Komentari na vest

Holand završio sa košarkom u Portoriku, sada može da se sprema za Zvezdu

S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Interesuje me da li ce Nemanja Popovic na dodatno napredovanje u FMP. Najtalentovaniji visoki igrac Srbije sto ce i dokazati. Prerastao je Vojvodinu.
S

Svedom

pre gotovo 2 godine

Ocekujem rastanak sa Vajtom posto su divedene dve cetvorke. Ne pominjite Kuza bice on prevaga na kraju sezone sa komunalcima. Ne zuriti sa plejom ne sme biti samo napadac. Odgovoriti defanzivno na Egzuma koji je doveden jer je odigrao dobro protiv nas. Drzati se jezgra domacih igraca. Plej je resenje sezone.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

a pantera možete pljujete jel tako tigrovi
r

rsczz

pre gotovo 2 godine

Koliko ce ova burazercina da se nalozi kad cuje Delije bice ljubimac navijaca zauvijek zivi bili pa vidjeli.
њ

њеење

pre gotovo 2 godine

Najjaci su mi oni komentari tipa: u svakom ozbiljnom klubu bi dobio otkaz, sto igra u predsezoni, nisu trebali da mu dozvole, povredice se bla bla...jok nego treba da se izvrce po Sejselima i Bahamima pa da dodje zapusten i bez treninga...ovako dobijas gotovog igraca koji je vec imao pripremne utakmice i kreces...svaka cast na potezu, steta sto nema vise ovakvih igraca koji i u tim godinama vole da igraju kosarku.
t

top 10

pre gotovo 2 godine

Pa Petrusev je makar #2 pojacanje hahahah
m

marex980

pre gotovo 2 godine

Malo je ovakvih autenticnih likova, koji su bukvalno zaljubljeni u to sto rade, i svejedno im je gde i sa kim igraju, u danasnjem profesionalnom sportu... Jedina steta ove price je da ce, u slucaju bilo kakve povrede tokom sezone, ovdasnji "autenticni" strucnjaci to pripisati ovom izletu, ma koliko to ne bude imalo veze jedno sa drugim...
G

Gost32a

pre gotovo 2 godine

Ladno su vam oprostili 16Mil. dug lazete sa nekim tablama koju su pale u vodu kada se otkrila plata davidovca Kalina igrao za 3.6mil po sezoni Nedovic za 2Mil Kupili ste sudije , prodali grb , ne sme niko da zabrani fmp-u kako ce da se zovem Svake god 9-12Mil budzet a top 16-17 EL Alba vas melje vec 6god sa duplo manjim budzetom Baskonija i Monako vas oducili od kosarke cak i mrtvi zalgiris kuci U podgoricu necete da dodjete a zabranjen je sluzbeni rezultat Koja tuga od kluba koga su antisrbi osnovali i sada ga drze Lova sa Kosova i dalje se vrti a
O

Ok

pre gotovo 2 godine

Opet neko drma kavez. Poreski dug od 7 mil eur drzava mora naplatiti ako zeli poverenje naroda. To sto je podcenjuju bezanjem od poraza u KLS je njihova stvar ali za izbegavanje placanja poreza svuda u svetu stavlja se katanac. To ko je kakav trener je njegov problem.