Komentari na vest

Embid se hrani Jokićem: Shvatio sam lično kada si rekao da je Džokera najteže čuvati

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sto bi rekli gospodin Zeljko Joksimovic i gospodin Toni Cetinski jos se hranim istom zabludom.Dajte lepo Embidu jednu Joker guaranu.
G

Gost997

pre oko 1 godinu

Jadan li je NBA kada je bitnija statistika i neke i dividualne nagrade nego ko ce praten osvojiti, zato se svakom nornalnom zgadio poslednjih 5 6 godina
t

trn

pre oko 1 godinu

u oku Partizan....mocni smo!!! Nego sta je sa saopstenjem... da nije mali zaspao?
l

lambretta

pre oko 1 godinu

Trn u oku a ti dzvagas o tome na vesti o Embidu? Twilight zone
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Stvarno je smejurija porediti Jokića i ovog što par godina samo kmeči da bude MVP. Embid tehnika nula, asistencija nula. Dečko će se obesiti ako Jokić opet bude MVP. Po mom nekom skromnom mišljenju Adetokumbo je veći kvalitet od Embida. U stvari po meni Embid nije ni u top 5 najkvalitetnijih igrača u NBA.
B

Boaće

pre oko 1 godinu

Jok! Ti si... Poznavanje košarke ti je više nego skromno...
g

gaizka

pre oko 1 godinu

Lik se istripovao , a za par dana će njihov duel u Koloradu
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Taj Kendrik Perkins je jedan od najodvratnijih i najprgavijih igraca koji se pojavio u NBA. Ne kaze se uzalud da su oci ogledalo duse, a kod njega se na licu vidi mrznja prema belcima.
9

9990

pre oko 1 godinu

Embid ako ne osvoji nagradu ima da izvrsi samoubistvo. Embid je previse opterecen Jokicem dok je Nikola potpuno opusten igra za tim ne interesuje ga statistika koliko puta se desilo da Denver ima ubeljivu prednost i Jokic izadje iz igre tokom trece cetvrtine i vise ne ulazi u igru i koliko puta se desilo da mu fali jedan skok ili asistencija za trip dabl uz to pogledajte koliko je Embid zasticen kod sudija svaki mec izvede 15-20 bacanja.
B

Boaće

pre oko 1 godinu

Sigurno ga čašćavaju... Dobar je sa svim sudijama...

Scholes

pre oko 1 godinu

Dobice nagradu Embid jer Ameri ne cene znanje nego teatralnost. Sto se tice kosarke Joker je pojam za Embida.
N

No.1

pre oko 1 godinu

Znači Jokić je dve godine za redom bio najbolji teatralista u nba! Ove godine je gusto ali ako bude najbolji teatralista i ove biće da je to na ceni košarkaški IQ i da ameri ipak najbolje igraju, vole i cene košarku... Kakav smo mi zaguljen narod, neuništivi!
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Partizanovci sigurno navijaju za Embida u toj trci.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Postoji slika i tvit iz 2010 godine, Jokić je tada bodrio Partizan ali vi se verovatno ne sećate pošto vaš tim tada nije ni bio u planu.
G

Gostm

pre oko 1 godinu

dete,idi uči...
@

@milojko

pre oko 1 godinu

verovatno postoji ceo album slika sase djordjevica u zvezdinom dresu, po tebi je to siguran znak da je on veliki zvezdas.a uostalom, nije mi jasno koga je briga za koga navija jokic i sta to menja u vasim zivotima???da ne ocekujete da se vrati da igra iz ljubavi?
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Hahah dokaz koliko su neinteligentni navijaci Partizana. Napisao sam da navijate za Embida jer podrzavate Lesora protiv Petruseva, preferirate tamnopute igrace u odnosu na domace, i cela sprdnja oko Kameruna, odakle je i Embid. Pozz
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

Koga briga za Partizan i Zvezdu ovde, na vesti o NBA ligi. Totalno nebitno na ovom mestu...