protivnickih igraca koji ga udvajaju, i onda uruci loptu bekovima na spoljnjim pozicijama ili odigra pik. Bez njega Denver isao u minus po 10 poena.
E

Enjoy

pre 12 meseci

Ako Murray ovo radi,bice veridbe,bice prstenje
K

Kum Danilko

pre 12 meseci

Jos jedan tripl dabl? Taman i da prsten osvoji, tanko je to, mora Jokara mnogo bolje da bi mogao sa mnom i kumarom SaloM da igra. Jedino Bogi moze u nasu petorku.
P

Popsi

pre 12 meseci

Brt, ko ti je kuma?
S

Skola za decu

pre 12 meseci

Iskreno, ovo treba uvek pisati u komentare da se ne zaboravi... Da se ne zaboravi sta su izjavljivali o Jokicu i od koga je doslo... da je doslo od domacih legendi ove igre, od njegovih zemljaka, da deca nauce na primeru sta je sujeta i da se tako ne ponasaju, pogotovo prema svom coveku.
G

Grobarija

pre 12 meseci

Predsedniče moj najvoljeniji, možeš li da mi završiš peticu 'banana' za večeras, hitno je?!?