Komentari na vest

Ivanović: Izazov igrati u eliti; Dobrić: Ne znam kad ću na teren; Kalinić: U Zvezdi kao kod kuće

G

Gost007111

pre preko 2 godine

Al smarate s tim..fali nam bek suter,plej itd..na svakim vestima po sto komentara..brt daj te joj koji milion pa ce kupiti..oni su kao glupavi pa neznaju sta fali..nema ju para ne kontate..
N

Nemoj da ste smesni

pre preko 2 godine

Samo lud moze da poveruje u pricu da Zvezda nece da dovede i pleja i centra, a mozda i cetvorku, kad su ti rizikovali sa igracima.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Zasto bi smo dovodili pleja? Tu smo mozda i najjaci, Ivanovic je odlican igrac, Volters je solidno resenje za bek ap opciju, a cak i Uskokovic moze biti opcija za Aba ligu. Ne volim da se pozivam na novac i budzet, al realno Zvezda da ima novac ulozila bi u centra ili u zamenu za Vajta, plej svakako ne treba.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Dovešćemo samo centra ali sumnjam dda će to biti u narednih mesec dana. Izgleda da se čeka cut u NBA.
N

Ne znate sinovci

pre preko 2 godine

Kako su se nalozili da imaju neki sistem a doveli 7 igraca, ne gradi se tako sistem, sistem je nesto sto je gradio Dule, 2, 3 nova igraca umesto onih na kojima zaradis, a vi promenite 80 posto tima i kaze SiStEm.
C

Cacak grad kraj Morave

pre preko 2 godine

Gradio je sistem Dule, tako sto je uz pomoc saveza otimao najbolje dace igrace godinama, davio sopstvene, stipao i gepekovao sudije. Jeste to sistem, ali je vrlo ekvivalentan mafijaskim. Tako da si pogresio portal, treba ti neki sa vestima iz hronike...
H

Hulio

pre preko 2 godine

Brate sistem ostaje, otišli su neki igrači i doveli zamene.. A posto ti ne znaš šta je sistem šta da ti kažem.. Pogledaj kakve igrače je doveo radonja, sve igrači sa jakom defanzivom.. Tu počinje igra iz odbrane.. Ne računajući kalinu msm sa je ivanović pun pogodak dobar suter a još bolji u odbrani... A kod tebe u partizanu ko će da igra odbranu??? Mur, zagorac, panter, smajli, ledej... Oni nebi mogli ni mene da sačuvaju.. Kod vas je sistem dovedi daj veliku platu i neka igraju..
N

Ne znate sinovci

pre preko 2 godine

Sistem je kada igras sa istim igracima, nesto slicno Alba, Zalgiris, a to sto ti pricas odbrana, to je TAKTIKA, i gresis, Ledej, Madar, Dangubic, Smajlagic, su dobri defanzivci, kao i Avramovic, to sto Partizan ima po prvi put posle 10 godina slican budzet kao Zvezda, ne znaci da moze da dovede 10 skupih igraca, Vajt nema manju platu od Ledeja, kao ni Kalinic od Kuruksa, izdvaja se Panter jedino, ovo za gepekovanje i skupljanje talenata necu da komentarisem, u to moze samo deca i mentalno poremeceni da veruju. Isto vazi i za grobare koji ne postuju lik i delo Dejana Rodonjica, koji je uspeo da u prvom mandatu izgradi sistem, koji je unistio Covic, zato sto je oterao Radonjica, sada ce to tesko da ide, zato sto Zeljko nije dosao da izgubi od Zvezde. I nece.
K

Kraljević23

pre preko 2 godine

Evo ga još jedan naš brat što ga znamo iz hrama fudbala
G

Glavni Gost

pre preko 2 godine

Kako nam fale vajt dobric i taj centar ljudski 🎊
G

G

pre preko 2 godine

Jel zna neko šta znači kao u kuće ...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Екипа озбиљних мангупа, њушки, са тимским духом и оним мушким стварима која се добрано вуку по поду! Да се стиснемо некако док не дође први центар, Јовке и док се не врати Вајт, а у 2022 питање је једино са колико разлике ће губити абалигаши/ципирипаши. Надам се и у евролиги да нећемо баш превише зглајзнути до новака, како би барем задржали неке шансе за топ 8
n

noleeeee

pre preko 2 godine

Jedine su vam sanse za top 17.
p

pancrvac92

pre preko 2 godine

noleeeee makar NIKAD nismo bili zadnji kao neki par puta,u konkurenciji sa poljskim ekipama i slicnim,bolje da si cutao