Komentari na vest

Gudurić: Mnogo volim da igram za Srbiju, teško mi padne kada nisam najbolja verzija sebe

V

Vojica

pre preko 1 godinu

Samo nemoj ti da preuzimaš odgovornost, radio si to na EP i pokazao da ne znaš. Kad god si u igri, mi smo u minusu. Igraš za svoju statistiku, ne trebaš nam!
p

podrška

pre preko 1 godinu

Partizanovac sam, ali ne treba kritikovati ovog momka, vidi se da hoće i želi... Mislim da može mnogo bolje i treba mu dati podršku... Glavu gore i mnogo radi, mora se vratiti....
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Изузетно лоше је играо свако првенство,ОИ
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Mnogo volim da igram za Srbiju, ali ne znam.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Pre svega, momak nema telo za ozbiljnu košarku. O glavi da i ne pričam.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Na prethodna dva prvenstva (SP i EP) je blago receno bio nedorecen, da ne kazem los. Protiv Turske je pokazao da moze i zna, mislim da mora da ima vise samopouzdanja, mora da uzima vise suteva za 3. Uredu je ici na prodor, ali bek si, kad imas otvoren sut za 3 uzmi ga, previse fintira.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Dosadna i procitana finta suta od koje ne uradi nista, za reprezentaciju trojke gadja ocajno da ne moze bazen da pogodi. Protiv Zvezde ga vec trojke hoce, dobije momak motivaciju kad igra protiv bivseg kluba. Veliki sam zvezdas ali ovaj momak je svojim nastupima za reprezentaciju ucinio da kad god neko cuje njegovo prezime ne uzima ga za ozbiljno i gledaju ga kao u fudbalu nekog Gobeljica. Vec nekoliko godina ga cekamo da pocne da igra u reprezentaciji i nista, kao neki veciti talenat.
m

misiisipi

pre preko 1 godinu

Druze shvati da ovi sto su sada kosarkasi rasli uz partizan u EL i ne vole vas kapiras. Mogu da igraju za zvezdu profesionalno ali vas jednostavno ne vole, nemate kult nista, jos ste privatni klub.
s

srecko013

pre preko 1 godinu

.. Aj ti 'druže' shvati da ako imaš dete, ili bilo ko, ko ima dete rođeno pre 10 god, ono nema pojma sta znači da 'institucija' osvoji abu ili prvenstvo srbije. Uz čije titule rastu ta deca, a? A ove godine ce opet kalemegdan u junu. Džaba globtrotersi džaba..
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ја морам опет о Ристићу. Да ли је могуће да он не ваља Звезди, а да је Радуљица у реду. Онда се ја у кошарку не разумем.
M

Mit

pre preko 1 godinu

Ristić je u godinama kada mozda ne bi hteo da bude ni drugi centar, kamoli treci, cetvrti kao Raduljica. A za prvog centra nema kvalitet za Zvezdu, okej meka ruka i sve, ali noge kao olovo. Za EL nivo je tanak, dosadasnja njegova karijera valjda to govori.
D

Delija 12

pre preko 1 godinu

Mnogo sam ga gotivio i nadao se njegovoj blistavoj karijeri. Medjutim, on nema karakter pobednika i nece ga imati.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Nekonstantan, i generalno jako nepouzdan. Evo npr. protiv Turaka je dao 18, ali je i pored nekoliko lepih poteza bio jedan od najgorih na terenu, plus je lagano mogao da bude tragičar. 30 sekundi do kraja, plus 1 za nas, imamo loptu, oni izašli iz bonusa, i dečko šutira za 3 iz tranzicije. Treba baš posebna glava za to. Momak je pucar težak.
v

verteks

pre preko 1 godinu

Bas kao sto je opisao, delovao je do sad uvek povuceno, stidljivo, skrivao se iza Bogdana umesto da bude podrska i dobra zamena. On je definitivno mnogo bolji igrac od onoga sto smo imali prilike da vidimo u partijama reprezentacije. Slicno je i sa Vasom, kao da imaju neki blok...
I

Ima jedno pile...

pre preko 1 godinu

Igrač bez harizme nit' smrdi nit' miriše, može biti MVP (prilično retko) utakmice, ili biti toliko loš da izbaci celi tim iz ritma svojim minutama. Hvala
G

Gost Grobar ali pravi

pre preko 1 godinu

Odličan igrač...jedini koji je postao ozbiljan igrač iz FMP sistema.
S

Sistem

pre preko 1 godinu

Ne znam da li si svestan da jedina 2 igraca Srbije koja su prosla Partizanov sistem su Milutinov i Lučić

Katalonija

pre preko 1 godinu

Da a Bogdan i Vanja su pali sa Marsa...