Igor Kokoškov i Jovica Antonić (MN Press)
Igor Kokoškov i Jovica Antonić (MN Press)

I Meksiko protivnik Orlova na Akropolis kupu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.05.21. | 21:35

Poznat je i raspored utakmica

Poznato je da će reprezentacija Srbije igrati na Akropolis kupu u okviru priprema pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, a novost je da će Orlovi u Grčkoj za protivnika imati i reprezentaciju Meksika, pišu grčki mediji.

Akropolis kup će se održati do 18. do 20. juna u OAKA Areni u Atini.

Izabrane vesti

Orlovi biti učesnici tradiciononalnog pripremnog turnira Akropolis kup u Atini gde će im pored Meksika protivnici biti Grčka i Portoriko.

Inače je u planu bilo učešće i Novog Zelanda, ali kako su u toj zemlji odlučili da otkažu sve planove i učešća na takmičenjima zbog pandemije virusa korona - Meksiko je “upao” na upražnjeno mesto. Prvobitno se mislilo da će igrati samo Grčka, Srbija i Portoriko, ali sada je jasno da će Meksiko takođe učestvovati.

Srbija će se boriti za odlazak na Olimpijske igre u Beogradu od 29. juna. U grupi A zajedno sa Orlovima naći će se Dominikanska Republika i Filipini. U grupi B turnira u Beogradu takmičiće se Portoriko, Senegal i Italija.

Uskoro se očekuje i spisak Igora Kokoškova, a o tome ko bi na njemu mogao da se nađe, mogli ste ranije da pročitate na našem portalu.

Raspored utakmica na Akropolis kupu:

18. jun

Srbija - Portoriko

Grčka - Meksiko

19. jun

Meksiko - Srbija

Grčka - Portoriko

20. jun

Portoriko - Meksiko

Grčka - Srbija


tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeIgor KokoškovAkropolis kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara