Komentari na vest

Dominacija Zvezde i Partizana na startu ABA lige, da li Budućnost može da im parira?

Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Звезда добила Олимпију 50 разлике, доказ бесмислености ове лиге! Партизан и Звезда са буџетима од 10+ милиона, Олимпија и Будуќност од 2-4 милиона, једино још Игокеа има изнад 1 милион, можда и морнар око милион! Све остало спаковано у пар стотина хиљада евра! Ови хрвати ни ненамеравају година да уложе нешто више! Очај!
L

Logitech

pre 7 meseci

Ne moze.
R

Raffa

pre 7 meseci

Ispravite me ako gresim,ali nema dobre EL bez ruskih ekipa.Koliko bi bila jaca da se vrati CSKA,Spartak Moskva,Himki...,a ne ovamo neki Asvel Lion i te gluposti.
Р

Ратм

pre 7 meseci

Спартак Москва? Иди гледај фудбал...
A

Aca LJotic

pre 7 meseci

Sad imamo jaci tim nego prosle godine + trener je ostao isti i to moze da nam bude velika prednost.
m

milenko11

pre 7 meseci

i kk fmp i kk projekat biju sve po bar 20 razlike, jer idu izbori i mora raja da se necim zanima
P

Parirće Budućnost

pre 7 meseci

Sigurno ispod 20 na domaćem terenu
R

Raki Delija

pre 7 meseci

Ne moze niko ugroziti vecite rivale zato bi najbolje bilo da odmah odigraju mec za titulu
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Slažem se. Još ne daj Bože treba neko da se povredi u sezoni gde se već zna ko će igrati finale.
m

mali srbin

pre 7 meseci

Bas cudno kako dva kluba sa budzetom kao real madrid su ovako dominantni....ko je to ocekivao
2

24.232

pre 7 meseci

Ne. Zato izaci iz Aba lige. Jaka srpska liga. Mega, Fmp, Borac... pogurati NS, KG, Nis, Kraljevo umesto samo 1 stadiona u nekom selu i eto jake lige u zemlji košarke.
B

BokiUSA

pre 7 meseci

Druze shvati toliko klubova nismo imali ni za vreme stare Yuge. Ljude NE zanimaju okrsaji izmedju recimo Zvezde i Zlatibora ili Zlatokose itd... ili Partizana i Jedinstva iz Kraljeva... ne vredi. Ne kazem da je ABA liga sjajna ali. Pozdravljam Aba 1 i Aba2 mozda treba da se oformi i Aba3 po republikama. I da nema ogranicenja. DA moze da se popunjavaju lige iz republika koji zasluze. Ko brani Hrvatima ili Bosancima da ulazu u kosarku? Sramno je kako Hrvati gledaju na Cibonu ili Bosanci na KK Bosnu koja je bila sila nekada (cak i prvi pobednik kupa sampiona u staroj Yu) ali to nije nas problem. U svakom slucaju ni blizu nebi bili kvalitetu kosarke sada da je ostala samo nasa liga.
M

Mop

pre 7 meseci

More ni Budućnost nije loša. Cedevita očaj
Z

Zarko73

pre 7 meseci

Bez obzira na ogromnu razliku u kvalitetu, nikad ubedljivije pobede oba tima, sezona je toliko duga da prostora za greske ima sijaset. Ubedjen sam da će u tom maratonu pobediti duža klupa, veći broj igrača. Da se razumemo , svi igrači oba tima su bolji od najboljih iz ostatka lige, ali loš dan, povrede, umor, loša atmosfera u svlačionici mogu doneti prevagu. Mislim da je Zvezda u prednosti iz svega što sam naveo, prosto, jedna povreda u Partizanu i sve škripi. Ledej, Panter, Aleksa, Naneli, Smajli...bilo ko i eto belaja...prošle godine su bili miljenici sreće...Po svemu mi se čini da je Zvezda ove godine u prednosti. Čekam da vidim šta će Partizan još kupiti i kako to upakovati...
p

pusti

pre 7 meseci

Studenski centar je iznad.
N

Naravno

pre 7 meseci

Kad je Dule Vujosevic tamo tata.
M

Mop

pre 7 meseci

Ajde bre više dosta
V

Vasa istorija

pre 7 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
ц

црно на бело

pre 7 meseci

Ако ти је сада лакше због 2011,онда добро😉
I

I

pre 7 meseci

Sta sa tim?
m

merllin_pfc

pre 7 meseci

Uhvati se knjige. Nemoj da kasni gradivo. Sve sto propustis do 5 razreda bice ti teze u nastavku. Bar ti je inteligencija na tom nivou. Prastaj ako grijesim 🤡
K

Kratko i jasno

pre 7 meseci

Ne može.
G

Grobar LE

pre 7 meseci

Upravo tako. Jednom recju, ne moze.
F

Filippoinzaghi87

pre 7 meseci

buducnost ce biti zgazena sa 15-20 razlike od strane obe ekipe
J

Junker

pre 7 meseci

Ne vidim razlog, mimo koristi menadzera, da Zvezda i Partizan ne napuste Aba ligu i osnuju domacu, sprsku ligu u pravom smsilu. Od konkurencije su svakako mnogo jaci, pare su nikakve pa su nikakve, putuju autobusom pa je bolje ici u Kragujevac i Suboticu nego u Novo Mesto. Svakako se i jedni i drugi zale na sudije slovence i hrvate, ovako nek se zale na domace. Unistava se nasa kosarka zarad nikakve koristi klubova vec samo interes menadzera koji mogu da mesetare po aba ligi.
A

Ako se dobro secam,a secam se

pre 7 meseci

Aj ne tupi,ove domace ekipe,pobedili bi sa drugim timom,problem je sto ostale drzave ne bacaju lovu na gluosti,u bivsoj zemlji,Partizan nije mogao da pridje,Ciboni i Jugoplastici.
s

slavuj

pre 7 meseci

Pitam tebe ko bi dolazi gledati utakmice u srpskoj ligi gdje Partizan i Zvezda pobjeđuju sa 40,50 razlike. Misliš da bi to bilo zanimljivo za gledanje. Sledeće je prolaznost u EL, toga sigurno nema iz KLS. Kažeš putovati busom na utakmice, a zašto ne i vozom? Koliki su budžeti srpskih ekipa? Kao plata jednog od košarkaša iz CZ ili Partizana. Sigurno bi se stranci utrkivali da dođu u KLS i da igraju utakmicu sa Zdravljem iz Leskivca ili Tamišom. Te priče o srpskoj ligi potiču svi znamo od koga. On se više ne osjeća komotno u ABA gdje je vedrio i oblačio, pa mu sada dobra i KLS. Još jedan gubitak ABA lige, i ostvariće vam se san da igrate KLS i cipiripi kup, kako ste govorili za Partizan u prethodnom periodu.
P

Prvaci Evrope

pre 7 meseci

Hoćemo pobedu protiv Žalgirisa u Litvaniji u petak
P

Princip

pre 7 meseci

Tu ce se viditi sta mogu
M

Marinjo1

pre 7 meseci

Uporedjujete Krku sa Olimpijom, da li ste realni?
R

Realnoooo

pre 7 meseci

I po ovim utakmicama se vidi da je Zvzeda ove sezone najjača.