Komentari na vest

Duško Ivanović posle pobede nad Mornarom: Pokazali smo i dobre i loše strane

P

Polivač

pre oko 1 godinu

Hudfakar ju
P

Polivač

pre oko 1 godinu

Jel prošla Zvezda u top8 EL?
f

funny boy

pre oko 1 godinu

Pokazali smo i dobre i lose strane, ali se ne palimo na TOP8.
s

smesno kakrdija

pre oko 1 godinu

Dobar si zaomite
t

top 8 ne ne

pre oko 1 godinu

Top 6 da da
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Eto,kraj sezone a u Zvezdinoj igri jos postoje katastrofalne anomalije. Ivanovic jos trazi igru. Vecina igraca nije ni za Fiba LS, a kamoli za EL. Zato u finalu ABA lige,sve ispod 20 razlike i 3:0 u ukupnom skoru za Partizan,bice veliko iznenadjenje. Ivanovic deluje kao da nesto zna a onda shvatis da je i on i njegovo znanje upitno. Jedini alibi koji ima je da on nije sastavljao tim. Sledece sezone do decembra i cao.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Spin, alibi prica za prasenje koje ce Zeljko da uradi. Imate tim za f4, Kampaco Vildoza i Nedovic jedan od najskupljih bekovskih linija ikada vrede kao ceo tim Partizana. Ovo je ekipa u koju je gurano milom i silom samo da se dodje nekako u top8 a sada mora da ide alibi prica, kao i uvek u sekti.
K

Ko

pre oko 1 godinu

Ko bre vredi ko ceo tim partizana? Kakve su to izjave? Vi kao da zaboravljate kakva imena u košarci igraju za vas, a niko im primanja ne zna. Prekaljeni Evroligaški igrači kao što su Papapetru, Naneli, Panter, Ledej..Mogu da biraju u kom klubu će da igraju, a igraju za partizan iz ljubavi. Ne znaju se ni Željkova primanja... Dosta priče, osvojite evroligu sa jeftinim timom bez budžeta i Željkom na klupi. U kakvoj vi deluziji živite...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kampaco, Vildoza i Nedovic primaju kao cela prva petorka Partizana. Tacka. Nikakvi vasi spinovi ne prolaze, smeje vam se kosarkaska Evropa. Cuj njega prekaljeni igraci hahahahah a Kampaco, Nedovic i Vildoza juniori, nesnadjeni avaj. :) spineru shvati, lazi vam ne prolaze, shvati, tacka.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Ово је двадесета утакмица где имамо осцилације које су нас коштале пуно, и у ЕЛ и у АБА да изгубимо топ8 у ЕЛ и прво место у АБА! Човек понавља те једно исто, нико га нешљиви брате. Није успео да створи хемију, нити имамо неку игру у нападу. Дасе нелажемо,мале су шансе да одбранимо трофеје, нешто нештима целе сезоне!
p

pst

pre oko 1 godinu

Bratko ne e kosarka za tebe. Gledaj nesto drugo. Rodjeni kritizeri znas sto je fascinantno sto kada ovaj koga kritikujes osvoji aba ligu onda okreces pricu. Bitno je da se nesto kaze.
P

Preža

pre oko 1 godinu

Mogao bi malo da poradiš na pravopisu?
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Nakon već 4 te utakmice u ABA ligi gde Zvezda glatko istopi razliku a da bukvalno nema ama bas nikakve reakcije s klupe,trener stoji i gleda,grama temperamenta i pokušaja da trgne ekipu i zaustavi rasulo,sada je jasno kako je u EL 4-5 utakmica po istom receptu izgubljeno!!!Zvezda nema roster za završnicu EL,ima minimum 5 igrača koji ništa ne mogu da doprinesu sto smo i večeras videli ali ako na to i trener ne mrda onda su i ogromni padovi u igri a porazi u EL pa i u ABA od Cibone jasni!!!S ovakvim old timer pristupom nema vajde.Jedino da EL pre finala ABA lige dodeli mesto u EL i skinu teret.S ovakvim igrama,ponašanjem i bez trenera Partizan ozbiljan favorit!!!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Slab spin da se opravda toliki novac spucan u rupu bez dna, sigurno su Pefi Markovic, Dobric, Kuzmic, Raduljica, Lazarevic, lazic, Petrusev sve sami nedokazani i mladi neafirmisani igraci za FIBU LS ahahahahah a tek sta reci o najskupljima ikada na Balkanu Vildozi Kampacu i Nedovicu, hteli ste i vise od top8 ali sada mora spin masinerija da radi da bi opravdali spucane milione.
@

@gosthjk

pre oko 1 godinu

te prve sto si nabrojao su jeftiniji od vasih "mladih" igraca, ako verujes da su raduljica ili kuzmic skuplji od smajlija recimo, bas si nov u kosarci. od druge trojce, samo kampaco moze da se poredi sa partizanovim exumom, panterom, nanelijem, papom itd. od vildoze ste vi napravili dzordana spinovanjem, sto njegove prethodne igre ne pokazuju, sa indexom 8 u baskoniji i godinu i po pauze, daleko je od nivoa partizanovih pojacanja. o nedovicu koji je odrastao u zvezdi, glupo je pricati - velickovic se vratio iz reala iz ljubavi a nedovic zbog para. mali tristan vrv kosta vise nego pola zvezdinih igraca. zeljko je vec drugi nivo i ne bih ga mesao sa ovima ni u prici, njegova cena se zna.