Komentari na vest

Grigonis udario na Radonjića: Nismo imali trenera

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Ako je verovati delijama, radonja je bolji strucnjak od Zoca! Kazu da zajedno imaju 9 titula EL i jedan top 9! Ako jedni takvi strucnjaci, koji misle da ofsajd postoji u kosarci kazu ovako nesto, treba im verovati!
s

srecko013

pre oko 1 godinu

.. I da ništa osvojio nije, a jeste. To što je oooo tog najvećeg svih vremena, naterao u beg, je sasvim dovoljno, za muk na jugu.. U III ligu, bre..
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Covek koji ne shvata u kom pravcu ide kosarka, ne shvata da se i treneri menjaju, drzi se nekih "svojih" crvenih slova i ocigledno na vlastitu stetu. Osvojio aba ligu, da sa duplo skupljim i boljim timom od svih ostalih, u el nikad nista uradio nije i sad je dosao do tog nivoa da igraci pricaju lose o njemu sto je u evropi i dalje retkost, smucilo se decku valjda :-). Lici mi na netalentovanog igraca koji sticajem srecnih okolnosti zavrsi u nba a realnost je da gde god ode eto ga u drugom delu sezone na stolici u hali r zeravica
C

Ccccc...

pre oko 1 godinu

Ja vjerujem da nisam ne znaš šta si hteo da napišeš!
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Uvek je dobro da neko nesto ne razume :-)
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ma kako ne. A vi ste sjajni. Užas od igrača igra u Panatanaikosu već duže vreme. Ovo kao Partizanovac pišem.
D

Dedadakaze

pre oko 1 godinu

Najdosledniji ste u pisanju jalovih saopstenja i u odlascima u policiju nizasta....kao djak prvak da kaze učiteljici,ma smesni ste ...
D

Dedadakaze

pre oko 1 godinu

To je "komsinica"....sve polovicno....nista do kraja...ni trenera ni igraca...sve forma i velika laž...Radonjic trener ma ajte molim vas...sve sto dotaknete i uspesno unistite....vi ste perjanica naseg fudbala,BLATO!!!!
G

Grobar95

pre oko 1 godinu

Nije vam radonja nista kriv jednostavno nemate kvalitet losa selekcija igraca
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Trener bez rominga.
M

Mesara Radonjic

pre oko 1 godinu

Imali ste mesara koji samo moze domaca hrkljus takmicenja da osvoji i to sa logistikom drzave i sudija i najskupljim timom!
E

E svasta

pre oko 1 godinu

“Osvojio sve sto se moglo osvojiti “??? Osvojio evroligu? Osvojio evrokup? Svasta
G

Gost1234567

pre oko 1 godinu

2 triplete dečko
H

HAHAHAHAgahahaga

pre oko 1 godinu

2 TRIPLETE AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHQHAHQHQHAHAHAHWHAHAHA ... TO TRIPLETE OVOG LUDILA OD TAKMICENJA NA BALKANU, GDE JE NAVIKNUTO NA MESETARENJE, BAHACANJE?? Sve sto ne moze proci u Evropi, kod nas prolazi
i

i takav

pre oko 1 godinu

nikakav radonjic je bio dovoljan da srusi zeljka nakon jedne sezone neverovatnih ulaganja u partizan.Bila je potrebna jos jedna godina dodatnih milionskih ulaganja da zeljko bar nesto uradi.Ako je tako bitisao i u prethodnim klubovima onda mogu zakljuciti da je jedna od vecih prevara savremenog sporta
N

N1204

pre oko 1 godinu

Jer te nije blam da Radonjica stavljas u poredjenje sa Obradovicem.Bez obzira za koga navijas,volis,mrzis......shvati da to sto je Zeljko Obradovic uradio u svojoj trenerskoj karijeri ce ostati za vjek vjekova i da ne uzme nista vise do kraja karijere.Radonjic je samo dobar trener i porediti ga sa Zeljkom je bas glupo.To je kao da kazes da je Cicipas u rangu Djokovica jer je osvojio nekoliko mastersa i pobedio ga par puta u karijeri.
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Jednostavno pitanje kakve rezultate ima Radonjic sem uzimanja namestenih takmicenja u Covicevoj ligi? Po cemu se istakao u Evropi sem jednog osmog mesta?
Z

Zoki SU

pre oko 1 godinu

Ja bih u nekom trenutku pomislio da si ti ovo pisao s odredjenom dozom ironije ...kroz salu. Ali problem je sto si ti ovo napisao mrtav ozbiljam . Ja cek ne mislim da je Radonjic u rangu Cicipasa u odnosu na Djokovica, kao sto je neko pre mene napisao. Pre bih rekao da je Radonjic u odnosu na Obradovica kao Troicki naspram Novaka. Devet titula . alo bre 9 ! Recicete da je imao budzet . Da jeste ima vudzet,ali danas budzet ima i Efes pa nece u F8. Budzet godinama ima Varsa,Real,Oli., Makabi i ne oscajaju EL. Veliki budzet ima i FMP2CZBG pa ne moze da udje u F8. Ovaj klub ima najplacenijeg igraca EL pa ne mogu dalje od 11 mesta . Zeljko je legenda srpske kosarke. Radonjic je legenda kosarke gore nacedwn kluba...ma kako se on zvao.
V

Volim fucu

pre oko 1 godinu

A sad imate trenera.
r

real...

pre oko 1 godinu

Vidim niste imali trenera zadnjih ko zna koliko godina, posto nikakve uspehe nemate...
G

Gost666

pre oko 1 godinu

U pravu je. Radonjić evrokup trener
M

Ma ni to

pre oko 1 godinu

Nije cak ni to, nije nikad ni blizu bio da ga osvoji
M

Mr.

pre oko 1 godinu

“Prosecan evrokup trenere”