Duško Ivanović (Foto: ABA League/Mornar/MEDIA Pro)
Duško Ivanović (Foto: ABA League/Mornar/MEDIA Pro)

Duško Ivanović posle pobede nad Mornarom: Pokazali smo i dobre i loše strane

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.04.23. | 21:16

Trener Crvene zvezde je bio kratak na konferenciji za medije

Deža vi u Topolici. Slično kao u susretima sa Megom i Borac Mozzartom, košarkaši Crvene zvezde su ponovo dozvolili rivalu da istopi veliki deficit i u poslednjem kvartalu uhvati priključak. Kao i u pomenuta dva duela, trgli su se u poslednji čas, pa su slomili protivnika na vreme, sačuvali plus i ubeležili pobedu (87:65).

Trener Duško Ivanović je kratko govorio na konferenciji za medije, dotakao se oscilacija u igri i jednih i drugih, pošto je Zvezda imala i 27 poena viška sredinom drugog kvartala, da bi sredinom odlučujućeg Mornar prišao na minus šest.

Izabrane vesti

"Pokazali smo i mi i Mornar dobre i loše strane. Ponovo smo, kao u nekim za nas bitnim utakmicama, imali pad koncentracije i period loše igre, ali smo na kraju uspeli da dobijemo. Mornar je pokazao da igra izuzetno modernu i brzu košarku. Ima sjajne šutere i čestitam im na dobroj sezoni", rekao je Ivanović.

Zahvalio se domaćinu na gostoprimstvu u Baru.

"Zahvaljujem se od sveg srca na toplom prijemu. Ovde sam bio dok se igralo u Jugoslaviji, ali nisam odavno. Sviđa mi se dvorana, ambijent - svaka čast", zaključio je Duško Ivanović.



tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićMornar Bar

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara