Komentari na vest

Embid dobio prvu bitku i sa 41 poenom zatrpao Jokića i Denver

у

утепа

pre 3 meseca

те, бато.
g

gos32843

pre 3 meseca

Toliko o tome koliko je u odbrani dobar Embild, Jokic imao 8 ofanzivnih skokova, vise nego Embild ukupno.
P

Pobegulja Crnačka

pre 3 meseca

Naravno opet je utakmica bila u Filadelfiji :) U Denveru "povredjen"
G

Gost X

pre 3 meseca

Ljudi shvatite Jokica boli ona stvar za Embida i da se nesto kao njemu, nama ili NBA publici dokazuje. Covek je kao sto svi znamo teska flegma, igra koliko mu se igra i kako mu se igra i jedva ceka da ode kuci ili da gleda konje. On je svoje dokazao i odradio, bio MVP 2x, osvojio prsten, bio MVP finala, dobio max ugovor... Steta je sto nema motivaciju i radne navike npr kao nekada Brajant i zelju da bude najbolji, jer poseduje vanserijski talenat i mogao bi da bude jedan od najboljih kosarkasa ikada kada bi se posvetio 100% kosarci.
G

Gost RS

pre 3 meseca

Nije to baš sve tako kao što kažeš. Ubija se on on rada i treninga da bi mogao da se rve svaku drugu noć sa protivnicima. Neko ko ima maksimalan ugovor ne igra baš kako i koliko hoće već tu i trener određuje. A i Jokara malo pretjeruje sa tim nekim stavom u izjavama nije on toliki kuler kao što mi mislimo.
С

СРБИН007

pre 3 meseca

ЕМБИДЕ,СРБИНЕ!!!
c

cv

pre 3 meseca

kao sto govorim odavno da je embid bolji jer jokica ne zanimaju toliko poeni ali ovde si morao da preuzmes odgovornost i da potegnes sa poenima kad je bitno.
c

cr24

pre 3 meseca

Kompletna prva petorka Denvera je sinoc izasla na teren povredjena-rovita. Sve je ovo ok, forma se polako uzdize, imaju najvise pobeda na zapadu. Ako ih teze povrede mimoidju, uz fer sudjenje, i ove godine finale je tu.
M

Mućak

pre 3 meseca

Kao da su zamenili uloge , kad covek pogleda statistiku, bez da procita imena.😹
K

Kobe

pre 3 meseca

Bas mu je pripala, svaka mu cast, dobio 15 slobodnih bacanja Jokic 4. Pogledas ga faul, dok Jokica tuku, vuku, grebu, guraju prilikom suta, i nikom nista. Smijesno stvarno, cirkus od lige, ne smije bijeli igrac biti najbolji.
s

sashki85

pre 3 meseca

secam se da sam nedavno gledao video od nekig nba košarkaša na nekom podkastu kako priča i namestanju u nba. kako se namestaju poeni za ili protiv igraca, okupan broj poena, razlika u poenima itd... tako da sezonska utakmica ne znači ana baš ništa.
D

Drasko Ct

pre 3 meseca

Griješiš, jer vjerovatno nisi gledao utakmicu. Čovjek je čudovište, konstantno agresivan, uvijek napada. Vjeruj da mu ništa sinoć nije poklonjeno. Za razliku od njega Jokić nije gledao na koš, prosto nije dolazio u situaciju da ga fauliraju
K

Kobe

pre 3 meseca

Ne grijesim, gledao sam utakmicu. Lik nije nikakva zvijer, nego te sudije odmah isijeku kad igras odbranu nad njim, da posle moras da ga gledas. Jokic igra dosta nize na postu od njega, nonstop kontakt, dok on igra fejsap cesto, i flopuje i prodaje nepostojece faulove koje mu sviraju.
G

Gosti

pre 3 meseca

'nate,karma..idi potpisi jos jednom,mozda se resetuje..
P

Pumpalo

pre 3 meseca

Embid duplo bolji igrac
B

Berlondo

pre 3 meseca

To ti kao kad je Zvezda bolja od Partizana i osvoji titulu, ali u derbiju ne moze da izdominira.Isto tako i Jokic kao Zvezda, ima strah od Embida.Zajebi titulu kad ne mozes da pobedis najboljeg pratioca

Bojank91

pre 3 meseca

Kratko pamćenje imaš
0

0211

pre 3 meseca

Žoc 1 trofej od 10.
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Au da brate stvarno si uporedio, kako si se samo setio, bas top...nema razlike...a zaboravio si da kazes da je Embid bezao od duela kad gostuju, to mi nesto slicno kao vi iz KLS 🤣
g

gost iz Draznja

pre 3 meseca

Sad Vam je svima jasno da je Embiid trenutno bolji od Jokica. Nema razloga za pljuvanje Embiida. Prošle godine je Mvp bio nezasluzeno Embiid ali ove će biti zasluženo. Ali timski mislim da Fila ima da ispadne mnogo rano, a zato će Denver da dogura daleko, ko zna mozda osvoji ponovo.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

gost iz Draznja-Na osnovu čega si zaključio da će biti zasluženo.Embid u ovom trenutku je odigrao 12 utakmica manje od Jokića,jedino u čemu je bolji su slobodnja bacanja koja ima 100 više izvedenih i 30 poena po meču.Jokić je bolji u skokovima ,asistencijama,bolji procenat šuta,ukradene lopte...
s

samuel bn

pre 3 meseca

Hejteri, dodje Embid, pojede sarmu i ode...
I

Istinski

pre 3 meseca

Mvp
7

777

pre 3 meseca

Denver bez Jokica=Detroit
n

nebitno.

pre 3 meseca

play off se racuna i rezultat tamo..
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Smarate. Obavestite nas kad ide u Pariz.
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

411 DD Nikole Jokića,oboriće i taj rekord kao i TD.Dankan na prvom mestu ima 841 DD.
V

Voždovac

pre 3 meseca

Ovakav tekst znači samo jedno. Embid glasao za Bajdena 🤡
n

ne zna

pre 3 meseca

Džoel......
V

Vuk 77

pre 3 meseca

Bolomboj?
M

Mkd

pre 3 meseca

Sjajan je kosarkas Embid, Jokic previse gledao da razigra saigrace umesto sam ovo da resava, ali opet prosto je neverovatno sta se svira Embidu. Mada, ne moze da mu se ospori da je strasan i ozbiljan kosgeter. Revans uskoro.
o

objasnio

pre 3 meseca

emvipiid