Komentari na vest

Feneru u paklu Pireja malo jedan Gudurić, Olimpijakos plesao po notama maestra Slukasa i otišao u Kaunas

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Slukas je masina Kalates podbacio kod Fenerbahcea.
S

SvrakaShearer

pre 12 meseci

Ovo je bilo jedno od najgorih sudjenja ove sezone u EL. Koliko su samo navlacili na domaci Oli, taj kriterijum faula dijamteralno suprotan. Nisu dozvoljavali Feneru nikako da uhvati prikljicak i dodje recimo na -5. Tri tehnicke Feneru, ona nesportska i iskljucujuca za Gudurica (i da je obican faul svirao, bilo bi sasvim dovoljno). Sramota
s

situ prvak nece biti

pre 12 meseci

gudurc jeste dao dosta al je zato izgubio jedno deset lopti tako da je zavrznica mogla biti zanimljivija dahe gudura malo bolje razmisljao da doda loptu
M

MimiCR7

pre 12 meseci

Barcelona osvaja ove godine, igraju momci, svi su dobri. Našli su formu i odmorni su za razliku od ostalih. Pozz
g

gostasepsol

pre 12 meseci

taj isti gudurić ne moze da sastavi 3 meča da odigra kako treba,bljesne jednu pa ga nema nigde,isto tako igra i u reprezentaciji od sjaja do očaja,nikad s njim načisto nisi.
D

DakaCz

pre 12 meseci

Napred Zvezda napred Oly!

Delija

pre 12 meseci

Tradicija je nastavljena: domaćini ne gube majstorice, a osmoplasirani timovi ne izbacuju najboljeg iz ligaškog dela u doigravanju. LEPO NAPISANO !!! AJMO REAL PO TRADICIJI. Gasi ove milionere iz humske!
B

Biće....

pre 12 meseci

Oly osvaja Evroligu pobedom nad Partizanom
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

ako partizan udje u finale protiv Oly, dobija to 100%. Medjutim, mislim da su sanse partizana da prodje Real pa Barsu manje od 10%.
D

Dzi

pre 12 meseci

3 grcka igraca u Olimpijakosu sa ucinkom i nijedan turski igrac u Feneru...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

kako nijedan, pa Guduric dao 20+
R

Realno...

pre 12 meseci

Hm, a reče jedan stručnjak prošle nedelje da je Marinković bolji od Gudurića.... Hahahahahha... Ali ne zameram, ovde je dozvoljeno da pišu ljudi koji ne znaju ni pravila, kao taj vrvtn...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

guduric nije odigrao jednu dobru partiju kada je bilo bas bitno a da je tim pobedio. Da,on saspe 30 poena kada tim gubi ili da 35 u ligaskom delu. Niko nikada jos nije video Gudurica da isporuci 20+ u pobedi fenera kada je u pitanju f4, finale ili nesto slicno. U reprezentaciji se to narocito videlo, da ubacice 25 poena velikoj britaniji, ali Italiji ce bacati kamenje ceo dan ako treba. Isto i veceras. Nije Vanja bolji igrac od Gudurica, Marko je bolji. Ali kada ti zivot zavisi pre bi voleo da imas Vanju u timu nego Gudurica.
e

ejao

pre 12 meseci

Možete vi da se ložite koliko hoćete ali on u reprezentaciji opet ništa neće pružiti. Evo gotovo sam siguran da će na ovom Mundobaksetu marinkoviv imati bolju rolu od njega.
S

Svašta da čujem

pre 12 meseci

Gudura kažete ne igra dobro bitne utakmice, pa jel smo to kao zaboravili polivanje na svakom bitnijem derbiju.....
o

ok

pre 12 meseci

Mene inspirisu ovi navijaci koji sport prate sa portala. Uporedjenje igraca koji je igrao NBA i onog koji se jedva ugurao negde u Spaniji i nebitan je za tim u kome je, bizarnost. Problem Gudurica je taj sto je Zvezdas i sto je sam dobio ove njihove milionere u sred Bgd. Covek je nedovoljan ali Sanjica nas covek. Sto se selektora tice njemu dobro kaplje sve penzija veliki ugovor sa savezom. Radi kako mu se kaze. Cirkus je kada su mu reprezentativci Smailagic i Trifunovic igraci koji parket nisu videli kroz sezonu uvezbavajuci aplauz. Pirocanac je eliminacijom Teodosica osakatio reprezentaciju na evropskom. I jos nesto lideri se igrom namecu ne dekretom.
g

gost1978

pre 12 meseci

znaci sa ciganima finale u kaunasu
R

Realno...

pre 12 meseci

Da! Aliiii... I španci su cigani, msm ko god prošao u drugom polufinalu, Real ili Barsa.
D

Da1

pre 12 meseci

Da
G

Grobarija

pre 12 meseci

Nadam se da će se država konačno otvoriti, da uspeno da zadržimo Lesora i izjednačimo pinudu PAO-a od 1.5+2 miliona i da ponudimo Slukasu bar 1.8 + 2.5! Ako daju njima za Kampaca nek daju i nama potlačenima neke mrvice!
g

ghost5

pre 12 meseci

Ovo je sramota za ovog nesrecnika Kalatesa, pa suncetijebem dal bi to cudoviste moglo da igra u Borcu iz Cacka? A ovaj Dorsi, kojom magijom ga neko pustio u bilo koji nba tim, koju ludu srecu treba da imas da se profesionalno bavis kosarkom a da blage veze nemas, bas nista. Gudura svaka cast majstore, od grobara
l

lepa sela lepo gore

pre 12 meseci

nemoj tako, meni posle cetvrte utakmice govorili da se ne sramotim za Kalatesa kad sam rekao da je najveca prevara u istoriji elitnog sporta…….
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

Ozbiljan tim sebi ne sme da dopusti Kalatesa i Dorsija u rotaciji... To su igraci za Valensiju, Albu, AEK, PAO, ne za pretendenta za F4. Jednostavno nemaju sta da ponude kada se koncentrise kvalitet i skupi odbrana. Stetocine. Pre bih izabrao tandeme Zvezde i Partizana na pleju nego njih dvojcu. Kampaco + Ivanovic/Markovic ili Madar + Egzum/Avramovic su mnogo bolje opcije.
P

Pa i da

pre 12 meseci

Pa sramotis se, jer je covek veteran. Vise nije u zenitu karijere.
c

cv

pre 12 meseci

ne moze sam Buker glavni centar nije igrao a ni vilbekin ni bjelica
G

Grobar NBG

pre 12 meseci

Crni Fener, Gudurić sam igrao...Sem njega, očaaajj...
Z

ZzzRrr

pre 12 meseci

Slukas majstor velikih utakmica. Rešio utakmice broj 3 i 5
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Bolji je Trifa od Gudure.
R

Realno...

pre 12 meseci

Hahahaha...daaa... Rekoše i Marinković! Kome u Baskoniji rekord u EL 12 poena! 😂😂😂
g

gost4

pre 12 meseci

U klubovima je Gudura uvek igrao dobro malo je bio tanji tamo gde smo svi ocekivali a to je reprezentacija, verujem da za celo evropsko prvenstvo nije dao poena koliko je dao danas
G

Grobarija

pre 12 meseci

U NBA2K i to možda
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Bitno je da je Ogi Jaramaz odigrao fantasticno. Pa od Ogija Jaramaza i od Vanje Marinkovica nema mesta da igra.