Džon Holand (©MN Press)
Džon Holand (©MN Press)

Džon Holand umesto na Kanarska Ostrva stiže u Tel Aviv

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 20:54

Iskusni krilni košarkaš ipak neće u Gran Kanariju

Nedugo pošto se rastao sa Crvenom zvezdom, Džon Holand se dovodio bio u vezu sa osvajačem Evrokupa Gran Kanarijom. Umesto Kanarskih Ostrva, doskorašnji član crveno-belih karijeru nastavlja u Izraelu.

Prema informacijama tamošnjih medija, Holand je pred potpisom za Hapoel iz Tel Aviva, sa kojim će imati ugovor za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Iskusni krilni košarkaš iz Bronksa vraća se u Izrael gde je već nastupao za Hapoel Jerusalim tokom sezone 2019/20. Tačnije od decembra, pa sve do jula, posle čega je otišao u Uniks iz Kazanja.

Holand se tako ponovo vraća u Evrokup, u tim koji je imao dobru debitantsku sezonu u tom takmičenju kod trenera Denija Franka. Hapoel je igrao četvrtfinale, a ove sezone igraće u Grupi A zajedno sa Huventudom, Cedevitom Olimpijom, Parizom, Venecijom, Vulvsima iz Vilnjusa, Bešiktašom, Hamburgom, Prometejem i London Lajonsima.

Džon Holand je sa Bursom igrao finale Evrokupa 2022. godine, dok je na klupi bio Dušan Alimpijević. Dobre igre preporučile su ga Crvenoj zvezdi, gde je prošle sezone imao prosek od 3,6 poena na 22 utakmice Evrolige. 


tagovi

Džon HolandHapoel Tel AvivEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara