Komentari na vest

Finiks s Durantom – najbolja ekipa Zapadne konferencije

k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Svakako prsten ide na zapad, a jedini kandidati su GS, Denver, i mnogi će se smejati, ali Klipersi. Naravno sa zdravim i spremnim Kavaiem. Ni jedan tim, makar bio sastavljen od juniora, ne može se nazvati autsajderom ako ima Kavaia. Toliko je moćan njegov uticaj na ekipu. Što se tiče navodno najjačeg Finiksa, reći ću samo da su svojevremeno Pejton i Meloun došli kod Kobija i Šeka u inače moćne Lejkerse, za veteranski minimum, samo da bi uzeli prsten pred kraj karijere. I naravno, nisu uzeli. Isto tako neće ni Finiks.
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Mogli su da ostave ovaj kostur od mladih zvezda plus CP3,koji bi uz možda još nekog veterana napali ponovo titulu. Ali.. Igrač kalibra KD ti se desi jednom u karijeri.. Da možeš da ga priuštiš. Ovo je i svojevrstan omaž Chrisu Paulu,da poteraju prsten dok je majstor još tu. Zato veliki respekt za Sunse. Ne zaboravite i da u Az već decenijama imaju najbolji medical stuff u ligi,da produžuju karijere igračima. Ako ostanu zdravi( PHX ove sezone još nije sastavio dve utakmice u punom sastavu, neverovatan niz povreda),teško će bilo ko da im parira. Imaš sada,po meni,dvojicu najboljih šutera u ligi,generala na pleju i Aytona pod košem koji konačno pokazuje zašto je bio prvi pik na draftu. Možda tu fali malo snage na 4,sigurno će probati još nekoga da dovedu. Tu je i Dario koji se vraća posle operacije ukrštenih ligamenata,počinje da liči na onog igrača od pre povrede iz finala 21. Arizona polako postaje nova California,mnogo se mid-level bogataša doselilo poslednjih godina,a košarka je sport koji se u pustinji obožava. Dolazak Ishbie i KD je logičan nastavak priče.. Da li je kucnuo čas da titula konačno dođe u PHX,AZ?
K

Kostajnica

pre oko 1 godinu

Denver nije za američke pojmove tržište tipa LA,NY, Dalasa ali opet su Jokari u ovih 5-6 g mogli sklapati bolju ekipu a on nije napadački kapacitet Novickog da to može nadoknaditi.
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Tačno tako, nije kapacitet Novickog, već bolji.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

U tome je poenta sto ne menja tim... Biti MVP 2 puta za redom u prosecnoj ekipi govori koliko je MOCAN NIKOLA JOKIC....
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Titule osvaja tim... Magije pravi pojedinac... NIKOLA JOKIC... 😉

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Ako se slegne sve kako treba, titula bi realno trebalo da završi u rukama Sansa.. Ali za to mora KD da bude zdrav.. Jer dok je zdrav i dok igra, realno je najbolji košarkaš današnjice..
L

Laufer

pre oko 1 godinu

Do kada vise bajke o Durantu? Covek sa najlepsim stilom svakako, ali nista vise od toga. Dajte mu Karija i Tompsona i sme sa svakim jedan na jedan da igra.
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Емире треба уклопити екипу у којој 3 играча хоће лопту за себе.
S

Svesamistrucnjaci

pre oko 1 godinu

Obozavam koliko se podcenjuje Denver tim koji trenutno igra najlepsu kosarku u ligi Kad krene plejof Jokic ce uzimati i vise suteva i imati mnogo vecu minutazu Denver osvaja pazite sta sam vam rekao Jedini tim koji moze da im stane na put je Boston, kakav crni Durent
B

BN

pre oko 1 godinu

Potpisujem. Volim Durija ali realno vise nije kao prd 2 3 sezone. Jokaric bi trebao da uzme makar zapadnu konferenciju.
G

Gost⁰¹

pre oko 1 godinu

svake godine Denver igra najlepsu kosarku ali kada dodje playoff na zalost raspadnu se i to iz razloga sto Jokic ne moze sam, za titulu mu fali pravi superstar pored njega, to je činjenica
G

Gostinjo

pre oko 1 godinu

Raspadnu se, jer osim Gordona niko O od odbrane nije igrao. Sada, sa dva Brauna i KCP- iem mozda mogu nesto i da odbrane. Ako je tačno da je Toronto dao sve na berzu osim Barnsa, da su pametni Portera da uvaljaju za O.G. Anunoby-a i mogu lagano ako su svi u Denveru zdravi Finiksu na megdan.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Kako to, zar nije Denver?
Z

Znik

pre oko 1 godinu

Ubedljivo najbolji. Denver nema sta da trazi u plej ofu vise od cetvrtfinala. Agresivna odbrana nad njim i uvode ga u problem sa faulovima. Finiksu ce najveci protivnik niti Klipersi. Finale ocekujem Finiks-Boston.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Denver nece dalje od osmine finala.
n

ne slažem se

pre oko 1 godinu

uopšte! Marej igra na 70-80% od pre povrede. Mislim da u 6 tekmi izbacuju Feniks,mada po mom mišljenju sve će zavisiti kako će odigrati CP...
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Ima nesto i lepoti, mashti, magiji... NIKOLA JOKIC 👍
P

Pohahontas

pre oko 1 godinu

Jeste Srki, zato je vec osmu sezonu u Denveru, i nikako da predje u jaci klub.

NemanjaKZ

pre oko 1 godinu

@Pohahontas: Zasto jednostavno ne produzis dalje ako nemas blage veze...
D

Da, ima nesto

pre oko 1 godinu

U masti i magiji, ali kad je rec o Djokovicu i Federeru onda se broje samo titule? Licemeran si Srki

NemanjaKZ

pre oko 1 godinu

@Da, ima nesto: Stvar ukusa. Mozda se meni na oko nije svidjala igra Federera, a jeste Djokovica, kad vec poredis to. Covek izneo svoje misljenje, a ti mozes da se slozis ili ne.
A

Ako budu zdravi...

pre oko 1 godinu

Durent 34, Pol 37... Na papiru su odličan tim. Treba sve to da klikne i da se uigraju do početka plejofa i da ih zaobiđu povrede.
t

top g

pre oko 1 godinu

Sto se povreda tice svakako, ali sto se tice godina i ne bas. Ovih godina igraci sve cesce igraju na visokom nivou i posle 35. Durent je i dalje igrac koji belezi 30 i kad je zdrav izgleda nezaustavljivo. Ima on jos godina pred sobom

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

ХАХАХАХАХАХАХА па јел Јокић са денвером игра у северној? Ко све пише о кошарци!
N

No.1

pre oko 1 godinu

Naslov i tekst su na mestu posebno što su odigrali 0 (nula) utakmica i nemaju za sada nijedan poraz!!!
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Denever ce proci prvi krug i to je to od njih. Vec su jednom bili prvi i nista pokazali nisu. Nema Denver pored Jokica kvalitet, covjek sam igra.