Komentari na vest

Gorak ukus posle Zadra: Zvezdin pad u ključnim momentima se ponavlja

D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ista stvar je i u KK i u FK. Mislim da su i Čović i Terzić došli do maksimuma, i da ne mogu preko toga. Stagniramo već par godina u oba sporta. Možda je vreme za promene u rukovodstvu.
M

Mile i to onaj sa Cubure

pre preko 1 godinu

Pa,jednom treba biti realan. Pogresno smo dovodili igrace i nema hemije tima. Pazite ovako 17 igraca uvek je neko nezadovoljan sto ostaje van rotacije. Sada nemojmo price oko toga da je veliki broj utakmica rotacija od 14-15 igraca je stvarno dobra i nema potreb za vecom. Ovako mi stvaramo razdor izmedju igraca i smesno je dokle idemo. Recimo Kuzmic je sigurno zadovoljan jer je peti centar isto tako i Rasuljica. Dalje da ne pricam sta mislim o kvalitetima obojice sto ih nismo otpustili ili sta smo ovog potonjeg i potpisali. Ne bih sve svalio na trenera on i nije bio tu vec sa reprezentacijom kada je vecina stranih igraca dovodjena.
V

Voip

pre preko 1 godinu

Ekipa bila skoro formirana, prosli pripreme i liga se evo zahuktala a od igre niti glave niti repa. Strucni stab ludilo mozga. Kao da sji deci dao trkacki auto a oni ne znaju kad treba presaltati pa ga uguse, stuca li stuca.
N

Najbolje Resenje

pre preko 1 godinu

PABLO LASO ILI PESIC ZA NOVOG TRENERA! MARKOVIC,KUZMIC I RADULJICA U FMP!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Zna li neko gde su zavrsila ona dva komentatora sa arene posle utakmice cztelekom-zadar?
T

Trotter

pre preko 1 godinu

Kod cokija na reanimaciju.

kln

pre preko 1 godinu

Ljudi domaci teren osvaja aba ligu tako je vec godinama.. ovakav partizan nece kiksnuti nigde u aba osim mozds u derbiju jednom
S

Srbobratele

pre preko 1 godinu

Nije problem trener i igraci, problem je u tome sto je koncept ove Zvezda da dobije samo Partizan, a ostalo ih nista ne interesuje. Napravljena je atmosfera na zivot i smrt ako se dobije ili izgubi od Partizana. Ovo je sve sem ne sport odavno, zbog interesa pojedinaca ekonmskih i drugih, dok ostala narodna masa sluzi da ti isti pojedinci sto vise zarade.
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Problem Zvezde jeste trener. Najveći.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Trener, trener i trener ! Nemamo trenera ! Ovo je pokusaj koji ne sluti na dobro ! ako nije kriv trener, pa onda ajde da vidimo otkaze losih igraca. Holand, Martin, Raduljica, Petrusev, sta oni igraju ?!
v

volim ZVEZDU

pre preko 1 godinu

ALi realno losi smo...jako losi...ni odbrane ,a ni napada..tuga...ejj neki Zadar nas pobedi kod kuce...pa jbg.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Tim, kao tim po imenima nije los, sigurno ne los da bi izgubio od Zadra kod kuce, gde pritom Zadru nije igrao najbolji igrac. Jednostavno trener ne zna sta radi, covek nema ni ideju. Ne zna se ko igra u prvoj petorci, ko kad ulazi, ko ima koliko minuta. Ne zna se ko sta radi na terenu. Sinoc odbrana i skok kriminalni.
D

Dragan P

pre preko 1 godinu

Poraz ko poraz nije prvi ni poslednji , problem ove Zvezde je što nema ni glavu ni rep kako kaže naš narod nezna se baš ništa . Prvo dolazak Raduljice je mistetija jer je Kuzmić ostao pa Holand što neigra onda minutaža nekih igrača to je rekao i g Djurović , Adams , Dobrić nezna gde se nalazi Ilić nestao Ivanović se čeka evo drugu sezonu i da ne nabrajam jednostavno trener nije uspeo da posloži tim i nije uspeo da nafje prave uloge i on je za ovo stanje najkrivlji i ako je pravi navijač Zvezde kako sam kaže valjda zna šta treba da uradi netreba da čeka Čovića i upravu nego sam da ode .
P

Princip

pre preko 1 godinu

pa covic iste greske kao i prosle godine. penzija.. cuj simonovic..
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Biće ovo mučna sezona
D

Delija istok

pre preko 1 godinu

Sramota je kako Dobric igra i odbranu i napad. Skolovasmo ga ovolike godine a on sve gori i gori. Podseca na Simanica. Cirkus sa Raduljicom je bez komentara. Vratite Kuzmica pod hitno jer ce nas svi razbijati sa skokom u napadu. Kriminalno se gradio kos juce i to nema veze da li si nekoga podcenio ili ne.
J

Jalatan

pre preko 1 godinu

Ovo je Zvezdi,mislim, prvi poraz kući posle 7-8 godina od nekog Aba ligaša,a da to nije Bud ili Ced. Čemu onda tolika frka? Jer u novembru uz teži raspored imamo lošiji skor od partizana? Pa oni su prošle godine u ovo vreme već osvojili triplu krunu u košarci i duplu u fudbalu pa na kraju bilo 0/5,uz bežaniju sa terena.
M

Milioneri

pre preko 1 godinu

Ali partizan je jači nego prošle sezone
J

Jalatan

pre preko 1 godinu

Pa i mi smo
M

Mrkalo

pre preko 1 godinu

Isto i ja kazem.Ekipa se uigrava,Nedovic se tek vratio iz povrede,Petrusev se navikava na veliki klub,Vildoza samo sto je dosao.Startna petorka sa Vildozom,Nedovicem,Petrusevim,Holandom i Mitrovicem ce peglati redom,samo polako....
D

Domi

pre preko 1 godinu

Ladno jos nije smenjen Jovanovic hahahahahah
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

A koga sad dovesti, eventualno u decembru a do tad neka nam je Bog u pomoc....

Kontrasu

pre preko 1 godinu

Kako koga, pa Pabla Lasa.
L

Luja

pre preko 1 godinu

@Kontraš |, sa Vladom Jo ni bog nam ne može pomoći. Smena odmah i momentalno. Dovesti Duška Ivanovića da iz gaća istrese ove balerine i mrcine...