Komentari na vest

Igrači stopirali Maksvitisov otkaz u Žalgirisu!

m

matoriekspert

pre 5 meseci

U normalnim klubovima igrači stanu iza trenera kad nema očekivanog rezultata. U nenormalnim, veštačkim klubovima , koji postoje samo zbog veoma mutnih interesa, sumnjivih pojedinaca, igrači spakuju otkaz treneru a drugi igrači ga čak i fizički napadaju. E to je ta razlika i dokaz da nekima nikada nije ni bilo mesto u elitnom evropskom takmičenju.
I

Immobile

pre 5 meseci

Ivanović je pristao na pravila igre na koja je pristao, prihvatio istog tog Teodosića, doveo Hangu, Giedraitisa, Yaga (igrao mu 0 minuta) i Tobeya (igrao mu 4 minuta u proseku), Nejpira (Obrad Fimić agent, Altisport koji zastupa Ivanovića 1 5 godina). Kada je krenuo brodolom dao je ultimatum upravi sa kojom se pre toga posvađao i stvorio šta je stvorio da ga puste u Baskoniju, oni su to jedva sačekali i otpustili ga navodno, a u stvari je napravljen sporazumni raskid. Kada je već toliko pošten i kada je navodno dobio "otkaz" što nije izašao i sazvao konferenciju za štampu i pitao ko ss igra sa njim, lepo objasnio atmosferu i šta su igrači radili, pa nije ona Vlada Jovanović, Stevan Mijović, Klipa i ostali Čovićevi podanici. Ivanović je osoba bez ličnog integriteta i dostojanstva, dobro se sećaju svi 2006. i njegovog ljuljanja ka nezavisnoj državi Crne Gore gde mu je bilo obećano da će biti prvi istorijski selektor u istoriji te zemlje. A onda je umesto njega to mesto dobio Vujošević zbog čega je Ivanović bio mnogo ljut na tamošnje čelnike koji su ga izigrali, pa je čak dva puta i odbio mesto selektora iste. Suvišno je davati bilo kakav komentar o dotičnom.
N

Nije kriv

pre 5 meseci

Covek nije kriv nista. Imaju probleme sa povredama, uprava Zalgirisa nek se otvori i dovede igrace coveku da ima sa kim da igra. Manite me tih domacih igraca, tradicija i gluposti. Imaju dovoljno domacih igraca ali ako zele nesto vise moraju pojacati roster i imati zamene za te domace.
T

The Black Crowe

pre 5 meseci

Kao navijač Partizana, iako mnogi iz nekog neobjašnjivog razloga vole i cene Trinkenjarija, raduje me vest da veliki žabarski opsenar i lupež neće dobiti posao u Žalgirisu a nadam se NIGDE. Piše neko ko ga zna lično!!!
д

дао Ти

pre 5 meseci

аутограм??
O

Oumuamua

pre 5 meseci

Pošumljeni, ti li si !?