Dužnici da vrate dug

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.01.19. | 10:00

OKK Beograd dočekuje Spartak, koji ga je savladao u prvom delu šampionata

OKK Beograd dočekuje subotički Spartak u okviru 18. kola Košarkaške lige Srbije. Klonferi su u prethodnom kolu ostvarili pobedu na gostovanju Zlatiboru, a meč je završen rezultatom 50:62. Sa skorom od dvanaest pobeda i pet poraza OKK Beograd se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli. Sa druge strane, Spartak je protekle nedelje kao domaćin doživeo poraz u duelu sa Metalcem (66:86). Sa skorom od četiri pobede i trinaest poraza Subotičani se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu.

Trener "Klonfera" Branislav Vićentić istakao je da su im Subotičani veliki dužnici iz prvog dela sezone, kada su savladali njegov tim i tako prekinuli seriju od četiri uzastopne pobede na startu šampionata.
"Posle teške utakmice i pobede protiv Zlatibora glavama smo se prebacili na nedeljni duel protiv Subotičana, koji su nam veliki 'dužnici' iz prvog dela prvenstva. Ekipa ima dosta promena u sastavu od prve utakmice, otišli su Vilijams i Čampara, stigao je Šarenac, sa klupe ih predvodi Beloica koji je zamenio Ljubotinu. Nažalost, i mi imamo dosta problema sa povredama, tako da ćemo učiniti sve da dođemo do pobede i potvrdimo trijumf iz prošlog kola".

Izabrane vesti

Zanimljivo će biti i u okršaju Novog Pazara i Slobode. Adut domaćina Branimir Berbakov očekuje tešku utakmicu, ali i pobedu.
"Nisam bio u Pazaru kad je moj sadašnji tim slavio u Užicu, ali ispratio sam tu pobedu u poslednjim sekundama. Gosti žele revanš, ali uz pune tribine i podršku navijača verujem da ćemo ostati neporaženi kod kuće. Vezali su tri pobede, u poslednja dva kola dobili su OKK Beograd i Dinamik. Odlični su spolja, ali sigurno tu možemo da im pariramo. Nadam se da ćemo se dobro spremiti", naveo je Berbakov.

Pazar je na skoru 13-3 i trenutno je treći na tabeli, dok je Sloboda peta sa učinkom 9-8.

KLS

Petak
Vojvodina - Dunav 89:75

Subota
Metalac - Vršac 80:66
Beovuk - Tamiš 99:103
Borac - Mladost Zemun 72:61

Nedelja
12.00: (1,85) OKK Beograd (hendikep -17.5) Spartak (1,85)
18.00: (1,25) Dinamik (17,0) Zlatibor (4,40)
18.00: Novi Pazar - Sloboda

*** kvote su podložne promenama

 


tagovi

OKK BeogradKK Spartak SuboticaKLSsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara