Komentari na vest

FMP započeo pripreme za novu sezonu sa šest novajlija, zakazao provere sa Hapoelom i Oldenburgom

X

X

pre 9 meseci

Ajmo Zvezdo, tripla kruna ove godine!
K

Khal Drogo

pre 9 meseci

ФМП је развојни тим Звезде и ранијих година оријентација бјеше да се у тиму кале колико јуче надарени јуниори Звезде на прелазу у сениорску кошарку. Прошле сезоне имали смо заокрет и оријентацију гомилања странаца који су ту били на провјери и има ли материјала за први тим Звезде. И ове сезоне довели су већ четворицу странаца, тројицу Амера и Црногорца Живановића, ваљда више неће. А било би свакако добро да се поред младих Огњена Матовића и Андрије Вуковића у тим уврсте и Звездини изузетно надарени јуниори Лазар Гачић и Лазар Ђоковић, свакако је за њихов развој боље да играју у ФМП-у него у Младости, АБА је ипак јача лига од КЛС, вјерујем да имају већ сада квалитет, чак не мислим да су на много нижем нивоу од Степановића и Суботића који су конкуренција на тој позицији а кроз сезону ће наравно напредовати.
g

gost4

pre 9 meseci

koje to mlade je razvijao FMP pre par sezona? koga je Zvezda uzela iz FMP-a? u poslednjih 10 godina jedini su dobili sansu Davidovac, Lazarevic i Guduric. kada je Andjus (pre 3-4 godine) govorio da FMP treba da razvija Zvezdine mlade igrace, Čović ga je prebio ko mačku.
J

Jtd

pre 9 meseci

Kad se setim koliko su hvalili mura a njegovo vreme u fmp se meri danima a ne mesecima. Tim sa domacim igracima koji sluze za razigravanje stranaca, i u pravu si, losiji za najmanje 30%
S

Sten Kolimor

pre 9 meseci

Gde ode Djenka? Po imenima slabiji su bar 30% nego prosle sezone!