Komentari na vest

Hezonja i Musa drže nivo pred četvrtfinale sa Partizanom, Dek podsetio koliko je važan za Real

V

Vl@dimir

pre oko 1 godinu

Морамо навијачке прогнозе да ставимо са стране, реал у ростеру има играча да направи 2 екипе које могу да играју топ 8 евролиге и мислим да није реално да их ми победимо 3 утакмице ал ај
b

bracaaaaa

pre oko 1 godinu

nasa Hezonja i Musa. Veliki si Partizane!
R

Real ce

pre oko 1 godinu

Osvouiti Evroligu kao od sale… Mirise na realnih 3:1 u najboljem slucaju po Partizan za Real
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Gledao sam prvo poluvreme i nisam video nacin na koji Real moze da izgubi. Svi igraci zdravi, rotacija sa 11 igraca, jedino fali rezervni centar Francuz. Mozda neki nisu bas u top formi, ali sa ovakvim rosterom bice pakleno tesko. Real je Huventud (nimalo naivna ekipa) pretrcao u prvoj cetvrtini i omah se odlepio na +15. U utakmicu se mora uci max koncentrisano jer ocas posla naprave dvocifrenu razliku. Glavni igrac im je Dek, kad ne znaju sta ce ili ne prodje pas ka Tavaresu gurnu loptu njemu. Laka pobeda Reala, uz sve to sa 30% i nijedan igrac preko 22min. Bice pakleno tesko, al ni mi nismo Huventud. NAPRED PARTIZAN!
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Huventud nema centra koji može da izvuče Tavaresa iz reketa. Mi tu možemo Smajlija da stavimo, pa i Ledeja. Naravno da je Real apsolutni favorit i logično je da nas dobiju, ali prethodni rezultati nam daju za pravo da se nadamo.
i

istina real je favorit

pre oko 1 godinu

ali necemo ono, oni daju kos vi spustite gace....morace se dobro oznojiti da prodju na final 4