Komentari na vest

Grobari uz Delije: Pusti profit, poštuj tradiciju i daj karte navijačima oba kluba!

Z

Zvezdaš 73

pre 6 meseci

Prvo cestitam Partizanu pobedu. Nudili ste se , mi nismo znali da završimo i pobedimo. Svaka čast. Vidimo se ponovo u ponedeljak. A grobari tek vama svaka čast. Ponosan sam kao zagriženi zvezdaš na vašu poruku. Jedva čekam da vas vidim na tribinama kad Zvezda bude bila domaćin . Nek bude praznik košarke. Od fudbala sam digao ruke. Momci, svaka vam čast i mnogo bih voleo da vas vidim preko puta Delija. Pozdrav
5

56789

pre 6 meseci

Da je Ostoja dao 5.000 Covic bi dao 500 tako da ne treba gostujuci navijaci da dolaze
B

Bravo

pre 6 meseci

Mislim da su i Grobari i Delije prije svega Srbi sa ovim poceli da pisu istoriju, nazalost Ostoja iz nekog razloga ne zeli ovo, ali i Delijama i Grobarima zelim ZDRAVO rivalstvo na terenu, i drugarski odnos u zivotu. Bravo momci
R

Raša P

pre 6 meseci

Lepo!!! Sledeće sezone EL da se postigne dogovor jer ove smo zakasnili!!! Pristaje Partizan za ABA ligu jer Delije bojkotuju ABA!!! Biće ponude za ABA ali ni to ne treba prihvatiti ove sezone.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Ma nemoj da pričaš, pre dva tri dana ste trebali da odete kod Limara u kancelariju pa kuc kuc na vrata, HOĆEMO DERBI SA 2000 GOSTUJUĆIH NAVIJAČA, a ne sada da se pravite pametni. Nećete dobiti ni jednu jedinu kartu za drugu utakmicu. A poznavajući Čovića kakav je i da je veliko zlopamtilo, ne bi me čudilo da vašem klubu spremi mnoga iznenadjenja u hali. Ovo je bila idealna prilika da se derbi vrati navijačima i da bude pravi derbi, vaš klub je to usrao.
@

@don

pre 6 meseci

Oh ne, nece biti navijaca Partizana u drugoj utakmici. Svi smo potreseni. Koga boli uvo? Nit Zvezde kod Partizana, nit Partizan kod Zvezde i kraj price. Derbi je odavno zatrovan, kao i sve ostale sfere naseg drustva, niti treba tome davati paznju.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@@don. Naravno mangupe, to možda za vas Instagram i tik tok navijače. Ne znaš ti jer nisi bio rodjen kada su se u Pioniru igrali derbiji gde je bilo pola pola u hali. A tebi ako se ne gleda takav derbi pravi derbi, ti idi u pozorište pa tamo pravi selfije.
@

@@@don curtone

pre 6 meseci

Nazalost, voleo bih da sam tiktoker da neki dinar i zaradim od toga, ali zapravo imam nebrojen broj sezonskih karata za KKP, prvenstveno jer volim taj klub, a i kosarku, po koji selfi se i nasao u toliko godina, nemoj mi zameriti sto nisam mangup na tribini, jer je zapravo to jedini pokazatelj mangupluka. Dalje, moram priznati da sam prerastao ove kerece navijacke stvari i budalastine u ovoj drzavi, jer po meni mnogo ste otrovni, vi NAVIJACI u tom smislu, ali vas ne krivim previse jer rastemo u nakaradnom drustvu, pa ni ne ocekujem neku zdravinu. Nit ti ista volis vise od mene Partizan, nit ti namecem da ja volim vise od tebe, ali de facto je da to nije nista bitno, nit mi tesko pada sto nisu gosti dosli, nit mi tesko pada sto mi ne idemo njima. Ej pazi ti, navijaci trazili.. Brale.. Uzivaj ti u voljenju svog kluba kako volis, ja cu kako ja volim, ali je i dalje nebitno to sto pricas :)
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@@@@don. Ne daj Bože da volim Partizan, malo si pogrešio. Nemoj meni da prodaješ muda za bubrege. Derbi će se kad tada vratiti navijačima, opet će biti hala pola pola. Ali ti to ne znaš, jer ili se tada nisi rodio, ili tada nisi išao na utakmice. A ko neće da stoji i da navija celu utakmicu, neka ide u pozorište.
@

@blabla

pre 6 meseci

Pardon, volis Zvezdu. :) I opet ja sam posle tebe komentarisao ovu vest npr, a ti ni pola sata se nisi ohladio posle utakmice, vec komentarises i to vrlooooo aktivnoooo po svim vestima veceras za coveka koji je bio na utakmici pola sata pre, kao da nisi ni bio ahahha... Mozes da ponavljas to idi u pozoriste, nisi rodjen itd tad i tad iako bih voleo da sam mladji, da sam rodjen kasnije stvarno, to ne menja cinjenicu da je totalno nebitna stvar u ovom momentu gde se nalazimo, pola pola u hali itd, jer je zatrovano do te tacke da je bezveze. Ma kakvi, necu nista da ti prodajem, dovoljno je sto si ti mangup sa tribine, pa ti nama prodaj sta god zelis, ti znas kako je u hali pola pola, niko drugi :) Odoh sad da gledam svoje selficeeee, svake godine barem jedan imam, ti cekaj da se vrati navijacima derbi, to je tvoj poziv.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

@blabla. Legendo, ti ideš na utakmice jer si čuo da je to u modi, ideš na utakmice da bi posle u društvu pokazivao slike sa utakmice, ja idem na utakmice jer to volim, jer je moj pokojni deda išao redovno na utakmice, jer je moj pokojni otac išao redovno na utakmice, pa su i mene hvala Bogu zarazili i preneli mi ljubav prema Zvezdi, fudbalu, pa i košarci i uopšte sportu. Ali šta da ti pričam kada vi fensi navijači nikada nećete znati kakav je to osećaj.
Г

Гост442

pre 6 meseci

Браво чувајте то за догодине, а на пролеће обара се рекорд Арене у црвено-белој боји
s

ssssssss

pre 6 meseci

eto, lepo je receno u saopstenju da su bili kontakti izmedju navijaca da se razmene karte. Zna se ko nije dao, onaj dole sa vestackom kosom.
S

Sombor

pre 6 meseci

Sledeci put??Setili se na utakmici biti solidarni.Pobedili ste i natom svaka cast ali Ostojica.....
Z

Zivkovic

pre 6 meseci

Kasno ste se sjetili!

Goran Milojevic

pre 6 meseci

Браво за транспарент али да није мало касно где сте били дан два
b

bp

pre 6 meseci

Pa to su oni i uveli. Tj Vujosevic koji je hteo prednost domaceg terena u plejofu. Mislim bio je u pravu, ali sta mi se sad tu opet oni prave postenjacine.
6

60+

pre 6 meseci

Ajde kad lazes sebe, ali zasto lazes javno, idi ljubi gazdu koji je u poslednjih 20 godina sve lose pokrenuo, pa i zabranu gostujucih navijaca. Znaci lazes.
l

limenke1989

pre 6 meseci

Jel te nije barem malo sramota to što si napisao, ili samo da opališ, pa makar to nemalo veze sa životom ?? Sa vama je zaista komedija !
P

Pazi

pre 6 meseci

Eto nešto normalno i od njih. Bravo.
Z

Zema

pre 6 meseci

Bravo svaka cast
S

Sekcija Lajkovac

pre 6 meseci

Grobar i Delija, to je jedna familija! Vreme je da se ujedine navijaci dva nasa najpopularnija kluba, a onda nam je nebo granica! Blizi su mi Srbi, moji rodjaci i prijatelji, Grobari, nego tamo neki Grci!
C

Cirkus

pre 6 meseci

Auuuuuuu sta ti napisa, ahhahahhaha jos kada bi znao kako ovi sa kojima hoces da se bratimis kako mrze zvezdase
L

Leskoovac

pre 6 meseci

Dovoljno je da napišeš BRAVO
А

Аир Сербиа

pre 6 meseci

Браво! 🇷🇸
c

cjepka123

pre 6 meseci

Bravo.