Komentari na vest

Igrao sa Jokićem, uz osam trojki rešio Partizan: Markus Hauard glavno oružje Baskonije za Zvezdu

M

Mandrak

pre preko 1 godinu

Rešio? Termin kao iz Južnog Vetra...vi ste ozbiljan sajt,treba da edukujute klince koji ovo čitaju a ne da upotrebljevate uličarski žargon!
M

Marakuji

pre preko 1 godinu

Dosta zavisi od Markovica,ako bude igrao 15+ minuta imamo sta da trazimo ovako tesko sa onakvom igrom nasih plejmejkera. Ali verujem da imamo dobar sastav,samo nam klik fali da krene i da se poslozi,sut da proradi (a nije da ne umemo da pogodimo). Samo pozitivno braco.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

On je večeras kod Lazića u dzepu.😉
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Izgleda da mu se pocepao džep
G

Gost8444

pre preko 1 godinu

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
T

Tzu

pre preko 1 godinu

Meni Tompson, plej, korisniji igrač. Izuzetno dobar pregled igre ( 11 as prvo kolo), opasan na prodoru i u odbrani, neka Američka verzija Kalatesa. Spominjao se kao pojačanje večitih i obe ekipe su pogrešile ako su imale priliku. Haurard je pogađao protiv Partizana, ali se u ostalim utakmicama ove sez solidno ispromašivao, plus u odbrani je tanak

ZetaReticuli

pre preko 1 godinu

Kalates je američka verzija Kalatesa. Lik rođen preko bare, a od kad je došao u Grčku, po klasičnom stereotipu o Amerima, ne može i dalje da nauči ni reč jezika.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Ekipa Baskonije nije toliko ozbiljna ekipa koliko su ovi naši klubovi loši. I oni će kao i ovi naši velikani da se bore za top16