Komentari na vest

Došlo vreme da i Kanada uzme medalju - želi najsjajniju: Pangos se čeka, Marija će teško neko zaustaviti

I

Imegosta

pre 9 meseci

SGA klasa za sebe, daleko najbolji scorer na prventstvu, top 5 na svetu. Dort i Brooks strasni defanzivci, isto u top 5 obojica na wing pozicijama, ograniceni u napadu. Mari nivo ispod SGA, Olynyk stretch 4, ima pas, moze da odigra pristojno, ali zato reket komedija, svaka iole ozbiljna ekipa ce to eksploatisati. Klupa 5 nivoa ispod startera, sve u svemu, uz malo srece maks do bronze.
M

Mr007

pre 9 meseci

Ovaj Mari je izgleda manje iscrpljen nego Jokic.😂Jokica nasa reprezentacija interesuje isto koliko i Karija. Neka je osvojio prsten,svaka mu cast i na MVP nagradama,ali ne treba toliko prostora da ima u nasim medijima,jer ne zasluzuje zbog odnosa prema nacionalnom timu. Sa druge strane,svaka cast Bogdanovicu,vidi se da mu je cast sto predstavlja svoju zemlju,moj je omiljeni domaci igrac vec dosta godina.💪 Zvezdas sam,ali uvek neutralan u vezi reprezentacije.
e

euroliga 2

pre 9 meseci

Brutalno jaka ekipa.Nedistaje Vigins,koji im je jedan od 3 najbolja igraca.Sve vise je igraca iz Kanade u NBA,i nama ostaje samo da se naviknemo da ce oni od sada biti legitimni kandidati za medalje.
G

Gost13

pre 9 meseci

Bukvalno su svim osim Mareja igrali kvalifikacije za OI i ispali od Češke. Tako da polako, ne igraju imena nego tim.
D

Dragan1977

pre 9 meseci

Jezivo jaka ekipa.Glavni problem je taj što je to grupa koja nikad nije igrala zajedno osim nekoliko utakmica u poslednje dve godine.Zato im treba ozbiljno uigravanje.Inače će se sve svesti na individualnost SGA i Marija ako uopšte bude igrao.Ja bih im dao prednost u odnosu na Francuze ako se spreme kako treba jer Francuzi su ekipa koja igra vezanih očiju.Ukoliko Mari ne bude igrao na njegovo mesto ubaciti Robertsona koji je odličan šuter,eto ga u Valensiji i Evroligi sledeće sezone.U reprezentaciji je ginuo,odlične učinke imao.Doduše,to je bilo protiv slabijih američkih ekipa ali je svakako bolja opcija nego Bel Hejns.
A

Archie

pre 9 meseci

Treba oterati Danilovića iz Saveza. On i Jokić nisu u najboljim odnosima. Danilović je više puta prozivao i peckao Jokića preko medija. Realno nikakve koristi nemamo od Danilovića, samo štete.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Nema ništa od medalje, trebaju im bar 3 lopte da ne bude ne ljuti se čoveče.
S

Srki987

pre 9 meseci

Jokić da se ugleda na Marija. Koji slepac ja ne verujem da neće da igra za Srbiju.
C

Cikago

pre 9 meseci

Marej igra za Kanadu,da li to znaci da ce i jokic za Srbiju?A daaa ipak ima konjske trke ovo leto
F

Farisej

pre 9 meseci

Nista bolje ne bi moglo da se desi nego da Kanadjani uzmu medalju na ovom prvenstvu. Drzava su koja ima nevjerovatne kapacitete. Ulozice u sport jos vise. Mogu postati lako takmac amerima.
5

51

pre 9 meseci

На крају неће ништа урадити. Баш због превеликог очекивања...

КоТоГовориИстину

pre 9 meseci

Хахахахахахаха канада и медаља хахахахахахахахаха није ни вама лако! Неће видети четврфинале!
g

gost354

pre 9 meseci

Pa i mi smo kandidati sa Jokicem. A da......
Z

ZzzRrr

pre 9 meseci

Još da im je tu i Vigins...
R

Rex77

pre 9 meseci

koja Marija?
P

Petrinjo7272

pre 9 meseci

Ne zanosite se, smesan sastav.. neće dalje od 1/4.. Nek padnu nama u sake, ima Bogdan da ih pometla kao onda Brazilce 40 razlike..
s

sdsdsd

pre 9 meseci

Kakvo vreme doslo...Kanada da bude jedan od favorita,'bem te zivote
T

Tegusigalpa

pre 9 meseci

On uvek imaju gomilu igraca u NBA ali je problem sto se nikada ne odazivaju pozivu da igraju za nacionalni tim. Kada bi dolazili sa najjacim sastavom uvek bi bili jedan od najvecih favorita.
@

@Tegusigalpa

pre 9 meseci

Izgleda da je onda jedan naš košarkaš video od Kanađana kako to "treba" da se radi.