Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Euforija u Atini, stigao Hezonja: Godinama sam želeo da zaigram za Panatinaikos, to je religija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.21. | 20:52

Navijači Zelenih dočekali novog ljubimca

Mario Hezonja sleteo je u Atinu i dobio toplu dobrodošlicu navijača. Veliki broj njih skupio se na aerodromu kako bi dočekali novu zvezdu tima. Ni korona virus nije bio prepreka da mu požele dobrodošlicu.

Dugo pre potpisa za PAO Hezonja je počeo da gradi odnos sa navijačkom bazom Panatinaikosa. Hrvat ima 26 godina i na ovaj način se vraća u Evroligu posle šest godina igranja u NBA ligi.

Izabrane vesti

Hezonja je navijač Panatinaikosa od ranije.

"Oni su moja porodica. Radovao sam se dolasku. Želeo sam to godinama i sada se konačno dogodilo. San je postao java. Kada sam osvojio Evroligu sa juniorima, Panatinaikos je osvojio titulu i tada sam se radovao sa navijačima", rekao je Hezonja po dolasku u Atinu.

Sada kada je trebalo da izabere novi klub po odlasku iz NBA, nije imao dilemu.

"Za mene je postojao samo PAO. On je poput religije ovde. Osvojili su sve. Za mene su Panatinaikosovi navijači najbolji na svetu. Zahvalan sam im na ljubavi koju su pokazali. Bio sam u mnogo timova, ali oni su najfanatičniji navijači", rekao je Hezonja.

Grčki velikan potvrdio je ranije da je angažman hrvatskog reprezentativca aktivan do kraja sezone, s tim da je u ugovoru opcija po kojoj saradnja može da se produži na još godinu dana.

Pogledajte kako je sve izgledalo pri dolasku Hezonje u Atinu…



tagovi

Mario Hezonja

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara