Dušan Beslać (©MN press)
Dušan Beslać (©MN press)

Dušan Beslać bliži Rusiji, Partizan Mozzart Bet nije odustao

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 17:22

Srpski košarkaš u pregovorima sa Avtodorom, ipak šampion Jadranske lige i dalje zainteresovan, nezvanično saznaje Mozzart Sport

Na prvom zvaničnom spisku reprezentacije Srbije na Mundobasket bilo je nekoliko izostanaka zbog čega se košarkaška javnost još nije u potpunosti smirila, ipak selektor Svetislav Pešić i dalje može da računa na plejadu kvalitetnih igrača.

Svoje mesto među 20 imena našao je i jedan košarkaš iz Košarkaške lige Srbije - Dušan Beslać. Posle najbolje sezone u karijeri i stečenog reprezentativnog statusa tokom kvalifikacija za Mundobasket, 25-godišnji Somborac je kao nagradu za veliki trud i rad u Vojvodini dobio mogućnost da se tokom priprema bori za mesto u avionu, što naravno nije promaklo ni evropskim klubovima.

Izabrane vesti

Tokom dana isplivala je vest da je Beslać postao novi košarkaš Avtodora, ali kako Mozzart Sport nezvanično saznaje on i dalje pregovara sa ruskim klubom, kao i da od potpisa nije odustao ni Partizan Mozzart Bet.

Šampion Jadranske lige stupio je ponovo u kontakt sa novosadskim klubom kako bi dobio informacije o uslovima pod kojim bi srpski reprezentativac mogao da pređe u Humsku, s tim da je Avtodor izneo na sto konkretnu ponudu igraču i klubu.

Poziv beogradskog velikana teško bi mogao da se odbije, naravno ako bi se posao dogovorio u određenim okvirima. Ranije se u javnosti pisalo da je Vojvodina za Beslaća odredila obeštećenje pošto je pod ugovorom i da je to nakratko odvratilo crno-bele od daljih razgovora. Sportski sektor Parnog valjka se ipak ponovo angažovao na ovu temu. I sada je sve pitanje dogovora i želje.

Dok se pitanje daljeg klupskog angažmana ne bude rešilo, Beslać će na pripremama reprezentacije Srbije tražiti svoju šansu da ostvari dečački san i otputuje na Mundobasket u Manilu.



tagovi

Dušan BeslaćAvtodor SaratovKK PartizanPartizan Mozzart BetKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara