Komentari na vest

Finale bez trunke neizvesnosti, Zvezdina demonstracija sile i razlika od 29 poena, povredio se Lojd

P

Prva klapa

pre gotovo 3 godine

📡 Razbijači.
B

Biograd na moru

pre gotovo 3 godine

Kad je ovakva Mega izbačila partizan,onda je sve jasno đe su i šta ig čeka u narednoj sezoni!Savić je došo,još samo uprava,trener i igrači i pali se mašina!
V

Viša trenerska

pre gotovo 3 godine

Sa moje stručne tačke gledišta,Crvena Zvezda je rutinski dobila ovu utakmicu!Pre svega zahvaljujući dobroj odbrani! Najbolji košarkaši Mege Simonović i Petrušev su bili odsečeni u napadu!Konačno da Petrušev vidi protiv kvalitetne ekipe gde mu je mesto!Simanić nikad neće postati vrhunski igrač!To je jasno kao dan.
G

GostCZ

pre gotovo 3 godine

Aco, ti li si?
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Radonjić isključio Petruševa i Simonovića iz igre. To sam očekivao. Kod Mege vredni pomena Kazalon i Novak.
R

Radonjizam

pre gotovo 3 godine

SAMO JEDNA REC: RADONJIC !!!
G

GostTataMata

pre gotovo 3 godine

Najveća ironija je da u Zvezdi koja slovi kao legija stranaca i mesto za usporavanje razvoja mladih, dominiraju domaći talenti. U Megi najbolji igrač večeri upravo stranac; a kao taj klub se predstavlja kao odskočna daska za talente
g

golst

pre gotovo 3 godine

Ako je partizan srpski boston seltiksi ona je zvezda srpski lejkersi
F

FMP

pre gotovo 3 godine

kakve veze zvezda ima sa ovim veceras ?
R

Realni Arth

pre gotovo 3 godine

Moram da pisem, prvo Bravo Radonja, kakvo spremanje ekipe, taktike, motivacije..., Dejan je jedan, i jedini za ABA titule. Par reci, Simanic nije uspeo u Zvezdi zato sto decko jednostavno nije konstantan i kao da je nezainteresovan, eto imali smo sanse da ga konacno gledamo i protiv nas, isti Siamnic, jedan sekund eksplodira i onda nestane. Jos jedna stvar, nije veceras Zvezda pobedila zato sto pogodila tri trojke u zadnjim sekundama. Odbrana granitna, bas kad je trebalo, sut nam je isto isao, i eto dobili prvu tekmu. Rekao sam bravo za Radonju jer mi bukvalno imamo najslabije bekove od prve 4 ekipe u ABA, ali zaista, Hol nema kvalitet za nesto ozbiljno, a na zalost nema ni sut, Uskok je mlad odbrana mnogo lose, popravice on to, Radonja ima da ga podesava do naredne sezone. Mega ima Tepu i Novaka, bolji su od nasih kako god. Slusam izjavu trenera Mege, kao nismo ovo nismo, ono, a sto niste genije, protiv Partizan islo ali sad ne ide, pa naravno ne ide kad Zvezda vas samlela sa odbranom, agresivnoscu, i eto potrefilo se da ide i sut, ali verujte mi da bi i na manje poena ponovo Zvezda dobila, jer definitivno Radonja ima neku moc koju prenese igracima. Kad se samo setim posle 1:1 u finale ABA protiv Partizan dok je Vujosevic bio trener, ja sam bio skeptican do neba, jer Dule imao prednost iskustvom pa i znanjem, imao tim sa Macvanom, Tepicem, Milosavljevicem, Milutinovim, Pavlovicem i par amera, i dobija Zvezda i to dva puta pred njihovom publikom, to mi je najdraza titula od svih do sada, jer je bila najteza. Zbog gore navedenog, mislim da Radonja i Zvezda imaju prednost od svih ekipa u ABA, nisam spominjao navijanje, atmosferu, i ludnicu koju prave navijaci, jer nismo je imali ove godine zbiog poznatih razloga, i nije bas da je imala neku ulogu, mozda protiv Djetica. Ko god hoce mozemo da se kladimo da i iduce godine isto ce da bude ko ova, mozda KUP pustamo ali ABA nikako, osim ako dobijemo licencu na tri godine, onda vec igrali bi samo zbog prestiza. :-), :-),:-)!!!
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Tebi je Tepic danas bio bolji?Salis se?
G

Gost 2244

pre gotovo 3 godine

Mala ispravka ispratili smo Partizan u polufinalu i meni je ta pobeda najdraza a posle smo u finalu sa cedevitom uzeli titulu i to prvu, svakako da je Radonjic odavno ispisao istoriju, e sad nakon tog poraza cika Dulo je isao da place po svim mogucim televizorima, kako upalis isti Dulo kuka kako ga unistava lopov Covic sa sve drzavom, istina boli Dejo ga je nadigrao pred njegovom publikom a sezonu pre izuo ga iz gaca Nolan Smit trojkom sa skoro pola i izbacio iz evrolige, eto malo podsecanje za sve teoreticare zavere sta se zapravo desavalo i ko je unistio Partizan, veliko hvala Deji Radonjicu.
Č

Čikago

pre gotovo 3 godine

Novinar: Gospodine Radonjiću, čime se vi bavite? Radonjić: Dominacijom 🔴⚪💪 #radonjizam #kkcz
F

FMP

pre gotovo 3 godine

dominacijom balkana ...a ako je tolika para bacena na titule za balkan onda se lazite i dalje
F

Falko

pre gotovo 3 godine

Mnogo dobar sut za tri.Nova titula Radonjica.Treba vec videti da li je realan Nedović i Marko Simonović iz Mege za sledecu godinu.
F

FMP

pre gotovo 3 godine

da bre da se konacno napadne to 16-to mesto u EL
H

Hah

pre gotovo 3 godine

Da konacno napadnete tu Evroligu pose 10 godina hahahahaha
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Crvena furija.
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 3 godine

Steta zbog Lojda
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Ironičan sam normalno haha
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Nema sta Mega da trazi protiv nase evroligaske odbrane a jedino ispade da smo u Titogradu mesari i nigde drugde znaci tu nesto realno ne stima,,,,,
N

Nadam se ...

pre gotovo 3 godine

...da je ovo bila poslednja sezona ABA. Ono je stvarno mučno za gledati. Igraš triler završnice sa ekipom koju si trebao da ispratis kao Megu večeras.
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

🏆🏆🏆
У

УЛТРА....

pre gotovo 3 godine

КАКВА ДЕМОНСТРАЦИЈА СИЛЕ.. КАКО СМРВИСМО ЕКИПУ КПЈА СЕ ИЖИВЉАВАЛА НА НЕКИМ САМОПРОКЛАМОВАНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА АО ХАХААХАХАХАХА ИЗЈЕДНАЧАВАЊЕ СА ТИТУЛАМА ВЕОМА БЛИЗУ А САМОПРОКЛАМОВАНИ ВАЈЛДКАЛДЕРСИ НЕВЕРА ХАХААХАХА
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ovo je verovatno bila najlakša pobeda protiv Mege od svih do sad. 30 razlike, opušteno. Utakmica dobijena u prvoj četvrtini, pre svega skokovima u napadu. Ne znam da li je dobro ili loše što se Lojd povredio, u svakom slučaju nadam se da nije ništa ozbiljno. Danas nas je šut služio za sve ono što nije protiv Budućnosti. Ulazile su neke frljoke, čudo. Ne treba nam ono skandiranje Petruševu, jer je momak na mestu, naš reprezentativac, ništa loše nije ni rekao ni uradio protiv Zvezde. Jednostavno je ružno i degutantno. U sledećoj utakmici očekujem bolju i odlučniju Megu, Zvezdu šut vrlo verovatno neće da služi kao danas, tako da očekujem neizvesniju utakmicu, i naravno pobedu Zvezde.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Ja sam bolji igrač od Uskokovića, Čoviću reaguj!
z

zak

pre gotovo 3 godine

Profesorski.