Komentari na vest

Durant ide na OI: Želim da pokažemo koliko smo moćni, da svi ubacujemo po 50 poena

N

NBA stil

pre 2 meseca

Mi ne kapiramo jednu stvar, ovo nece biti tim kao na SP, tu ce biti igraci koji imaju ozbiljne procente suta za 3 poena ljudi. Ako Embid igra pod kosem, mi moramo da udvajamo jer Jokic ne moze sam da odigra, a to znaci neko je na liniji za 3 otvoren, i to je u 60% slucaja kos. Sa drugu strane, kad Jokic to uradi Embidu, ko je kod nas taj suter? Bogi ako ga krene, ali opet "ako" je bitna rec, i ko drugi? Sa amerima ne mozes da igras kontakt igru i neke prodore, fizicki su jaci. Skocniji su, tako da ces retko imati priliku za drugim napadom.. Jednostavno ne vidim resenje kako zaustaviti svih 5 igraca koji bez problema mogu da se rotiraju, i sut za 3 im je ko dobar dan.. Mi imamo 3-4 koji mogu da igraju sa njima, i to je to.. Treba nam lud dan da kaznimo apsolutno svaki njihov promasaj, sto znaci besprekoran defanzivni skok i suludu realizaciju suta. Daj Boze da nam se sve to poklopi protiv njih.
V

Volim ovakve nadmene

pre 3 meseca

Samo se vi kurčite…
D

DGL

pre 3 meseca

Ma sta se brinete.I ovako ce vecina sudija da bude na vasoj strani kao i na svakom takmicenju
Y

YUGOSLAVIA 2024: 10xNBA, 2xReal

pre 3 meseca

Jokić, Vučević, Nurkić, Šarić, Jović, Bojan Bogdanović, Hezonja, Musa, Bogdan Bogdanović, Dončić, Dragić, Micić.
D

Dajvak

pre 3 meseca

Joj što bih volio neko da ih izbaci u četvrtfinalu ili polufinaluuuuuu!
Č

Čibe bre

pre 3 meseca

Tresla se gora rodio se Davjak🐒
D

Dajvak

pre 3 meseca

@čibe bre Don Vito, ti li si? 🤣
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Davjak. Naravno brate moj, neka si ti živ i zdrav, i ako navijaš za jsd klub osnovan u susednoj državi.
D

Dajvak

pre 3 meseca

@Don Vito I ti zdravo bio i uzimaj dosta tečnosti.
Z

Zrenjanin

pre 3 meseca

I onda dodje brat Jokara i razmontira vas sve pa vas vrati na fabrička podešavanja. Čuj 50 koševa, pa sta igrate, viktorije?
J

Jtd

pre 3 meseca

Tesko da bilo ko ima sanse, ne 40 razlike ali 15-20 da. Mnogi zaboravljaju da im je najstariji igrac na svetskom imao 25-26 godina. Sa npr embidom u reketu bi verovatno i tu uzeli zlato. Isto kao sto bi mi sa jokicem bili mnogo jaci i konkurentniji, jedino sto oni takvih imaju vise od jednog a mi samo njega, slo doncica...Ako uzmemo medalju da pevamo, ali jako tesko
B

BobbyP

pre 3 meseca

Portis nije tako mlad
d

d. g.

pre 3 meseca

Prvo, nisu sve nba Zvezde u SAD. Drugo nije ti to ol star da daš 50 poena.
A

A trece

pre 3 meseca

Durent je najkompletniji napadac na svetu, da ga nece mozda Aleksa cuvati ili Kalinic? 😂😂
C

Cazorla

pre 3 meseca

Kao ljubitelj kosarke volio bih da postoji sansa da se odigra mec izmedju njih i bivse Jugoslavije ,da me zelja mine da vidim koliko bi mogli da im pariramo
o

ostao bih anoniman

pre 3 meseca

Vec sam pisao o tome, uporedjivao sam statistiku svih US timova na SP i OI. Najdominatniji tim je iy 1992. ubedljivo. Primali su najmanje poena, nisu iygubili ni jedan mec , imali su najvecu kos razliku itd... Lebronov i Durentov tim iz Londona , OI , jedva je pobedio Spance a pre toga imao par teskih utakmica , primao po 100 poena.. i oni tvrde da su najbolji US team. Ista prica i sada u najavi.
F

Farisej

pre 3 meseca

Godine 92 kosarka se igrala u ostaku svijeta na mnogo manjem nivou. Danas klinci od 17 God imaju svog licnog trenera svuda po svijetu. Tako da se rad morao isplatiti. Mislim da bi Afrika da ima sredstava mogla da bude cudo, tamo djeca jos uvijek nisu usla u game zonu totalno. Evropa i Amerika kao i Azija su zavrsila svoje. Ovo sve pisem jer sam siguran da ce ameri biti prinudjeni da oznoje d..e za zlato. Godine cine svoje. Osim Bukera I Tejtuma I nemaju nekih top igraca mladje generacije. To se vidjelo na zadnja 2 SP.
D

DekiSum

pre 3 meseca

Po imenima nema ko da Im parira Ali na terenu tu smo mi, španci, kanadjani.
Б

Блок

pre 3 meseca

Како су у кошарци тако доминантни? Ни у једном екипном спорту не постоји једна таква сила као они.Реално...Који је разлог? Мада сад све више играла ван УСА им доминирају у НБА
J

Jugic 45

pre 3 meseca

Osvojili bi K da Juga jos postoji. Crnje mogu da dobiju sve ali nas ne,
J

JT

pre 3 meseca

Hahaah kako da ne.
M

Mauro

pre 3 meseca

Bas bi lijepo bilo da ih neko u puno sastavu pocijepa, ali tesko stvarno.
B

Brat tarb

pre 3 meseca

Bice kidalica od strane Amera. Ima da utepaju sve sa 30-40 razlike. Kraj price.

kao gost

pre 3 meseca

Video Durent kako je prosla jedna odbrambeno orijentisana ekipa na SP . Dva lagana poraza i ispadanje. Sad je logika , daj da sto bolje sutere okupimo pa da dobijemo Nemce 135 -125 ovaj put. Jasno je na sta se svodi danasnja americka kosarka. Videli smo i na All Star .
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Znači svako po 50 poena, svaku utakmicu po 600 postignutih poena 🧐🤔 Da se uozbiljimo, ako budu došli stvarno u najjačem mogućem sastavu, to će biti sprdnja. Bolje im odmah dati zlatnu medalju, nego da ponizavaju i mrcvare sve ostale. Koliko god ja da ne volim Ameriku kao naciju, za neke sportove im se mora priznati da su daleko iznad svih drugih, i ako ti njihovi sportisti uglavnom nisu čisti Ameri.
L

Licimuri

pre 3 meseca

Nego, da li će vas konačno kontrolisati Svjetska anti-doping agencija?
D

Da li će

pre 3 meseca

Kari Pešić da ih pobedi i zašto neće?
M

Ma obavezno

pre 3 meseca

kada zapucaju Aleksa i Nedovic...ne zezaj bre
H

Hahahahahahahahahaha

pre 3 meseca

Ali ovi što pišu kako posle ovih neće imati velike igrače, a Embid 29 godina, Entoni Dejvis 30 godina, Irving 31 godina, Tejtum 25 godina, Brown 27 godina, Edwards 22 godine, ima ih još tu koliko hoćeš koji za 3 šutiraju preko 40% i to bez po muke i to metar dalje nego u Evropi, a svake godine dolaze novi. Amerika će dokle ona bude htela osvajati OI!
I

Igor 96

pre 3 meseca

Za Embiida se slazem, Edwards je takodje potencijalna zvezda, ali Entoni Dejvis je neko ko je sklon povredama, Embiid u poslednje vreme takodje, Tejtum je klasa, a Braun mi iskreno i nije nesto specijalno, nije na tom nivou niti mislim da ce ikada biti, za Irvinga sam i sam napisao da ima 31, neki ljudi su verovatno hteli da kazu da po njima nece vise biti bar u narednih nekoliko godina takvih imena kao sto Lebron, Stef, Durent itd.
d

d. g.

pre 3 meseca

Dokle god njihova agencija vrši doping testiranje. Nije im svejedno čim su oteli Embida.
П

Паун

pre 3 meseca

А хоће ли свако од вас добити по једну лопту са којом игра или шта...?!
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Imamo neke sanse ako budemo igrali bez Jokica,Jokic za reprezentaciju nikakav sto se pokazalo na Svetskom
I

Igor 96

pre 3 meseca

Ovo je mozda kraj jedne dominacije, njihovi ubedljivo najbolji igraci su veterani, a kada odu oni, pa videli smo kako su igrali na SP, niko od ovih mladjih mi ne deluje da ce dostici nivo Durenta, Stefa, Lebrona, ne kazem da nisu dobri oni su odlicni igraci, ali ono sto je Amere izdvajalo od svih su bas tih 3,4 superstara koji su pravili razliku, od one ekipe koja je sa nama bila u dva finala od tih mega zvezdi je najmladji Irving sa 31, tako da treba verovati i boriti se.
J

Jesenji

pre 3 meseca

Tatum, Morant, Booker, Adebayo, Zion , Fox , Maxey , Haliburton , Young , Brown , Ingram... Samo su jedni od nasladnika mocne Amerike u kosarci tako da se ne zavaravate da nisu najveca kosarkaska sila.

Mile Stručnjak

pre 3 meseca

Kao prvo da mu neko kaže koliko trenutno u top 10 NBA igrača su Amerikanci. Drugo ova njihova nadmenost im se na poslednja dva svetska i obila o glavu. I treće, baš bih voleo da budemo u najjačem sastavu i da ih izbacimo tipa u nekom četvrtfinalu...
G

Gost123456@

pre 3 meseca

🤣🤣🤣🤣🤣 samo da ne naletimo na italiju

ZetaReticuli

pre 3 meseca

Problem je što tih recimo 5 Amera iz top 10 igra u jednoj ekipi, a Jokić, Dončić i Janis svako u svojoj.
N

NisamGost

pre 3 meseca

Nikakva nadmenost njih nije kostala. Kada je kosarka u pitanju nadmeni su oni uvek,jedino se menja sastav timova.
I

Igorrr

pre 3 meseca

To su sve ispušene muštikle! Ako budemo kompletni sa Teom, Nedom i Kalinom, Jokarom, možemo ozbiljno da se pobijemo u finalu!
V

Vvhj

pre 3 meseca

Sa Teom i Nedovićem bi nas Ameri oduvali 50 razlike lagano. Ne budi Zvezdaš. Obojica nisu više za reprezentativni fudbal
k

khanbg

pre 3 meseca

Buraz, za fudbal nikad nisu ni bili, mozda u skolskom, eventualno u balonu :))
s

shommyee

pre 3 meseca

Jos kad "Neda" doda sut,bice to pakao za AMERE. Za Tea se slazem covek je neophodan u bilo kom stanju i bilo kojim godinama.
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Predstavljate svako takmicenje kontinent od 50 drzava...Nekim slucajem da igra Evropa ili da je igrala , ne bi se vi naosvajali zlatnih medalja...A dovoljno je da su dva Srbina u jednoj reprezentaciji koji su vec neko vreme najbolji igraci na svetu, od vaseg najjaceg drim tima ne bi bllo nista...Mislim na Doncica i Jokica kada kazem 2 nsjbolja igraca na svetu...I oni mogu da ubace po 50 poena svskome na vasem terenu i da pokupe sva individualna timska priznanja...Oni znaju i za tim da igraju, da asistiraju jednako dobro kao sto poentiraju ili kupe lopte u skoku...Tako da bi trebalo da si na zemlji malo i ti i tvoji saigraci...Bice nagaznih mina u Parizu, van americke ekipe pogotovo Evropske ne igraju divlju kosarku vec timsku i strpljivu koja vam ne lezi...
g

gostiVAR

pre 3 meseca

znaci svako po 50, ukupno 600 poena po utakmici, ma da
C

Cer

pre 3 meseca

ne budi bukvalista
G

GostPa

pre 3 meseca

Micić, S. Jović, Avramović, Bogdanović, Gudurić, Marinković, Dobrić, Kalinić, N. Jović, Kalinić, Jokić, Milutinov. U konkurenciji da budu u sastavu su: Petrušev, Topić, Pokuševski, Lučić, Davidovac, Mitrović, Ristić, Trifunović, Koprivica i Vukčević. Znam da Teodosić ne bi prihvatio da se pridruži timu, nakon ponižavajućeg pristupa Karija prema njemu, kao i to da Nedović ima neki loš odnos sa Pešićem još iz perioda dok je bio Zvezdin trener. Ipak, mislim da Nedović nije u 12 najkvalitetnijih srpskih igrača, da na bekovskim pozicijama trenutno imamo bolja rešenja. Ne znam koliko je izvodljivo, ali u širem smislu kandidati za nacionalni tim su Kaminski i Končar. Međutim, mislim da ima dovoljno igrača i da još uvek nije vreme da igraju oni koji se ne osećaju Srbima iako imaju srpsko poreklo. E sad, Amerikanci su sveukupno gledano jači od nas, iako petorka Micić, Bodanović, N. Jović, Pokuševski i Jokić, apsolutno može da im se suprotstavi, jer već igraju u NBA ligi i nemaju respekta prema Amerima kao igrači iz Evrolige. Negde me Bogdanović i Jokić podsećaju na Stojakovića i Divca i ako ih Pešić dobro uklopi, smatram da bismo mogli da se kvalitetno suprotstavimo svima. Sportski pozdrav!
M

Marko 28483828

pre 3 meseca

Posljedni ples amerikanaca u kosarki.Poslije Duranta,Jamesa i Curry nema vise velike zvijezde.Spali su na to da ih vezerani cupaju.Kakav Tatum kakav Edwards pa pokazali su se na sp kako igraju

Bojank91

pre 3 meseca

Putuje se i na Svetsko na ceo mesec pa slabo putujete nešto
A

A ne sa 7

pre 3 meseca

Ekstra. Samo neko da vam javi pre toga da se igra sa jednom loptom.