Komentari na vest

Džimi Batler: Imate samo jedan posao! Ne, ne, nije reč o Jokiću

g

gostimeee

pre 11 meseci

sto bi reko djorjde cvarkov, "a u stvari jeste" zbog jokica, jokara je pola tima denvera, da ste okupili oko njega 4 neznalice covek bi ponovo dosao do finala.
D

Dzamal Marej

pre 11 meseci

Kako smo mi srbi ponosan narod da smo totalno zaslepnjeni svime sto je srpsko i totalno potcenjivacki gledamo na sve sto dolazi vam granica nase zemlje.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

Pa do juce sam citao komentare kako Jokicu trebaju bolji saigraci da bi se borio za prsten? Kako sada neznalice bi sa njim dosle do finala? Zasto nisu do sada dosle? Jel ti decko vidis kako igra Dzamal Marej ovaj PO? Od njega ti najvise zavisi igra Denvera a ne od Jokica. Kada Jokic ubaci 50 poena Denver moze i da izgubi. Kada Marej ubaci 40 Denver je sigurno dobio mec, ne moram ni da gledam rezultat. Jokic je dominantan na svojoj poziciji, nema centara koji ga mogu cuvati 1 na 1, pa vecina ekipa i ne pokusava njega da zaustavi vec vise gledaju da poremete njegove pasove i sacuvaju Mareja. Marej i ostali igraju strasan PO, otuda i prsten nikad blize. Sam Jokic i saigraci neznalice ne bi prvo kolo PO prosli.

ZetaReticuli

pre 11 meseci

Prošle godine, kad nisu igrali Marej i Porter, i jeste imao 4 neznalica oko sebe pa ništa nisu uradili, ti pripadniče nebeskog naroda i stanovniku zemlje košarke
g

gostic

pre 11 meseci

@gostimeee, isto sto smo osvojili sve moguce medalje sa Jokicem i 4 panja u reprezentaciji. Ajj ne tupi.
g

gostimeeee

pre 11 meseci

Ma nasapunjajte mi karingtona
@

@gostimeeeee

pre 11 meseci

Dodji mili da ti ga nasapunjamo