Nikola Jokić i Džok Lendejl (AFP)
Nikola Jokić i Džok Lendejl (AFP)

Ekspresno izvinjenje Jokiću: Nije samo MVP kandidat, već jedan od najvećih u istoriji

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.05.23. | 01:44

Pokajničke reči Marka Džeksona nakon ogromnog pritiska javnosti

Požar se proširio društvenim mrežama nakon što je noćas obelodanjeno da je nekadašnji NBA All-star i aktuelni konsultat ESPN-a Mark Džekson čovek koji nije uvrstio Nikolu Jokića među TOP5 u MVP glasanju. Manje od sat vremena otkako je isplivalo Džeksonovo ime, njegova kompetentnost pretila je da sagori u buktinji opravdanih podsmeha. Jer Jokiću je mesto de fakto među pet, a mnogi bi se saglasili i da je komotno mogao i treći put zaredom da ponese zvanje najkorisnijeg igrača NBA lige.

Shvativši to, Džekson je momentalno postao svestan svoje ogromne greše, te brže bolje pohitao da se izvini. A u tom izvinjenju uzdigao prvu zvezdu Denver Nagetsa u NBA sazvežđa.

Izabrane vesti

"Napravio sam nenamernu grešku prilikom davanja MVP glasova. Moje izvinjenje Denveru i Nikoli Jokiću. On ne samo da je legitimni MVP kandidat koji zaslužuje glas, već je zaista jedan od najvećih košarkaša svih vremena. Jedan od deset najboljih centara u istoriji.", rekao je Džekson koji je prethodno ispričao: "Ljudi jednostavno greše. Nisam neko ko radi stvari zarad klika, da bih bio u trendu... Apsolutno moja greška. Razmišljam, kako li sam tako pogrešio. Stavio sam dva centra, jedno krilo i dva beka i uopšte nisam razmišljao. I dalje bih dao MVP glas Embidu, ali Janis i Džoker bi trebalo da budu na drugom i trećem mestu. Jokić ima neverovatnu godinu i nastavlja da piše istoriju", pravdao se Džekson.




tagovi

Nikola JokićMVP NBA ligeDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara