Džon Holand (Tviter/Printskrin)
Džon Holand (Tviter/Printskrin)

Holand završio sa košarkom u Portoriku, sada može da se sprema za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.07.22. | 09:30

Luda priča novog pojačanja crveno-belih je okončana porazom u četvrtfinalu plej-ofa

Luda košarkaška epizoda Džona Holanda u Portoriku je okončana. Zvezdino pojačanje za narednu sezonu je iznenadilo sve kada se pojavilo na parketu tokom plej-ofa nacionalnog šampionata rodne zemlje iako je zvanično novi igrač kluba sa Malog Kalemegdana. Naime, Holand je svim snagama pokušao Fahardo da odvede što dalje, ali posle sedam utakmica, sezona za pomenuti klub je okončana u četrvrtfinalu. Slavila je ekipa Ponca sa 90:77.

Ponovo je energični Holand odigrao dobru partiju, ali sada je vreme za odmor pred početak Zvezdinih priprema.

Izabrane vesti

Ukoliko ste zaboravili, Holand je Mozzart Sportu otkrio kako je uopšte došlo do toga da igra profesionalu košarku tokom leta iako je zvanično košarkaš Crvene zvezde. Naime, glavnu ulogu odigrao je predsednik Faharda koji je ubedio Holanda da odigra plej-of. Sve se dešavalo svega nekoliko dana pre zvanično potpisa za crveno-bele.

Holand sada može da odmori par nedelja i onda kreću pripreme u Crvenoj zvezdi. Prethodnih godina, one su obično počinjale druge nedelje avgusta. Sada ostaje da se vidi kada novi trener crveno-belih Vladimir Jovanović planira da okupi ekipu.

Podsetimo da je Zvezda pored Džona Holanda dovela još, Nemanju Nedovića, Hasana Martina, Dalibora Ilića, Filipa Petruševa i Bena Bentila.


tagovi

Džon HolandKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara