Duško Ivanović (©MN Press)
Duško Ivanović (©MN Press)

Ivanović računa na sve igrače protiv Zadra

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.23. | 12:35

"Ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje", ističe Luka Mitrović

Pobeda nad Makabijem u Tel Avivu oživela je novu dozu optimizma u Crvenoj zvezdi pred završnih deset kola Evrolige i Kup Radivoja Koraća u Nišu gde brani trofej. Ipak, pre nego što se branilac triple krune upusti u avanturu na jugoistoku Srbije, preostaje gostovanje jedinoj ekipi koja je dobila Zvezdu u regionalnom takmičenju - Zadar (nedelja, 17.00).

Ekipa je danas odradila trening u Beogradu i posle ručka sledi put u Zadar na utakmicu. Duško Ivanović će prvi put posle dugo vremena moći da računa na sve igrače, pošto se od povrede kolena oporavio Hasan Martin.

Izabrane vesti

"Očekuje nas jako teška utakmica u Zadru uz više razloga. Prvo dobar tim, koji ima domaći teren i predvođen je vrlo iskusnim trenerom. Igraju ove sezone odlično sa puno samopouzdanja, što pokazuje i njihov plasman na tabeli. Uloge u timu su jasno podeljene, i svako zna svoje zadatke i obaveze. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, imaćemo vremena da se osvežimo nakon teškog meča u Tel Avivu i sa velikom energijom koju ćemo morati da uložimo, dođemo do cilja", rekao je Ivanović.

19.00: (2,15) FMP (14,5) Cedevita Olimpija (1,80)

Luka Mitrović podseća da je Zadar jedini dosad nadigrao Crvenu zvezdu u ABA ligi.

"Gostovanje u Zadru nikada nije lako, ovoga puta izazov je veći jer tim igra dobro, predvođen odličnim Božićem. Imaju prepoznatljiv stil, odlični su šuteri, imaće domaću publiku kao veliku podršku. Ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje, ali za nas i motiv više pred ovu utakmicu koju želimo da dobijemo i nakon velike pobede u Tel Avivu u dobrom razpoloženju dočekamo naredni period", poručio je Mitrović.

Posle Zadra Crvenu zvezdu čeka završnica Kupa Radivoja Koraća, a sledeću utakmicu posle toga igra 24. februara protiv Albe u Beogradu.


tagovi

Duško IvanovićKK Crvena zvezdaABA ligaKK ZadarHasan Martin

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara