Humanitarni tiket u podne: Miloš Petrović Trojpec tipuje za Fondaciju “Delije” za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji

Vreme čitanja: 6min | sre. 17.10.18. | 12:00

Sjajni glumac pokušao i sa jedinicom na Efes protiv Žalgirisa!

Fudbaler Nemanja Antonov, košarkaš Stefan Peno pa Miloš Petrović Trojpec, tako smo složili goste na  početku nove radne sedmice MOZZAR – ovog plemenitog tiketa. Dakle, danas će dobitnu kombinaciju pokušati da sastavi još jedan glumac sa naglašenim sportskim duhom. 

Miloš Petrović Trojpec, rođen je 22. juna 1986. godine u Beogradu. Odrastao je na Čuburi i Vozdovcu. Srpski je pozorišni i filmski glumac. Diplomirao je glumu 2009. godine na Akademiji lepih umetnosti , u klasi profesora Nebojše Bradića i Andreja Šepetkovskog. Najpoznatiji je po ulozi Stavre u seriji “Senke nad Balkanom” kao i ulozi ostvarenoj u seriji “Ubice moga oca”. Uskoro Miloša očekuje premijera filma “Južni Vetar” u kojoj je takođe delio kadrove sa velikim imenima srpskog glumišta .

Izabrane vesti

Petrovića možemo videti i u predstavama koje su na repertoaru BDP – a : “Kad su cvetale tikve”, “Draga Jelena” i “Pomorandže za zbogom”… Trojpec je FISAF-ov licencirani Personalni trener (fitness instruktor) i sportski zaluđenik, pogotovo u borilačke veštine. Od malih nogu je navijač Crvene zvezde.

Aktivni je član umetničke reprezentacije Srbije u fudbalu. Na poslednjem SP u fudbalu za umetnike, ‘Art fudbal 2018’ održanom u Moskvi,  glumci, muzičari, umetnici… su se popeli na pobedničko postolje. Selekcija naših umetnika uzela je bronzanu medalju. Sa puno uspeha umetnike Srbije reprezentovali su Emir Kusturica, Andrija Milošević, Milan Kalinić,  Trojpec, Viktor Savić, Marko Đurovski, Bojan Leksington...

Sportski i pobednički duh je prisutan kod našeg Miloša, nadamo se i humanitarno – kladilački. Srećno Trojpec!

Prvo ćemo analizirati utakmicu Evrolige u kojoj će se sastati EFES i ŽALGIRIS. Turski predstavnik već godinama ulaže velika finansijska sredstva u tim, ali nikad to ne uspeva da se isplati. Ipak, u Istanbulu se nadaju da će ova sezona konačno biti dobitna. Ohrabruje početak Efesa. Naime, u prvom kolu na gostovanju u Minhenu ubedljivo je savladao tim Dejana Radonjića sa velikih 19 koševa razlike. Na drugoj strani parketa nalaziće se Žalgiris, najprijatnije iznenađenje prošle godine, učesnik F4. Sastav Šarunasa Jasekevičijusa ostavio je pozitivan utisak na košarkašku javnost u Evropi. Ipak, ovogodišnje izdanje Evrolige loše je započeo, jer je u Kaunasu poražen od Baskonije.

,,Nadam se da će Efes slaviti na domaćem terenu, pa s toga igram keca“.

I dalje se zadržavamo u okvirima Evrolige, a sada ćemo se pozabaviti mečom BASKONIJA – OLIMPIJAKOS. Kao što je već rečeno, Baskijci su dobro započeli takmičenje, jer su uspeli da slave na uvek neugodnom terenu u Litvaniji. Kao što je bio slučaj poslednjih godina, Baskonija je jedan od najozbiljnijih kandidata da zauzme mesto među osam najboljih. Tornike Šengelija i družina i ove sezone namučiće sve svoje rivale. Što se tiče tima iz Pireja, on je u prvoj rundi ponovo pokazao koliku snagu poseduje. Uspeli su Grci da demoliraju Himki u Rusiji, a to ne može baš svako. Nije pogrešno reći da će i ove godine ekipa kapitena Vasilisa Spanulisa biti favorit iz senke, kao što je i do sada bio slučaj.

,,Verujem u tim iz Pireja, zbog toga pokušavam sa dvojkom“.

Idemo dalje kroz elitnu ligu Evrope. Stižemo do duela koji igra klub najtrofejnijeg trenera Starog kontinenta, FENERBAHČE – HIMKI. Kanarinci su u prvom kolu  demolirali Gran Kanariju sa 25 poena razlike. Himki je kapitulirao sa deficitom od 21 poena na svom parketu od Olimpijakosa. Popravni za goste stigao je kroz VTB ligu, a Žocovi izabranici su stavili i treću pobedničku recku nad Turk Telekomom. Istorija međusobnih okršaja je na strani tima iz Istanbula, 6:2, uz četiri poslednja “tesna” trijumfa u toliko utakmica.

“Tim dva će pobediti na meču uz hendikep, -9.5, H2”.

Još jedan duel iz Evrolige, koji počinje u 20.45, našao se na listiću našeg plemenitog gosta, MILANO – REAL MADRID. Međusobni skor je ubedljivo na strani Madriđana, 1:11. Armani je u seriji od šest trijumfa, poslednji su pali Budućnost i Virtus. Real ima niz od jedanaest pobeda, redom su padali Valensija, Unikaha, Darušafaka, Huventud…Da li će i Milano, dvanaesti put, ostaje da se vidi. Trojpec smatra:

H1, Milano će pobediti uz hendikep, 5.5”.

Današnji plemeniti kladilac i krajnje interesantna ličnost upoznata je sa našim dobrotvornim aktivnostima, ali da se podsetimo…

 Veliki odjek u javnosti izaziva MOZZART - ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 68 košarkaških igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog Žarka Paspalja. Palja je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

MOZZARTOV karavan, nešto ranije,  stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić. Poslednjih  dana otvoreni su tereni i u Banja Luci, tzv. “MOZZART Arena”. Promoteri su bili Žarko Paspalj i rukometaš Ratko Nikolić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji kompanije MOZZART. Idemo ka stotom obnovljenom i svečano otvorenom igralištu!

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice. Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige. Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kompanija  je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

"Humanitarni tiket u podne", koji priređuje kompanija MOZZART, dobio je 136. plemenitog kladioca kome je “prošao” dobrotvorni listić. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 24 člana kluba 100.000. Do sad imamo 136 poznatih ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 8.808.560, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Bitna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg poznatog gosta Miloša Petrovića – Trojpeca  dobitak će biti doniran i za Udruženje Mozaik prijateljstva – Obrok ljubavi. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 7433 EVRL Efes - Zalgiris ki 1 1,45
Sre 19:45 7434 EVRL Fenerbahce - Khimki h 2 (-9.5) 1,90
Sre 20:45 7436 EVRL Baskonia - Olympiakos ki 2 2,85
Sre 20:45 7435 EVRL Milano - Real Madrid h 1 (+5.5) 1,90
Ukupna kvota14,92

* Kvote i ponuđene margine, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara